FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

NajvecaRadosti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NajvecaRadosti » 31 dec 2024, 16:11

fks74 je napisao/la:
31 dec 2024, 14:46
S obzirom da Jelić Balta nije više stranac ja bih ga ostavio, može on pomoći dobro.
Ako je mogao igrati HNL i dati fin doprinos svojoj ekipi moze i nasu ligu bar za rotacije.Idealan zamjena kada recimo Bubanja ne moze igrati.
Za Besima vidjeti,cuo sam da je moguce da ostane.

Ne znam sto bi pustali bezveze igrace ako smo platili odstetu za njih i imamo ih na papiru.Svako ko moze dati i najmanji doprinos neka ga,bolje i na klupi da sjedi kod nas nego da ga dajemo djabe negdje.
Ono sto je Rozman uradio je najveci kiks posljednjih 10 godina sto se tice sklapanja ekipe
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 31 dec 2024, 16:16

NajvecaRadosti je napisao/la:
31 dec 2024, 16:11
fks74 je napisao/la:
31 dec 2024, 14:46
S obzirom da Jelić Balta nije više stranac ja bih ga ostavio, može on pomoći dobro.
Ako je mogao igrati HNL i dati fin doprinos svojoj ekipi moze i nasu ligu bar za rotacije.Idealan zamjena kada recimo Bubanja ne moze igrati.
Za Besima vidjeti,cuo sam da je moguce da ostane.

Ne znam sto bi pustali bezveze igrace ako smo platili odstetu za njih i imamo ih na papiru.Svako ko moze dati i najmanji doprinos neka ga,bolje i na klupi da sjedi kod nas nego da ga dajemo djabe negdje.
Ono sto je Rozman uradio je najveci kiks posljednjih 10 godina sto se tice sklapanja ekipe
Ako je vjerovati transfermarkt-u, IB JB u zadnjih pola godine ima 300 minuta ozbiljnog fudbala.

Nekad je bolje neradnike ili one koji narušavaju atmosferu držati dalje od produktivnog i zdravog tima.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 31 dec 2024, 16:29

luckystrike je napisao/la:
31 dec 2024, 15:31
Novogodišnji intervju trenera;
https://fksarajevo.ba/vijest/1177
Analiziramo trenutni sastav i tražimo pozicije na kojima se možemo dodatno pojačati. Prioritet su nam kvalitetni igrači koji se mogu brzo uklopiti u naš sistem i doprinositi ekipi odmah.

Otkrit ću vam da će se još nekoliko juniora pridružiti ekipi na zimskim pripremama.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 31 dec 2024, 22:40

Jao atmosfere pred vječnom, gluho bilo.
.....Sretna Vam nova godina....

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 31 dec 2024, 22:57

Pitaristok je napisao/la:
31 dec 2024, 22:40
Jao atmosfere pred vječnom, gluho bilo.
.....Sretna Vam nova godina....
Siz majke mi!

Sretna nam bordo Nova da pokvarimo Vicine i Beusove planove !
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

4life
Kontakt:

Post Postao/la 4life » 31 dec 2024, 23:34

Sretna vam nova 2025god braco i da vam bude bolja , od prethodne kako za nas, tako i za nasu svetinju FKS ! :salut:
1946 🇱🇻🇱🇻
COYG ❤️🤍

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 01 jan 2025, 00:35

djokica je napisao/la:
30 dec 2024, 21:40
Jelic - Balta bi trebao nazad sada u Januaru.
Igrao je dobro ove sezone, a moze na stopera i na zadnjeg veznog
Jesi pogledao ijednu minutu njegovog fudbala ?

Nespreman, uvođen je samo kada je trebalo zatvorit i odradit napravit što više faulova i to je to. Zadnjih nekoliko utakmica je potpuno sklonjen iz ekipe.

Sretna nova godina, da se bordo priča nastavi iz prošle godine i da bude uspješna, privatno da ste svi zdravi. A ekipa će se pojačati na deficitarnim pozicijama, neki igrači su prekriženi, polako sve na svoje.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 01 jan 2025, 02:14

Sretna Vam nova, samo da Vam kažem biće svega 😁 sve najjjj
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 01 jan 2025, 02:44

Bordo familiji želim dobrog zdravlja i trofeja u Novoj godini.

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 01 jan 2025, 18:17

Vico Zeljković obavljao je funkciju predsjednika FK Borac ali kako je istakao u našem razgovoru ne smetaju mu prozivke na račun toga da je privržen klubu iz Banje Luke.

“Ne smetaju mi prozivke da sam privržen Borcu. Prirodno je da kažu da sam privržen Borcu, nego recimo Leotaru iz Trebinja neće se oni naljutiti.

Iako naravno kažem, pozicija koju obavljam i ja sam kroz djelo i rad u savezu pokazao da gledam isto na sve klubove. Teren nije urađen samo Borcu, urađen je i svim ostalim koji su mogli da ispune ostale uslove, reflektori su urađeni svima, VAR je urađen svima nije samo Borcu.

Sad će neko reći kod Borca se VAR koristi ovako-onako ali to su spinovanja što se tiče Borca, suđenje i Premijer lige iz razloga je prosto nemoguće da Borac u u Evropi pravi rezultate kakve pravi i da je to kako dio ljudi iz sebi znanih razloga prezentuje Borac ne bi pravio rezultat”.

Uvijek aktuelna tema u Premijer ligi BiH je suđenje, a upravo smo o tome razgovarali sa predsjednikom Nogometnog saveza BiH.

“Što se tiče lige ono što je tačno i što treba da se zna i kaže je da u svakoj ligi postoje klubovi koji u datim trenucima možda imaju hajde da kažemo određeni “vjetar” u leđa koji je dozvoljen od sudija.

