FK Famos Hrasnica

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Re: NK SAŠK Napredak

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 09 apr 2011, 19:04

L' Imperator je napisao/la:
DAVID VILLA 7' je napisao/la:
L' Imperator je napisao/la:SAŠK - Bosna 4:3 :)
Jedva,oni iz bosne sve juniori,ali igraju svaka im cast.
Stijelci 2 Turkovic 1 Ćuka i 4 gol neznam.
Igru brisi,bodove pisi :)
MA ebo bodove,kad je svaka utakmica 3 za 3 ?Sta imas od tog.A sto se tice napretka nikad nije imo losi sastav.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 09 apr 2011, 19:20

DAVID VILLA 7' je napisao/la:MA ebo bodove,kad je svaka utakmica 3 za 3 ?Sta imas od tog.A sto se tice napretka nikad nije imo losi sastav.
ma takva nam je cijela liga xD aa sto se sastava tice,slazem se..losi su..proslo kolo (protiv Rudara) sam zapazio jedino desnog beka..mislim da se Kozica preziva..trudio se momak,iznosio loptu,igr'o je i u ofanzivi i defanzivi.
#samoRudar #zauvijek

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 29 apr 2011, 16:33

Posto nisam dugo piso,da nepisem nesta malo od zanjoj tekmi napretka
Sask Napredak - Goražde 1:1
Bilo je svega samo igre najmanje.Napredak nije nista uspio napraviti osim prilike koja se desila na pocetku utakmice,u kojoj je igrac (ćuka) fulio prazan gol sa 5 metara :? .Goražde dolazi do vostva iz prekida,a onda je bila utakmica fuj samo udaranje ni jedna prilika,sve do kraja meca kako su igraci napretka uspjeli nekako ugurati loptu gol.
Sada slijedi utakmica u hadzicima gdje se susreću Radnik vs Sask Napredak
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 08 maj 2011, 21:47

Nego dali netko može potvrditi rezultat SAŠK Napredak 1-0 Igman? Čuo sam danas na radiu rekoše 2-0, pa sad dali je 1-0 ili 2-0?

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 09 maj 2011, 14:24

sony_91 je napisao/la:Nego dali netko može potvrditi rezultat SAŠK Napredak 1-0 Igman? Čuo sam danas na radiu rekoše 2-0, pa sad dali je 1-0 ili 2-0?
2:0 za napredak !
Inace bila je dosta tvrda utakmica.Golove su postigli Alić i turkovic
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 09 maj 2011, 14:47

sony_91 je napisao/la:Nego dali netko može potvrditi rezultat SAŠK Napredak 1-0 Igman? Čuo sam danas na radiu rekoše 2-0, pa sad dali je 1-0 ili 2-0?
joj jbt taj Nedo Turkovic je bas dobar.. volio bih jednog dana da dodje u Jedinstvo :D
~ Sila Nebeska Bihać 96 ~

http://www.**** - Oficijalni sajt NK Jedinstvo

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 09 maj 2011, 14:48

Bihac-City-Boy je napisao/la:
joj jbt taj Nedo Turkovic je bas dobar.. volio bih jednog dana da dodje u Jedinstvo :D
Uso je oko 25 min pred kraj i zabio gol.
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 18 maj 2011, 22:09

U 27.kolu 1.lige FBiH N.K.Sašk-Napredaj je savladao N.K.Slaven iz Živinica rezultatom 2:0. Strijelci su bili Pehilj i Kurto.
Utkmica je pocela zestoko od stradne saška koji stvaraju prilike,ali lopta nece u gol.Pred kraj 1 poluvremena igrac saška suta sa 20 metara golman to samo odbija ali turkovi sa 5 metara prebacuje gol.U 2 poluvremenu slaven krece ofanzivnije i i pravi 2 ili 3 prilike,ali golmane saska sjajno je branio.U 60 min trener saška ubacuje 2 svjeza igraca koji ce kasnije i odluciti utakmicu.U 65 minuti kurto sjajnom loptom izbacuje pehlju i zabija gol za 1:0.Ovaj rezultat je stajo sve do 75 min kada kurto laznjakom izbacuje jednok igraca i sa 5 ili 6 metara matira golmana.Ovom pobjedom napredak je 90 posto ostao u ligi !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Capital City
Kontakt:

Post Postao/la Capital City » 21 maj 2011, 14:18

AKo bog da sašk u premijer ligu , dominacija kapitalaca. :lol:
A MAN WHO SPREADS WISDOM

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 02 jul 2011, 14:35

Gasi se SAŠK Napredak?

