Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Koeficijent 1.20 da ćeš biti pregažen ili ubijen/izboden ako izadješ noćas u Njemačkoj proslaviti novu godinu na otvorenom.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
O ODLUCI VLADE FBIH
Njemački privrednici poručili da se kažnjavaju povećanjem minimalne plate, traže povlačenje odluke
Sta je reci numa, nek idu u Njemacku
Njemački privrednici poručili da se kažnjavaju povećanjem minimalne plate, traže povlačenje odluke
Sta je reci numa, nek idu u Njemacku
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- kraljttbvb
- Kontakt:
Solucija je da vlada smanji namete i da se ta razlika dadne radnicima (tako su i govorili da ce biti) i da se tako poveca plata.Maroon1946 je napisao/la: ↑31 dec 2024, 11:09Sta je solucija? Da vjecno ostane minimalac 700km? Minimalac a i penzije se moraju znatno povecati a ovo je prvi korak.
A umjesto da budzet pune putem nameta i preko ledja obicnih radnika, trebaju otpustiti pola uhljeba koji su na drzavnim jaslama i tako smanjiti rashode iz budzeta...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Svašta, ko radi to po Njemačkoj ?
Vidim sad lik bagerom gazio.

it's football day
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kakve su ovo cijene Coca Cola i Fanta okusa u Djuricu, zakleo bih se da su bile nize na onoj slici sto je kolega kacio ovdje
Svejedno sam uzeo po nekoliko komada, prigodna prilika da probam neke brendove po prvi put
Svejedno sam uzeo po nekoliko komada, prigodna prilika da probam neke brendove po prvi put
Don't believe the hype.
Kako onda BiH ima problem s manjkom radne snage.irfo je napisao/la: ↑31 dec 2024, 15:26Ja vama zvanicne brojke i statistiku a vi neke rekla kazala, “znam ja” fazoneVjeverica777 je napisao/la: ↑31 dec 2024, 15:10Kakav biro, jesi li realan. Na birou je 90% ljudi koji radi sezonske poslove i na crno, te uopće ne traže posao. Izuzev studenata sa nekim levatskim faxom

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- VensanKasel
- Kontakt:
Ovo je od druga stan , a i da je moj nemam ja problema sa tim . Poenta slike je Šetač , ali yebi ga vi Švabe ne volite viski držite se točene , to je vaš plafonnumanumaye22 je napisao/la: ↑31 dec 2024, 17:57Vazda novo auto vozas a komoda ti iz sesetsedme godine
De to malo promijeni, sa 13 platom valjda mozes priustit

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
zato sto imaš evropsku, americku, i japansku verziju fante i cole i sve imaju različite cijene, japanske su najskuplje pa americke i evropska je najjeftinija oko 1.50akisarajevo92 je napisao/la: ↑31 dec 2024, 19:25Kakve su ovo cijene Coca Cola i Fanta okusa u Djuricu, zakleo bih se da su bile nize na onoj slici sto je kolega kacio ovdje
- VensanKasel
- Kontakt:
Ja kad sam prvi put išao mislim da su bile 2.50 KM , prije 3-4 dana sam bio i imaju sad neke japanske od pola litra ...akisarajevo92 je napisao/la: ↑31 dec 2024, 19:25Kakve su ovo cijene Coca Cola i Fanta okusa u Djuricu, zakleo bih se da su bile nize na onoj slici sto je kolega kacio ovdje
- JayCatwright
- Kontakt:
Al za kakvim stvarima on pati, meni tacno bude zao takvog tipa ljudi nekadVensanKasel je napisao/la: ↑31 dec 2024, 19:54Ovo je od druga stan , a i da je moj nemam ja problema sa tim . Poenta slike je Šetač , ali yebi ga vi Švabe ne volite viski držite se točene , to je vaš plafonnumanumaye22 je napisao/la: ↑31 dec 2024, 17:57Vazda novo auto vozas a komoda ti iz sesetsedme godine
De to malo promijeni, sa 13 platom valjda mozes priustit![]()
- VensanKasel
- Kontakt:
Mlad je Leo , nadoći će ... Hoće i mišljenje promjeniti , prije 2-3 godine je pljuvao dijasporu , sad kada je dijaspora pljuje nas 

Jesi probao Dodarinu Djedovu rakiju? Brutalno

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ne mogu da vjerujem da je ovaj Sermed Maktouf nekome smiješan, previše brate i za bumere. Da je bar lik originalan u svojim retardacijama, samo loše kopira druge kreatore.
Jagermeister i gold slager se ispija po svabijiVensanKasel je napisao/la: ↑31 dec 2024, 19:54Ovo je od druga stan , a i da je moj nemam ja problema sa tim . Poenta slike je Šetač , ali yebi ga vi Švabe ne volite viski držite se točene , to je vaš plafonnumanumaye22 je napisao/la: ↑31 dec 2024, 17:57Vazda novo auto vozas a komoda ti iz sesetsedme godine

Jes da je ovaj drugi iz svice,
- VensanKasel
- Kontakt:
E jes dobar ovaj zeleni Šetač , auuuuuuu fenomenalan !!!!soko je napisao/la: ↑31 dec 2024, 21:11Jagermeister i gold slager se ispija po svabijiVensanKasel je napisao/la: ↑31 dec 2024, 19:54Ovo je od druga stan , a i da je moj nemam ja problema sa tim . Poenta slike je Šetač , ali yebi ga vi Švabe ne volite viski držite se točene , to je vaš plafonnumanumaye22 je napisao/la: ↑31 dec 2024, 17:57
Vazda novo auto vozas a komoda ti iz sesetsedme godine
Jes da je ovaj drugi iz svice,
Prije mjesec dana sam pio ovaj viski :

Sunce ti poljubim , ne znam koji je bolji

- VensanKasel
- Kontakt:
Nisam vala , ali moglo bi se . Koju si ti pio ? Mogla bi neka Viljamovka , a ???

haj što ja radim tebra vcrs do cenkasa al sta je tebe spopalo pa na staru godinu razmisljas o gmazu

znao si uvihek sta valja al budi gospar pa predji na gin e to je pice nas alkoholicaraVensanKasel je napisao/la: ↑31 dec 2024, 21:27Nisam vala , ali moglo bi se . Koju si ti pio ? Mogla bi neka Viljamovka , a ???![]()

cetiri gina i jedna visnja za presjek i sve tako u krug

Šljiva, brutalna.VensanKasel je napisao/la: ↑31 dec 2024, 21:27
Nisam vala , ali moglo bi se . Koju si ti pio ? Mogla bi neka Viljamovka , a ???![]()
Ma šaltao instagram pa mi izleti

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.