Ako ne uvaljate barem 3 gola za prvo poluvrijeme i ne valja

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Ide prvo poluvrijeme preko 2.5 da uzmemo dobre pare. Hvala Rio.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑05 jan 2025, 12:52Scouseri biti blagi nemojte![]()
Ako ne uvaljate barem 3 gola za prvo poluvrijeme i ne valja![]()
Naravno da nema nikakvog osnova da se svira. Jedina slamka spasa vam je da je Saliba promasio loptu sto se na usporenom snimku jasno vidi da nije slucaj.Zaniolo2 je napisao/la: ↑05 jan 2025, 12:20Dajte im neki 'Calendar Year Trophy'.![]()
Soft penal, ali da nema osnova da se svira, niko ne može reći.
Arsenal nije ista ekipa kao prethodne dvije sezone. Na puno ružniji način pokušavaju doći do cilja, a to je 'zabij gol i zadržavaj na sve moguće načine'. To očigledno neće proći. I nešto se tu poremetilo svakako, nisu ista ekipa od trenutka kad zabiju gol, kako sam uspio da primijetim.
Ova bodovna razlika nema veze sa '80% najtežih gostovanja u sezoni'. Ima veze sa pi*kastim pristupom u 2.pol protiv Liverpoola na Emiratesu, sa Fulhamom i 2x Brightonom (ekipa koja se bori za titulu ne može se onako povući čak i sa crvenim kartonom).
Za razliku od prošli put kad je odgoda Liverpoolu dobro došla, ovaj put to ne bi bio slučaj i nadam se da će se ovo danas odigrati. Ko zna gdje će to utrpat kasnije ako se ne odigra.
Mesto si mi se pogunnerioJayCatwright je napisao/la: ↑05 jan 2025, 13:12Aha, ko i prosle sezone sto smo ih natrpali kad smo bili bahati. Derbi je, sve je moguce. Uzimali smo i mi njih redovno kad su bili u vrhu, a mi u slicnom stanju ko oni sad
imam traume od prošle sezone, uzeli nam 4 boda i FA kupnerkolfc je napisao/la: ↑05 jan 2025, 13:17Mesto si mi se pogunnerioJayCatwright je napisao/la: ↑05 jan 2025, 13:12Aha, ko i prosle sezone sto smo ih natrpali kad smo bili bahati. Derbi je, sve je moguce. Uzimali smo i mi njih redovno kad su bili u vrhu, a mi u slicnom stanju ko oni sad
Nestvarno jadan lik. Ova sezona je bila idealna prilika za uzet ligu i to je propalo jer je ckapi.
Otprilike ce biti neizvjesno do neke 15 minute,poslije toga ce svi jedva cekati da se tekma zavrsi
United ako dozivi 15u minutu bez 2 gola u svojoj mrezi, to ce bit najvece iznenadjenje
E yebemu majku pa kome tacno s pisanjem pravimo pritisak mozda Salahu
Dobro ti topnik rece, pritisak ko da igraci citaju forum lol
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.