Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Gomez out ko zna koliko....
Koliko god ga pljuvali on nam je jako bitan igrač, sreća pa se Konate vraća uskoro.
Koliko god ga pljuvali on nam je jako bitan igrač, sreća pa se Konate vraća uskoro.
Gakpa meni izgleda dosta mobilniji i brzi posebno na prvom koraku nego kod kloppa.
Taj prvi korak je dovoljan da bude ozbiljan igrac, bolji npr od diaza koji je daleko brzi igrac i klasicno krilo.
Minut sutnje za nuneza, da li mogu 40ak miliona izvuci na ljeto??
Taj prvi korak je dovoljan da bude ozbiljan igrac, bolji npr od diaza koji je daleko brzi igrac i klasicno krilo.
Minut sutnje za nuneza, da li mogu 40ak miliona izvuci na ljeto??
Fakat ce smece ispast ako potpise predugovor sa Realom. Bgm moze ispast gori od Owena
Srce, čast i ponos!
Da mi je neko rekao da scouser koji je cijeli zivot u klubu hoce da ide u Real za dzabe
veci gospodin ispao MacAllister prema Brightonu nego šugo Trent.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Ne treba ga kriviti. Jednostavno je pao pod uticaj imena Real Madrid ali bojim se da nece zavrsiti kao Coutinho. Tamo nikad nece biti medju prvih 3 ili 4 imena Reala,mislim da ga ocekuje jedno otrežnjenje. Po meni, ako ce igrati preko kurca a mislima biti s guznim haverom Bellinghamom, neka ide.
Qrac moj ga ne treba kriviti.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Ma nek ide, samo mi je bezze što se nije izvukla dobra para za njega.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Onog trenutka kad se objavi da je predugovor potpisan, uloga zamjenskog kapitena mu se mora skinut.
Meltdown će da bude neviđen.
Murali će da se skidaju, dresovi da pale.
Al' hajd **** to, bitno je landarat s Dzudom.
Ps. tek će majke da mu se najebu zbog one proslave gola koja je očigledno bila upućena navijačima Liverpoola.
Ps. tek će majke da mu se najebu zbog one proslave gola koja je očigledno bila upućena navijačima Liverpoola.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Ne treba mu uzeti traku nego ga maknuti na tribinu, to bi bilo pišanje u usta svima, od saigrača do trenera. Bilo bi previše jadno, pa nešto i ne vjerujem da ima istine u tome.gaston je napisao/la: ↑31 dec 2024, 21:29Onog trenutka kad se objavi da je predugovor potpisan, uloga zamjenskog kapitena mu se mora skinut.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Hebo ga dzudgaston je napisao/la: ↑31 dec 2024, 21:29Onog trenutka kad se objavi da je predugovor potpisan, uloga zamjenskog kapitena mu se mora skinut.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Najbolje godine su ionako iza njega

Derpas, zakucat na tribinu. Smijesan edwards realno ako je on glavni za ove ugovore.
Hoće se sjebati kad se prvi put ne vrati nazad, a Marca ga dočeka 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ništa ja ne vjerujem dok ne bude zvanično.
Nijedan Coutinho ili Suarez ili Sterling se ne može mjerit s ovim ako se ispostavi da je istina.
Možda ja samo ne želim sebi da priznam, ali jednostavno ne vjerujem dok ne vidim svojim očima.
Nijedan Coutinho ili Suarez ili Sterling se ne može mjerit s ovim ako se ispostavi da je istina.
Možda ja samo ne želim sebi da priznam, ali jednostavno ne vjerujem dok ne vidim svojim očima.
Ja msm da uprava nije svjesna šta ih čeka ako mu ne produže ugovor.
Zanimljivu teoriju sam cuo da namjerno ne nude nove ugovore da bi ovi mogli nastavit igrati ovako dobro. Sta znam, ima nekog smisla, ali je meni licno tesko vjerovati u to.
Ocekivalo se puno i od Edwardsa i od Hughesa, a dobili smo pasivnost u svakom segmentu.
Ocekivalo se puno i od Edwardsa i od Hughesa, a dobili smo pasivnost u svakom segmentu.
Srce, čast i ponos!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.