Predstavnik samoprozvanih divova sa Kobilje Glave.

Fino napišiegocentrik je napisao/la: ↑29 dec 2024, 22:43J i tebi i njemu i tvojoj i njegovoj familiji m kroz msvrakino1921 je napisao/la: ↑29 dec 2024, 19:51NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 dec 2024, 19:32
Organizujte vi turnir pa i njega i vicu i dodika na zlatnu fotelju smjestite.Kod nas ne moze i nece.
Izdajnici nacije out.
Tradicionalni 32. po redu Memorijalni turnir u malom nogometu “Asim Ferhatović Hase” održaće se u subotu i nedjelju, 28. i 29. decembra 2024. godine.
Organizator je i ove godine, kao i prethodnih godina, Fudbalski klub Vratnik iz Sarajeva
Organizujte vi pa pozovite koga god hoćete
Ovo je F.K.Vratnik organizirao,a vi se našli linčovati starijeg čovjeka i to je možda bio sa sinom
SRAM VAS BILO
To je neka izmišljena priča koju smo vec apsolvirali. Igrao sam 2 termina sa bordo ekipom i družim se i dan danas s par njih, joker, Pantelija , ljiljan , bez ikakvih ružnih rijeci , tenzija bilo čega ne znam čak ni Ko je bio od forumaša s te strane. Nit me ko prestao zvati.
colpa je legalni i legitimni predstavnik fudbala u kantonu Sarajevo te se treba prema takvom čovjeku odnositi sa postovanjem, a ne sa kocijaskim ponasanjem kojeg su iskazali nekulturniji navijači manjeg i mladjeg sarajevskog klubaegocentrik je napisao/la: ↑29 dec 2024, 23:10Ne da mi se s tobom raspravljati uvijek spin neki a moje misljenje u vezi colpe i ostalih glavonja dijeli sva normalna raja iz grada
Nek vas predstavlja nas nece .TefalTava je napisao/la: ↑29 dec 2024, 23:55colpa je legalni i legitimni predstavnik fudbala u kantonu Sarajevo te se treba prema takvom čovjeku odnositi sa postovanjem, a ne sa kocijaskim ponasanjem kojeg su iskazali nekulturniji navijači manjeg i mladjeg sarajevskog klubaegocentrik je napisao/la: ↑29 dec 2024, 23:10Ne da mi se s tobom raspravljati uvijek spin neki a moje misljenje u vezi colpe i ostalih glavonja dijeli sva normalna raja iz grada
Pa niste baš tako glasali na prošlim izborima, nego baš obrnuto...bordobijeli je napisao/la: ↑30 dec 2024, 00:06Nek vas predstavlja nas nece .TefalTava je napisao/la: ↑29 dec 2024, 23:55colpa je legalni i legitimni predstavnik fudbala u kantonu Sarajevo te se treba prema takvom čovjeku odnositi sa postovanjem, a ne sa kocijaskim ponasanjem kojeg su iskazali nekulturniji navijači manjeg i mladjeg sarajevskog klubaegocentrik je napisao/la: ↑29 dec 2024, 23:10Ne da mi se s tobom raspravljati uvijek spin neki a moje misljenje u vezi colpe i ostalih glavonja dijeli sva normalna raja iz grada
ZayebavašTefalTava je napisao/la: ↑29 dec 2024, 23:55colpa je legalni i legitimni predstavnik fudbala u kantonu Sarajevo te se treba prema takvom čovjeku odnositi sa postovanjem, a ne sa kocijaskim ponasanjem kojeg su iskazali nekulturniji navijači manjeg i mladjeg sarajevskog klubaegocentrik je napisao/la: ↑29 dec 2024, 23:10Ne da mi se s tobom raspravljati uvijek spin neki a moje misljenje u vezi colpe i ostalih glavonja dijeli sva normalna raja iz grada
StrikeWarzone je napisao/la: ↑30 dec 2024, 07:50Pa niste baš tako glasali na prošlim izborima, nego baš obrnuto...
moze samo biti da je mislio da ce biti slobodnih mjesta da odsluzi svoje,pa ga opet poslali kuci jer ima precih i tezih slucajeva.
guadalupe je napisao/la: ↑30 dec 2024, 08:23StrikeWarzone je napisao/la: ↑30 dec 2024, 07:50Pa niste baš tako glasali na prošlim izborima, nego baš obrnuto...
A kako smo to glasali de nam ti reci ?
Na proslim izborima ispred Sarajeva kandidat je bio Kemal Melkic, Zeljin kandidat je bio Adnan Dzindo (isti Dzindo koji je sad izabran od strane svih klubova na sjednici, ali jok dajte Zelji lopova Brkovica i njegovog malog ), a treci kandidat je bio Colpa. Colpa je prosao zahvaljuci fantomskim udruzenjima, a Sarajevo nikako nije glasalo za njega tako da ne lupaj gluposti.
Postali ste niko i nista, mislim prodali ste se jer kontate da cete hajrovat neki kup narednih godina. U klubu vam se sve pita okorjeli ujko Stanislav Cubela, veliki prijatelj Beusa i navijac Zrinjskog i ne smijete karte prodati bez njegovog pitanja. Vicine ste kujice i on vas je zaduzio dobro, Borcevim igracima cestitate na tituli, Colpu podrzavate, Beus vam diriguje u klubu preko Cubele, vi ste otisli u pm i da nemate ovoliko medija svojih oprali bi vas na ruke svaki dan, sto ste i zasluzili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.