Nisam ocekivao ni onakav amaterizam i šprdnju od igre,izašli samo reda radi.sagitarius je napisao/la: ↑03 dec 2024, 15:58A sta si ti ocekivao?Ovima budzet preko 250k KM a Celik se tek oporavlja od „gasenja“Amirutah1988 je napisao/la: ↑29 nov 2024, 19:11Bruka Čelika,12:44 poraz u Zenici od Gradačca.
Sramotan poraz
Prva ruk.liga-FBiH-J/S;Liga RS
-
- Kontakt:
Re: Prva ruk.liga-FBiH-J/S;Liga RS
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
16:8 Gradačac-Iskra,Iskra skoro pa nikakav otpor nije pružila,ocekivao sam bolju Iskru
-
- Kontakt:
34:23 pobjeda Gradačca
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Prognoza za 11. Kolo Prve lige FBiH sjever:
Gradačac - Donji Vakuf 1
Žepče - Čelik 1
Kakanj - Bosna Ekoenergija 2
Borac - Sana 1
Cepelin - Iskra 2
Lokomotiva - Jajce 1
Gradačac - Donji Vakuf 1
Žepče - Čelik 1
Kakanj - Bosna Ekoenergija 2
Borac - Sana 1
Cepelin - Iskra 2
Lokomotiva - Jajce 1
Respekt Čapljina 19 - 18 poluvrijeme. Crveni karton za Čapljinu. Mnogo isključenja.
-
- Kontakt:

52:13 Zrinjski-Kiseljak
33:34 Rvacka -Igman
26:40 Radnički -Velež
41:26 Iskra-Lokomotiva
37:31 Sana-Cepelin
38:29 Bosna-Borac
28:29 Donji Vakuf -Žepce
28:30 Čelik-Kakanj
Danas igraju Krajina-Gradačac
Respket - Čapljina 40 - 39 vrlo zanimljiva utakmica. Čapljina je predkraj ima 2 razlike ali su izgubili.
-
- Kontakt:

Dvanaesto kolo Prve lige FBiH donijelo nam je uvjerljive pobjede vodećeg dvojca. Dobitnik kola je ekipa Igmana sa Ilidže koja je u uzbudljivoj utakmici došla do prve pobjede na gostovanjima i tako napravila značajan pomak na tabeli. U derbiju kola Respect je minimalnom pobjedom došao do nova 2 boda protiv Čapljine.
12. kolo
Goražde: Radnički - Velež 26:40
Livno: Rvacka - Igman 33:34
Mostar: Zrinjski - Kiseljak 52:13
Sarajevo: Respect - Čapljina 40:39
Čapljina: Neum - Izviđač 2 19:49
Slobodni su bili Sloga i Međugorje.
Napomena:
Rezultati ostvareni sa ekipom Izviđač 2 ne računaju se za konačni plasman te se automatski ne unose u postojeću tabelu.
-
- Kontakt:
RK GRADAČAC OSVAJAČ TITULE JESENJEG PRVAKA GRUPA SJEVER
Vrlo zanimljiva utakmica Igman Respect. Imao Respect +10 u jednom trenutku, na kraju +1.
Bosna vratila Jamakovića,Gradačac će se sigurno još pojačati, čudi indolentnost Uprave Veleža
-
- Kontakt:
Bosna se sprema i pametno radi. Računajte da oni moraju u Bugojno Iskri, kao i Gradačac. Samo je razlika u tome što je Gradačac uzeo Iskru 10 razlike kod kuće, a Bosna 3 čini mi se.
Gradacac je Iskru dobio 11 razlike a Bosna 3 razlike. Gradacac ima solidan budzet za ovaj rangali opet je problem koga dovesti. Pogotovo u zimskoj pauzi. Jer realno koga dovesti iz ovog ranga a da je pojacanje? Realno igraci iz Gradacca nece u Visoko i obratno. Tako da i jedni i drugi mozda mogu naci jednog ili dvojicu u Iskri. A pitanje je bi li oni dosli.
Prava pojacanja koja bi pravila razliku odnosno igraci iz PL obilaze ovaj rang sem ako nisu domaci i vracaju se kuci.
Evo Gradacac ima solidan budzet, selektora za trenera, redovno ispunjenu dvoranu, prvi na tabeli sa svih 12 pobjeda i opet je problem dovesti prave igrace.
Prava pojacanja koja bi pravila razliku odnosno igraci iz PL obilaze ovaj rang sem ako nisu domaci i vracaju se kuci.
Evo Gradacac ima solidan budzet, selektora za trenera, redovno ispunjenu dvoranu, prvi na tabeli sa svih 12 pobjeda i opet je problem dovesti prave igrace.
-
- Kontakt:
Bogami ne sali se visočka Bosna,bogato inostrano iskustvo Lončara u respektabilnim prvenstvima(Mađarska,Španija,Slovenija).
Rekao sam to ovdje bezbroj puta,bit ce velika nepravda sto ce jedna od ove dvije ekipe (Gradačac/BosnaV)ostati u Federalnoj ligi.
Sada cekamo kako ce Gradacac odgovorit na ovo. Čisto sumnjam da ce Damir sjedit skrstenih ruku nakon ovih Bosninih poteza.
Loncar ne moze da šutne prema golu, čovjek nema vise rame.
100%. Gledao sam ga malo u Gracanici, konkretno u Mejdanu protiv Slobode, covjek samo odbranu igrao. Izvedu ga kad krenu u napad. Ne znam kakva je situacija bila u drugim utakmicama.
Opet ce biti odlican za ovaj rang. Steta sto ce jedan od ova 2 kluba (Bosna/Gradacac) izvisiti...
Opet ce biti odlican za ovaj rang. Steta sto ce jedan od ova 2 kluba (Bosna/Gradacac) izvisiti...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.