English Premier League

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

bega_afc
Kontakt:

Re: English Premier League

Post Postao/la bega_afc » 30 dec 2024, 23:17

Nezgodna je ekipa Ipsvič, vidjelo se u prošlom kolu. :yawn:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 30 dec 2024, 23:21

QUARTERBACK je napisao/la:
30 dec 2024, 23:16
:urnebes: e cuj salah bolji od neymara :rol:
Isto godiste, a Neymar propao prije 5 godina.

Messi
Ronaldo
Suarez
Salah
Van Dijk/Rodri

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 30 dec 2024, 23:28

bega_afc je napisao/la:
30 dec 2024, 23:17
Nezgodna je ekipa Ipsvič, vidjelo se u prošlom kolu. :yawn:
A jesu se uzdigli bili. Da je potrajalo jos mjesec Penalmer bi bio najbolji igrac svijeta. :yawn:

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 30 dec 2024, 23:48

Drugo je što je plafon Neymara bio mnogo veći, neozbiljnost ga je koštala bolje karijere. Salah za korak ispred.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 30 dec 2024, 23:55

Syeba maresca sve sto je poch napravio

Odmah sam znao da ce delap odigrat tekmu sezone.
Povezuje se sa plavcima, reko sad ce im yebat mame i pokazat da ga trebaju dovest.

A i onaj golman vala islo ga danas sve od ruke.

Plavci u prvo m realno i zasluzili da izjednace. U drugom ih drugi gol ukopo i nisu se mogli vise sastavit

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 31 dec 2024, 00:18

Rúben Amorim: “If I feels it’s best for the team I would GO. You have to stick with your idea. I will continue to do my idea until the end”.
"No change in my idea. I change something tactically EVERY game. I believe in something and I will stick with that”.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 31 dec 2024, 00:29

wadethegreat je napisao/la:
31 dec 2024, 00:18
Rúben Amorim: “If I feels it’s best for the team I would GO. You have to stick with your idea. I will continue to do my idea until the end”.
"No change in my idea. I change something tactically EVERY game. I believe in something and I will stick with that”.
Mani se ba Amorima :mrgreen: de nam malo o leprsavosti i atomskom fudbalu :mrgreen: sala na stranu ,al brate Arsenal je ovaj ipswich sazvakao pa ispljunio samo pukom srecom/nesrecom je ostalo 1:0 ,a vas ljudi uzese s pola gasa :D
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 31 dec 2024, 01:05

A nije :rol: :rol:

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 31 dec 2024, 05:29

🫡
I found freedom. Losing all hope was freedom.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 31 dec 2024, 08:31

StevieG8 je napisao/la:
30 dec 2024, 21:57
Brokula je napisao/la:
30 dec 2024, 21:45
StevieG8 je napisao/la:
30 dec 2024, 21:27
Ne znam kakav strucnjak moras biti da shvatis da ne mozes u formaciji s 2 na sredini u EPL igrati sa dva penzionera od kojih jedan ima pacemaker.
Hajd sto je dosao na sred sezone ali je i potrefio period pred stvarno prelud raspored :urnebes:
Zamisli koji je šok ovim menadzerima koji su navikli da odmaraju 15 dana u novogodisnjem periodu i onda dodju u EPL da igraju 10 utakmica u 15 dana :crazy:
Mogao bi on na dugu pauzu svakako :urnebes:
Inače ne pamtim kad je neki novi trener došao u top6 klub, krenuo sa drugačijim sistemom a da pri tome NITI JEDAN igrač ne izgleda bolje nego ranije.
Izgleda Amad ako ništa :mrgreen:

Ovi ostali svakako su promašaji od fudbalera, njima ne bi pomogao ni Klopp i Pep u tandemu sa klupe da liče na fudbalere :crazy:

Ja ne znam stvarno šta ste vi očekivali od ovih debila, da odjednom postanu korisni igrači, a toliko trenera prije Amorima ih nije uspilo napraviti igračima, likovi nemaju pojma o fudbalu, ne znaju osnove, jedino što znaju je primiti platu i slikati se za instagrama

Ne bih imao ništa protiv da ispadnemo, ako to znači da će se klub riješiti tih likova, radije sa mladima u cshipu nego ove preplaćene zvjezdice da gledam
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

TheMix
Kontakt:

Post Postao/la TheMix » 31 dec 2024, 08:52

Pa dobro, nije da United ima najlosije igrace u ligi sem ovih sto su dosli iz druge lige. Pa lik je srozao United na 15. mjesto na tablici, a ako je vama to do kvalitete igraca onda s vama nesto nije u redu.
ARSENAL4ever

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 31 dec 2024, 09:30

TheMix je napisao/la:
31 dec 2024, 08:52
Pa dobro, nije da United ima najlosije igrace u ligi sem ovih sto su dosli iz druge lige. Pa lik je srozao United na 15. mjesto na tablici, a ako je vama to do kvalitete igraca onda s vama nesto nije u redu.
Pa nema najlošije u ligi, al ima među lošijim, znnam ja bolje od tebe jer ih gledam više od tebe budi siguran u to. Znam koliko su limitirani i nema toga navijača Arsenala ili Liverpula koji će me ubjediti u suprotno, ne pametujem ni ja tebi o igračima Arsenala jer ih ne pratim kao ove što igraju za United, prema tome poštedi me te spike da sa nama nešto nije uredu ako mislimo drugačije od tebe :crazy:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

marlostanf1eld
Kontakt:

Post Postao/la marlostanf1eld » 31 dec 2024, 09:35

Ovo samo neznalice mogu napisati, gledaju u fazonu kao Salah duze igra na visem nivou, a Neymar sa 18 godina poceo vec igrati ozbiljan fudbal i osvojio sve zivo i zabio 300 golova do 25-te. Salah sa 25 tek došao u Liverpool i zato je percepcija ta da je Salah bolji kod ovih neznalica samo jer su imali prime u različitim periodima karijere. Neymarov prime je bio 10 puta bolji.

