Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

fanatik19
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la fanatik19 » 04 jan 2025, 13:12

killafrommanilla je napisao/la:
04 jan 2025, 13:07
Ne može taj imbecilni mozak da shvati da su Barbarez i Spahić jedno, čovjek uredno pripisuje nepozivanje Pirića Barbarezu iako je Spahić jasno naglasio da je dogovor da se Husarini igrači ne zovu zbog odnosa istog prema reprezentaciji, vršenja pritiska, poziva i poruka da se zovne Mulahusejnović, javnog blaćenja pa čak i prijetnji itd.

Isto tako on ne može shvatiti da sam ja X puta napisao da bi mi ok bilo i da ode Barbarez sada, ali da razumijem projekt i da bih bio sretan da iz ovih kvalifikacija izađemo sa Baždarom, Kulenovićem, Bajraktarevićem, Dedićem u prajmu i s još par igrača koje ova ekipa progura u reprezentaciju, pa da onda dođe selektor na duže staze koji će brzo sklopiti ekipu jer ima s čim raditi i koji će prvenstveno htjeti doći da radi s određenim kvalitetom.

Onda napiše da je Zlomislića progurao Barberez preko Džidića, pa onda napiše poslije da je po njemu Zlomislić treći golman reprezentacije poslije Pirića. S obzirom da se Pirić ne zove zbog Husarića, logično je da je onda Zlomislić drugi golman. Ali ne, on je menadžerski poziv.

Bolesnik.
Ti kad priznas kolika je dvolicnost otpisati igraca koji je 5 godina u reprezentaciji koji nema apsolutno nikakve veze s tim sto njegov maloumni menadzer pise da bi na njegovo mjesto doveo golmana kojem je menadzer tebi blizak prijatelj onda cemo nastaviti pricati. Zlomislić ne može biti 2. Golman ove reprezentacije, to je divlji golman koji u Rijeci vrlo cesto ima plivanja u prazno ali ga vadi beton od stopera ispred sebe. Ukoliko se odluci da 3. Golman ne bude iz nase lige onda mi je on realan izbor za 3. Golmana i tjt
Zadnja izmjena: fanatik19, dana/u 04 jan 2025, 13:16, ukupno mijenjano 3 puta.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 04 jan 2025, 13:14

RajvoSA03 je napisao/la:
03 jan 2025, 23:24
Ne znam koliko je taj Soldo uooste zainteresovan za nasu repku, ali ako postoji mogucnost treba ga kaparisati zbog godina najvise
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 04 jan 2025, 13:16

fanatik19 je napisao/la:
04 jan 2025, 13:12
Ne može taj imbecilni mozak da shvati da su Barbarez i Spahić jedno, čovjek uredno pripisuje nepozivanje Pirića Barbarezu iako je Spahić jasno naglasio da je dogovor da se Husarini igrači ne zovu zbog odnosa istog prema reprezentaciji, vršenja pritiska, poziva i poruka da se zovne Mulahusejnović, javnog blaćenja pa čak i prijetnji itd.

Isto tako on ne može shvatiti da sam ja X puta napisao da bi mi ok bilo i da ode Barbarez sada, ali da razumijem projekt i da bih bio sretan da iz ovih kvalifikacija izađemo sa Baždarom, Kulenovićem, Bajraktarevićem, Dedićem u prajmu i s još par igrača koje ova ekipa progura u reprezentaciju, pa da onda dođe selektor na duže staze koji će brzo sklopiti ekipu jer ima s čim raditi i koji će prvenstveno htjeti doći da radi s određenim kvalitetom.

Onda napiše da je Zlomislića progurao Barberez preko Džidića, pa onda napiše poslije da je po njemu Zlomislić treći golman reprezentacije poslije Pirića. S obzirom da se Pirić ne zove zbog Husarića, logično je da je onda Zlomislić drugi golman. Ali ne, on je menadžerski poziv.

Bolesnik.
Ti kad priznas kolika je dvolicnost otpisati igraca koji je 5 godina u reprezentaciji koji nema apsolutno nikakve veze s tim sto njegov menadzer pise da bi na njegovo mjesto doveo golmana kojem je menadzer tebi blizak prijatelj onda cemo nastaviti pricati.
Čuj nema veze :rol: Naravno da ima, itekako je upoznat i Pirić s tim, što ne promijeni menadžera? Pa zato što mu je sređivao reprezentaciju i kad nije branio NIGDJE pa se osjeća dužnim, isto kao što je gurao Mešanovića onom nesretnom Hadžibegiću koji je govorio da je čuo da može igrati krilo.

