svaka ti cast brate... ali stvarno kapa do poda... pa moja porodica sa mamine strane svi navijaju za sarajevo, ali svi znaci... a ja sam naslijedio ljubav prema plavoj boji od oceve strane i kako da ja sada navijam za nekog iz BL koji dodje da zvizdi na himnu jedne nam jedine da **** mater balijsku itd. i nikako ne mogu biti sretniji da vidim da se raduju oni anamo troprstasi nego da se raduju moji rodjaci, daidze, prijatelji... ovdje izgleda mozemo biti ujedinjeni jedino u nekoj nesreci kao sto je bila smrt Vedrana i to kratko traje i onda se sve zaboravi i opet sve po starom... ovakvi sto razmisljaju kao "Dirk" takvi i hodaju nasim ulicama i maltretiraju kradu i vade nozeve samo zato sto su vidjeli kod drugog sal, majicu ili dux drugog kluba, kod "Dirka" je mozda to jos u granicama kontrole ali upravo oni sa takvim razmisljanima kada se nafixaju, popiju, napuse izgube kontrolu i onda sav taj primitivizam i mrznja izadje na vidjelo, naravno takvih ima s obje strane, nazalost..... pa prije bi Manijaci i Horde zajedno isli na gostovanje velikoj cetvorki a sada kao odjednom smo jedni drugima najveci dusmani, pa ne ide brate nikako, vi recite sta god hocete ali poslije Zelje, Veleza, ja navijam za Sarajevo... da je Bog do vise onih sa razmisljanima kao ado, kud i kamo situacija u nasem gradu bi bila sigurnija za zivot, a ne bi se bojali da prodjemo sa salom, majicom Sarajeva pored Grbavice, Hrasnog ili Zeljinim salom Starim gradom, Ciglanama, Kosevskim...ado-hz je napisao/la:Dirk....neka pricaju ljudi koji su prvo rodjeni u ovom gradu,pa onda i bili u njemu dok je bila agresija...ako je neko izgubio bliznjeg,rodbinu,prijatelja koji je navijao za Sarajevo ili Zelju, onda taj nemoze da voli anamo neke druge ili da su mu drazi od svog roda vlastitog,prijatelja,komsije....to sto se mi furamo u gradu gdje se svi znamo da treba da bude Glazgow to je druga stvar...to samo dokazuje koliko smo primitivni kao narod....opet ti mogu reci ljudi koji su kulturni,obrazovani,odgojeni u normalnim porodicama nikad nece imati razmiljanje da im je grazi neko drugi od svog komsije..mi umjesto da radimo na tome da se zblizimo i da smo jaci zajedno od dusmana kao sto smo bili svi ko jedan u ratu....mi kontra...al ro ti je da nekazem sta jedbu rijec koja pocinje sa slovom B.Dirk je napisao/la:Vi koji jos uvijek mijesate politiku i sport, a vamo glumite da vam to smeta, ste i doveli do ovog stanja u savezu jer nacionalnost vam je najjaca strana koju ste izgradili u sebi ... kod mene nije tako za mene su svi klubovi lige drazi od Skretnicara jer ja to gledam kroz sport, jedino ne volim SB ne zato sto su Hrvati vec zbog Vedrana i slicno ...![]()
Sve neke patriote kao oni Fanaticosi, po ratu pobjegli po stranim zemljama i sada patriote ... fuj !
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
za sve koji su zaboravili evo pjesme lijepe
mi se samo mozemo dijeliti na papke(došljake) i sarajevsku raju....ostalo me ne zanima

mi se samo mozemo dijeliti na papke(došljake) i sarajevsku raju....ostalo me ne zanima

a za tebe nemam puno sta reci osim ne zivi se od proslosti ali se NIKAD NE ZABORAVLJANije Bitno je napisao/la:A ovih sarajlija samo o ratu pricaju bilo proslo ne ponovilo se od proslosti se ne zivi![]()
Sretno danas i Sarajevu ali u ovakvom stanju jedva da nesto moze protiv naseg Borca

