FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

AVNOJ
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AVNOJ » 04 jan 2025, 23:25

Isto i Rožman govorio, on i plava cigla nogirali Avramovskog i Aničića a doveli nam Mehmedovića, Kapetanovića, Matanovića...prošao cijele pripreme i odigrali najgoru polusezonu još od one kad smo bili najveći kokuzi, mlatio nas ko je stigo nismo se znali sastavit sa loptom.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 04 jan 2025, 23:44

AVNOJ je napisao/la:
04 jan 2025, 23:25
Isto i Rožman govorio, on i plava cigla nogirali Avramovskog i Aničića a doveli nam Mehmedovića, Kapetanovića, Matanovića...prošao cijele pripreme i odigrali najgoru polusezonu još od one kad smo bili najveći kokuzi, mlatio nas ko je stigo nismo se znali sastavit sa loptom.
Serbecica i Zeljkovica odmah otpisao, cim je došao, bez da im je dao adekvatnu priliku.

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 05 jan 2025, 00:03

Kakve su ovo sad zamrzlame i oko "sretnog 1000 dobitnika" za članstvo, zar se i u tom segmentu mora upetljati Potura i izvlačiti svoje prijatelje "nasumično"...

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 05 jan 2025, 00:14

Lucas je napisao/la:
04 jan 2025, 23:44
AVNOJ je napisao/la:
04 jan 2025, 23:25
Serbecica i Zeljkovica odmah otpisao, cim je došao, bez da im je dao adekvatnu priliku.
Prvi dio sezone tj kad je preuzeo možda smo i ličili na nešto, kasnije kako je prvenstvo odmicalo bilo je sve gore i gore naročito na pauzi i nakon nje kad je počeo svoje vizije i ideje realizirat sve je otišlo u k.krasni.
Jedan od rijetkih trenera, koji je imao toliku slobodu u odabiru igrača a uspio je napraviti slabiju ekipu nego što je bila.
P.S. Ispravka mislio sam na Vrančića a ne na Aičića.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 05 jan 2025, 02:24

junioR je napisao/la:
05 jan 2025, 00:03
Kakve su ovo sad zamrzlame i oko "sretnog 1000 dobitnika" za članstvo, zar se i u tom segmentu mora upetljati Potura i izvlačiti svoje prijatelje "nasumično"...
Znaci neka sponzorska kalaštura je 1000 dobitnik :rol: Sjetih se odmah one šampionske sezone 2014/15, tad se navodno moralo namjestiti da neku nagradu dobije vlasnik restorana, u kojem su igraci dernečili.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 05 jan 2025, 12:07

U posljednjih godinu dana Šerbečić je nosio dres Radničkog iz Kragujevca, a na kraju prošle godine mu je istekla posudba, tako da bi se trebao pojaviti na prozivci Sarajeva s obzirom da ima važeći ugovor sa bordo klubom do kraja sezone.

Međutim, male su šanse da ga odradi do kraja i vjerovatno će doći do sporazumnog raskida saradnje.
sportsport
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 05 jan 2025, 12:16

Platis ga 200k eura,posaljes na posudbu,on dobro odigra ti raskidas ugovor.Zar nije bilo logicnije odma raskinuti ugovor ili ga prodati za bilo sta ako si vec odlucio da si se zayebo i da ti ne treba.
Jedino ako su nasli neke dvije zvijeri od stopera koji ce zabetonirati odbranu,u suprotnom meni bi i Besim i Balta prosli pripreme pa bi onda odlucio in or out
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 05 jan 2025, 12:40

NajvecaRadosti je napisao/la:
05 jan 2025, 12:16
Platis ga 200k eura,posaljes na posudbu,on dobro odigra ti raskidas ugovor.Zar nije bilo logicnije odma raskinuti ugovor ili ga prodati za bilo sta ako si vec odlucio da si se zayebo i da ti ne treba.
Jedino ako su nasli neke dvije zvijeri od stopera koji ce zabetonirati odbranu,u suprotnom meni bi i Besim i Balta prosli pripreme pa bi onda odlucio in or out
Balta je okretan ko doner, a sa loptom je na Vi.
Besim - kikser obični, prebrzo zaboravljamo drugi mandat i koliko je znao loše odigrati. A i prvi mandat je završio tako što je bio klupiran. Dupovac bio Nesta iz primea za njega.
Da nam je trebao neko ko Balta, ne bi nikad Matanović otišao.
Možemo, a i moramo dovesti daleko kvalitetnije igrače i od IBJB i Besima.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 05 jan 2025, 13:42

Ako nekoga interesuje, ovo je najnoviji Zoranov intervju;

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 05 jan 2025, 14:10

Besim je bio povrjedjen i nije igro kod Fedje 2 mjeseca, do povrede igrao standardno i neznam kako i zasto ga Radnicki nije zelio odkupit. Ako stvarno Zekic nije za njegov povratak ako Serbedzic nezeli da se vrati nemoguce je da Radnicki nije bio ustanju platiti 50 k € ostetu… sad dali je neka igra podmukla od strane Fedje i Serbedzica da izmisle tu povredu i da ga mi njima prepustimo dzaba nebi me cudilo. Fedja je poznat sa muljazama takve vrste..

