mogao je svirati ustvari trebao faul nad pehlicem na ivici 16-ercaDirk je napisao/la:
Sudjenje je sasvim korektno

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
mogao je svirati ustvari trebao faul nad pehlicem na ivici 16-ercaDirk je napisao/la:
To ti je u nas normalna stvar ne treba te čuditSaltCityAttack je napisao/la:ne volim se javljat na tudje teme stvarno, ali gledma ovu utkamicu i slusam ovo navijanje takozvanih navijaca Borca Lesinara i jezim se...navijac sam i naranvo da razumijem tu navijacku furku, ali slusajuci ove nekako se zapitam pa mi se ubismo izmedju sebe lupamo se kamenicama, flasama, dok ovi agresori ovako se ponasaju prema nama svima ....ovaj komentator jos gluplji neka ga je sram...treba ovom BHT poslat pismo i ovog idiota otjerat...on spominje sampionsku pjesmu, a ne kritikuje one idiote sa onakvim pjesmama ...fuj fuj sram ga bilo
Ma volio bi je on s njima zapjevati nego hljeba pojest' ba.SaltCityAttack je napisao/la:ne volim se javljat na tudje teme stvarno, ali gledma ovu utkamicu i slusam ovo navijanje takozvanih navijaca Borca Lesinara i jezim se...navijac sam i naranvo da razumijem tu navijacku furku, ali slusajuci ove nekako se zapitam pa mi se ubismo izmedju sebe lupamo se kamenicama, flasama, dok ovi agresori ovako se ponasaju prema nama svima ....ovaj komentator jos gluplji neka ga je sram...treba ovom BHT poslat pismo i ovog idiota otjerat...on spominje sampionsku pjesmu, a ne kritikuje one idiote sa onakvim pjesmama ...fuj fuj sram ga bilo
Znaci jednom pogrijesio i to je odmah domacinsko sudjenje ...ronaldo99 je napisao/la:mogao je svirati ustvari trebao faul nad pehlicem na ivici 16-ercaDirk je napisao/la:
obratno vise nas je bilo u ligi ove sezone nego u finalu kupa, ne pricaj kad neznassamosarajvo je napisao/la:Sta drugo nego cestitati Hordama...Igra nam posljednih kola katastrofa,suspenzija igraca,savez,uprava losa,trener debilicina najveca,pola igraca ne zasluzuju igraz za FKS a Hordi Zla dodje 300 , pa MAnijaka je bilo u ovom broju cini mi se samo u finalu kupa .. u ligi ih je u par navrata bilo do pola skele a bili su u odlicnoj situaciji i na tabeli i u klubu...
Sta su ti Horde![]()
![]()
![]()
Nismo losi a ni onaj bBorac nije nesto posebno dobar...mozemo do gola...Oni su nam ga dali na srecu a i kiks golmana inace bi ovdje sad 0:0 stajalo...
Comor solidan
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, bosnas_, HordasDolacMalta, insimadop, juka55, jurisicduska, nedimmmm1337, rimljanin90 i 62 gosta.