FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 09 apr 2011, 16:33

jao košulje dragi tito :mrgreen:

đe je ovo uopšte naš'o da kupi? :mrgreen:

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 09 apr 2011, 17:46

Ovo izgleda odlučili da Borac, preko Zrinjskog bude prvak. Narednu Borac ide Zrinjskom - čini mi se. Mafiji nikad kraja.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 apr 2011, 17:48

avlami97 je napisao/la:Ovo izgleda odlučili da Borac, preko Zrinjskog bude prvak. Narednu Borac ide Zrinjskom - čini mi se. Mafiji nikad kraja.
Vrlo je moguce da pobjede u Mostaru, s obzirom da ce Zrinjski opstati !

Kriminalna nam je liga.

:|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 09 apr 2011, 18:00

Dajte ba ljudi, nemojte znate vec cije politike... Rekao bih da to nema nikakve veze sa Borcem, a vjerovatno ima sa Zrinjskim... steli im se da ostanu, mozda, ali veliko mozda... ok, nek steli, ako se steli... mada vec se nazire da Drina i Buducnost ispadaju, tako da ta prica da su nastimali dvicu Zrinjskom da bi ovi dali Borcu lici na znate vec ciju demagogiju... fkt prica nije na mjestu...pustimo da vidimo rasplet, pa se onda mozda i moze diskutovat o toj stvari, mada ne bi trebalo ni tad...
NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!!!
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 09 apr 2011, 18:06

avlami97 je napisao/la:Ovo izgleda odlučili da Borac, preko Zrinjskog bude prvak. Narednu Borac ide Zrinjskom - čini mi se. Mafiji nikad kraja.
celiku kup i trica prvenstvena u zenici vam je poklonjena
budite i vi malo nepos´teni ;) ;)
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 09 apr 2011, 18:08

tareizo je napisao/la:
brate nismo mi svinjski i listica
treba nam jos igraca iz BiH

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 09 apr 2011, 18:12

FIFA/UEFA je napisao/la:
tareizo je napisao/la:
brate nismo mi svinjski i listica
ma daleko od tog razbu al kad
lima mogu da namjestaju
zasto nebi i mi likive zar ne
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 09 apr 2011, 18:21

BlueIsTheColor je napisao/la:Dajte ba ljudi, nemojte znate vec cije politike... Rekao bih da to nema nikakve veze sa Borcem, a vjerovatno ima sa Zrinjskim... steli im se da ostanu, mozda, ali veliko mozda... ok, nek steli, ako se steli... mada vec se nazire da Drina i Buducnost ispadaju, tako da ta prica da su nastimali dvicu Zrinjskom da bi ovi dali Borcu lici na znate vec ciju demagogiju... fkt prica nije na mjestu...pustimo da vidimo rasplet, pa se onda mozda i moze diskutovat o toj stvari, mada ne bi trebalo ni tad...
Bojim se da griješiš ovaj put jer gamad je sračunala da bez bodova iz škutorije, Željo je prvak. Pogledaj samo koji su seljoberi sudili danas u Banovićima i bit će ti jasnije. Zrinjski ne može nikog da pobijedi bez penala i isp'o bi garant ako bi dao Borcu. Ovako, ne moraju ni igrati jer Budućnost je definitivno zavaljena uz već ispalu ili raspalu Drinu.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 09 apr 2011, 18:44

čamac je napisao/la:
BlueIsTheColor je napisao/la:Dajte ba ljudi, nemojte znate vec cije politike... Rekao bih da to nema nikakve veze sa Borcem, a vjerovatno ima sa Zrinjskim... steli im se da ostanu, mozda, ali veliko mozda... ok, nek steli, ako se steli... mada vec se nazire da Drina i Buducnost ispadaju, tako da ta prica da su nastimali dvicu Zrinjskom da bi ovi dali Borcu lici na znate vec ciju demagogiju... fkt prica nije na mjestu...pustimo da vidimo rasplet, pa se onda mozda i moze diskutovat o toj stvari, mada ne bi trebalo ni tad...
Bojim se da griješiš ovaj put jer gamad je sračunala da bez bodova iz škutorije, Željo je prvak. Pogledaj samo koji su seljoberi sudili danas u Banovićima i bit će ti jasnije. Zrinjski ne može nikog da pobijedi bez penala i isp'o bi garant ako bi dao Borcu. Ovako, ne moraju ni igrati jer Budućnost je definitivno zavaljena uz već ispalu ili raspalu Drinu.
Znam da je sudija Ognjen Valjic iz Banjaluke i da u najmanju ruku smrdi ovo danas... samo ne stoji nam da odmah kukamo i sjebajemo se... protiv tih nekih stvari se ne moze boriti i ne treba se previse uzbudjivati i polemisati jer ovo je nasa realnost... za sada... jeste da smo i mi direktno umjesani u tu stvar tako sto se navodno na taj nacin pomaze nasem direktnom konkurentu za naslov, ali ipak trebamo ostati dostojanstveni i sacekati da vidimo rasplet... ne treba sad stvarat losu atmosferu, pa ono da igraci ne daju sve od sebe jer znaju da je sve nastimano, da nema svrhe borba, onda da navijaci ne dodju u velikom broju, jer misle da je sve farsa itd... treba sacekat prvo da vidimo mogul komsije ista veceras, mada gledajuci njihovu situaciju u klubu sumnjam da mogu ista... ali ipak sam za varijantu da ne donosimo zakljucke prerano i da sacekamo rasplet...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 09 apr 2011, 18:46