E sad ako je serbedzic zdrav voljan da se bori ja mislim da on nije nista losi od Djurickovica i da se moze borit sanjim za minutazu..

AL DA NAM TREBA GOLMAN, stoper (pored besima, ako se on nece vracat onda 2) i spic treba

Evo procita SKORO I JAKIR cugali u zagrebu zajedno

Rozman

IN

Djurickovic
Julardzija
Matanovic
Krdzalic
Mehmedovic
Hasic
Golma
Andjusic

Out
Serbedzic
Zeljkovic
Sehinovic (prodat)
Varesanovic (prodat) cinimi se da nije odigrao nijednu utakmicu pod Rozmanom
Ziljkic

Zekic

IN

Lulic
Pavicic
Rockov
Turkes
DJordjevic
Jovic
Krstic
Crnac
PLUS GULASHVILI VRACEN SA POSUDBE

OUT
Catakovic (prodat)
Anicic
Julardzija posudba
Matanovic posudba

Covjek doveo 9 igraca 3 igraca otisla 2 igraju u hadzicima. Sto znaci da smo u plusu sa 4 igraca i svi igrci zadovoljni i svi igraci dobili koliku toliku minutazu.

Od 8 igraca koje je doveo Rozman nijedan (HASIC jeste al posudba) nije nista pokazao doduse Krdzalic se povrijedio. Od 8 hajmo reci jedan (Hasic) je valjao i cekamo da vidimo sta ce bit sa Krdzalicem i donekle golman.

Ako se uzme da je od 8 igraca 3 bi mogla dobit prolaznu osjenu a da 1 od tri ima ugovor na 6 mjeseci (golman) drugi igrac od 3 posudjen od ekipe besiktasa koja je tipa platila 2 m€ (samo posebi logicno da mi nismo ustanju odkupit njegov ugovor) treci igrac povrijdjen

Dolazimo do toga da je djuruckovic andjusic igraci koji su nesto i igrali i koji su dokazali da mogu bit samo rezerva i to nazor dok mehmedovic nije pokazao ni to. Po mom misljenju da ce sigurno imati jos manju minutazu nego su imali u drugom djelu..

Dolazimo dotog da je Rozman bas unakazio nasu ekipu.. steca pa je zekic u ovom roku pogodio sve pa je katastrofu koju je Rozman zagodinu napravio Zekic za po godine popravio i digao na nivo kad smo osvoili dk

Fedjino Varesanovicevo i rozmanovo sranje je zekiv za 3 mjeseca ispravio PREPRAVIO I DOVEO NA NIVO da ti je VICO morao ukrast 6 bodova da bi njegov klub kao i klub njegovog muza beusa bio u plusu od 6 odnosno 3 boda..

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 05 jan 2025, 15:29

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
05 jan 2025, 12:40
Besim - kikser obični, prebrzo zaboravljamo drugi mandat i koliko je znao loše odigrati. A i prvi mandat je završio tako što je bio klupiran. Dupovac bio Nesta iz primea za njega.
Đuričković i Soldo… zaboravljamo kakvi su bili prije dolaska Zekića. Ili još bolje, da je napad jalov kao prije Zekića mogli bismo pričati ko je i kakav kikser. Slazem se sa @najvecaradosti da realno imaju mjesta i moze se potrazit rjesenje sa njima, osim u slucaju naravno da imamo planove dovesti znatno bolje igrace, sto mi se nazalost ne cini kao slucaj barem za sada. Ove ostale price sa jutarnjih kafa, discipline, sta je ko kome rekao, jel neko nekog ne voli, posprema li za sobom u svlacionici, to se prica pionirima.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 05 jan 2025, 15:35

