Nemoj poslije da kukate kad vam neko stadion spomene u negativnim kontekstima.MocMahale444 je napisao/la: ↑02 jan 2025, 20:24Es-selamu alejkum.
Kad ce vise poceti raditi onaj zeleni lavor, lavor je stariji od grcke.
Mirva se bahati sa novcanicama kupuje prasice zeninima a ovamo mu stadion krš obicni s dobrim travnjakom.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Zamijenio si me sa nekim. Ne mogu se odjaviti, odmah moram praviti novu prijavu a nisam to navikao. Ja sam jedan od kulturnih na forumu.Riquelme1921 je napisao/la: ↑02 jan 2025, 20:21Izvini, jesi ti onaj što je obećao da će se odjaviti sa foruma pa to nisi ispoštovao ili sam te zamjenio s nekim?fks74 je napisao/la: ↑02 jan 2025, 19:59Ma vi ste znali da će vas Vico spasiti, zato se niste mnogo sekirali.Riquelme1921 je napisao/la: ↑02 jan 2025, 19:29
Do prije 2 mjeseca je to bio Dino Pekić ali sada kada nismo pogurali vaš ulazak u savez sada nam je ipak Vico umjesto Dine pisao broj gledatelja.
U svakom slučaju, ko god da je, vi ste bojkotovali klub kad je bio četvrti na tabeli..da je bio kao naš prestali bi navijati za njega vjerovatno.![]()
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ma ne znam eto sjećam se da nas je neko nazivao četnicima s Grbavice, zakleo bih se da si ti bio ali eto, lapsus.fks74 je napisao/la: ↑02 jan 2025, 21:23Zamijenio si me sa nekim. Ne mogu se odjaviti, odmah moram praviti novu prijavu a nisam to navikao. Ja sam jedan od kulturnih na forumu.Riquelme1921 je napisao/la: ↑02 jan 2025, 20:21Izvini, jesi ti onaj što je obećao da će se odjaviti sa foruma pa to nisi ispoštovao ili sam te zamjenio s nekim?
Grupa iznad svakog pojedinca.
Drug pitar uclani danas i papagaja, govori ne treba licna karta od prosle godine, stici cemo vas i potajno se nada da ce ga izvuci za telefon. Konta samo sta da uradi ako mu izvuku papagaja za telefon ili vespu? Imatel savjet pitari.
Ima vas, nije da nema. Kažu s kim si, takav si. Odabrali ste njih, zbog neke računice.Riquelme1921 je napisao/la: ↑02 jan 2025, 22:23Ma ne znam eto sjećam se da nas je neko nazivao četnicima s Grbavice, zakleo bih se da si ti bio ali eto, lapsus.fks74 je napisao/la: ↑02 jan 2025, 21:23Zamijenio si me sa nekim. Ne mogu se odjaviti, odmah moram praviti novu prijavu a nisam to navikao. Ja sam jedan od kulturnih na forumu.Riquelme1921 je napisao/la: ↑02 jan 2025, 20:21
Izvini, jesi ti onaj što je obećao da će se odjaviti sa foruma pa to nisi ispoštovao ili sam te zamjenio s nekim?
Ponovi sta si napisao, evo marka
- MocMahale444
Eh cc zar mislis da ja vrijedjam? Estagfirullah asla nikad.jurisicduska je napisao/la: ↑02 jan 2025, 21:21Nemoj poslije da kukate kad vam neko stadion spomene u negativnim kontekstima.MocMahale444 je napisao/la: ↑02 jan 2025, 20:24Es-selamu alejkum.
Mirva se bahati sa novcanicama kupuje prasice zeninima a ovamo mu stadion krš obicni s dobrim travnjakom.
Ja mislim da fks zasluzuje novi moderan stadion, ovdje imate samo solidan travnjak a ostalo blago reci katastrofa.
Lavor svih lavora.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Ako te nas stadion podsjeca na neki predmet, bilo koji, slobodno napisi, druga je stvar sto to nije moguce, jer zaista izgleda kao stadon.jurisicduska je napisao/la: ↑02 jan 2025, 21:21Nemoj poslije da kukate kad vam neko stadion spomene u negativnim kontekstima.MocMahale444 je napisao/la: ↑02 jan 2025, 20:24Es-selamu alejkum.