TheMix
Kontakt:

Post Postao/la TheMix » 31 dec 2024, 09:43

rio_Ferdy88 je napisao/la:
31 dec 2024, 09:30
TheMix je napisao/la:
Pa nema najlošije u ligi, al ima među lošijim, znnam ja bolje od tebe jer ih gledam više od tebe budi siguran u to. Znam koliko su limitirani i nema toga navijača Arsenala ili Liverpula koji će me ubjediti u suprotno, ne pametujem ni ja tebi o igračima Arsenala jer ih ne pratim kao ove što igraju za United, prema tome poštedi me te spike da sa nama nešto nije uredu ako mislimo drugačije od tebe :crazy:
Sad ce 6. poraz u ligi i to je sve do igraca jel, aj me nemoj, pa niste Soton :rol:
Zadnja izmjena: TheMix, dana/u 31 dec 2024, 10:01, ukupno mijenjano 1 put.
ARSENAL4ever

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 31 dec 2024, 09:53

marlostanf1eld je napisao/la:
31 dec 2024, 09:35
Ovo samo neznalice mogu napisati, gledaju u fazonu kao Salah duze igra na visem nivou, a Neymar sa 18 godina poceo vec igrati ozbiljan fudbal i osvojio sve zivo i zabio 300 golova do 25-te. Salah sa 25 tek došao u Liverpool i zato je percepcija ta da je Salah bolji kod ovih neznalica samo jer su imali prime u različitim periodima karijere. Neymarov prime je bio 10 puta bolji.
Po cemu mjerimo? Po tome kako izgleda kad dribla ili necim opipljivim. Prime Salah zabija asistira trči po terenu citavu tekmu i vraca se u odbranu da pomaze. Nemas opipljivog i korisnog aspekta koji treba da ima jedno moderno krilo a da on u najmanju ruku nije dobar u tome a u vecini je svejtska klasa.

marlostanf1eld
Kontakt:

Post Postao/la marlostanf1eld » 31 dec 2024, 09:54

nerkolfc je napisao/la:
31 dec 2024, 09:53
Po cemu mjerimo? Po tome kako izgleda kad dribla ili necim opipljivim. Prime Salah zabija asistira trči po terenu citavu tekmu i vraca se u odbranu da pomaze. Nemas opipljivog i korisnog aspekta koji treba da ima jedno moderno krilo a da on u najmanju ruku nije dobar u tome a u vecini je svejtska klasa.
Pa niko nije rekao da nije igrac svjetske klase, samo nije bolji od Neymara u prime-u. Neymara je realno ljepše gledati, više je zabijao i asistirao kroz karijeru od Salaha i naosvajao se više trofeja. Ne znam po kojem osnovu bi Salah mogao biti bolji igrač, hajde da je Neymar lošiji od njega po broju golova i asistencija pa da kažeš da je tako, ali i u tome mu prednjači.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 31 dec 2024, 10:00

E cuj Salah bolji od Neymara :tokralju: :rol:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 31 dec 2024, 10:01

Moja isprika sto upadam ovako ali Neymar ne smije u istu recenicu sa gospodinom Salahom. Hebes talent ako ga nisi iskoristio. Njegova je sreća što je igrao s Messijem pa je uspio osvojiti LP. Ovaj Salah je daleko ozbiljniji igrač. Neymar je u trenutku kad se lomila liga namjerno dobio crveni da bi išao povlaciti linije na sestrinom rodjendanu.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 31 dec 2024, 10:03

TheMix je napisao/la:
31 dec 2024, 09:43
rio_Ferdy88 je napisao/la:
31 dec 2024, 09:30
TheMix je napisao/la:
Sad ce 7. poraz u nizu u ligi i to je sve do igraca jel, aj me nemoj, pa niste Soton :rol:
Naravno da je do igrača, nije ovo prvi trener kojeg mi mijenjamo, nego nti po redu i kod svakog igrači su kumovali otkazu jer im je mrsko oznojiti guzicu i raditi ono za šta su plaćeni, eth je ostavio ekipu na 13 mjestu, nije sad da je Amorim zatekao situaciju kao Slot u Liverpulu pa da nas je doveo do 15tog mjesta, to što naši debili produže ugovor EtH pa ga u po frke otpuste i onda uvale Amorimu vruć krompir je na našim stručnjacima u upravi koji su i aminovali dovođenje ogromnog broja tih igrača koji ni kod prošlih trenera nisu bili ništa bolji a plaćeni su kao da osvajaju LP i ligu svake sezone.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

marlostanf1eld
Kontakt:

Post Postao/la marlostanf1eld » 31 dec 2024, 10:04

Mukebir je napisao/la:
31 dec 2024, 10:01
Moja isprika sto upadam ovako ali Neymar ne smije u istu recenicu sa gospodinom Salahom. Hebes talent ako ga nisi iskoristio. Njegova je sreća što je igrao s Messijem pa je uspio osvojiti LP. Ovaj Salah je daleko ozbiljniji igrač. Neymar je u trenutku kad se lomila liga namjerno dobio crveni da bi išao povlaciti linije na sestrinom rodjendanu.
Čuj nije iskoristio talenat. Njegova jedina nesreća je što je imao prime-u u isto vrijeme kada Messi i Ronaldo, da je u ovoj generaciji na vrhuncu imao bi 5 ballon d'ora u nizu.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.