Oerde je napisao/la:
05 jan 2025, 15:29
Đuričković i Soldo… zaboravljamo kakvi su bili prije dolaska Zekića. Ili još bolje, da je napad jalov kao prije Zekića mogli bismo pričati ko je i kakav kikser. Slazem se sa @najvecaradosti da realno imaju mjesta i moze se potrazit rjesenje sa njima, osim u slucaju naravno da imamo planove dovesti znatno bolje igrace, sto mi se nazalost ne cini kao slucaj barem za sada. Ove ostale price sa jutarnjih kafa, discipline, sta je ko kome rekao, jel neko nekog ne voli, posprema li za sobom u svlacionici, to se prica pionirima.
Po meni je Miomir i sad često kritičan, nije se ništa promjenilo dolaskom Zekića.
O Soldi sam imao pozitivno mišljenje od dolaska, iako ga je dosta ljudi osporavalo.
Možda i ja griješim, ali mišljenja sam da nemaju šta da traže u ekipi.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 05 jan 2025, 15:47

Besim > Đurickovic u svakom pogledu.
Ali svakom mogućem.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 05 jan 2025, 16:04

05 jan 2025, 15:35
Oerde je napisao/la:

Po meni je Miomir i sad često kritičan, nije se ništa promjenilo dolaskom Zekića.
O Soldi sam imao pozitivno mišljenje od dolaska, iako ga je dosta ljudi osporavalo.
Po mom su se mišljenju svi popravili u određenom procentu, opet možda i ja griješim, i to je opet privid zbog agilnog napada i sredine koja je dosta kompaktnija nego ranije. Iz ugla navijačkog, ima smisla to da niko tu nema mjesta. Međutim ako gledas iz ugla struke i poslovnog, imaš dva igrača kojih se prethodni stručni štab odrekao, trenutni ih i nije vidio, koji su po mom mišljenju bolji od onog što imamo trenutno na tim pozicijama, a pritom su još uvijek tvoji igrači, dakle bez ikakvog troška.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 05 jan 2025, 16:11

https://www.bhfu,dbal.ba/post/11523/kerim-alajbegovic-debitovao-za-prvi-tim-bayer-leverkusena
Eto ga na posudbu sutra dolazi

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 05 jan 2025, 16:20

Oerde je napisao/la:
05 jan 2025, 16:04
Oerde je napisao/la:

Po mom su se mišljenju svi popravili u određenom procentu, opet možda i ja griješim, i to je opet privid zbog agilnog napada i sredine koja je dosta kompaktnija nego ranije. Iz ugla navijačkog, ima smisla to da niko tu nema mjesta. Međutim ako gledas iz ugla struke i poslovnog, imaš dva igrača kojih se prethodni stručni štab odrekao, trenutni ih i nije vidio, koji su po mom mišljenju bolji od onog što imamo trenutno na tim pozicijama, a pritom su još uvijek tvoji igrači, dakle bez ikakvog troška.
Mogu se složiti da su napredovali dvojica navedenih. Prije svega Soldo.
U veznom redu Balta ne može biti ni rotacija, o stoperskoj poziciji bi se možda dalo pričati, ali i to je upitno.
Besim je enigma, nikad mi neće biti jasan njegov pad.
U svakom slučaju, ne košta nas ništa da određeni dio priprema prođu s nama, ma da sam mišljenja da ćemo se u konačnici obojici zahvaliti na saradnji.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 05 jan 2025, 16:23

05 jan 2025, 16:20
Oerde je napisao/la:
05 jan 2025, 16:04

Mogu se složiti da su napredovali dvojica navedenih. Prije svega Soldo.
U veznom redu Balta ne može biti ni rotacija, o stoperskoj poziciji bi se možda dalo pričati, ali i to je upitno.
Besim je enigma, nikad mi neće biti jasan njegov pad.
U svakom slučaju, ne košta nas ništa da određeni dio priprema prođu s nama, ma da sam mišljenja da ćemo se u konačnici obojici zahvaliti na saradnji.
Trenutno mislim da za Baltu mjesta nema, Djordjevic, Bubanja, Lulic, Pavicic, Andjusic, vraca se Krdzalic svi su bolji od njeg dosta realno.
Serbecic 3 mjeseca bez utakmice, veliki upitnik

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 05 jan 2025, 16:23

luckystrike je napisao/la:
05 jan 2025, 13:42
Ako nekoga interesuje, ovo je najnoviji Zoranov intervju;

Možeš li samo naslov napisati da nađem na Youtube? Kad kliknem na ovaj link što si postavio izbaci mi page error. :salut:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 05 jan 2025, 16:28

Ma nema od Balte i Serbecica ništa. Nece biti prvi igraci zadnjih godina, koji ce biti otpisani, bez da ih je aktuelni trener upoznao, a kamoli im dao šansu.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 05 jan 2025, 16:40

Zanimljiv detalj.
Ovo je prvi put u posljednje 3 godine da smo na 3-4 dana pred pripreme bez ijednog dolaska :D
2022 Niho, Šećerović..
2023 Renan, Martinović( na današnji dan :D )
2024 Iliev
2025 za sad ništa :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.