Arsenal

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

AA23
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AA23 » 04 jan 2025, 17:57

Brokula je napisao/la:
03 jan 2025, 20:32
TheMix je napisao/la:
03 jan 2025, 20:13
Jesi gledao Cunhu, nemres rec da je lik nepouzdan.
Jesusu je ionako ovo malo uzlet prije uzemljenja.
Nisam ga gledao u Arsenalu, a mijenjat jednog napadaca koji je u kakvoj takvoj formi bi bila bas glupost.

A budimo realni, Jesus u formi je samo jedna stepenica ispod WC igraca
Ne padaj na favelaške fazone, Jesus je teška ubleha koju treba čim prije prodati čim uhvati kakvu takvu formu. Ovaj sad period je savršeno vrijeme da se na njemu nešto zaradi.

Ni tri stepenice od WC Jesus nije, jedan od najgorih napadača koje sam gledao godinama u EPL, polumrtvi Aguero je za njega izmislio nogomet, a eto opet nekako je Pep sa njim uspio da uzme EPL gdje mu odajem priznanje.

Imao je 3 mjeseca kako je došao dobar učinak, nakon toga je pokazao koliko je dobar da ga Havertz nabije nogom koji nema definisanu poziciju na terenu, a daleko je ispod WC špica.

Nwaneri :salut:

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 04 jan 2025, 18:05

AA23 je napisao/la:
04 jan 2025, 17:57
Brokula je napisao/la:
03 jan 2025, 20:32
TheMix je napisao/la:
03 jan 2025, 20:13
Jesi gledao Cunhu, nemres rec da je lik nepouzdan.
Jesusu je ionako ovo malo uzlet prije uzemljenja.
Nisam ga gledao u Arsenalu, a mijenjat jednog napadaca koji je u kakvoj takvoj formi bi bila bas glupost.

A budimo realni, Jesus u formi je samo jedna stepenica ispod WC igraca
Ne padaj na favelaške fazone, Jesus je teška ubleha koju treba čim prije prodati čim uhvati kakvu takvu formu. Ovaj sad period je savršeno vrijeme da se na njemu nešto zaradi.

Ni tri stepenice od WC Jesus nije, jedan od najgorih napadača koje sam gledao godinama u EPL, polumrtvi Aguero je za njega izmislio nogomet, a eto opet nekako je Pep sa njim uspio da uzme EPL gdje mu odajem priznanje.

Imao je 3 mjeseca kako je došao dobar učinak, nakon toga je pokazao koliko je dobar da ga Havertz nabije nogom koji nema definisanu poziciju na terenu, a daleko je ispod WC špica.

Nwaneri :salut:
Ne padam ni na sta samo sam realan i svjestan koliko nam je napad tanak
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 04 jan 2025, 18:31

Odegaard na klupi i Partey na beku. Nek nam je Bog na pomoći.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 04 jan 2025, 18:47

Merino i Nwaneri kapa dole :salut:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 04 jan 2025, 18:47

Nwaneri majstore :salut:

Dobar pas Merina.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 04 jan 2025, 18:49

Koliko nam fali ova obicna osobina da igrac zna trcati sa loptom :rol:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 04 jan 2025, 18:54

Zanimljivo da je prvi igrač u našoj historiji sa više od jednim golom prije 18. godine

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 04 jan 2025, 19:09

Dva puta se Jorginho zaje.bavao s loptom i dva puta opasne situacije za njih, sreća pa su mutavi i ne znaju to iskoristiti. Mimo toga oni su bezopasni, ali moramo zabiti drugi što prije.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 04 jan 2025, 19:13

Timovima se dala dozvola da nase igrace cupaju i obaraju kako hoce pri izvodjenju kornera

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 04 jan 2025, 19:18

Kita od Taylora samo čeka da udijeli karton na ovim kornerima.

