Tako je, kakav Merhemic. Klocina teska sto je dokazao i u Velezu.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Konkurencija je ogromna, ali mislim da Senad Husić odnosi pobjedu. Mehremić je odmah iza njega.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑02 jan 2025, 14:59Gluplji igrač nije kročio na Grbavicu, a svi znamo kakva je konkurencija.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
Rok Elsner je ipak, po mom skromnom mišljenju, bez konkurencije.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑02 jan 2025, 15:58Konkurencija je ogromna, ali mislim da Senad Husić odnosi pobjedu. Mehremić je odmah iza njega.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑02 jan 2025, 14:59Gluplji igrač nije kročio na Grbavicu, a svi znamo kakva je konkurencija.
Husic je ipak imao nekakav CV prije dolaska kod nas. Njega je kocka unazadila...
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Halalit ćeš, ali moraš Mehremiću dat prednost samo zbog onog telećeg pogleda.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑02 jan 2025, 15:58Konkurencija je ogromna, ali mislim da Senad Husić odnosi pobjedu. Mehremić je odmah iza njega.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑02 jan 2025, 14:59Gluplji igrač nije kročio na Grbavicu, a svi znamo kakva je konkurencija.
-
- Kontakt:
Kad je Husic bio na terenu to je znacilo ili crveni ili penal. A Mehremic, i danas mi fascinantno kako je mogao da bude standardan igrac u Ukrajini i Poljskoj poslije nas, imajuci u vidu kakav je amater bio.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
@mavi,
nijanse odlučuju, vjerovatno je sve to stvar ukusa.
Mogu reći samo, bilo ne ponovilo se.
nijanse odlučuju, vjerovatno je sve to stvar ukusa.
Mogu reći samo, bilo ne ponovilo se.
Sportski direktor Shakthara Dario Srna na Grbavici u posjeti Fk Zeljeznicara
Na drustevenim mrezama objavio je sliku i oznacio Edina Dzeku i Stanica Maria bivse igrace Man City, Chelsea i velikog naseg Zeljeznicara
Na drustevenim mrezama objavio je sliku i oznacio Edina Dzeku i Stanica Maria bivse igrace Man City, Chelsea i velikog naseg Zeljeznicara
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- NerminFatic
- Kontakt:
Ma je li istina da je Hiros imao 8000 KM. Meni to malo puno…
Gori ste vi koji vjerujete ovim insajderima. Zar stvarno neko misli da bi u Radnik dao 8 hiljada platu, pod pretpostavkom da smo htjeli da smanjimo cifru plate. Smijesno je to naglabati.NerminFatic je napisao/la: ↑02 jan 2025, 19:15Ma je li istina da je Hiros imao 8000 KM. Meni to malo puno…
- gegenpressing
- Kontakt:
Više,a tražio je još 20% više,nikad neću izlaziti sa ciframa vezano za klubNerminFatic je napisao/la: ↑02 jan 2025, 19:15Ma je li istina da je Hiros imao 8000 KM. Meni to malo puno…
Brohra ribo se...
- Riquelme1921
- Kontakt:
I ja sam isto čuo, mada nije mi jasno iskreno ko će mu dati toliku platu, a nisam ni siguran da on trenutno može bolje od nas ali eto..gegenpressing je napisao/la: ↑02 jan 2025, 20:05Više,a tražio je još 20% više,nikad neću izlaziti sa ciframa vezano za klubNerminFatic je napisao/la: ↑02 jan 2025, 19:15Ma je li istina da je Hiros imao 8000 KM. Meni to malo puno…
Grupa iznad svakog pojedinca.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Nakon Santosa ljetos i jesenas, ne vjerujem više nikome osim zvaničnoj.
P.S. Zar ima neko uopšte da spominje Mehremića?
Bgm pamćenje ko u zlatne ribice.
Hajde što je u top5 panjeva koji su bili u posljednjih desetak godina, nego još i bezobrazno smije se navijačima na posljednjoj utakmici na Grbavici, dok je igrao za nas.. a frajer nas unazadio k'o malo ko.
Strasan dokumentarac
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- gegenpressing
- Kontakt:
Gledao na premijeri,isplakao se,evo sad opet,a prošao u životu svašta.
JEDNOM ŽELJEZNIČAR UVIJEK ŽELJEZNIČAR
Brohra ribo se...
Ja neplanski popi 5 piva...i koliko veliki faca,koliko im je Zeljo bitan u zivotu nevjerovatno...da se to nekako udruzi bar 50 posto nama ne bi trebao nikakav milijarder...
Po meni najgori igrac Zelje je bio Branko Bajic,ja ne znam kako se on bavio ikako sportom,to je pokazala i njegova karijera koja je trajala do njegove 23 godine 

-
- Kontakt:
Brutalan film. Hvala ti Lejla.
Golem si Željezničare, zaista.
Golem si Željezničare, zaista.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
90 minuta proleti ko tren!BarbareZeljin je napisao/la: ↑03 jan 2025, 01:13U pripremi je jos jedna fenomenalna stvar u cast naseg kluba.
Hvala svima koji su učestvovali u pravljenju filma i forumašu Riquelme1921 na blagovremenom obavještenju forumskog puka.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Momci je li neko imao sličan problem?
Za Novu godinu sam obnovio članarinu i sve je prošlo okej. Sinoć sam htio učlaniti još jednog člana porodice tačnije i njemu obnoviti članstvo jer njemu nije nešto uredu s karticom, i piše da broj članske kartice ne postoji ili nije validan, nešto tako.
Pokušao sam 2 puta danas i ponovo isto..
Za Novu godinu sam obnovio članarinu i sve je prošlo okej. Sinoć sam htio učlaniti još jednog člana porodice tačnije i njemu obnoviti članstvo jer njemu nije nešto uredu s karticom, i piše da broj članske kartice ne postoji ili nije validan, nešto tako.
Pokušao sam 2 puta danas i ponovo isto..
Grupa iznad svakog pojedinca.