Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sto ga je rokno ili zdravstvo?
Ma za zdravstveno osiguranje , je li istina da baš toliko zayebavaju ?
Lafo kontra režima , a Vučkove sluge kao i ona g.ovna Negujmo ...
VensanKasel je napisao/la: ↑29 dec 2024, 12:13Meni drug svaki puta 5-6 Vlahova ili Jegera stuče na aerodromu prije leta i nekako preživiPensioner26 je napisao/la: ↑29 dec 2024, 12:06Letio sam 20-ak puta, ali svaki put iznova strah otključan. Ne moze se pobijediti ta fobijaVensanKasel je napisao/la: ↑29 dec 2024, 11:57
Nemoj da se bojiš , to je ubjedljivo najsigurniji način da se prevezeš .
Kažu stručnjaci za avijaciju da je do pilota najviše , trebali su puno manjim brzinom da slete ... Neki pišu i da im nije jasno otkud tako blizu ograda na kraju piste ...Zna Bergkamp.
![]()
Ti ne piješ , tako da ta opcija ne mere ...
Jao Bergkampa brata , sreća pa nije bio košarkaš i da je igrao u NBA![]()
Moj prvi let , 2003 za Istanbul bio i avion treba da sleti , ono vežite se svi , naravno ja mangup odnosno debil neću ... Sleti avion i krene da koči , ja kad sam ja glavom zveknuo u sjedište ispred mene auuuuu , oplakali ovi pored mene ....
Slika i prilika naseg karaktera opcenito, a pogotovo se to odnosi na srbijance. Bukvalno im se postojanje benda svelo na kritiku sistema i onda podrska Dodiku, pjesme o srpstvu i blajvanje Vucku.VensanKasel je napisao/la: ↑29 dec 2024, 20:45Lafo kontra režima , a Vučkove sluge kao i ona g.ovna Negujmo ...
Oni bar nesto pokusavaju, nama poginulo od kamenoloma u Jablanici vise ljudi nego u Novom Sadu, pisalo se 7 dana i dovidjena, snalazite se narode sami.AshburtonG je napisao/la: ↑30 dec 2024, 01:10Slika i prilika naseg karaktera opcenito, a pogotovo se to odnosi na srbijance. Bukvalno im se postojanje benda svelo na kritiku sistema i onda podrska Dodiku, pjesme o srpstvu i blajvanje Vucku.VensanKasel je napisao/la: ↑29 dec 2024, 20:45Lafo kontra režima , a Vučkove sluge kao i ona g.ovna Negujmo ...
Nesto slicno kao Emir Hadzihafizbegovic s nase strane. I to gle cuda, u momentima kad mu je prdekana prijetila.
Samo cekam kad Enisa Beslagica na listi SDA vidim. Cim su pocele kampanje s Bingom, tu se kuha nesto u pozadini.
Kakvi su ovo chetnici, to nisu istine, a najbolje se na tviteru vidi, jer na Instagramu se ne smiju zayebavat od toga zarađuju...ne razumijem nijednog Bosanca i Hrvata koji ih prati dno dnaVensanKasel je napisao/la: ↑29 dec 2024, 20:45Lafo kontra režima , a Vučkove sluge kao i ona g.ovna Negujmo ...
Glupani **** im sindikat svecoelho41 je napisao/la: ↑30 dec 2024, 11:53Kakvi su ovo chetnici, to nisu istine, a najbolje se na tviteru vidi, jer na Instagramu se ne smiju zayebavat od toga zarađuju...ne razumijem nijednog Bosanca i Hrvata koji ih prati dno dnaVensanKasel je napisao/la: ↑29 dec 2024, 20:45Lafo kontra režima , a Vučkove sluge kao i ona g.ovna Negujmo ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.