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 09 apr 2011, 18:46

Sve pobijediti do kraja pa da vidimo čija majka od jutros nije tri puta ustala. ;)

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 09 apr 2011, 18:48

Pa ljudi ima li ovo vise smisla. Sve se radi da nas izbace a da vi ne osvojite. DOKLE VIŠE !? :evil:
1947!

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 09 apr 2011, 18:51

elSaik je napisao/la:Sve pobijediti do kraja pa da vidimo čija majka od jutros nije tri puta ustala. ;)
Upravo to... prica je bila i prosle godine da se stimalo njima da osvoje, ali kad ti sve poderes redom onda mogu q.rcu stimat... prosle godine smo poharali sve, a kad tako igras zna se sta slijedi... treba krenuti jos jace i pruziti jos vecu podrsku nasim momcima, onda da vidimo kome opanci kome Reebok patike... 8-)

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 09 apr 2011, 18:51

Ljumani_Banovici je napisao/la:Pa ljudi ima li ovo vise smisla. Sve se radi da nas izbace a da vi ne osvojite. DOKLE VIŠE !? :evil:

Vama je bilo presuđeno čim ste kročili u PL. I vama i Drini. Nažalost. Ponadao sam se u jednom trenutku bio da bi mogli letiti Zrinjski i Leotar, ali kratkog daha biješe moja nada.
Zadnja izmjena: elSaik, dana/u 09 apr 2011, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 09 apr 2011, 18:52

Ma naravno da idemo dalje. Na kraju krajeva mi smo sami krivi što imamo 6 poraza ove sezone i što generalno igramo loše. Mogli smo se pojačati i prošetati ovom ligom. Međutim, šega je kakve se sve akrobacije rade da bi se Željo zajeb.o. Ono što mi ako ništa trebamo uraditi je razvaliti papke predzadnje kolo na Grbavici pa da vide ko je Željo, a ko oni.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 09 apr 2011, 18:54

Ako Sarajevo danas uzme u Banjaluci (u sta sumnjam), mogu se onda ako zele i seksualno zadovoljavati u Mostaru, nece im pomoci jer smo mi vjerovatno sampioni poslije pobjede u derbiju (u sta ne sumnjam :D).
Toga se i boje, vjerovatno nisu mogli da se dogovore sa pitarima. Ili mozda jesu u prvom dijelu sezone pa sad doslo vrijeme da se vrate bodovi. Slicno kao sa Sirokim.
Ko ce im ga znati?!
Ja im u svakom slucaju ne vjerujem. Ovo je Leotar 2, samo sto se sad nadam da nam nece uspjeti oteti ono sto nam pripada!

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 09 apr 2011, 18:54

Ljumani_Banovici je napisao/la:Pa ljudi ima li ovo vise smisla. Sve se radi da nas izbace a da vi ne osvojite. DOKLE VIŠE !? :evil:
Vi ste sebe izbacili u 1.kolu kada ste igrali neriješeno protiv Drine. Sudije griješe ali to nije opravdanje da se sudije fizički napadnu. Imali ste mnogo šansi kroz prvenstvo ali ih niste iskoristili. Prema mom mišljenju zaslužili ste da ispadnete.Zrinjski bi vjerovatno ostao u ligi i bez sudija jer su kvalitetniji od vas.
FEDERER= KLOC

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 09 apr 2011, 18:58

Iker C je napisao/la:
Vi ste sebe izbacili u 1.kolu kada ste igrali neriješeno protiv Drine. Sudije griješe ali to nije opravdanje da se sudije fizički napadnu. Imali ste mnogo šansi kroz prvenstvo ali ih niste iskoristili. Prema mom mišljenju zaslužili ste da ispadnete.Zrinjski bi vjerovatno ostao u ligi i bez sudija jer su kvalitetniji od vas.
Ti vec znao u 1 kolu da smo vec ispali. Kako matere ti ?
1947!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 09 apr 2011, 19:00

BlueIsTheColor je napisao/la:
elSaik je napisao/la:Sve pobijediti do kraja pa da vidimo čija majka od jutros nije tri puta ustala. ;)
Upravo to... prica je bila i prosle godine da se stimalo njima da osvoje, ali kad ti sve poderes redom onda mogu q.rcu stimat... prosle godine smo poharali sve, a kad tako igras zna se sta slijedi... treba krenuti jos jace i pruziti jos vecu podrsku nasim momcima, onda da vidimo kome opanci kome Reebok patike... 8-)

Za naše ovosezonske poraze (npr. Slavija, Sloboda, Široki B.) smo krivci isključivo mi. :roll:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Pact1921, Vanja8 i 13 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []