Aj sto je falio zicer, al sto se poceo furat na StankovicaRaul_64 je napisao/la:Koja lopta Kake e ovakvog ga volim...
Higuain normalno falio zicer al dobro sad ima jaka ledja![]()
za sada
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pepe dobar, al' ako iko bude košt'o Real bod(ov)a na ovoj utakmici, onda će to biti on. Svir'o je sudija faul, kojeg vraga ideš poslije đonom u koljeno? 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
De nek' neko dadne Higuainu nove kopačke, samo upada, kliže mu se :S
- Nail for Real
- Kontakt:
Higuain ima imunitet, molim vas
ipak nije igrao pola godine
.
A u pravu je @Monolog, ovaj Pepe bi mogao da fasuje crveni pa da nas ostavi na cjedilu protiv cigana
.
EDIT: Di Maria sebicna dusa, dvaput je imao Higuaina samog
.
A u pravu je @Monolog, ovaj Pepe bi mogao da fasuje crveni pa da nas ostavi na cjedilu protiv cigana
EDIT: Di Maria sebicna dusa, dvaput je imao Higuaina samog
Zadnja izmjena: Nail for Real, dana/u 09 apr 2011, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Di Maria steta

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Eh da je Ronaldo na terenu da ovakve situacije kao Di Marijine pretvori u pogodak...
Kaka ne samo zbog gola nas najbolji igrac do sada..
Kaka ne samo zbog gola nas najbolji igrac do sada..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jao, koja šteta.
Kakav bi to bio gol Di Marie. Pepe ubjedljivo najbolji na terenu (jbg, ne dijeli @Raul_64 moje mišljenje).
Kakav bi to bio gol Di Marie. Pepe ubjedljivo najbolji na terenu (jbg, ne dijeli @Raul_64 moje mišljenje).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Mozda subjektivno jer mi je drago vidjeti Kaku na terenu ali imao je sjajno proigravanje za Higuaina i jos par slicnih i nema vise olako izgubljenih duela..
A Pepa fino vidjeti da moze odigrati na visokom nivou i bez "ljepse" polovice,samo sto on moze covjeka demantovati za sekundu
A Pepa fino vidjeti da moze odigrati na visokom nivou i bez "ljepse" polovice,samo sto on moze covjeka demantovati za sekundu
- Los_Blanos2
- Kontakt:
KAKA kakva sansa za 2-0
Gorka brani..
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 09 apr 2011, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma Pepe moze odigrat' fantasticno i zasrat' u jednom trenutku, sto je zamalo i uradioRaul_64 je napisao/la:Mozda subjektivno jer mi je drago vidjeti Kaku na terenu ali imao je sjajno proigravanje za Higuaina i jos par slicnih i nema vise olako izgubljenih duela..
Kaka - Di Maria strasna akcija, ali Iraizoz dobar..
Casillas
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Odlična utakmica, moram priznati. Čas Real zaprijeti (odlična prilika Kake nakon duplog pasa sa Di Mariom), a onda 2 prilike Bilbao-a. Mislim da će ovdje biti još golova u 2. poluvremenu.
Ako sam dobro razumio ovog komentatora, Granero će propustiti meč sa Barcelonom (mada mislim da svakako ne bi bio u 1. postavi).
Ako sam dobro razumio ovog komentatora, Granero će propustiti meč sa Barcelonom (mada mislim da svakako ne bi bio u 1. postavi).
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Grenero zuti, propusta "EL Clasico"
Di Maria se mora cuvati, ima 4 zuta
Di Maria se mora cuvati, ima 4 zuta
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Winston Smith
- Kontakt:
Ma ovom Higuainu treba jedno 672 prilike da ga zabije... tako je bilo i prije a evo i poslije povrede. Samo jos recite da mu je sunce islo u oci 
BIG BROTHER IS WATCHING YOU!
Obicno ovako bude kada rezultat nije pod imperativ i obicno u ovo doba godine(posto smo vec ispusili prvenstvo
) pocnemo najbolje igrati bez obzira na sastav...
cist primjer su zadnje dvije godine...
cist primjer su zadnje dvije godine...