- AmanijakzO
- Kontakt:
Hoce li biti stream? Ako moze link, hvala.
Sad sam se cuo s prijateljem iz B. luke kaze da je AVDIC stigao jutros da nastupi,kao skinuta mu suspenzija na jednu utakmicu..Kloc mora igrati....Tako da ga Puse i Amel i Haris...Eeee moj mirza do kad guras svoje havere...???
ne zamjerite Dirk-u
kad je bio mali previse ga roditelji ostavljali na promahi
kad je bio mali previse ga roditelji ostavljali na promahi
treba nam jos igraca iz BiH
pa sta je cudno tome sto ce nastupiti avdic pa ponudjena mu je saradnja za jos godinu samim tim na njega se ozbiljno racuna
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
crveni u mostaru kad je dobio, sad mu je smanjena kazna na samo jednu utakmicu, a vidi se da bolje igrate bez njega, al ga opet zalizani gura da igra, eto to je cudnohordas'87 je napisao/la:pa sta je cudno tome sto ce nastupiti avdic pa ponudjena mu je saradnja za jos godinu samim tim na njega se ozbiljno racuna
Za zivot cijeli!
-
- Kontakt:
200...kakva je situacija u fudbalu,klubu a i u grupi zbog ovog sudjenja za koje se izdvaja veliki broj i ljudi i sredstava to je odlicna brojka! Sta odlicna,perfektna...Nekih bi u ovoj situaciji doslo 11-15 maximalnoluckyh je napisao/la:pitam koliko otprilike hordasa dolazi u BL,burek pita je napisao/la:hehe vjerovatno mislis na hz zato sto smo koristili trubu na nekim utakmicamaluckyh je napisao/la:i koliko na kraju argentinaca dolazi >?
jel pitas samo iz sarajevskog kantona koliko dolazi?

- Ajdin Nuhić i Alen Avdić ne igraju zbog crvenih kartona, a pod klupskom suspenzijom i dalje su Branislav Arsenijević, Vučina Šćepanović, Hilmo Gutić, Đenaldin Hamzagić i Adis Jahović tako da ne putuju u Banju Luku.
Ovo je jutros objavljeno tako da ...
Ovo je jutros objavljeno tako da ...
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ovaj "igrac" ga je popusio onda kada se ispalio prvom prilikom iz kluba kojeg navodno "voli"pardon je napisao/la:Sad sam se cuo s prijateljem iz B. luke kaze da je AVDIC stigao jutros da nastupi,kao skinuta mu suspenzija na jednu utakmicu..Kloc mora igrati....Tako da ga Puse i Amel i Haris...Eeee moj mirza do kad guras svoje havere...???

Alen Avdic je zmaj, to sto vi ne volite igrace koji idu glavom na kopacku i daju sve za klub to je druga stvar, kad je ljubio grb na Grbavici bio je najjaci sada odjednom ne valja ... dodjite na trening pa ce vam biti jasno zasto on igra a Haris ne igra !
A debilni portal kaze ovo je prva posjeta UD na nasim utakmicama u gostima a ljudi vec bili u Banja luci prosle sezone, pa na evropskim gostovanjima sve obisli sa nama a glupa portala u pm

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Dirk slazem se sa svakim tvojim postom. Sve patriote ccc Imaju 15 godina i oni nekoga mrze. Ne mrzim zelju ali bi mi draze bilo da borac osvoji titulu jer nisam nacionalno opterecen vec se radi o zdravom rivalstvu izmedju nas i strumfova. Ove nacionalno opterecene pitam sta su Lazo, Vasilic, Stanic, Culum i ostali? Pa vise ima Srba u zelji nego u BorcuDirk je napisao/la:Vi koji jos uvijek mijesate politiku i sport, a vamo glumite da vam to smeta, ste i doveli do ovog stanja u savezu jer nacionalnost vam je najjaca strana koju ste izgradili u sebi ... kod mene nije tako za mene su svi klubovi lige drazi od Skretnicara jer ja to gledam kroz sport, jedino ne volim SB ne zato sto su Hrvati vec zbog Vedrana i slicno ...![]()
Sve neke patriote kao oni Fanaticosi, po ratu pobjegli po stranim zemljama i sada patriote ... fuj !