Naravno gostujemo, treba da gaće skinemo šta god navijači protivnički zatraže.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 04 jan 2025, 19:23

AA23 je napisao/la:
04 jan 2025, 19:18

Ma daj ne seri ja sam ispizdio laptop sam slomio,neka mu je dao ,neka im pocne djeliti crvene za ovo izvodjenje kornera i auta,pa majku im yebem jesul retardi ,sta svaki put cekaju po minutu,izvedi ga yebo ti pas mater,navijam za Arsenal ali kada mene to kao navijaca iritira mogu misliti kako je protivnickim navijacima i igracima koji su na utakmici.
Nwaneri je majstor ali ja bi mu usta razvalio sada za ovaj zuti a tako svakom nasem igracu koji glumi nesto kod nasih prekida,pa razumijem da je kraj tekme pa ko ga yebe ,al druze nije ni pola utakmice proslo :puke:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

TheMix
Kontakt:

Post Postao/la TheMix » 04 jan 2025, 19:26

Slazem se. Kakvi su ovo debilizmi sa odugovlacenjem u 20. minuti i kod svakog prekida. Sad mi uocpe nije zao sto smo dobili one neke kartone i iskljucenja prosle sezone bas radi ovih stvari.
ARSENAL4ever

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 04 jan 2025, 19:28

Cuj momku razvalit usta jer je Gabriel trcao prema njemu da mu kaze nesto :mrgreen:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 04 jan 2025, 19:30

Brokula je napisao/la:
04 jan 2025, 19:28
Cuj momku razvalit usta jer je Gabriel trcao prema njemu da mu kaze nesto :mrgreen:
Aj ne zayebavaj,nije to problem bio,problem je nastao poslije toga jer je jos stojao u uglu i nije izvodio korner,pa je dobio zuti i opet ga nije izveo najmanje jos 5-7 sekundi ,jedu **** sa tim zadrzavanjem vremena i otezanjem :kafa:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 04 jan 2025, 19:39

topnik1 je napisao/la:
04 jan 2025, 19:23
AA23 je napisao/la:
04 jan 2025, 19:18

Ma daj ne seri ja sam ispizdio laptop sam slomio,neka mu je dao ,neka im pocne djeliti crvene za ovo izvodjenje kornera i auta,pa majku im yebem jesul retardi ,sta svaki put cekaju po minutu,izvedi ga yebo ti pas mater,navijam za Arsenal ali kada mene to kao navijaca iritira mogu misliti kako je protivnickim navijacima i igracima koji su na utakmici.
Nwaneri je majstor ali ja bi mu usta razvalio sada za ovaj zuti a tako svakom nasem igracu koji glumi nesto kod nasih prekida,pa razumijem da je kraj tekme pa ko ga yebe ,al druze nije ni pola utakmice proslo :puke:
Brat čeko zvižduk Taylora.

Ne vidim stvarno logiku vidiš i sam da navijači domaći pritišću na svaku moguću sitnicu, a ja sam prvi koji ću kritikovati svoje.

Jorginho će nas koštati gola.

Kako ovom Veltmanu treba mamu yebati.
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 04 jan 2025, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 04 jan 2025, 19:39

Zao mi je jer je bas Nwaneria izvadio ali vjerovatno je i Arteta ispizdio radi onog kartona,logicna izmjena je bila Trossard -Martineli.

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 04 jan 2025, 19:40

topnik1 je napisao/la:
04 jan 2025, 19:39
Zao mi je jer je bas Nwaneria izvadio ali vjerovatno je i Arteta ispizdio radi onog kartona,logicna izmjena je bila Trossard -Martineli.
Arteta ispizdio :rol: pa on im i daje ove upute :mrgreen:

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 04 jan 2025, 19:42

topnik1 je napisao/la:
EPL podforum fore, nasjedaš bespotrebno na narativ. Koliko si utakmica odgledao kada se Arsenalu to isto radilo i prolazilo je. Pa neki dan ti je Pikford ukrao 10 minuta ispucavanjima. Svd ekipe to podjednako rade, samo kada im odgovara.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 04 jan 2025, 19:44

topnik1 je napisao/la:
04 jan 2025, 19:39
Izgleda da te malac ometa dok gledaš. :mrgreen:

Istezao je nogu prilikom jednog prekida, vrlo vjerovatno je osjetio nešto i ne žele da rizikuju, nije obična izmjena.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 04 jan 2025, 19:48

bega_afc je napisao/la:
04 jan 2025, 19:42
topnik1 je napisao/la:
EPL podforum fore, nasjedaš bespotrebno na narativ. Koliko si utakmica odgledao kada se Arsenalu to isto radilo i prolazilo je. Pa neki dan ti je Pikford ukrao 10 minuta ispucavanjima. Svd ekipe to podjednako rade, samo kada im odgovara.
Ne meta malac ,i on navija :mrgreen:
Ma meni je krivo ato to mi radimo ,pa imamo dovoljno kvalitete da to ne moramo raditi u prvim poluvremenima :mrgreen:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.