Vase spominjanje Grbavice, koje najcesce bude u kontekstu reintegracije nije negativni kontekst, nego nesto mnogo gore od toga sto nema veze sa zdravim razumom.
Po svemubvsic je napisao/la: ↑02 jan 2025, 20:45Po cemu najvjerniji?NoDi80 je napisao/la: ↑02 jan 2025, 17:09I opet najvjernijiPantelija je napisao/la: ↑02 jan 2025, 11:24Od posljednje Zelješćareve titule....
Rodilo se dijete i danas ima 12. Godina.
Umro Nelson mandela
Rusija anektirala Krim
Rusija napala Ukrajinu
Desio se Brexit
Donald Trump postao predsjednik
Donald. Trump izgubio izbore
Donald trump postao predsjednik
Pandemija COVID pocela
Pandemija covid zavrsila
3x olimpijske igre (ljetne zimske)
3x evropsko prvenstvo
3x svjetsko prvenstvo
Sda izgubila izbore
Sda se vratila na vlast
Sda izgubila izbore
Prosjecna plata bila 815 (danss 1450)
Mlijeko koštalo 1.35 a sada 2.60
To samo govori kako ste vi smijesni
A kad Zeljeznicar bude opet osvajao sjebat ce te se
Bice nas vise nego ikad, jos sad jug kad urade ima da se sjebete kad krene Grbavica
Dok je hajp bio pobjeda s pocetka sezone, lijepo vrijeme, neobicno ljudima Zeljo pobjeduje 10k ljudi
Realnost vam je zadnjih par kola gdje vas bude 4k max u najboljem slucaju.
A priznaj i sam da nista vise ljudi ne bude na Grbavici u odnosu na Kosevo, jest da na kosevu budu 2 Grbavice na derbiju ali onda kakvi su vasi uslovi i lokacija, dodje ti na isto. Tako da bespotrebno hvalisanje i uporedjivanje
Vi da ne osvojite titulu 5 godina bio bi vam prazan stadion, a da ne govorim 13 godina da cekate hahah
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Nama je Koševo jedini stadion koji osjećamo svojim i doživljavamo ga emotivno i za mene licno je to uvreda. Samo kažem da se ne ljutite kad doživite isto.nastrojeni21 je napisao/la: ↑02 jan 2025, 23:12Ako te nas stadion podsjeca na neki predmet, bilo koji, slobodno napisi, druga je stvar sto to nije moguce, jer zaista izgleda kao stadon.jurisicduska je napisao/la: ↑02 jan 2025, 21:21Nemoj poslije da kukate kad vam neko stadion spomene u negativnim kontekstima.MocMahale444 je napisao/la: ↑02 jan 2025, 20:24Es-selamu alejkum.
Vase spominjanje Grbavice, koje najcesce bude u kontekstu reintegracije nije negativni kontekst, nego nesto mnogo gore od toga sto nema veze sa zdravim razumom.
Neću da ulazim u rasprave tipa gradski stadion, izgled, etc. Nemamo neki drugi stadion na kojem igramo , nego bas taj jedan. Znam da je možda teško shvatiti, ali probaj. Evo na osnovu ovih par rečenica se vidi da možeš shvatiti.
-
- Kontakt:
Na dobrom smo putuNoDi80 je napisao/la: ↑03 jan 2025, 00:55Po svemubvsic je napisao/la: ↑02 jan 2025, 20:45Po cemu najvjerniji?
Dok je hajp bio pobjeda s pocetka sezone, lijepo vrijeme, neobicno ljudima Zeljo pobjeduje 10k ljudi
Realnost vam je zadnjih par kola gdje vas bude 4k max u najboljem slucaju.
A priznaj i sam da nista vise ljudi ne bude na Grbavici u odnosu na Kosevo, jest da na kosevu budu 2 Grbavice na derbiju ali onda kakvi su vasi uslovi i lokacija, dodje ti na isto. Tako da bespotrebno hvalisanje i uporedjivanje
Vi da ne osvojite titulu 5 godina bio bi vam prazan stadion, a da ne govorim 13 godina da cekate hahah

