Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Steta za numana bio je dobar i vrijedan vilenjak
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
koja kmeka poslodavaca, možeš kako hoćeš, ali ne i dokle hoćeš
- feniksptica
- Kontakt:
Ima li ista poganije nego da prijete da ce povećati cijene...
Povećavaju 5 godina bez ikakvog razloga a plata bila 600 cijelo vrijeme.
Dvolična go.vna
Povećavaju 5 godina bez ikakvog razloga a plata bila 600 cijelo vrijeme.
Dvolična go.vna
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sta kaze forumska ekonomska struka, sta ce biti s penzionerima, penzije ostaju iste, a cijene skacu gore?
S obzirom na vasu strucnost imam dojam da vas je dosta na penzionom budzetu roditelja, djedova i nena?
Kako preziviti udar?
Ja sam vec cijene podigao jucer.
S obzirom na vasu strucnost imam dojam da vas je dosta na penzionom budzetu roditelja, djedova i nena?
Kako preziviti udar?
Ja sam vec cijene podigao jucer.
- feniksptica
- Kontakt:
Koji su vam izgovori za konstantno dizanje cijena zadnjih 5 godina ??
Tad plate nisu išle gore??
Ima li gdje tu pohlepe
Ima li gdje tu pohlepe
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zao mi wandersona, iduce godine umjesto novog audija valja uzeti novog pasata, zamisli bruke 
Salu na stranu, doprinosi su se trebali smanjiti, najvise zbog ovih manjih, bingo i slicni ce lako isplatiti i ovo kad im je dobit velika. Doduse niko ne garantuje da upravo oni sad nece poceti sa otpustanjem odredjenog broja radnika zbog novcane koristi pa izrabljivati preostale radnike, kako god u ovoj drzavi se nista ne donosi dugorocno ali eto imaju jos vremena da izmjene zakon kako sam skontao.

Salu na stranu, doprinosi su se trebali smanjiti, najvise zbog ovih manjih, bingo i slicni ce lako isplatiti i ovo kad im je dobit velika. Doduse niko ne garantuje da upravo oni sad nece poceti sa otpustanjem odredjenog broja radnika zbog novcane koristi pa izrabljivati preostale radnike, kako god u ovoj drzavi se nista ne donosi dugorocno ali eto imaju jos vremena da izmjene zakon kako sam skontao.
Zadnja izmjena: enobarca, dana/u 03 jan 2025, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
Kako nisu? Prosjecna plata prije dvije godine bila 1040 maraka, znaci porasla za 40% u dvije godine, nevjerovatan rastfeniksptica je napisao/la: ↑03 jan 2025, 16:50Koji su vam izgovori za konstantno dizanje cijena zadnjih 5 godina ??
Ima li gdje tu pohlepe
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
jest, digla javna preduzeca i budzetlije bolnice proferi policija itd.. realni sektor nesto malo..irfo je napisao/la: ↑03 jan 2025, 16:53Kako nisu? Prosjecna plata prije dvije godine bila 1040 maraka, znaci porasla za 40% u dvije godine, nevjerovatan rastfeniksptica je napisao/la: ↑03 jan 2025, 16:50Koji su vam izgovori za konstantno dizanje cijena zadnjih 5 godina ??
Ima li gdje tu pohlepe
u Zenici plate narasle 81% policiji univerzitetu bolnici profesorima nastavnicima, sluzbenicima, sudovima I ostalima sa budzeta..
policijac ima 2000 KM, mislim nije da ne treba ali realan sektor je bas zapostavljen, ovo povecanje na 1000 KM ce malo ispraviti nepravdu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Jojj najveca podvala i ubleha je prosjecna plata.Moj **** je 20 cenata tvoj 10,znaci ja i ti **** sa 15 cenata.irfo je napisao/la: ↑03 jan 2025, 16:53Kako nisu? Prosjecna plata prije dvije godine bila 1040 maraka, znaci porasla za 40% u dvije godine, nevjerovatan rastfeniksptica je napisao/la: ↑03 jan 2025, 16:50Koji su vam izgovori za konstantno dizanje cijena zadnjih 5 godina ??
Ima li gdje tu pohlepe
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nasi znaju samo tusiti robu domacem stanovnistvu. Ko zna prodati neku uslugu vani nece imati problema. Vec je fazon podici cijenu kada se povecaju plate. Super podizite, otici cemo u Lidl i na Temu.
Ko je sposoban prilagodi se, ko nije propada. Na mjesto tog sto je propao dodje novi jeftiniji. Evo pocrkati cemo svi bas.
Ko hoce da lovi u mutnom slobodno neka skriva radnike, samo ce jos vise zaglaviti kada mu ih pronadju.
Ko je sposoban prilagodi se, ko nije propada. Na mjesto tog sto je propao dodje novi jeftiniji. Evo pocrkati cemo svi bas.
Ko hoce da lovi u mutnom slobodno neka skriva radnike, samo ce jos vise zaglaviti kada mu ih pronadju.
Upravo suprotno, izvoznici ce najvise nayebati, cijena nabavnih materijala ce skociti, a nece moci dicu cijenu zbog konkurentnosti i vanjskog trzista.tuzlak1987 je napisao/la: ↑03 jan 2025, 17:08Nasi znaju samo tusiti robu domacem stanovnistvu. Ko zna prodati neku uslugu vani nece imati problema. Vec je fazon podici cijenu kada se povecaju plate. Super podizite, otici cemo u Lidl i na Temu.
-
- Kontakt:
A koliko su cijene njihovih proizvoda porasle? Između 60 i 80 %...irfo je napisao/la: ↑03 jan 2025, 16:53Kako nisu? Prosjecna plata prije dvije godine bila 1040 maraka, znaci porasla za 40% u dvije godine, nevjerovatan rastfeniksptica je napisao/la: ↑03 jan 2025, 16:50Koji su vam izgovori za konstantno dizanje cijena zadnjih 5 godina ??
Ima li gdje tu pohlepe
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Ma yebo plate i povecanja otisao numan. Kako da sad znam cijenu putera u Njemackoj ili koliko je ustvari bolje u dijaspori nego ovdje. Falit ces 

Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Pa ne cini samo plata radnika cijenu proizvoda.Vjeverica777 je napisao/la: ↑03 jan 2025, 17:13A koliko su cijene njihovih proizvoda porasle? Između 60 i 80 %...irfo je napisao/la: ↑03 jan 2025, 16:53Kako nisu? Prosjecna plata prije dvije godine bila 1040 maraka, znaci porasla za 40% u dvije godine, nevjerovatan rastfeniksptica je napisao/la: ↑03 jan 2025, 16:50Koji su vam izgovori za konstantno dizanje cijena zadnjih 5 godina ??
Ima li gdje tu pohlepe
U zadnje dvije godine, u cijeloj evropi je sve poskupilo zbog rata sa Rusijom, i svima je pao standard. Ima ovdje ljudi iz Njemacke koji nisu botovi, pa nek oni kazu kako je kod njih bilo prije 2-3 godine (pogotovo prije korone), a kako je danas.
Ne branim poslodavce koji su vecinom stoka i nakon ovih promjena bice jos veca stoka, al ovdje se nekad bas teske gluposti valjaju.
Ima li pusaca nargile ovdje, gdje uzimate arome? Zna li mi neko reci gdje da uzmem provjereno prvu klasu Adalye?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Allaha mi ugasio sam adblocker nakon ovogJabroni je napisao/la: ↑03 jan 2025, 14:21admine ako imaš patreon ili buymeacoffee okačikraljttbvb je napisao/la: ↑03 jan 2025, 14:18Je li to otiso Numan?![]()
A jest bio i dosadan, tacno treba castiti admira![]()

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ispade da su raju Neka i ekipa, inace jako dobri spin majstori, navukli ko mlade majmune.
Ono donijeli smo odluku da cemo vam uzimati lovu iz dzepa i sa njom puniti budzet koji cemo trositi na auta i povecanje plata parlamentarcima, ali nismo krivi mi, nego svima mrski poslodavci koji izrabljuju radnike.
Evo vec par dana raja pljuje po poslodavcima, a oni koji će jedini imati koristi (politicari) sjede i smiju se kako se narod upecao
Ono donijeli smo odluku da cemo vam uzimati lovu iz dzepa i sa njom puniti budzet koji cemo trositi na auta i povecanje plata parlamentarcima, ali nismo krivi mi, nego svima mrski poslodavci koji izrabljuju radnike.
Evo vec par dana raja pljuje po poslodavcima, a oni koji će jedini imati koristi (politicari) sjede i smiju se kako se narod upecao

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Zašto ne bi običan čovjek mogao imati koristi. Evo ponajprije imati će kakve takve uvjete za normalan kredit. Penzije će kud i kamo veće biti. Ne pune poslodavci budzet nego mi obični ljudi. Ako mi plaćamo skupo njihove proizvode , e red je da se kroz porez puni proračun, a to sto smo mi debili koji glasamo za lopove koji pokradu te pare je druga stvarkraljttbvb je napisao/la: ↑03 jan 2025, 18:05Ispade da su raju Neka i ekipa, inace jako dobri spin majstori, navukli ko mlade majmune.
Evo vec par dana raja pljuje po poslodavcima, a oni koji će jedini imati koristi (politicari) sjede i smiju se kako se narod upecao![]()
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 9 gostiju.