FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
47
28%

Ukupno glasova: 167

Zutti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zutti » 29 dec 2024, 19:23

bordobijeli je napisao/la:
29 dec 2024, 19:14
luckystrike je napisao/la:
29 dec 2024, 19:12
Možda je neko napravio previd, možda nije bilo namjere da se spriječi prisustvo HZ. Šteta zbog toga zaista, moguće i da bi ishod bio drukčiji, ali šta je tu je, idemo dalje.
Ma znalo se da nece moci svi uci .pramala je dvorana prodaju se dnevne karte ko ujutro kupio dosao je i na finale ne mozes neikog istjerati s kartom a da udje neko drugi pa bile to i hz .
U tome i jest stvar. Svi imamo karte koje važe za danas, neki od nas i bili jutros, a kasnije nismo mogli ući. Ništa protiv ljudi koji su unutra, ljudi pošteno platili svoju kartu i ušli. Problem je što je neko pustio više karata nego što je kapacitet dvorane. Jednostavno, trebalo je odštampati dnevnih karata koliki je kapacitet dvorane, nakon što se to rasproda i svi sa kartama uđu na neku utakmicu, ako ima mjesta pustiš još ljudi koliko može stat i nikakav problem ne bi bio ni za jednu utakmicu turnira, al jbg previše je to komplikovano za debile organizatore.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 dec 2024, 19:41

Zutti je napisao/la:
29 dec 2024, 19:23
29 dec 2024, 19:12
Možda je neko napravio previd, možda nije bilo namjere da se spriječi prisustvo HZ. Šteta zbog toga zaista, moguće i da bi ishod bio drukčiji, ali šta je tu je, idemo dalje.
Ma znalo se da nece moci svi uci .pramala je dvorana prodaju se dnevne karte ko ujutro kupio dosao je i na finale ne mozes neikog istjerati s kartom a da udje neko drugi pa bile to i hz .
U tome i jest stvar. Svi imamo karte koje važe za danas, neki od nas i bili jutros, a kasnije nismo mogli ući. Ništa protiv ljudi koji su unutra, ljudi pošteno platili svoju kartu i ušli. Problem je što je neko pustio više karata nego što je kapacitet dvorane. Jednostavno, trebalo je odštampati dnevnih karata koliki je kapacitet dvorane, nakon što se to rasproda i svi sa kartama uđu na neku utakmicu, ako ima mjesta pustiš još ljudi koliko može stat i nikakav problem ne bi bio ni za jednu utakmicu turnira, al jbg previše je to komplikovano za debile organizatore.
Pa ne sznam bas . Na jutarnjim utakmicama nije bilo organizovanog navijanja .vecina ljudi koja je bila jutros dosla je i na finale .

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 29 dec 2024, 19:51

29 dec 2024, 19:41
Zutti je napisao/la:

Pa ne sznam bas . Na jutarnjim utakmicama nije bilo organizovanog navijanja .vecina ljudi koja je bila jutros dosla je i na finale .
Znači ubjeđuješ me da ljudi koje sam vidio i jutros protiv Vratnika i danas ispred dvorane nisu bili jutros jer ako ne navijaju organizovano onda nisu ni bili kao pripadnici HZ, da su opravdano ostali vani ili da nije bilo duplo više karata nego što je kapacitet dvorane? Čak nije ni samo s nama problem bio. Jel me ubjeđuješ da je sve okej bilo iako sam vidio dječaka od otprilike 6-7 godina koji plače ispred dvorane jer ne može ući iako ima kartu koju mu je otac kupio kad su ujutro išli na Vratnik (samo da se zna došli su 2h prije početka finala)?

