AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Danas pocinje i zimski mercato, pa biti ce zanimljivo pratiti ko se sve povezuje sa nama, znamo po obicaju da bude kamara novih imena.
Pa da pocnemo za pocetak, koga bi vi prije, Darwin Nunez ili Kolo Muani ? nekako se stidljivo provlace ova dva imena, jer eto kao novi trener nam voli igrati i sa dva napadaca, pa trebati ce nam onda svakako napadac
Pa da pocnemo za pocetak, koga bi vi prije, Darwin Nunez ili Kolo Muani ? nekako se stidljivo provlace ova dva imena, jer eto kao novi trener nam voli igrati i sa dva napadaca, pa trebati ce nam onda svakako napadac
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Nunez je luda glava, tako da nam uz Leaoa i Thea ne treba treci takav igrac. Muani bi bio odlican ali mi to pomalo nevjerovatno da njega mozemo uzeti, mada dugo vec ne igra u PSG-umilanist je napisao/la: ↑02 jan 2025, 09:29Danas pocinje i zimski mercato, pa biti ce zanimljivo pratiti ko se sve povezuje sa nama, znamo po obicaju da bude kamara novih imena.
Pa da pocnemo za pocetak, koga bi vi prije, Darwin Nunez ili Kolo Muani ? nekako se stidljivo provlace ova dva imena, jer eto kao novi trener nam voli igrati i sa dva napadaca, pa trebati ce nam onda svakako napadac![]()
Ma nece niti jedan od njih doci
Ovo sto se spominje Antonio Silva da ga hoce to bi bio top top transfer, taj momak je buduci WC odbranbeni igrac.
Treba Riccija zaganjati i dovesti ga vec sad u januaru
Edit:
Ricci upravo produzio sa Torinom, tako da nista od njega
Ovo sto se spominje Antonio Silva da ga hoce to bi bio top top transfer, taj momak je buduci WC odbranbeni igrac.
Treba Riccija zaganjati i dovesti ga vec sad u januaru
Edit:
Ricci upravo produzio sa Torinom, tako da nista od njega
Ja mislim da mi ni ne možemo registrovati novog igrača bez da prethodno prodaš nekoga, osim ako nije italijan ili ispod 22 godine. Tako da, možemo zaboraviti transfere dok se nešto ne zakotrlja i dok se neko ne otjera, a to bi moglo trajati.
To su te čari idiotskog sklapanja ekipe što je uprava uradila.
To su te čari idiotskog sklapanja ekipe što je uprava uradila.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Dobro je rekao Conceicao na pitanje je li gledao tekmu Milan - Juve, kaze vise je vidio strah kod timova da ne izgube, nego zelju za pobjedom.
A tako nekako je i izgledala utakmica.
A tako nekako je i izgledala utakmica.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
celikmilan
- Kontakt:
Nakon što na početku sezone nije skoro nikako igrao Jimenez se sprema da započne četvrtu utakmicu zaredom i to na trećoj poziciji.
Kako samo Theo izgrli mistera, a spocitavalo se da nisu bas u dobrim odnosima, hejteri jedni
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
U futuru nije igro desnog beka od kako su odustali od 4231, a i tad je bio jedan od slabijih na terenu. Najvise za sad pokazao u 433 na desnom krilucelikmilan je napisao/la: ↑02 jan 2025, 18:15Nakon što na početku sezone nije skoro nikako igrao Jimenez se sprema da započne četvrtu utakmicu zaredom i to na trećoj poziciji.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Sretno Sergio, sretno momci! 

Hmmm, zanimljiv info, nisam to upratio - navodno su se zagrijali za igrača Monze, Bondo, koji je francuz, ali je ispod 22. Generalno je januarski mercato težak, ali kad skontam nebi imao ništa protiv kakvog iskusnog lisca, kao birvaktile Ibra, Kjaer, Giroud, koji su svi došli u jan.
Nego, dobiju li 25M za Tomorija mislim da će otići, ma da bi lično više volio da se kutarišu kiksera Thiawa za iste pare, ako ne i više, jer je mlađi. Naravno, pitanje je kakvog CB-a možeš dovesti za te iste pare, ali Tomori i Thiaw su preslični da skupa čine CB tandem. Uostalom teško da ovakav Milan sebi može priuštiti luksuz imati CB-a od 25M redovno na klupi.
Veceras utakmica sa lopovima
Pulisic je tu ponovo sto je dobro, nema Rafa jos.
Najavljuju 4-3-3 sa Benacerom, Tidzom i Fofanom u sredini.