U Španiji je to Real Madrid, Barselona u Italiji su to Juventus, Milan, Inter itd. Kod nas u ligi to je Sarajevo, Željo, Borac Zrinjski sviđalo se to nekome ili ne, to je činjenica i to se treba promijeniti jer nema razloga da bude bolje suđenje Borcu, Sarajevu, Zrinjskom od Igmana i tako ali u datim trenucima to je prosto tako i za to treba vremena da se promijeni i malo spusti ali nije to ništa različito u odnosu na druge lige samo što se ovdje različito tretira i predstavlja i onda se vade neke analize i tako dalje.

Mislim da bi trebale biti malo veće kolegijalnosti između klubova”.

Izvor: ****
🇵🇸

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 01 jan 2025, 18:20

Torino je napisao/la:
01 jan 2025, 18:17
Vico Zeljković obavljao je funkciju predsjednika FK Borac ali kako je istakao u našem razgovoru ne smetaju mu prozivke na račun toga da je privržen klubu iz Banje Luke.

“Ne smetaju mi prozivke da sam privržen Borcu. Prirodno je da kažu da sam privržen Borcu, nego recimo Leotaru iz Trebinja neće se oni naljutiti.

Iako naravno kažem, pozicija koju obavljam i ja sam kroz djelo i rad u savezu pokazao da gledam isto na sve klubove. Teren nije urađen samo Borcu, urađen je i svim ostalim koji su mogli da ispune ostale uslove, reflektori su urađeni svima, VAR je urađen svima nije samo Borcu.

Sad će neko reći kod Borca se VAR koristi ovako-onako ali to su spinovanja što se tiče Borca, suđenje i Premijer lige iz razloga je prosto nemoguće da Borac u u Evropi pravi rezultate kakve pravi i da je to kako dio ljudi iz sebi znanih razloga prezentuje Borac ne bi pravio rezultat”.

Uvijek aktuelna tema u Premijer ligi BiH je suđenje, a upravo smo o tome razgovarali sa predsjednikom Nogometnog saveza BiH.

“Što se tiče lige ono što je tačno i što treba da se zna i kaže je da u svakoj ligi postoje klubovi koji u datim trenucima možda imaju hajde da kažemo određeni “vjetar” u leđa koji je dozvoljen od sudija.

U Španiji je to Real Madrid, Barselona u Italiji su to Juventus, Milan, Inter itd. Kod nas u ligi to je Sarajevo, Željo, Borac Zrinjski sviđalo se to nekome ili ne, to je činjenica i to se treba promijeniti jer nema razloga da bude bolje suđenje Borcu, Sarajevu, Zrinjskom od Igmana i tako ali u datim trenucima to je prosto tako i za to treba vremena da se promijeni i malo spusti ali nije to ništa različito u odnosu na druge lige samo što se ovdje različito tretira i predstavlja i onda se vade neke analize i tako dalje.

slika

Lagano nam je poručio da ne vjerujemo svojim očima nego njemu. Familiju mu jebbem.

eccehomo
Kontakt:

Post Postao/la eccehomo » 01 jan 2025, 18:44

MSOZ101 je napisao/la:
01 jan 2025, 18:20
Torino je napisao/la:
01 jan 2025, 18:17

slika

Lagano nam je poručio da ne vjerujemo svojim očima nego njemu. Familiju mu jebbem.
A jes drzak i bezobrazan familiju yeb'o svoju

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 01 jan 2025, 20:24

Treba se polahko pljunut u dlanove i pripremati da se pljuje i tjera uprava radi pojačanja...
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 01 jan 2025, 22:37

Radan Šunjevarić potpisuje sutra.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 02 jan 2025, 01:34

Znaci treba prekinuti te pogurance navedenim klubovima u nasoj ligi,a eto sto u svim ligama evrope kako kaze postoje klubovi koji se favorizuju nema veze i mi cemo kao biti primjer svim ligama?

Dobro se oteo i to bas na drzak i bezobrazan nacin. On jos odvazan i likuje,a majku mu yebem pokvarenu
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 02 jan 2025, 02:43

Nijedan novinar nije postavio pitanje kako je moguce da jedan klub bude vise ostecen nego ostatak lige

Drugo ZASTO SE NE UVEDE DA SUDE STRANE SUDIJE

ZASTO NIKO IZ NASEG KLUBA KANTONA PA CAK I ADVOKATI NEIZADJU U JAVNOST I POSTAVE NEKA PITANJA

PRICA SUDJENJE BOLJE, sudjenje jeste bolje za sve klubove osim FK SARAJEVU

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 02 jan 2025, 11:12

TrofejiSuTu je napisao/la:
02 jan 2025, 01:34
Znaci treba prekinuti te pogurance navedenim klubovima u nasoj ligi,a eto sto u svim ligama evrope kako kaze postoje klubovi koji se favorizuju nema veze i mi cemo kao biti primjer svim ligama?

Dobro se oteo i to bas na drzak i bezobrazan nacin. On jos odvazan i likuje,a majku mu yebem pokvarenu
+100

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 02 jan 2025, 11:17

mnon46 je napisao/la:
01 jan 2025, 22:37
Radan Šunjevarić potpisuje sutra.
:rol: :rol: :rol: dobra

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 02 jan 2025, 11:50

Ristic navodno u Igman na posudbu.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 02 jan 2025, 12:40

Nije vici jasno kako Savez (tj. on) moze sa svim klubovima normalno a sa Sarajevom ne može. Trebali bi se mi sami kao zapitati zašto je to tako... pa j3b3mo ti mi i majku i ženu u šup@k svi odreda bezobraznu!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Lecler, mnon46, riki46, supervizor, UltraNorth, Venom i 48 gostiju.