Bitno je da Benzema nije zabio gola u Ligi otkako se Pipita povrijedio pa evo skoro donedavnoWinston Smith je napisao/la:Ma ovom Higuainu treba jedno 672 prilike da ga zabije... tako je bilo i prije a evo i poslije povrede. Samo jos recite da mu je sunce islo u oci
btw. Higuain je svoj zadnji gol zabio upravo Athleticu.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
Pipitu nek ne dira niko
Sto rece Nail,ima imunitet..
Stojimo predobro na terenu,da je ova ekipa malo uigranija rasuli bi Athletico..
Posebno bih pohvalio vezni red, pocevsi od Pepea-Granera-Kake-Di Marie.. Po obicaju Lass koci, da taj covjek ima malo mozga i da zna odma predat loptu ne bi mu bilo ravnog..
Boldirani najbolji
EDIT: Isplatilo se prizivanje Granera,Kake,Pipite i Garaya.. Svi u prvoj
Jedino sam fulio Canalesa
Stojimo predobro na terenu,da je ova ekipa malo uigranija rasuli bi Athletico..
Posebno bih pohvalio vezni red, pocevsi od Pepea-Granera-Kake-Di Marie.. Po obicaju Lass koci, da taj covjek ima malo mozga i da zna odma predat loptu ne bi mu bilo ravnog..
Boldirani najbolji
EDIT: Isplatilo se prizivanje Granera,Kake,Pipite i Garaya.. Svi u prvoj
Jedino sam fulio Canalesa
Zadnja izmjena: L_blancos, dana/u 09 apr 2011, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma mali belaj za Granera ali Pepe ne smije vise ovako nastaviti, direktno u facu pogodi Gurpeguia i nista
.
Dobra utakmica, najbolji Ramos, Kaka' i Di Maria, dok je (tesko je ovo) Higuain najgori. Al' dobro, ne smijemo traziti previse od njega a ako eventualno da gol ili upise asistenciju je bonus...
Brza transformacija iz odbrane u napad, dosta to dobro ide preko Di Marie, Lass-Pepe odradjuju veliki dio posla. Athletic je vise bio na nasoj polovini, ali smo mi vise prijetili.
Sudjenje je lose, ne kazem ovo zbog penala(cist) vec zbog sitnica koje idu u korist Realu (autovi, faulovi) a i jos ne mogu da shvatim kako Pepe u onoj situaciji nije dobio barem zuti
. Nek' ova postava izgura do kraja, jedino mozda Kaka' - Ozil izmjena.
Dobra utakmica, najbolji Ramos, Kaka' i Di Maria, dok je (tesko je ovo) Higuain najgori. Al' dobro, ne smijemo traziti previse od njega a ako eventualno da gol ili upise asistenciju je bonus...
Brza transformacija iz odbrane u napad, dosta to dobro ide preko Di Marie, Lass-Pepe odradjuju veliki dio posla. Athletic je vise bio na nasoj polovini, ali smo mi vise prijetili.
Sudjenje je lose, ne kazem ovo zbog penala(cist) vec zbog sitnica koje idu u korist Realu (autovi, faulovi) a i jos ne mogu da shvatim kako Pepe u onoj situaciji nije dobio barem zuti
Teško da je gori od Di MarieNail for Real je napisao/la:Ma mali belaj za Granera ali Pepe ne smije vise ovako nastaviti, direktno u facu pogodi Gurpeguia i nista.
Sudjenje je lose, ne kazem ovo zbog penala(cist) vec zbog sitnica koje idu u korist Realu (autovi, faulovi) a i jos ne mogu da shvatim kako Pepe u onoj situaciji nije dobio barem zuti. Nek' ova postava izgura do kraja, jedino mozda Kaka' - Ozil izmjena.
Kaka igar najboljih 45 minuta u Realu,Granero se odlično bori uvijek me zadivi ostalo svesuper Higuain dolazi u prilike i to je bitno nadam se da će danas probit led treba nam za El Clasica
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Jao penala ne bi mu ga ni ja svirao

Kaka 0:2 podero mrezu
Kaka 0:2 podero mrezu
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Nail for Real
- Kontakt:
Cist' penal, miks zadrzavanja za dres i guranja*p!p!t@* je napisao/la:Jao penala ne bi mu ga ni ja svirao![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.