Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- Pensioner26
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
A ko je taj Delap? Dao penal protiv nas i treba ga dovesti.
Gdje je onaj gunner što je rekao da ce biti najmanje 10 bodova ispred nas, izvini majstore.
P.S.City kiksao 263673 utakmice zaredom i mi smo 2 boda ispred. Aferim i za to.
Gdje je onaj gunner što je rekao da ce biti najmanje 10 bodova ispred nas, izvini majstore.
P.S.City kiksao 263673 utakmice zaredom i mi smo 2 boda ispred. Aferim i za to.
Apsolutno se slažem zadnje četiri tekme nam je morao donijeti bar dvije pobjede, na početku sezone nije fulao, ali evo ga opet stari Jackson, ja bih volio da zaganjamo Gyokeresa, trebat će bar dvije sezone da se postane kontender, a ono što mene nervira pitaju Marescu zašto nije koristio izmjene, ima Felixa i Nkunkua, on kaže umjesto koga da ih ubacim, kako ne proba Nkunkua na lijevo krilo, Jackson je stvarno beskoristan postao. Ako se Bournmouth ne dobije ode sezona. A nemamo ljudi dragi krila koja daju golove, ne možeš se osloniti samo na Palmera i dijelom sezone Jacksona, loše je ovo.wadethegreat je napisao/la: ↑04 jan 2025, 19:15I Jackson nije napadac za velike domete jednostavno nije.
IQ ce se naljutiti ali to je cinjenica.
Liku sad treba 5 cistih sansi da jednu pospremi...
Delapa treba dovesti.
Jackson ima odlican link up borben je dobar igrac ali nije ubica jednostavno nije.
Nema covjek to u sebi to ili imas ili nemas.
Izgleda da se ona prica o tom da nismo u borbi za titulu,a koja je trebala sluzit kao sredstvo da se smanji pritisak ,jedino imala efekta tako da su ovi igraci skontali da ne moraju ni igrat 

- Pensioner26
- Kontakt:
Upravo tako. Svaka im čast na izjavama. Koja je fora sa našom ekipom u periodu 20.decembar-10.januar, to baš zapažam svake godine, uvijek us.eru sve moguće, ko li nas je proklinjao…stisnu im se yaya izgleda po najvećim minusima.
Bas to kao da je mareska odsekao igracima krila,kazi brate borimo se pa sta bude,bas je zdapi tu ispao.
Što se tiče Džeksona ,apsolutno se slažem sa wadeom..tip nije gol ubica,terminator...nekada nam treba da iz polušanse poentiraš i doneseš tri boda,a ne da od pet zicera daš jedan a primiš tri. Dečko je borben ali fali ono nešto što nikad neće imati.Ne znam kuda ovo vodi,totalno sam navijački razočaran...ali mi smo toliko nekonstantan klub da je to neobjašnjivo.Ja lično mislim da ovaj kadar nikada neće biti za najviše domete..jesu mladi i sve to ali vidi se da fali čisti kvalitet za vrh i to nikada neće dostići.Zadnju liniju osim Cucua treba komplet rasprodati i probati dovesti 5-6 novih igrača i sa njima pokušati napraviti nešto..
Menadzer prekasno reaguje u utakmicama.Mi na malim ekranima vidimo da utakmica izmice iz kontrole,a on ne reaguje i to ti je sve.Ove zadnje utakmice ti je taj fazon.Fulham povedes i imas kontrolu do haman sredine drugog poluvremena ,vidis da lagano gubis kontrolu on ne mijenja i boom zadnjih deset minuta ljudi spakuju dva komada.Ovdje danas ista stvar,samo sreca ne izgubismo na kraju.Pensioner26 je napisao/la: ↑04 jan 2025, 20:29Upravo tako. Svaka im čast na izjavama. Koja je fora sa našom ekipom u periodu 20.decembar-10.januar, to baš zapažam svake godine, uvijek us.eru sve moguće, ko li nas je proklinjao…stisnu im se yaya izgleda po najvećim minusima.
Ipswich malo drugacije al isti k.Nakon penala su se stvarale sanse ,promasivalo se,ponisten gol.Pocetak drugog poluvremena vidis da to nikamo ne vodi,on nista ne mijenja i boom ljudi smjestise drugi gol i on onda ko nesto mijenja.
Ne prepozna momenat za izmjenu tj da to bude prije primljenog gola da se uspostavi ponovo ta kontrola .
- Pensioner26
- Kontakt:
Možeš jednom-dva put ne prepoznati tajming za izmjene, ali 4.puta zaredom i glumiti Guardiolu nema smisla. Slijep pored očiju, jedino opravdanje, ili tvrdoglav ko mazga.
Ako hoce da resavaju zadnju liniju,moraju se povuci pitanja fofane i jamesa da li se moze ozbiljno racunati na njih,fofana izgleda gotov za celu sezonu,a guehi je meta da ga vratimo u celsi.
Pa treba bit realan tu i rec da se na njih ne moze racunat.James sezonama nije sastavio pet utakmica da je zdrav.A i Fofana otkad je tu ista stvar.
Sto je najsmjesnije njih dvojica su u top3 po platama u klubu ,a haman da i ne igraju