Promijeniš menadžera i vratiš se odmah u reprezentaciju. Ogroman broj igrača je promijenio menadžera u nekom trenutku karijere jer mu je činio medvjeđe usluge.

Kako ga je doveo ako je kvalitetom treći golman reprezentacije, to si sam rekao? Kako je onda to zbog toga što je menadžer blizak prijatelj? Hoćeš se dogovoriti sam sa sobom?
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 04 jan 2025, 13:19

Moj fanatice, nekoliko puta sam ti pisao da se ostaviš foruma na par dana, i tako svako malo, ali ti ništa.
Čak i onaj sto se valja od smijeha stalno u kanalu, ostavi tastaturu na par dana ali ti jok.
Pusti ljude da pročitaju nesto drugo mimo tvojih prepucavanja.
Evo umalo mi izmace vijest o Soldi jer je kao igla u plastu tvog sijena-piskaranja.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 04 jan 2025, 13:46

hurem je napisao/la:
04 jan 2025, 13:19
Moj fanatice, nekoliko puta sam ti pisao da se ostaviš foruma na par dana, i tako svako malo, ali ti ništa.
Čak i onaj sto se valja od smijeha stalno u kanalu, ostavi tastaturu na par dana ali ti jok.
Pusti ljude da pročitaju nesto drugo mimo tvojih prepucavanja.
Evo umalo mi izmace vijest o Soldi jer je kao igla u plastu tvog sijena-piskaranja.
Ne zamraj se sa Soldom, Horoz je objasnio situaciju s njim i ne postoji sansa da zaigra za nas prema trenutnim pravilima.
Ovdje nisam nista zapoceo jer sam prozvan i od Beduina i kille, problem je sto kad krenem ne znam stat a tesko se covjek mijenja.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 jan 2025, 15:42

Sad je i dokazao da zivi za momente kako je neko na njegovoj strani, kako je neko saglasan s njegovim misljenjem i kako mu daje podrsku pri raspravama. E to je vec ozbiljna dijagnoza i za sazaliti se.
Kad sam mu na kraju kroz njegove primjere dokazao kako itekako pije vodu i patriotizam, izmedji ostalog, on poceo bauljati okolo. Pa jel te stid Fanatice smeteni? 😂😂

Ja imam prijedlog da se utalimo i izvedemo Fanatika na svjez zrak, u neki lokal da se razgovori i platimo mu kuravu da smiri testosteron. Jer zdravlje je najbitnije, ali i ubiranje dobrih djela zbog mizana. ❤️
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 04 jan 2025, 15:57

Beduin je napisao/la:
04 jan 2025, 15:42
Sad je i dokazao da zivi za momente kako je neko na njegovoj strani, kako je neko saglasan s njegovim misljenjem i kako mu daje podrsku pri raspravama. E to je vec ozbiljna dijagnoza i za sazaliti se.
Kad sam mu na kraju kroz njegove primjere dokazao kako itekako pije vodu i patriotizam, izmedji ostalog, on poceo bauljati okolo. Pa jel te stid Fanatice smeteni? 😂😂

Ja imam prijedlog da se utalimo i izvedemo Fanatika na svjez zrak, u neki lokal da se razgovori i platimo mu kuravu da smiri testosteron. Jer zdravlje je najbitnije, ali i ubiranje dobrih djela zbog mizana. ❤️
Ne zivim za momente nego navodim primjer tvom jaranu u ovoj forumskoj manjini koja brani uriniranje po reprezentaciji.
Ja sam svjestan da sam postao smor prvo samom sebi sto pisem ikako ovdje a onda i ostalim ljudima ali ocito da ti ne vidis klko ljudi kuliraji i tvoje maloumne komentare a imas stav kao da da si boga za muda uhvatio.

Jesil se zayebavo ili stvarno mislis da bi dobra stvar bila zabraniti promjene sportskog drzavljanstva svima koji jednom zaigraju za neku repku? Nisi se izjasnio u raspravi s dr likom jer si vidio da si izvalio historijsku glupost i pokusao se iskoprcat bezuspjesno. :thumbdown:
Patriotizam pije vodu kad je igrac nekvalitetan da igra za zemlju rodjenja koja je cesto fudbalski pojam za nas, onda su svi patriote.
O svojoj ti gu.zici brini, i zaboravih te upitat kad si mi se pohvalio u prosloj raspravi kako si lijep i zgodan hvali li te mama prijateljicama koje imaju zensko dijete ? :lol: ❤️
Zadnja izmjena: fanatik19, dana/u 04 jan 2025, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.

