AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

ronaldo99
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la ronaldo99 » 03 jan 2025, 22:58

Ja ne znam zasto se vjeruje nekim natpisima da je Sari bio prvi izbor, isti ti izvori su rekli da je odbio sto je ponudjeno 6 mjeseci ugovora, a da je Sergio prihvatio to, a onda ide objava kluba gdje stoji ugovor do juna 2026. i kome sad vjerovati?

Bitna pobjeda jer je prva tekma novog trnera i ogroman vjetar u ledja, idemo sad i zmiju dobiti i vratiti se u italiju sa puno boljom slikom i raspolozenjem.

I da , polako sa Theom, doce on na svoje

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 03 jan 2025, 23:37

Bilo kakva pobjeda protiv juventusa ili intera je odlicna, nema tu puno price i polemike....

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 03 jan 2025, 23:41

U drugom poluvremenu igrači dosta rastrčaniji i borbeniji nego pod vodstvom Fonsece. Doduše bili su dva puta takvi ove sezone i pod njegovim vodstvom.

Dobar start za novog trenera. Nije on mogao puno toga napraviti za 4 treninga, ali im je sasvim sigurno mogao objasniti šta rade pogrešno. A toga ne dosta u ovoj ekipi.

Protiv Intera će biti teško pogotovo bez Leao-a. Ali treba dati od sebe, pa možda i uzeti ovaj kup.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

enzo777
Kontakt:

Post Postao/la enzo777 » 04 jan 2025, 00:12

Konferencija Sergia:

perché io sono qua non per farmi amici ma per vincere. Questo è l’importante
Jer ja sam ovdje ne da si stvorim prijatelje vec da pobjedujem.

le nostre ali, Jimenez e Pulisic, non hanno fatto quello che volevo io a livello di profondità e siamo stati quasi inesistenti a livello di attacco.
nasa krila, Jimenez i Pulisic, nisu radili ono sto sam zeleo na nivou dubine i zbog toga nas nije bilo uopce u napadu.

Bravo bravo bravo, e ovo je trener o kojem ja trubim. A ne Pioli sa non abbiamo avuto lucidita, non eravamo concentrati, itd... nismo igrali fudbal jer im nisi znao objasnit gdje grijese i sta da rade. Fonseca je bio neki dzentlmen al to kod ovi princeza ne prolazi.
Sergio se nije zagrljio ni sa jednim igracem kad je izlazio, sta te imam grlit? Ako izlazis, onda mora biti razlog. Trener nije prijatelj igraca, jer na kraju on mora da odluci koji 11 ce igrat a koji 23 nece igrat. Pa kako bi ti jaranu rekao: care nes igrat danas.
Tip ih je promijenio na poluvremenu, i javno izasao u javnost da je ovo bio Milan od prije par sedmica. Sto znaci, daje ostao Fonseca mi bi danas izgubili i nista se nebi promijenilo.

Covjek ima viziju kako se igra, i zna je izgleda objasnit igracima. I sto se tice Thea, ili ce da prihvati tu viziju, ili sto se mene tice nek pakuje kofere pa nek derneci po Manchesteru ili Minhenu, jer pun mi je k*rac princeza i dernek momaka. Vi ste placeni da igrate i da pravite rezultate a ne da dernecite po klubovima i zajebavate se. Jer da nema oni 80.000 na tribinama, vi nebiste imali platu. Zato mrs na teren, trci, i reci si: Mogu, hocu i moram. Kad budete napravili rezultate, kad budete pokazali da znate igrat i pobijedivat, onda izlazite do mile volje. Al trenutno ste vi za zatvaranje u Milanello a ne u klubove. Imam osjecaj da ce Sergio upravo ovo da napravi prvi put cim krenu da se zajebavaju.

I kod njega nebi proslo nekaznjeno ono saptanje LEao i Thea kad nisu bili sa ekipom pocetkom sezone jer su sjedili na klupi.

Aj sad laku noc

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 04 jan 2025, 00:22

enzo777 je napisao/la:
04 jan 2025, 00:12
Konferencija Sergia:

le nostre ali, Jimenez e Pulisic, non hanno fatto quello che volevo io a livello di profondità e siamo stati quasi inesistenti a livello di attacco.
nasa krila, Jimenez i Pulisic, nisu radili ono sto sam zeleo na nivou dubine i zbog toga nas nije bilo uopce u napadu.