Super ako je istina to što ti pričaš. Onda smo mi krivi, a vjeruj da mi je tako lakše jer znam da me niko nije budalom napravio.
Husref Musemić - Babuka.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 29 dec 2024, 19:53

Sramota je da je danas samo Nidal pratio turnir od svih nasih igraca.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 dec 2024, 19:59

Zutti je napisao/la:
29 dec 2024, 19:51
29 dec 2024, 19:41
Zutti je napisao/la:

Znači ubjeđuješ me da ljudi koje sam vidio i jutros protiv Vratnika i danas ispred dvorane nisu bili jutros jer ako ne navijaju organizovano onda nisu ni bili kao pripadnici HZ, da su opravdano ostali vani ili da nije bilo duplo više karata nego što je kapacitet dvorane? Čak nije ni samo s nama problem bio. Jel me ubjeđuješ da je sve okej bilo iako sam vidio dječaka od otprilike 6-7 godina koji plače ispred dvorane jer ne može ući iako ima kartu koju mu je otac kupio kad su ujutro išli na Vratnik (samo da se zna došli su 2h prije početka finala)?

Super ako je istina to što ti pričaš. Onda smo mi krivi, a vjeruj da mi je tako lakše jer znam da me niko nije budalom napravio.
Ma sigurno je ostalo ljudi ispred pa i u utakmici protiv Pazara je puno ljudi s kartama ostalo u hodniku. Mala je dvorana i sugurno da je uslo puno onih koji nemaju kartu pa dosta s kartim odtane ispred ili su prodavali vise nego sto moze stati u dvoranu . Treba ako nista bar ovaj finalni dan igrati u velikoj sali .

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 29 dec 2024, 20:19

mma_hz je napisao/la:
29 dec 2024, 19:53
Vjerovatno ima najmanju platu pa si ne može priuštiti odmor u Dubaiju i ostalim svjetskim destinacijama u koje su naši "proslavljeni" prvotimci otišli.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 dec 2024, 20:23

AVNOJ je napisao/la:
29 dec 2024, 20:19
mma_hz je napisao/la:
Vjerovatno ima najmanju platu pa si ne može priuštiti odmor u Dubaiju i ostalim svjetskim destinacijama u koje su naši "proslavljeni" prvotimci otišli.
Nidal je kod kuce vecina nasih igraca je na zasluzeenom odmoru otisli ljudi kucama . Mislim da nema potrebe zamjeriti to momcima .

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 29 dec 2024, 20:58

mma_hz je napisao/la:
Zašto? Većina igrača nije iz BiH a pogotovo ne iz Sarajeva. Normalno da će otići svojim porodicama i na odmor.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 29 dec 2024, 21:12

ubipara je napisao/la:
29 dec 2024, 18:46
Zna li neko ko je ovaj sto colpi govori stani tu dole kod policajca poznat mi je je nesto ali ne mogu skontat odakle. I on je isto **** ko i ovaj colpa
Prva glava El Tarika
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 29 dec 2024, 21:15

Dobar turnir, svaka čast našim igračima, borili su se i šteta zbog poraza, ali turnir je sa igračima koji imaju po 100 godina, tako da nema velikog razočarenja. Organizacija ok, osim izbora dvorane i karata.
mma_hz je napisao/la:
Prava sramota. Neka je Oliveiru sram zato što nije došao iz Brazila da gleda turnir. :mrgreen:

KarlMarx
Kontakt:

Post Postao/la KarlMarx » 29 dec 2024, 21:24

Ljudi dobiju 10 dana odmora, da budu sa porodicom za Božić i praznike, i kaže forumski stručnjak. Sramota što niko osim Nidala nije došao da gleda veterane kako igraju rekreativan fudbal. :D
Morpheus je napisao/la:
29 dec 2024, 21:15
Dobar turnir, svaka čast našim igračima, borili su se i šteta zbog poraza, ali turnir je sa igračima koji imaju po 100 godina, tako da nema velikog razočarenja. Organizacija ok, osim izbora dvorane i karata.
mma_hz je napisao/la:
Prava sramota. Neka je Oliveiru sram zato što nije došao iz Brazila da gleda turnir. :mrgreen:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 29 dec 2024, 21:26

Alo cobani nemojte mi tih debilskih doskocica.Imamo mi i omladinaca koji nisu dosli da pogledaju turnir.Nisam mislio na Oliveiru,Gulisu itd sigurno. A jeste ko vukovi u coporu napadate koji ce vise ispasti zanimljiv i da mi ga sukne.
FK SARAJEVO.