Tomori se vraca u odbranu od prve. Valjda ga onaj mamlaz Fonseka nakon incidenta oko penala bas kaznjavao. Nadam se da ce ovo staviti i tacku na eventualni transfer u gore pomenutu ekipu
Mali Jimenez ponovo od prve umjesto Rafe, jos da imamo postenog napadaca ne bi ovo lose izgledalo, makar na papiru
Najavljuju 4-3-3 sa Benacerom, Tidzom i Fofanom u sredini.
Tomori se vraca u odbranu od prve. Valjda ga onaj mamlaz Fonseka nakon incidenta oko penala bas kaznjavao. Nadam se da ce ovo staviti i tacku na eventualni transfer u gore pomenutu ekipu
Mali Jimenez ponovo od prve umjesto Rafe, jos da imamo postenog napadaca ne bi ovo lose izgledalo, makar na papiru
Ma vidi mi se moramo riješiti jednog od 2 kiksera (Thiaw i Tomori) tako da će vjerovatno ići ona za kojeg prvo stigne neka ponuda.
Ova formacija sa njima dvojicom na stoperskim pozicijama mi ne ulijeva povjerenje.
Ova formacija sa njima dvojicom na stoperskim pozicijama mi ne ulijeva povjerenje.
Il Club più titolato al mondo!
Ma nama treba jedan brzi stoper, Thiaw i Gabbia su dobro odradjivali ali su za razliku od Tomorija oba spora, Fikayo jeste imao losiju formu ali kao da ostatak ekipe nije?
Svakako da nije fer prema njemu da se tek tako odbaci, jer je on taj uz Kalulua koji nam je donjeo titulu prije 2 sezone, zadnjih 6 kolq je bilo bez primljenog pogodka ako se ne varam?
Tako da on svakako zasluzuje novu sansu
Svakako da nije fer prema njemu da se tek tako odbaci, jer je on taj uz Kalulua koji nam je donjeo titulu prije 2 sezone, zadnjih 6 kolq je bilo bez primljenog pogodka ako se ne varam?
Tako da on svakako zasluzuje novu sansu
Ako bi morao birati koga najuriti iz Milana od dvojica Thiaw i Tomori, bez puno razmisljanja nek to bude Thiaw, koliko je puta taj djecko ispadao to nije normalno. Kiksa i Tomori to stoji, ali ovaj prvi je preyebao sve 
-
ACMilan100
- Kontakt:
Ja bi se prvo rijesio Pavlovica, ne razumijem sto su ga uopste i kupili, jer Kalulu je opet bolji i tu ne razumijem sto su ga poslali u Dzubrentus.
Znaci Pavlovic out
Jedan ”vrhunski” odbrambeni na ljeto ako bog da da on i Tomori jednu sezonu odigraju a da se Thiaw uci(de nekle i Tomori)!
Nama treba jedan napadac koi obecava 20+ golova
Znaci Pavlovic out
Jedan ”vrhunski” odbrambeni na ljeto ako bog da da on i Tomori jednu sezonu odigraju a da se Thiaw uci(de nekle i Tomori)!
Nama treba jedan napadac koi obecava 20+ golova
AI ce uskoro izbaciti najbolju opciju za Milan do 15 tak mil.
Sto se tice nekih pojacanja, ne znam sta bi rekao, sto se tice odlazaka koga god prodaju sem cetvorice najboljih nije neka steta, sve je to u par grama Pavlovic, Thiaw, Timori, Gabbia, itd ko god ode nije neka zalost...
Vezni red mozes sem Tidje kompletan prodat za ghovana nisu, a napadaca ko napadaca svakako i nemamo....
Sto se tice nekih pojacanja, ne znam sta bi rekao, sto se tice odlazaka koga god prodaju sem cetvorice najboljih nije neka steta, sve je to u par grama Pavlovic, Thiaw, Timori, Gabbia, itd ko god ode nije neka zalost...
Vezni red mozes sem Tidje kompletan prodat za ghovana nisu, a napadaca ko napadaca svakako i nemamo....
Po meni Tomori mora ići na ljeto jer mislim da se najbolje može unovčiti kod epl klubova, a i svakako već duže vrijeme stagnira. Ustvari za koga god stigne bolja ponuda, slobodan je ići, apsolutno mi je svejedno za bilo koga od njih (osim Gabbije, momak je dijete Milana i neka ga tu jer je dobar igrač).
Doduše sad će svi igrači dobiti drugu šansu sa novim trenerom, pa neka se dokazuju u ovih pola godine. Ko zna, možda se slika promjeni do ljeta.
Doduše sad će svi igrači dobiti drugu šansu sa novim trenerom, pa neka se dokazuju u ovih pola godine. Ko zna, možda se slika promjeni do ljeta.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.