Necemo je osvojiti ni ove godine i opet cemo imati 25k u Evropi ko god da dodje odma u julu

Posjeta nam nije fenomenalna ali je znatno bolja nego prethodni godina.Nije to stvar titule,kad smo osvojili duplu krunu imali smo u prosjeku 3-4k,sad vise.
Kada na to dodamo da nemamo jedne natkrivene tribine a vi 3(prepolovi nam posjetu kad je kisa)i napuhane brojke nije to sad neka razlika da imas pravo na prozivanje.Okej bolji ste za nijansu sve 5 ali ponavljam nikakva razlika koliko vi to volite predstavljati.
Rezultati u BiH nemaju veze sa posjetom to se 100x(i u nasem i u vasem slucaju)dokazalo.I mi smo bili nekada po 8 godina bez titule pa imali ubjedljivo jacu posjetu od vas.
Jedino relevantno je da sacekamo da mi bar jednu kompletnu tribinu natkrijemo pa onda mozemo dati sud.Nije ovo nesto oko cega se trebamo raspravljati,meni prvom evo je drago kad i mi i vi imamo po 10k.Ljepsi ugodjaj svima,dize rejting lige i pokazuje gdje se fudbal igra iz ljubavi i tradicije a politicke prcije nek igraju evropu pred 2k
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ono nije dalo nama da udjemo u savez hahahahahhahahahahah
Naguzili se vici i čolpici bombici, sageli se.
Spasio ih ispadanja i licence, pa se morali sageti i obaviti posao na koljenima. Jbg, nekom čast, nekom vlast.
Kujice
13.500 

Naguzili se vici i čolpici bombici, sageli se.
Spasio ih ispadanja i licence, pa se morali sageti i obaviti posao na koljenima. Jbg, nekom čast, nekom vlast.
Kujice
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Dobro jutro svima

Pantelija je napisao/la: ↑12 maj 2021, 12:58
Oooooo oooooo
Begic nam je titulu doniooo
Na nanan nanana vico hvala svaka ti dalaa
Oooo oooo bit ce zeljo vice sampion
Nanananna nnnanana nasa je korona titulaaa
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- svrakino1921
- Kontakt:
Samo 420 članova jučer
Moramo još bolje
P.S.
Danas Pitarski shop radi na fizičkoj uplati
Eeee da ih vidimo danas
Moramo još bolje
P.S.
Eeee da ih vidimo danas
HahahahahahKONTRASVIH je napisao/la: ↑03 jan 2025, 08:07Dobro jutro svima![]()
Pantelija je napisao/la: ↑12 maj 2021, 12:58
Oooooo oooooo
Begic nam je titulu doniooo
Na nanan nanana vico hvala svaka ti dalaa
Oooo oooo bit ce zeljo vice sampion
Nanananna nnnanana nasa je korona titulaaa
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ima li dana da ti ne spomeneš SARAJEVO oboljet ćeš zbog SARAJEVAsvrakino1921 je napisao/la: ↑03 jan 2025, 08:16Samo 420 članova jučer
Moramo još bolje
P.S.
Eeee da ih vidimo danas
-
- Kontakt:
Pa vidiš da im se život sveo na to
Ne takmiče se da osvoje trofej nego da budu u par bodova s nama
Ako uzmu bod u derbiju to je za njih uspješna godina
Kad dovode igrače obavezno ubace da smo ga mi htjeli i da je izabrao njih jer nije to to ako nije tako
Kad se učlanjuju učlanjuju po 5 stvari iz domaćinstva da bi imali više članova (bojler, šporet, kera)
Zaluđeni.
Kad dovode igrače obavezno ubace da smo ga mi htjeli i da je izabrao njih jer nije to to ako nije tako
Kad se učlanjuju učlanjuju po 5 stvari iz domaćinstva da bi imali više članova (bojler, šporet, kera)
Zaluđeni.
86.500 gledalaca za 9 utakmica na Grbavici.
Od derbija imali samo Zrinjski i Velež.
Od ostalih protivnika Široki Brijeg, Sloga, Sloboda, Gošk, Posušje, Radnik i Igman.
Bila je zanimljiva "borba" članova sve do 31.12.2024 - 23:59..
Od derbija imali samo Zrinjski i Velež.
Od ostalih protivnika Široki Brijeg, Sloga, Sloboda, Gošk, Posušje, Radnik i Igman.
Bila je zanimljiva "borba" članova sve do 31.12.2024 - 23:59..
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Haj da to kaze bilo ko al vi jbt ima li jadnijih i nelojalnijih navijaca od vas svake godine se blamirate sa članstvom i vi nasli nekome nesto pricatijurisicduska je napisao/la: ↑03 jan 2025, 11:25Pa vidiš da im se život sveo na to
Zaluđeni.

Niko ni vama ne brani al jah kod vas ni zagorjeli navijaci nece da se uclane u vas jadni klub a ne sta vise

Koliko košta članarina u FKS i FKŽ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA