Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- -Paja
- Kontakt:
Re: Arsenal
Svi oni koji znaju sta je Arsenal bio prije Wengera ne zele njegov odlazak cak sta vise ostro se protive istom.
Dio Arsenala
Ti od-**** u skokovima do Romana i pitaj ga da ti da koju milju da te naguzi, drugacije i ne znas biti navijac, ja bar navijam za klub koji i ne osvaja i ne dovodi igrace, a ti za klub ciji vlasnik lupi cifru i dovede igraca...nikad ljubavi u tudjim parama, u tudjim parama se kupaju samo kurve i olosi, a ti ne mozes biti ku.rva, zato se zna sta si.Virtu4l je napisao/la:Strašan navijač, nema šta.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Ustani Paja i povedi svoje podanike protiv francuskog okupatora ,probudite se topnici iz hipnoze u koju vas je bacio francuski vampir-Paja je napisao/la:Svi oni koji znaju sta je Arsenal bio prije Wengera ne zele njegov odlazak cak sta vise ostro se protive istom.
Za vampira je jedini lijek glogov kolac.
Vrati Arsenal englezima, varalico francuska.
Pozivam patka da proslavimo titulu Unitedu koja je osvojena na sve moguce nacine, ali to ne moze svako samo klubovi sa velikim utjecajem, a ne mali klubovi!

There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- -Paja
- Kontakt:
Logicno je da Wengera ne vole ovi pacenici nad kojima on uvijek dominira ali pogleadmo njegovo ima Arsene i shvatimo da mu je sudjenjo da vodi Arsenal u nove dominante pohode kako ga je vodio ne tako davno!
flopsonja pozovi sudacku organizaciju ipak red je da na proslavu dodju oni sto su ssvojim radom donijeli istu.
flopsonja pozovi sudacku organizaciju ipak red je da na proslavu dodju oni sto su ssvojim radom donijeli istu.
Dio Arsenala
Naravno i njih ali i tebe patko jedna, 19 titula EPL za mali klub poput tvoga imaginaran broj!-Paja je napisao/la:Logicno je da Wengera ne vole ovi pacenici nad kojima on uvijek dominira ali pogleadmo njegovo ima Arsene i shvatimo da mu je sudjenjo da vodi Arsenal u nove dominante pohode kako ga je vodio ne tako davno!
19
There is only one United!!!!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
za tebe buraz nema lijeka,flop bio flop ostaoizzo je napisao/la:Ustani Paja i povedi svoje podanike protiv francuskog okupatora ,probudite se topnici iz hipnoze u koju vas je bacio francuski vampir-Paja je napisao/la:Svi oni koji znaju sta je Arsenal bio prije Wengera ne zele njegov odlazak cak sta vise ostro se protive istom.![]()
Rođen s tobom da budem
Faraon iz Visokog je napisao/la:za tebe buraz nema lijeka,flop bio flop ostaoizzo je napisao/la:Ustani Paja i povedi svoje podanike protiv francuskog okupatora ,probudite se topnici iz hipnoze u koju vas je bacio francuski vampir-Paja je napisao/la:Svi oni koji znaju sta je Arsenal bio prije Wengera ne zele njegov odlazak cak sta vise ostro se protive istom.![]()
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
ako ti tako kazes,aj sad razguli ako nemas nista pametno rec flopino
Rođen s tobom da budem
Janez, reci nam za koga ćeš navijati kad Wenger napusti cirkus. Ja ti predlažem da se vratiš starom, dobrom i provjerenom Mariboru 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Wenger će pred samu smrt napustiti cirkus, tako da ću uvijek navijati za ArsenalVirtu4l je napisao/la:Janez, reci nam za koga ćeš navijati kad Wenger napusti cirkus. Ja ti predlažem da se vratiš starom, dobrom i provjerenom Mariboru
Jedino u primjeru da ga otjeraju k'o pseto, bih automatski prestao navijati, ne samo to,mrzio bih ih.
A navijat ću uvijek za Wengera.
Bar je jednostavno, Wenger= Arsenal.
Meni nije problem cekati jos 50 godina na titulu, al' makar znam da je Arsenal klub kog se necu nikad postidjeti, dok je u Wengerovim rukama, a ne ko CSKA u Romanovim.
Što se tiče ove Wengerove izjave da Arsenal ima bolju odbranu stvarno ne znam šta mu se u mozgu odvijalo prilikom intervjua u kojem je to izjavio.
Koscielny,Squillaci,Djourou bolji od Vidića,Ferdinanda,Smallinga, Clichy od smrada Evre ??? Nikad, samo nam je desni bek jači od njihovog. Ja još ne vjerujem da je ovo izjavio, sigurno su novinari izvukli iz konteksta. Barem se nadam.