Bravo bravo bravo, e ovo je trener o kojem ja trubim. A ne Pioli sa non abbiamo avuto lucidita, non eravamo concentrati, itd... nismo igrali fudbal jer im nisi znao objasnit gdje grijese i sta da rade. Fonseca je bio neki dzentlmen al to kod ovi princeza ne prolazi.
Sergio se nije zagrljio ni sa jednim igracem kad je izlazio, sta te imam grlit? Ako izlazis, onda mora biti razlog. Trener nije prijatelj igraca, jer na kraju on mora da odluci koji 11 ce igrat a koji 23 nece igrat. Pa kako bi ti jaranu rekao: care nes igrat danas.
Tip ih je promijenio na poluvremenu, i javno izasao u javnost da je ovo bio Milan od prije par sedmica. Sto znaci, daje ostao Fonseca mi bi danas izgubili i nista se nebi promijenilo.

Covjek ima viziju kako se igra, i zna je izgleda objasnit igracima. I sto se tice Thea, ili ce da prihvati tu viziju, ili sto se mene tice nek pakuje kofere pa nek derneci po Manchesteru ili Minhenu, jer pun mi je k*rac princeza i dernek momaka. Vi ste placeni da igrate i da pravite rezultate a ne da dernecite po klubovima i zajebavate se. Jer da nema oni 80.000 na tribinama, vi nebiste imali platu. Zato mrs na teren, trci, i reci si: Mogu, hocu i moram. Kad budete napravili rezultate, kad budete pokazali da znate igrat i pobijedivat, onda izlazite do mile volje. Al trenutno ste vi za zatvaranje u Milanello a ne u klubove. Imam osjecaj da ce Sergio upravo ovo da napravi prvi put cim krenu da se zajebavaju.

I kod njega nebi proslo nekaznjeno ono saptanje LEao i Thea kad nisu bili sa ekipom pocetkom sezone jer su sjedili na klupi.

Aj sad laku noc
“Sono contento per il gruppo perché hanno accettato un allenatore che non ride tanto, non sono qui per farmi degli amici ma per vincere”.

Zadovoljan sam što je ekipa prihvatila trenera koji se puno ne smije. :mrgreen: :thumbup:

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 04 jan 2025, 02:17

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 04 jan 2025, 03:05

Motivacijski govor Bennacera nakon pobjede: 👍

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 04 jan 2025, 09:22

Par puta se tokom utakmice dobro izderao na pojedince, i to mi se svidja. Nije problem izgubiti, problem je kad nema truda.
Sinoc je to izgledalo puno bolje.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 04 jan 2025, 10:16

Rano je za bilo kakve zakljucke, tek se odigrala jedna utakmica sa novim trenerom, i ta jedna je imala dva lica, grozno prvo poluvrijeme i dobro drugo. Ne bi bilo fer ni suditi nakon jedne utakmice, treba mu dati vremena da pomalo poslozi ekipu po svom. Raduju najave da ce se pristupiti ozbiljno, pa valjda tako i bude. Doduse i Fonseca je svasta najavljivao pa smo vidjeli sta bi.
Dobro je i radi samopouzdanja da su dobili sinoc. U ponedeljak jos teza utakmica, kud ces bolji motiv. Ne moraju osvojiti trofej, ali ako ostave srce na terenu i pruze dobru partiji uspjeli su. I ovaj super cup mu dodje kao neke pripreme za Seriju A, gdje ocekujemo da se uhvati to mjesto koje vodi u LP do kraja.
Valjda i ovi mamlazi iz menadzmenta vide gdje skripi, pa nas obraduju kakvim napadacom u januaru.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 04 jan 2025, 10:41

enzo777 je napisao/la:
04 jan 2025, 00:12
Konferencija Sergia:

Aj sad laku noc
To možda dobro zvuči na papiru ali u praksi trener mora imat (prijateljsku) vezu sa igračima. Čak i najtvrdoglaviju treneri poput Contea i Mourinha se grle s igračima i grade prijateljsje odnose a zauzvrat će ovi poginuti za njih. Ako Sergio bude glumii diktatora izgubit če svlačionicu i eto novog Fonsece. To što ti misliš da će Sergio uradit (a neće jer nije glup) bi moglo djelovati samo da je on trener tipa Pep Guardiola koji je osvojio sve što se može osvojiti i igrači osjećaju strahopoštovanje prema njemu a realno pola igrača Milana je morala googlat da vidi koga je novi trener trenirao ranije i da li je šta osvojio (Portugalska liga baš i nije mjerilo, eno Amorim je osvajao sa dosta slabijim Sportingom).