Dobri su igraci ,al dzaba ti kad su vise na tribinama nego na terenu.Reece James je u ovih 5,5 sezona otkako je prvotimac propustio polovinu ligaskih utakmica,a to je negdje malo preko 100 utakmica,a Wesley Fofana je od stotinjak mogucih ligaskih utakmica otkad je dosao odigrao njih dvadesetak sto znaci da je propustio brat bratu haman cijele dvije sezone sto je frapantan podatak.
Summa summarim odbrana ima svojih problema ,al msm da je game managment trenutno veci problem .Sami sebi stvorimo dodatni pritisak na odbranu koja naravno kapitulira,a gdje i ne bi.Nijedan klub vise nema defanzivu koja se igrala prije petnaestak godina gdje su mogli izdrzat 90min konstantnog pritiska.Mora Maresca bit malo aktivniji sa izmjenama,pokusat nesto.Recimo nisam nijednom vidio da pokusa ubacit dodatnog covjeka u vezni red kako bi eventualno odrzao kontrolu na terenu.Sve se svodi na man for man izmjene i to obicno vec po primljenom golu i kad smo u totalnom haosu.
I inace za laku noc jos malo da smorim.Zadnjih 20 rundi prosle sezone 41 poen.Prvih 20 rundi ove sezone 36 poena.
- wadethegreat
- Kontakt:
Nek se i mi svi ovdje jednom slazemo
Mislim da ima potencijal kao trener ali bukvalno sve sto je u pocetku dobro radio sad je suprotno. Sjecate li se izmjena koje su mijenjale utakmice na pocetku sezone.
Covjek kao da je mozdani dobio u po frke..
I u periodu kad najvise treba mijenjati on najmanje mijenja nema nikako smisla.
Napadac, dobra sestica i strasan stoper su kostur svake dobre ekipe. Ne mora napadac ako imas ubitacna krila ali mi to nemamo. Imamo Palmera i to je to bukvalno niko drugi ne moze golove konstantno isporuciti.
Imamo Caiceda ali ove druge dvije pozicije dok ne rijese necemo biti ozbiljna ekipa.
To je realnost.
Nebitno Maresca i njegove gluposti ako i on ode ovoj ekipi trebaju dva kvaliteta na tim pozicijama.
Sto se tice Fofane i Jamesa prodao bih obojicu cim budu zdravi posto poto.
Nema od njih nista to ne jasno svima.
Dzaba talenat availability is the best ability.

Mislim da ima potencijal kao trener ali bukvalno sve sto je u pocetku dobro radio sad je suprotno. Sjecate li se izmjena koje su mijenjale utakmice na pocetku sezone.
Covjek kao da je mozdani dobio u po frke..
I u periodu kad najvise treba mijenjati on najmanje mijenja nema nikako smisla.
Napadac, dobra sestica i strasan stoper su kostur svake dobre ekipe. Ne mora napadac ako imas ubitacna krila ali mi to nemamo. Imamo Palmera i to je to bukvalno niko drugi ne moze golove konstantno isporuciti.
Imamo Caiceda ali ove druge dvije pozicije dok ne rijese necemo biti ozbiljna ekipa.
To je realnost.
Nebitno Maresca i njegove gluposti ako i on ode ovoj ekipi trebaju dva kvaliteta na tim pozicijama.
Sto se tice Fofane i Jamesa prodao bih obojicu cim budu zdravi posto poto.
Nema od njih nista to ne jasno svima.
Dzaba talenat availability is the best ability.
- Pensioner26
- Kontakt:
Šta se još nije spomenulo. Kako Mudryk fasova na doping testu, mi padosmo. Ima li to kakve veze 

Sudije svaku tekmu i svaki duel 50-50 protivnicima sude
Pa mater im samo na našim utakmicama se može vidjeti 4 minuta nadoknade, da ne pričam prije sedmicu 2 minuta nadoknade
- wadethegreat
- Kontakt:
Za Estevaa nije on bio zaduzen vec onaj brazilski skaut, ja bih volio više da se bacimo napokon na gotove igrače, šta dovest ćemo prospekta na štoperu, pa se moliti da bude zdrav i da uspije, isto i za golmane, a za napadače da ne govorim. Istina je da smo bili čak i blizu da uzmemo Durana iz Ville, ali daj nekog Gyokeresa, nekog Isaka i sl.
Mi prvo moramo da se otarasimo disasija i badijasila.
Ne moramo doći će to samo od sebe, imamo povrede te i trener traži zamjenu za Fofanu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.