Mi nikada odustati necemo...
Toti ,Dirkic kako vec... Ti bas Imas problema u glavi, izgleda buraz da imas velike bolove a vjeruj kako si poceo neces daleko dogurati, cak cu ti ja pomoci da te prodje ili ponovo zaboli....
Zadnja izmjena: pardon, dana/u 09 apr 2011, 19:15, ukupno mijenjano 2 puta.
UNISTITE IH
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Večeras će Sarajevo uzeti Borca. Isto kao što je Borac uzeo Širokog 3 za 3. Iz tih razloga je Borac sredio sudije i bodove sa Zrinjskim i Slobodom, svojim narednim protivnicima u gostima. Znamo kako će Zrinjski doći do bodova nakon prekida, a Sloboda je preko Leotara obezbjedila bodove za Borac. Ovo je sve "teorija zavjere". Međutim, ako se zaista dogodi ovako kako sam napisao, hoćete li misliti da je ovo sve slučajnost. Liga nam je postala smiješna, kao i srpsko-hrvatska koalicija, kako u društvu, tako i u fudbalu općenito. Nadam se da se ovako neće odvijati stvari u prvenstvu. Sarajevu želim da večeras pobjedi.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Ako se ne dogodiavlami97 je napisao/la:Večeras će Sarajevo uzeti Borca. Isto kao što je Borac uzeo Širokog 3 za 3. Iz tih razloga je Borac sredio sudije i bodove sa Zrinjskim i Slobodom, svojim narednim protivnicima u gostima. Znamo kako će Zrinjski doći do bodova nakon prekida, a Sloboda je preko Leotara obezbjedila bodove za Borac. Ovo je sve "teorija zavjere". Međutim, ako se zaista dogodi ovako kako sam napisao, hoćete li misliti da je ovo sve slučajnost. Liga nam je postala smiješna, kao i srpsko-hrvatska koalicija, kako u društvu, tako i u fudbalu općenito. Nadam se da se ovako neće odvijati stvari u prvenstvu. Sarajevu želim da večeras pobjedi.

Pisao sam sve hipotetički, a puno je bolje pitanje - a šta ako se dogodi?Dabar je napisao/la:Ako se ne dogodiavlami97 je napisao/la:Večeras će Sarajevo uzeti Borca. Isto kao što je Borac uzeo Širokog 3 za 3. Iz tih razloga je Borac sredio sudije i bodove sa Zrinjskim i Slobodom, svojim narednim protivnicima u gostima. Znamo kako će Zrinjski doći do bodova nakon prekida, a Sloboda je preko Leotara obezbjedila bodove za Borac. Ovo je sve "teorija zavjere". Međutim, ako se zaista dogodi ovako kako sam napisao, hoćete li misliti da je ovo sve slučajnost. Liga nam je postala smiješna, kao i srpsko-hrvatska koalicija, kako u društvu, tako i u fudbalu općenito. Nadam se da se ovako neće odvijati stvari u prvenstvu. Sarajevu želim da večeras pobjedi.![]()
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Ima li kakav link?
Prije da ga ti imas, jer si jedan od rijetkih koji podrzava taj promasaj od igraca , a usput voli on FKS , zato se ispalio prvom prilikom ... voli on klub ko Maksumicpardon je napisao/la:Toti ,Dirkic kako vec... Ti bas Imas problema u glavi, izgleda buraz da imas velike bolove a vjeruj kako si poceo neces daleko dogurati, cak cu ti ja pomoci da te prodje ili ponovo zaboli....

Harise zar na klupi imas interen pa tipkas

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- AmanijakzO
- Kontakt:
Link
Nemam BHT1 jbg.

Trenutno korisnika/ca: amypitar, JavierBosnia, Lecler, mnon46, NeSamSafetee, r3m1 i 56 gostiju.