Koscielny,Squillaci,Djourou bolji od Vidića,Ferdinanda,Smallinga, Clichy od smrada Evre ??? Nikad, samo nam je desni bek jači od njihovog. Ja još ne vjerujem da je ovo izjavio, sigurno su novinari izvukli iz konteksta. Barem se nadam.
Vidiš da se i on malo pogubio, problemi u avliji, klimava stolica po prvi put od kako je došao, prvo kaže da ima odbranu bolju od Uniteda, pa onda ide na moralnu stranu i protivi se skupim transferima, kao njemu to ne treba, e pa, uskoro bi mu mogao trebati posao...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije njemu stolicu u pitanju, neces vjerovat ali ove godine mu je bio kraj ugovora i uprava mu ponudila novi do 2013. Ima ubjedljivo najjaču platu u klubu. I ima pravo da radi sta hoce, a imamo takvu vlasničku strukturu koja mu otkaz ne bi dala još ni za 200 godina bez trofeja. Ako je u Arsenalu išta sigurno, onda je sigurno da je Wenger nedodirljiv i dok bude htio on će biti trener Arsenala.
Ako bog da,inshalah,Hare Krisna,Hvaljen IsusBosco je napisao/la:Nije njemu stolicu u pitanju, neces vjerovat ali ove godine mu je bio kraj ugovora i uprava mu ponudila novi do 2013. Ima ubjedljivo najjaču platu u klubu. I ima pravo da radi sta hoce, a imamo takvu vlasničku strukturu koja mu otkaz ne bi dala još ni za 200 godina bez trofeja. Ako je u Arsenalu išta sigurno, onda je sigurno da je Wenger nedodirljiv i dok bude htio on će biti trener Arsenala.
Iz tvojih usta u Bozije usi.
Ja nemam ništa protiv. Wengera za doživotnog trenera Arsenala!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Znam ja da Paja,Arnelinho i Virtu nemaju ništa protiv. U biti ne bih imao ni ja, samo kad bi Wenger malo razmislio svojom tvrdoglavom glavurdom i shvatio da ovo ipak nije pravi način, odnosno da kada već izgradiš ekipu poput njega završni udarac je da se isprsiš i pljuneš pare na sve ono što ti nedostaje i da zakrpiš rupe kvalitetno, a ne samo da krpiš da izdrži jer tako ne ide. Ako me razumijete šta uopšte hoću reći. 
- -Paja
- Kontakt:
Naravno da je nasa odbrana bolja od Unitedove samo ima jedna bitna razlika onim mesarima iz Uniteda se tolerise krkanska igra, da ne daju Koscielniju i Djorou kartone za svaki blazi prekrsaj mi bi imali jos manje primljenih golova, ovi nasi dobiju za dva bezazlena faula dva zuta a onaj Ferdinand digne nogu i zabije je covjeku u prsa toliko jako da mu podere dres i ne dobije ni opemenu a kamoli zuti o crvenom da ne pricamo.
Dio Arsenala
Naravno, trebaju ti tri igrača, izdvojiš novce i kupiš ih. Ne moraju biti rekordni transferi, ali i da jesu, Wenger to ponekad mora uraditi, taman kad jedni stasaju kao igrači, ovi drugi se pogube, i tako u krug.Bosco je napisao/la:Ako me razumijete šta uopšte hoću reći.
Smiješno je tjeranje inata sa nekim Bendtnerom, ne znam jeli baš vjeruje u njega ili neće da prizna da se provalio sa njim, inače se to odmah proda po kratkom postupku, klocevi uvijek ostaju klocevi. Adebayor je otišao, a bio je sjajan igrač, kasnije se pljuvalo po njemu, kao što sad navijači Liverpoola pljuju po Torresu, a najveći gubitnici su Arsenal i Liverpool, vrijeme će to pokazati. U Adebayorovom slučaju je već tako, čovjek je svoju ekipu odveo u polufinale LP... vrlo lako možete izgubiti Fabregasa, a onda ste nayebali...
Kad pogledaš sastav Arsenala, nije to ekipa koja ulijeva strah, nemaju takve klase od igrača koji bi imali mjesta u svakom timu na svijetu (osim možda Fabregasa, ali on nema mjesto u svojoj reprezentaciji), dok Chelsea i United imaju nekoliko takvih igrača. Onaj Arsenal sa Henryjem je imao takve igrače i sve je bilo drugačije... Nadam se da sad ti mene shvataš...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.