FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ronaldo99
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ronaldo99 » 09 apr 2011, 20:26

Dirk je napisao/la:
Sudjenje je sasvim korektno ;)
mogao je svirati ustvari trebao faul nad pehlicem na ivici 16-erca ;)

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 09 apr 2011, 20:26

Komentator kriminalan...

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 09 apr 2011, 20:27

E moj Hamzicu za tebe je Alaim Bufon definitivno nije za prvog golmana,mislim da je ovo gotova prica nikakve igre odbrane i golmana
Svaka cast za momke i bracu ,oko 300 8-)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 09 apr 2011, 20:28

SaltCityAttack je napisao/la:ne volim se javljat na tudje teme stvarno, ali gledma ovu utkamicu i slusam ovo navijanje takozvanih navijaca Borca Lesinara i jezim se...navijac sam i naranvo da razumijem tu navijacku furku, ali slusajuci ove nekako se zapitam pa mi se ubismo izmedju sebe lupamo se kamenicama, flasama, dok ovi agresori ovako se ponasaju prema nama svima ....ovaj komentator jos gluplji neka ga je sram...treba ovom BHT poslat pismo i ovog idiota otjerat...on spominje sampionsku pjesmu, a ne kritikuje one idiote sa onakvim pjesmama ...fuj fuj sram ga bilo
To ti je u nas normalna stvar ne treba te čudit ;)
Hajde komšije preokrenite treba nam za titule :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 09 apr 2011, 20:28

pa ne znam,gledajuci ono protiv Buducnosti i ovo veceras bolji smo pet puta,ali Hamzić katastrofa...mene strah cim lopta uđe u 16...Kojasevica pojede onaj Raspudić ili je neko drugi,nisam siguran...navijanje od topole necu ni komentarisati...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 09 apr 2011, 20:28

SaltCityAttack je napisao/la:ne volim se javljat na tudje teme stvarno, ali gledma ovu utkamicu i slusam ovo navijanje takozvanih navijaca Borca Lesinara i jezim se...navijac sam i naranvo da razumijem tu navijacku furku, ali slusajuci ove nekako se zapitam pa mi se ubismo izmedju sebe lupamo se kamenicama, flasama, dok ovi agresori ovako se ponasaju prema nama svima ....ovaj komentator jos gluplji neka ga je sram...treba ovom BHT poslat pismo i ovog idiota otjerat...on spominje sampionsku pjesmu, a ne kritikuje one idiote sa onakvim pjesmama ...fuj fuj sram ga bilo
Ma volio bi je on s njima zapjevati nego hljeba pojest' ba.
Kakve vi golove primate, čuj makazicama.
Hajde ba pitari zabijte im jedan go ono je kar.na od ekipe.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 apr 2011, 20:29

Ovaj Borac nije ništa bolji od vas, bezveze su vam gol dali zahvaljujući vašem golmanu...Valjda se i vama vrati malo sreće u drugom poluvremenu...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 09 apr 2011, 20:30

komentator ne da simpatise Borca nego frajer samo sto ne pocne navijat za Borac :o :o ... fuj i govana i televizije :oops: :oops:
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 09 apr 2011, 20:31

ronaldo99 je napisao/la:
Dirk je napisao/la:
Sudjenje je sasvim korektno ;)
mogao je svirati ustvari trebao faul nad pehlicem na ivici 16-erca ;)
Znaci jednom pogrijesio i to je odmah domacinsko sudjenje ... ;)

Svirao je ofsajd za Boraca kada nije bio tako da se ne hvatas ovih detalja ... ;)

Vidi vidi camac nam se javio, sad nam fol laska a poslije sat dva ovdje cemo citati kako smo mi udbase i slicno ... dvolicnjak mali 8-)

Suko cestitam ti kralju najjveci , da bog da bez glasa ostao klocu jedan, upravo zbog takvih poput tebe nikad vam necu platiti pretplatu levatino najjveca koja se pojavila na tv ekranima !
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 09 apr 2011, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 09 apr 2011, 20:31

ruku na srce sa kakvim timom igrate ovo je odlicno, obuca ja imo dobru priliku ono je trebo dati, fino ustopo i jbg...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 09 apr 2011, 20:31

Sta drugo nego cestitati Hordama...Igra nam posljednih kola katastrofa,suspenzija igraca,savez,uprava losa,trener debilicina najveca,pola igraca ne zasluzuju igraz za FKS a Hordi Zla dodje 300 , pa MAnijaka je bilo u ovom broju cini mi se samo u finalu kupa .. u ligi ih je u par navrata bilo do pola skele a bili su u odlicnoj situaciji i na tabeli i u klubu...