Defanzivnivezni
Kontakt:

Post Postao/la Defanzivnivezni » 04 jan 2025, 16:07

fanatik19 je napisao/la:

Bolesnik.
Ti kad priznas kolika je dvolicnost otpisati igraca koji je 5 godina u reprezentaciji koji nema apsolutno nikakve veze s tim sto njegov maloumni menadzer pise da bi na njegovo mjesto doveo golmana kojem je menadzer tebi blizak prijatelj onda cemo nastaviti pricati. Zlomislić ne može biti 2. Golman ove reprezentacije, to je divlji golman koji u Rijeci vrlo cesto ima plivanja u prazno ali ga vadi beton od stopera ispred sebe. Ukoliko se odluci da 3. Golman ne bude iz nase lige onda mi je on realan izbor za 3. Golmana i tjt
Izvini drug, ne bih da se miješam u vađu diskusiju ali napisati ovako za najboljeg vratara u HNL i dečka koji je barem u posljednjoj tekmi LN pokazao da je kvalitetniji golman (a tu mislim na igru nogom, pravovremeno istrčavanje na centaršuteve, komunikacija sa štoperima) od druga 2 je krajnje neozbiljno.
"On igra na poziciji koja je kritična u smislu da on treba da drži loptu, a kad neko drži loptu taj određuje gdje lopta ide".

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 jan 2025, 16:09

Pa naravno da sam zgodan blesane, kad se fitnesom bavim i treniram takve poput tebe sa 140kg koji me pitaju mogu li za 2 mjeseca se srediti za ljeta. 😁

A ponovo procitaj sta sam napisao po pitanju neigranja U21, naravno da je ishitreno i usljed frustracije kako gubimo igrace iz nase lige koji odlaze komsijama i susjedima, a kukamo na nasu ligu i kako nemamo kvalitetnih igraca.
I kamo srece da je tako samo u fudbalu.

I sta kazes, nije Svedska bolja od nas kad su izgubili Anela, Denisa, Gigovica... pa zasto su onda "plakali" i nije bio cin patriotizma nasih igraca? Ti bas tones sve dublje.

Odustajem, nema vise odgovora ma sta god ti napisao. A ti sad opet o nekom ko ti je dao podrsku i popravio ti dan, godinu, deceniju. 😁
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 04 jan 2025, 16:13

Defanzivnivezni je napisao/la:
04 jan 2025, 16:07
fanatik19 je napisao/la:

Bolesnik.
Izvini drug, ne bih da se miješam u vađu diskusiju ali napisati ovako za najboljeg vratara u HNL i dečka koji je barem u posljednjoj tekmi LN pokazao da je kvalitetniji golman (a tu mislim na igru nogom, pravovremeno istrčavanje na centaršuteve, komunikacija sa štoperima) od druga 2 je krajnje neozbiljno.
Nemam snage ostavljat komentare vise ali on jeste najbolji golman HNL-a samo po cleanovima ali kada je u pitanju broj odbrana po utakmici jedan je od najgorih u istoj.
Veliki broj utakmica je protivnik opalio po golu Rijeke jednom ili nijednom a bilo je utakmica gdje opale 3-4 puta u okvir gola i on primi 2 gola. Gledao sam ga par puta ove sezone i covjek ima momenata kad nije svjestan uopste da je na utakmici sa nekim divljackim izletima u prazno.
Nemam nista protiv Zlomislica, smatram da je bio jako dobar tu utakmicu uprkos djelomicnoj krivici kod primljenog gola ali smatram da je Piric dosta bolji golman sto ne znaci da je tacno i da sam u pravu i da ga se nije trebalo tjerat radi glupog menadzera obzirom da je tu momak duzi niz godina.
Zadnja izmjena: fanatik19, dana/u 04 jan 2025, 16:23, ukupno mijenjano 2 puta.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 04 jan 2025, 16:17

Beduin je napisao/la:
04 jan 2025, 16:09
Pa naravno da sam zgodan blesane, kad se fitnesom bavim i treniram takve poput tebe sa 140kg koji me pitaju mogu li za 2 mjeseca se srediti za ljeta. 😁

A ponovo procitaj sta sam napisao po pitanju neigranja U21, naravno da je ishitreno i usljed frustracije kako gubimo igrace iz nase lige koji odlaze komsijama i susjedima, a kukamo na nasu ligu i kako nemamo kvalitetnih igraca.
I kamo srece da je tako samo u fudbalu.

I sta kazes, nije Svedska bolja od nas kad su izgubili Anela, Denisa, Gigovica... pa zasto su onda "plakali" i nije bio cin patriotizma nasih igraca? Ti bas tones sve dublje.

Odustajem, nema vise odgovora ma sta god ti napisao. A ti sad opet o nekom ko ti je dao podrsku i popravio ti dan, godinu, deceniju. 😁
Pricas sa osobom koja je sportista cijeli zivot i govoris joj da ima 140kg. :urnebes:
Sva trojica u tom trenutku nisu bila kvalitet da budu starteri za Svedsku kada su dosli igrat za nas i shodno tome su gledali karijeru jer su znali da dolaze ovamo na najvecu smotru i tekme protiv Njemacke, Holandije i drugih velesila koje im mogu donijet samo dobre stvari u karijeri.
Hvala bogu pa postoje gnjavatori, spasit cu i sebe a i ljude da citaju ove sizifovske razgovore koje nazalost nisam izazvao ali mi je karakter takav da ne mogu lagano popustit iako cu sad morat

Defanzivnivezni
Kontakt:

Post Postao/la Defanzivnivezni » 04 jan 2025, 16:32

[/quote]

[/quote]

Nemam snage ostavljat komentare vise ali on jeste najbolji golman HNL-a samo po cleanovima ali kada je u pitanju broj odbrana po utakmici jedan je od najgorih u istoj obzirom da je primio od 100%.
Veliki broj utakmica je protivnik opalio po golu Rijeke jednom ili nijednom a bilo je utakmica gdje opale 3-4 puta u okvir gola i on primi 2 gola.
Nemam nista protiv Zlomislica, smatram da je bio jako dobar tu utakmicu uprkos djelomicnoj krivici kod primljenog gola ali smatram da je Piric dosta bolji golman sto ne znaci da je tacno i da ga se nije trebalo tjerat radi glupog menadzera obzirom da je tu momak duzi niz godina.
[/quote]

Nekad je dobro i ne odgovoriti, ispoštovati pravo svakome na vlastito mišljenje.
Nisam pratio statistiku ali ga jesam gledao na više utakmica. Pirić nije uopšte loš golman čak šta više prilično dobar ali koliko vidim da selektor pored onih koji se nezalažu na terenu odstranjuje i trule jabuke (Ahmedhodžić, Hadžikadunić,Pirić).
E sad, ne vjerujem dau su ti momci bad boysi koliko su izmanipulisani od sebi bliskih osoba.
Kao što neko reče, nek promijeni dečko menadžera. Promijeni čovjek ljekara, mehaničara, ženu ako nije zadovoljan a da ne promijeni menadžera.
"On igra na poziciji koja je kritična u smislu da on treba da drži loptu, a kad neko drži loptu taj određuje gdje lopta ide".

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 04 jan 2025, 16:49

04 jan 2025, 16:32
[/quote]

Nemam snage ostavljat komentare vise ali on jeste najbolji golman HNL-a samo po cleanovima ali kada je u pitanju broj odbrana po utakmici jedan je od najgorih u istoj obzirom da je primio od 100%.
Veliki broj utakmica je protivnik opalio po golu Rijeke jednom ili nijednom a bilo je utakmica gdje opale 3-4 puta u okvir gola i on primi 2 gola.
Nemam nista protiv Zlomislica, smatram da je bio jako dobar tu utakmicu uprkos djelomicnoj krivici kod primljenog gola ali smatram da je Piric dosta bolji golman sto ne znaci da je tacno i da ga se nije trebalo tjerat radi glupog menadzera obzirom da je tu momak duzi niz godina.
[/quote]

Nekad je dobro i ne odgovoriti, ispoštovati pravo svakome na vlastito mišljenje.
Nisam pratio statistiku ali ga jesam gledao na više utakmica. Pirić nije uopšte loš golman čak šta više prilično dobar ali koliko vidim da selektor pored onih koji se nezalažu na terenu odstranjuje i trule jabuke (Ahmedhodžić, Hadžikadunić,Pirić).
E sad, ne vjerujem dau su ti momci bad boysi koliko su izmanipulisani od sebi bliskih osoba.
Kao što neko reče, nek promijeni dečko menadžera. Promijeni čovjek ljekara, mehaničara, ženu ako nije zadovoljan a da ne promijeni menadžera.
[/quote]

Sta znas brate, mozda i ne moze da ga promijeni lako jer su svi menadzeri iz BiH pretezno takvi da bi majku za vlastiti interes prodali i mozda ga je negdje zestoko ucjenio prije negoli ce mu postat menadzer. Nemam pojma, nagadjam ali cinjenica jeste da je njemu taj menadzer mnogoo pomogao u karijeri i da danas velike zasluge ima sto Piric jede hljeb od fudbala jer ga je uzeo dok je skakao po nasim livadama.
Uglavnom, nije meni tu nikakav problem Zlomislic nego njegov menadzer koji je slican Husari a istovremeno blizak prijatelj sa selektorom gdje dolazimo do ocite dvolicnosti. Iznio sam misljenje i tjt neko mozda misli da je extra golman ali meni je odlican primjer da tu nema neke posebne karijere njegov broj nastupa u seniorskom fudbalu i cinjenica da je pristao tako dugo bit rezerva u nekom klubu. Staznam, mozda ga repka progura na kraju na neku puno vecu smotru, vidjet cemo