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 29 dec 2024, 21:27

Zutti je napisao/la:
Pa ovako se nekako i radi. Došli smo jutros, dvorana bila skoro puna, utakmica se završila i otišli smo. Za sljedeću utakmicu oslobodila se haman čitava dvorana, što znači oni koji su planirali da gledaju Iskru, Bosnu ili ko je već igrao poslije nas, taj je i ušao i gledao je utakmicu. Došla treća utakmica, dvorana prazna, došli navijači Željezničara i gledali svoj klub.

Problem je što su karte važile za finalnu utakmicu. Ne možeš staviti da ti karta važi za čitav dan, a imaš finale. Finale bi trebalo biti izdvojeno.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 29 dec 2024, 21:31

mma_hz je napisao/la:
29 dec 2024, 21:26
Alo cobani
Alo ba, možda jesi mma borac al' nema potrebe da raju nazivaš čobanima :)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 29 dec 2024, 21:32

29 dec 2024, 21:31
mma_hz je napisao/la:
Alo cobani
Sta me j.ebu koji k.urac :mrgreen:
FK SARAJEVO.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 dec 2024, 21:33

mma_hz je napisao/la:
Alo cobani nemojte mi tih debilskih doskocica.Imamo mi i omladinaca koji nisu dosli da pogledaju turnir.Nisam mislio na Oliveiru,Gulisu itd sigurno. A jeste ko vukovi u coporu napadate koji ce vise ispasti zanimljiv i da mi ga sukne.
Meni je tu veci problem sto je samo Čelik domaci igrac , moje misljenje je da mora biti odredjem broj igraca koji su bas domaci to je uvijek donosilo rezultat FKS .Al to je druga temao kojoj se moze pisati na siroko .

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 29 dec 2024, 21:34

Morpheus je napisao/la:
29 dec 2024, 21:27
Zutti je napisao/la:
Pa ovako se nekako i radi. Došli smo jutros, dvorana bila skoro puna, utakmica se završila i otišli smo. Za sljedeću utakmicu oslobodila se haman čitava dvorana, što znači oni koji su planirali da gledaju Iskru, Bosnu ili ko je već igrao poslije nas, taj je i ušao i gledao je utakmicu. Došla treća utakmica, dvorana prazna, došli navijači Željezničara i gledali svoj klub.

Problem je što su karte važile za finalnu utakmicu. Ne možeš staviti da ti karta važi za čitav dan, a imaš finale. Finale bi trebalo biti izdvojeno.
Ne kontaš. Nebitno je to s finalom, isto je bilo i jučer na običnoj utakmici grupne faze.

Ako je kapacitet dvorane 800 mjesta, pustiš u prodaju samo 800 dnevnih karata, nakon što se to rasproda te ljude puštaš na koju god utakmicu hoće, a ako ostane mjesta u dvorani (neko s kartom nije došao) onda pustiš koliko već ima slobodnih mjesta. Govorim da je danas 2000 ljudi imalo karte koje su vrijedile, a nije se moglo ući jer ih je štampano pitaj boga koliko. Jednostavno na retardiran način organizovano od strane ljudi iz Vratnika.
Husref Musemić - Babuka.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 29 dec 2024, 21:36

mma_hz je napisao/la:
29 dec 2024, 21:32
29 dec 2024, 21:31
mma_hz je napisao/la:
Alo cobani
Sta me j.ebu koji k.urac :mrgreen:
Ne moramo se oko svega slagati, ali se moramo uvažavati ❤️🤍

SAMO BORDO
Kontakt:

Post Postao/la SAMO BORDO » 29 dec 2024, 22:05

Sta ovaj majmun od novinara Avaza, postavlja piatanja Gici😡😡😡
Tolike kradje i prevare u svim utakmicama i on ufatio da glumi novinara😡
Fuj jesmo Sami sebi odvratni

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 29 dec 2024, 22:42

Ne smijem ni pomisliti šta bi bilo da se kojim slučajem igra turnir Ivica Osim u dvorani Goran Čengić pred 90% njihovim navijačima.
Jednostavno imamo kompleks naspram njih pa ih ni na turniru pobijediti ne možemo.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, JavierBosnia, mnon46, Proximic i 55 gostiju.