FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo mi mirse na dobro sudjenje, volim kad sudija odmah pokaze karakter i pokaze kartone ... samo da ovako nastavi 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Kojasevic 

BegAx je napisao/la:Kojasevic

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Nisam tacno upratio kojeg je igraca Borca postenski izlevatioDirk je napisao/la:BegAx je napisao/la:Kojasevic

Nije on ja mislim Obuca ako mislis na ono kroz noge Emir je bioBegAx je napisao/la:Nisam tacno upratio kojeg je igraca Borca postenski izlevatioDirk je napisao/la:BegAx je napisao/la:Kojasevic

Nasi dosli cuje se pjesma , dobra brojka

Poslije toga...Dirk je napisao/la: Nasi dosli cuje se pjesma , dobra brojka
- fanatic1991
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Moj Mirza idiote najjveci na svijetu, pa Dino te do sada kostao 10 bodova i opet ga stavljas na gol 

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Jao Hamzica u PM...pa kostao nas je najmanje 8 bodove ove godine
Rudar -levatski gol u 90 min. ... 2 boda (1:1)
Drina - ako je ovaj gore levatski ovaj je levatski na kvadrat ...91 min...2 boda (1:1)
Siroki - ...1 bod...
Rudar -levatski gol u 90 min. ... 2 boda (1:1)
Drina - ako je ovaj gore levatski ovaj je levatski na kvadrat ...91 min...2 boda (1:1)
Siroki - ...1 bod...
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 09 apr 2011, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
Boga mi Dino je kriminalan ali ovaj Belosevic je najglupkji igrac ubjedljivoHZ_ilidzaa je napisao/la:Jao Hamzica u PM...pa kostao nas je najmanje 8 bodove ove godine

jest pogrjesio golman ali i odbrana katastrofa, sam covjek ko duh na 11 m
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Giallorossi
- Kontakt:
nije dzaba bio toliko godina na klupi..HZ_ilidzaa je napisao/la:Jao Hamzica u PM...pa kostao nas je najmanje 8 bodove ove godine

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- Željo 1921
- Kontakt:
Hamziću 

**** on mater onu svoju šukavu,prvo kaze da ne moze da vidi brojeve na ledjima igraca, a moze vidjet da je doslo 200 navijaca sarajeva sa 4 autobusa,nit da spomene navijace dresdena, kreten nikad nije cuo da se ne dolazi samo autobusima na tekmu...
Na onu tribinu stane oko 300 do 350 navijaca , dakle puna je sto je otprilike 300+ 

jaooo sudije nimalo nije domacinsko....svaki kontak im svira
Sudjenje je sasvim korektnoronaldo99 je napisao/la:jaooo sudije nimalo nije domacinsko....svaki kontak im svira

- SaltCityAttack
- Kontakt:
ne volim se javljat na tudje teme stvarno, ali gledma ovu utkamicu i slusam ovo navijanje takozvanih navijaca Borca Lesinara i jezim se...navijac sam i naranvo da razumijem tu navijacku furku, ali slusajuci ove nekako se zapitam pa mi se ubismo izmedju sebe lupamo se kamenicama, flasama, dok ovi agresori ovako se ponasaju prema nama svima ....ovaj komentator jos gluplji neka ga je sram...treba ovom BHT poslat pismo i ovog idiota otjerat...on spominje sampionsku pjesmu, a ne kritikuje one idiote sa onakvim pjesmama ...fuj fuj sram ga bilo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: benko21, keli, Konzerva, Lobudaraczapamcenje, Majestic-12 [Bot], N3R3D, relativizam, ubipara i 76 gostiju.