Defanzivnivezni
Kontakt:

Post Postao/la Defanzivnivezni » 04 jan 2025, 16:57

Nego, lijevo krilo Posušja i juniora Rozić prelazi u Istru. Prošao Dinamovu školu.
Posušacima je bio nositelj igre i ima potencijal za više. Ako se pokaže mogao bi nazad u Dinamo.A kad dođe tamo šanse da zaigra za nas su nikakve ako je kvalitet.
Deficitarni smo na toj poziciji i valjalo bi ga popratiti, eventualno kaparisati kontra San Marina da nam se ne ponovi Sučić.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 04 jan 2025, 17:01

04 jan 2025, 16:57
Nego, lijevo krilo Posušja i juniora Rozić prelazi u Istru. Prošao Dinamovu školu.
Posušacima je bio nositelj igre i ima potencijal za više. Ako se pokaže mogao bi nazad u Dinamo.A kad dođe tamo šanse da zaigra za nas su nikakve ako je kvalitet.
Deficitarni smo na toj poziciji i valjalo bi ga popratiti, eventualno kaparisati kontra San Marina da nam se ne ponovi Sučić.
Igrao je za Hrvatsku u19 i u17, pa presao u nasu reprezentaciju. Sad ne znam ima li pravo opet mijenjati drzavljanstvo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Defanzivnivezni
Kontakt:

Post Postao/la Defanzivnivezni » 04 jan 2025, 17:03

Sta znas brate, mozda i ne moze da ga promijeni lako jer su svi menadzeri iz BiH pretezno takvi da bi majku za vlastiti interes prodali i mozda ga je negdje zestoko ucjenio prije negoli ce mu postat menadzer. Nemam pojma, nagadjam ali cinjenica jeste da je njemu taj menadzer mnogoo pomogao u karijeri i da danas velike zasluge ima sto Piric jede hljeb od fudbala jer ga je uzeo dok je skakao po nasim livadama.
Uglavnom, nije meni tu nikakav problem Zlomislic nego njegov menadzer koji je slican Husari a istovremeno blizak prijatelj sa selektorom gdje dolazimo do ocite dvolicnosti. Iznio sam misljenje i tjt neko mozda misli da je extra golman ali meni je odlican primjer da tu nema neke posebne karijere njegov broj nastupa u seniorskom fudbalu i cinjenica da je pristao tako dugo bit rezerva u nekom klubu. Staznam, mozda ga repka progura na kraju na neku puno vecu smotru, vidjet cemo
[/quote]

Pa dobro, pomogao mu je ali i zbog vlastitog interesa i mislim da mu je Pirke tu uslugu davno isplatio procentima od transfera.
U poslu postoji samo interes.
Što se tiče Martina i njegovog menadžera, jel to ovaj Džidić što je preminuo danas?

Defanzivnivezni
Kontakt:

Post Postao/la Defanzivnivezni » 04 jan 2025, 17:09

DamirT je napisao/la:
04 jan 2025, 17:01
Igrao je za Hrvatsku u19 i u17, pa presao u nasu reprezentaciju. Sad ne znam ima li pravo opet mijenjati drzavljanstvo.
Onda je naš, mlad igrač može samo jednom promijeniti sportsko državljanstvo.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 04 jan 2025, 17:09

04 jan 2025, 17:03
Pa dobro, pomogao mu je ali i zbog vlastitog interesa i mislim da mu je Pirke tu uslugu davno isplatio procentima od transfera.
U poslu postoji samo interes.
Što se tiče Martina i njegovog menadžera, jel to ovaj Džidić što je preminuo danas?
[/quote]
Mislim da je rođak neki, samo što je ovaj menadžer dosta mlađi.

Karloboss
Kontakt:

Post Postao/la Karloboss » 04 jan 2025, 19:40

04 jan 2025, 17:09
DamirT je napisao/la:
04 jan 2025, 17:01
Onda je naš, mlad igrač može samo jednom promijeniti sportsko državljanstvo.
To pravilo samo vrijedi za nastupanja po A Selekcijama.

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 04 jan 2025, 23:50

Salko Hamzić zapratio na Instagramu ofic. stranicu nogometnog saveza BiH. Da li to nešto znači? :? :kafa:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.