Sta su ti Horde :geek: :geek: :geek:

Nismo losi a ni onaj bBorac nije nesto posebno dobar...mozemo do gola...Oni su nam ga dali na srecu a i kiks golmana inace bi ovdje sad 0:0 stajalo...
Comor solidan

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 09 apr 2011, 20:33

[quote="SaltCityAttack"]ne volim se javljat na tudje teme stvarno, ali gledma ovu utkamicu i slusam ovo navijanje takozvanih navijaca Borca Lesinara i jezim se...navijac sam i naranvo da razumijem tu navijacku furku, ali slusajuci ove nekako se zapitam pa mi se ubismo izmedju sebe lupamo se kamenicama, flasama, dok ovi agresori ovako se ponasaju prema nama svima ....ovaj komentator jos gluplji neka ga je sram...treba ovom BHT poslat pismo i ovog idiota otjerat...on spominje sampionsku pjesmu, a ne kritikuje one idiote sa onakvim pjesmama ...fuj fuj sram ga bilo[/quote
Pasa sve si u pravu 10000%
Vidis da je sve od topole pa do ravne gore zajedno sa ovim JADOM od komentatora.Kome mi placamo pretplatu ljudi moji.....hebo sve svoje odvratno ...fuj fuj fuj fuj
Naravno da nema sankcija niti ce ih biti,,,vidis da su sad u talu sa hrvatskom komponentom !!!
A sad o 1 poluvremenu. Borac los i sa ovakvom igrom nije mi jasno kako su na 1 mjestu. Sarajevo i nije lose ali treba to puno puno puno bolje. Da nije bilo greske Hamzica zavrsilo bi prvo pol. X...milion %
Damire...trcis , boris se...daj ba taj zadnji pas na vrijeme i kani se driblanja ...eee... i to na dvojicu ides da driblas. A nasa uprava je posebna prica ali otom potom

BORDO BOY
Kontakt:

Post Postao/la BORDO BOY » 09 apr 2011, 20:34

kako me nervira ovaj serbski komentator na državnoj televiziji, jedva čeka da drži hvalospjeve kad malo pocnu navijati strvinari, a kad se pjevaju četničke fašističke pjesme šuti k'o zaliven, pravi se lud ili je i on neki skriveni ćorsović....
NEMAM NIŠTA PROTIV "želje": LITEX : nk željezničar 7:0 Joasinho (1., 7., 36.), Beljakov (73., 77.), Silva (13.) i Hidioudad (42.).

7 UP - moje omiljeno piće :D

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 09 apr 2011, 20:34

samosarajvo je napisao/la:Sta drugo nego cestitati Hordama...Igra nam posljednih kola katastrofa,suspenzija igraca,savez,uprava losa,trener debilicina najveca,pola igraca ne zasluzuju igraz za FKS a Hordi Zla dodje 300 , pa MAnijaka je bilo u ovom broju cini mi se samo u finalu kupa .. u ligi ih je u par navrata bilo do pola skele a bili su u odlicnoj situaciji i na tabeli i u klubu...

Sta su ti Horde :geek: :geek: :geek:

Nismo losi a ni onaj bBorac nije nesto posebno dobar...mozemo do gola...Oni su nam ga dali na srecu a i kiks golmana inace bi ovdje sad 0:0 stajalo...
Comor solidan
obratno vise nas je bilo u ligi ove sezone nego u finalu kupa, ne pricaj kad neznas :D
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 09 apr 2011, 20:35

[quote="padobranac1978"]pa ne znam,gledajuci ono protiv Buducnosti i ovo veceras bolji smo pet puta,ali Hamzić katastrofa...mene strah cim lopta uđe u 16...Kojasevica pojede onaj Raspudić ili je neko drugi,nisam siguran...navijanje od topole necu ni komentarisati...[/quo
Slazem se za navijanje,mislim da su vise vremena proveli navijanjem protiv Sarajeva(tipa ebem te Sarajevo),i naravno za Drazu,.nego za Borac,.Ne vole BiH,ponajvise Sarajevo al ocigledno da je za njih praznik nogometa kada im dolazi Sarajevo,.Tesko mi je i zamislit da napune stadion protiv Rudara ili Drine :D

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 09 apr 2011, 20:35

Ne volim zelju ...ama bas ga ne volim ali zbog ovih gora i topola...volio bih da im uzmemo barem bod i da im mali plavi pridju na 3 bobe...a onda moze biti svasta !!!
komentator DRAGAN DABIC

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 09 apr 2011, 20:36

cude vas lesinari sta pjevaju :roll: pa daj ba ljudi nebudi te djeca a suko je solidan malo naginje na svoje al et :D sudija malo je usro s zutim al dosad regularan vidjecemo drugo kako ce biti
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 09 apr 2011, 20:38

A zipa Jovica onog golmana : je.bem vam sve vam je je.bem. :D

kirba
Kontakt:

Post Postao/la kirba » 09 apr 2011, 20:38

ovaj i dalje sere sa onim ovako treba da se navija

ja televizije i govana

Željo 1921
Kontakt:

Post Postao/la Željo 1921 » 09 apr 2011, 20:39

Ovaj komentator nije normalan :shock: :shock: :shock: :shock:
Kaže: Da je ovakvih slika više na našim terenima,tamo lešinari koreo od zastave Srbije digli :shock: :o

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”