Nema se novca
Samo idi - posudba sa pravom otkupa - posudba sa pravom ne otkupa
Po pola plate da mu placamo ako može...
Šef Muchoni je mislio da odredite istočnu tribinuNeSamSafetee je napisao/la: ↑03 jan 2025, 12:17Stadion sa 2 ipo tribine i stepeništem da Pekić može dodat koju milju u zapisni ni u Ugandi nije najljepši. I malo počistite stolice od golubljih govana, nema se gdje sjest.MocMahale444 je napisao/la: ↑02 jan 2025, 23:07Eh cc zar mislis da ja vrijedjam? Estagfirullah asla nikad.jurisicduska je napisao/la: ↑02 jan 2025, 21:21
Nemoj poslije da kukate kad vam neko stadion spomene u negativnim kontekstima.
Ja mislim da fks zasluzuje novi moderan stadion, ovdje imate samo solidan travnjak a ostalo blago reci katastrofa.
Lavor svih lavora.

Razumijem Duskicu kad odgovori ali ti Sajo si novi kolac moras polako.NeSamSafetee je napisao/la: ↑03 jan 2025, 12:17Stadion sa 2 ipo tribine i stepeništem da Pekić može dodat koju milju u zapisni ni u Ugandi nije najljepši. I malo počistite stolice od golubljih govana, nema se gdje sjest.MocMahale444 je napisao/la: ↑02 jan 2025, 23:07
Eh cc zar mislis da ja vrijedjam? Estagfirullah asla nikad.
Ja mislim da fks zasluzuje novi moderan stadion, ovdje imate samo solidan travnjak a ostalo blago reci katastrofa.
Lavor svih lavora.
Brani nam dostojanstvo.TefalTava je napisao/la: ↑03 jan 2025, 11:57Haj da to kaze bilo ko al vi jbt ima li jadnijih i nelojalnijih navijaca od vas svake godine se blamirate sa članstvom i vi nasli nekome nesto pricatijurisicduska je napisao/la: ↑03 jan 2025, 11:25Pa vidiš da im se život sveo na to
Ne takmiče se da osvoje trofej nego da budu u par bodova s nama
Ako uzmu bod u derbiju to je za njih uspješna godina
Kad dovode igrače obavezno ubace da smo ga mi htjeli i da je izabrao njih jer nije to to ako nije tako
Kad se učlanjuju učlanjuju po 5 stvari iz domaćinstva da bi imali više članova (bojler, šporet, kera)
Zaluđeni.![]()
![]()
Niko ni vama ne brani al jah kod vas ni zagorjeli navijaci nece da se uclane u vas jadni klub a ne sta vise![]()
Ma de nisi trebooooo.
U ovoj državi lopovi vladaju, vidiš da su se i štrumpfovi prislonili uz njih. Prije na 10 dana od te utakmice okolina čitava priča da će im Sloga dati bodove i opet nikakve istrage i ništa..ErosViverosViv je napisao/la: ↑03 jan 2025, 20:50Zamisli jos sipa nije pohapsila sve aktere, kakva drzava u piccku materinu![]()
Strasno. I na forumu se znalo 3 sedmice ranije cak i tacan rezultat. Ne znam kako ovo niko nije prijavio.fks74 je napisao/la: ↑03 jan 2025, 21:00U ovoj državi lopovi vladaju, vidiš da su se i štrumpfovi prislonili uz njih. Prije na 10 dana od te utakmice okolina čitava priča da će im Sloga dati bodove i opet nikakve istrage i ništa..ErosViverosViv je napisao/la: ↑03 jan 2025, 20:50Zamisli jos sipa nije pohapsila sve aktere, kakva drzava u piccku materinu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.