Tuga i nevjerica zavladali su među igračima i trenrima sarajevskog kluba SAŠK Napredak. Prema informacijama do kojih smo došli klub koji postoji 101 godinu je pred gašenjem.
Predsjednik NK SAŠK Napredak Gabrijel Vukadin, izgleda da je digao ruke od kluba svijetle tradicije i navodno mjesto koje ima SAŠK Napredak u Prvoj ligi FBiH ponudio je na "aukciju" zainteresovanim nižim selekcijama, te fuziju sa nekim od sarajevskih niželigaša.
U zadnje vrijeme klub ne pomaže ni predsjednik HKD Napredak, Franjo Topić, u okviru kojeg je i egzistirao SAŠK Napredak. Topić je zahvaljujući svojim sposobnostima finansijski dugo pomagao klub, ali su izvori presušili, a SAŠK došao pred ambis.
Klub u ovom trenutnku preživljava samo zahvaljujući organizaciji Božićnog malonogometnog turnira, kada se na račun kluba uplate određena novčana sredstva koji su dovoljni da se zakrpi "rupa" na dnu boroda koja je zadnjih godina sve veća.
Igrači i treneri su razočarani. Razočarani su i brojni roditelji čiji mališani idu u SAŠK-ovu nogometnu školu za koju su mnogi stručnjaci kazali da je napredak jedan od najvećih rasadnika talenata u BiH.
Sada su na potezu predsjednik Vukadin, Topić i brojni prijatelji, NS BiH, NS FBiH i ostale nadležne institucije u državi, koje na bilo koji način mogu spasiti klub gašenja, koji je jedan od ponosa bh. i sarajevskog nogometa.

Igračima kasne dvije plaće

Igrači već duži period nemaju redovna primanja u SAŠK Napretku, ali se ne žale. Šute i rade, isto kao i treneri u klubu, koji redovno dolaze na posao, iako su im plaće u zaostatku.
Igračima prema našim saznanjima kasne dvije plaće, to nije mnogo, ali isti nogometaši kažu da to nije ni bitno, jer samo žele da klub nastavi sa normalnim radom.
Mnogi bivši igrači svoju su djecu upisali u SAŠK-ovu školu nogometa, želeći da im sinovi krenu njihovim stopama, a tako je sjajnih igrača i vrhunskih trenera prošlo kroz klub.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 06 jul 2011, 10:00

Sve su manje prilike da ce se napredak spasiti.Treniram u ovom klubu 10 godina i mozes misliti kako je meni :cry:
Ako sam dobro cuo famos ce se udružiti sa sask napretokm,tako da ce se 1 sezonu zvati Famos Sask Napredak,gdje ce nakon 1 odigrane sezone i zvanično ugasiti ovaj klub (sask napredak)Te ce onda 1 ligu federacije nastavti famos.

Al et valja bude neke nafake u ovaj klub,riješi probleme.
Nada zadnja umire.
Visca el Barça ! Mes que un club !

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 06 jul 2011, 12:50

Cuo sam da bi se Bosna Visoko mogla vratiti u Prvu ligu..(umjesto SASK-a)
#samoRudar #zauvijek

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 14 jul 2011, 08:08

Zbog toga što je seniorski pogon ekipe SAŠK Napredak ugašen, a novooformljena ekipa se temelji na rezultatima SAŠK Napretka i zadržala je dio imena, ova tema je preimenovana u FK Famos-SAŠK Napredak Hrasnica

AlemC85
Kontakt:

Re: FK Famos-SAŠK Napredak Hrasnica

Post Postao/la AlemC85 » 14 jul 2011, 16:46

kako sam ja razumio, sašk će odigrati ovu sezonu, a onda će se ugasiti, a nakon toga Famos nastavlja dalje se takmičiti u Prvoj ligi FBiH

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 14 jul 2011, 17:44

AlemC85 je napisao/la:kako sam ja razumio, sašk će odigrati ovu sezonu, a onda će se ugasiti, a nakon toga Famos nastavlja dalje se takmičiti u Prvoj ligi FBiH
To ti je odma samo nelogično ako bi SAŠK u ovoj sezoni ispao, kako će Famos nastaviti Prvu ligu. Oformljena je nova ekipa pod nazivom FK Famos-SAŠK Napredak Hrasnica ;)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 14 jul 2011, 17:54

zaboravio sam to navesti...

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 14 jul 2011, 17:57

sony_91 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:kako sam ja razumio, sašk će odigrati ovu sezonu, a onda će se ugasiti, a nakon toga Famos nastavlja dalje se takmičiti u Prvoj ligi FBiH
To ti je odma samo nelogično ako bi SAŠK u ovoj sezoni ispao, kako će Famos nastaviti Prvu ligu. Oformljena je nova ekipa pod nazivom FK Famos-SAŠK Napredak Hrasnica ;)
Joj naziva kluba, mogli su dodati i Dogladi gdje je igrao Napredak :lol: :lol:
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 14 jul 2011, 18:25

Zalosno,veoma zalosno.
Sta uradise od ovog kluba.Kad ti prijedsenik,u citavoj sezoni dođe da pregleda 2 utakmice.
Zelim mu sve najgore u zivotu (prijedseniku).Lik otvara hotele,diže krediti,a ni 1 marku nije ulozio u klub

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 14 jul 2011, 18:48

DesimaL je napisao/la:Zalosno,veoma zalosno.
Sta uradise od ovog kluba.Kad ti prijedsenik,u citavoj sezoni dođe da pregleda 2 utakmice.
Zelim mu sve najgore u zivotu (prijedseniku).Lik otvara hotele,diže krediti,a ni 1 marku nije ulozio u klub

Žalosno nema sta.... Takvi ljudi i vode klubove da bi oprali novac.... I na kraju samo ugaili....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 14 jul 2011, 18:50

Ma cim je dosao u sarajevo i kad su mu rekli kakva je situacija,odma je dao otkaz.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.