Theo i Leao su u očima vlasnika kluba iznad trenera (jer su logično vredniju za prodat) i kad bi se desio sukob da vlasnik bira koga će se riješiti, trener bi platio glavom. Sergio nek kopira Piolija i što prije s njima dvojicom uspostavi dobar odnos ako hoće rezultate.

p.s. Theo i Leao su smrde al jbg nemate boljih od njih
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 04 jan 2025, 11:21

Cuj smrde, hajd bgt idi na svoju temu , tamo imas dosta smrdi kako ti kazes

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 04 jan 2025, 12:15

ronaldo99 je napisao/la:
04 jan 2025, 11:21
Cuj smrde, hajd bgt idi na svoju temu , tamo imas dosta smrdi kako ti kazes
Mi smo svoje smrde otjerali, sad nema niko da pravi probleme čak ni oni što rijetko igraju. Frattessi npr najbolji veznjak u reprezentaciji a kod nas uvijek ulazi s klupe i opet novinari ga ne mogu natjerati da nešto loše kaže iako mu na svakom intervjuu to potenciraju nebil isprovocirali. To je ključ uspjeha i to je zasluga Inzaghija što je izgradio prijateljsku atmosferu u ekipi

p.s. nemoj se ljutit zbog riječi "smrdo" nego jednostavno mrzim kad igrač ucjenjuje klub koji ga plaća i koji je od njega napravio ime. Jučer sam i Jimmya Butlera tako nazvao prijatelju što navija za Miami
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 04 jan 2025, 12:54

Kakva reakcija Gabije, kaze: dalje neces moci :urnebes:
Leao is not ready to play from the start against Inter on Monday. He will be on the bench and will be available to enter during the match
Steta sto nije fit da starta, vidjelo se sinoc koliko nedostaje.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 04 jan 2025, 13:19

Budel u egalu tekma, kad udje moze biti jos opasniji dok je svjeziji od ostalih.

Rafa i Theo ce doci na svoje opet samo polako

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 jan 2025, 13:22

Čovjek sedam godina bio cjenjen i voljen u Portu među igračima i navijačima, kako li? :zzz:

Težak je karakter koji im neće titrati kad stvari ne idu kako je zamislio i koji će im yebati majku, ali sinoć je izašao i ponaosob se zagrlio sa svakim igračem. Bit' će da se prebukvalno shvataju njegove izjave.

Btw Gabbijina intervencija izgleda sve bolja iz različitih uglova. :bow:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

enzo777
Kontakt:

Post Postao/la enzo777 » 04 jan 2025, 14:27

Biscione, Kralju, sta ćeš ti bolan cijelo vrijeme na ovom forumu? Ja iskreno nemam pojma Jel postoji merdin forum, ne zato sto nisam tražio, vec sto nemam ni 5 sekundi svog vremena da provedem tamo i čitam merdine gluposti. Za mene idalje vrijedi ono iz Curve: tra sconfitte e delusioni, sempre e solo umiliazioni...

A ovo od Gabbie je bilo, upravo ono što je nastalo poslije derbi della Madonnina: sesso e Gabbia, sesso e Gabbia :D
Tip je kralj, i mislim da ce dobit vice kapitensku pod Sergiom. A dernek-boy Theo nek gleda da ide za Bayern. Prodaj ga u merdu za 100milki pa nek mu Simone objasni sta je fudbal, navodno velemajstor sa igracima. A da napomenem da je Kebabloglu dobio vas ugovor i rekao Paolu vidi kolko oni nude sta ti nudiš? Znaci da smo ponudili više ostao bi kod njega. Al nismo mi merda, vec mu je receno: sretno dečko.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 04 jan 2025, 17:02

Theo jeste usao u los period, ali polako sa njim, pa ovdje ste i Rafu i Mike tjerali birvaktile...

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 jan 2025, 17:25

Oni su se bar vratili, ali Theo je u kanalu već sigurno sezonu i po što je sad već predug period. Ako ti se ne igra i ako više nemaš motivacije, onda mora na transfer listu da se bar nešto zaradi jer od ovakvog Thea nemamo ništa.

Ali ako ga Sergio ne uspije trgnuti, onda ne znam ko može. I nadam se da neće prebrzo odustati od njega jer ovaj nije trener koji će dugo tolerisati njegovu letargičnost i loše partije.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 04 jan 2025, 20:41

Milan have approached Flamengo to sign their right back Wesley, making a €20M bid which is similar to Atalanta’s offer in the summer. However, Flamengo rejected the offer as they believe they can receive bigger offers for Wesley.

Everton have also contacted the Brazilian club for Wesley

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 04 jan 2025, 20:46

milanist je napisao/la:
04 jan 2025, 20:41
Milan have approached Flamengo to sign their right back Wesley, making a €20M bid which is similar to Atalanta’s offer in the summer. However, Flamengo rejected the offer as they believe they can receive bigger offers for Wesley.

Everton have also contacted the Brazilian club for Wesley
Wesley Snipes nas otkantao :mrgreen: :urnebes:

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []