FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Suko zacepi svega ti, jesi normalan ali ono stvarno se pitam kako ti ne dosadi da seres sve vrijeme 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Imal' igdje link. Znam da smo dosadni, al' dijaspora je u pitanju?????? molim vas!!!
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
Ovi iz Sarajeva uopste osnovne tehnike nemaju kada je shut u pitanju, tj postavljanje stopala kada lopta pada odozgo
tuzno

tuzno

nema potpisa
prema svemu sudeći ovaj pojma nema sta znači ona pjesma.kirba je napisao/la:ovaj i dalje sere sa onim ovako treba da se navija
ja televizije i govana

- Megamon
- Kontakt:
Horde jedina svijetla tacka kluba.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Pa drug nije to cudno gledam ja cesto trening i za citav trening dva puta opucaju po goluAdmir_Sa je napisao/la:Ovi iz Sarajeva uopste osnovne tehnike nemaju kada je shut u pitanju, tj postavljanje stopala kada lopta pada odozgo![]()
tuzno

Lesevi malo zastopali cuje se Hordanje

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
ma sto je najgore zna on vrlo dobro sta znacinime_tm87 je napisao/la:prema svemu sudeći ovaj pojma nema sta znači ona pjesma.kirba je napisao/la:ovaj i dalje sere sa onim ovako treba da se navija
ja televizije i govana![]()
mislim da mozete cuti....,mislim da mozete cuti..................,dosta toga sto govori varesanovic,bog zna samo sta je ovaj konj htio reci pa zastade...
- Megamon
- Kontakt:
Bakljada

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Definitvno najbolje Horde u Banja luci, izgleda da ova promjena na tribini ima smisao, Horde ce svaku narednu tekmu biti sve boljeMegamon je napisao/la:Bakljada![]()
![]()

- skyisthelimit
sad Suko pljuje po navijacima Sarajevo zbog baklji, a oni mu ne smetaju sto pjevaju ono...pa ja da sam trener Sarajeva na poluvremenu bi sve rekao za ono, a ne on prica o taktici...pa bolan vidite li gdje igrate 

15.10 - 15.06 ...
- Megamon
- Kontakt:
Samo zbog Suke bi volio da uvalimo jedan 

pljuje po nama jer smo unjeli baklje,a po ovim bradonjama ne pljuje sto unose krste sa 4 c na tribinu i sto pjevaju od topole,FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ govana i televizije!!
Slijedeću tekmu na AFH treba poslati JASNU poruku ovom smrdu Šuki i njemu sličnim, onako kulturno, barem toliku da se zna koliko je vnogo...
NEMAM NIŠTA PROTIV "želje": LITEX : nk željezničar 7:0 Joasinho (1., 7., 36.), Beljakov (73., 77.), Silva (13.) i Hidioudad (42.).
7 UP - moje omiljeno piće
7 UP - moje omiljeno piće

nije valjda da ni jedan jedini link za stream nema?!?
Sarajevo, Horde, Bog i Čaršija!!!
A kome ta 4 c smetaju? Znaš li ti šta to znači? A od od Topole ne vrijeđa nikog,jer se čak niko od drugih naroda i ne pominje!Edo_Hz87 je napisao/la:pljuje po nama jer smo unjeli baklje,a po ovim bradonjama ne pljuje sto unose krste sa 4 c na tribinu i sto pjevaju od topole,FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ govana i televizije!!
Ljudi inace nesto nepratim ovu PL i nekako ajd da reko veceras pogledam ovaj mec... duboko sam razocaran sarajevom nije da provociram , ako se moze reci nisam navijac zelje vec simpatizer al volio bih da sarajevo zabije gol ovim papcima... al kad vidim kako igraju razocaran sam majkemi i ne vidim neku nadu.. pa ja u drugoj ligi vidim igrace koji bolje igraju nego ovi tacnija dodavanja sto posto , guranje lopte u for isto bolje znaci ja garantujem da sam vidio u toj ligi 3 4 igraca koja komotno mogu igrati u Sarajevu.. redovno prva postava... Al neznam sta forsira ove Handzice losi su skroz , i onaj kojasevic smijesno za pogledati...sarajevo dobro i stoji na tabeli kako igra... bgm ... al ni borac nije nesto al hajd malo su konkretniji...
>>No body likes us but we dont care<<
suko suknem ti ga !
on nastavlja svoje pricu o ''nevinascima'' 'ticicama ....koji kada pjevaju kad sam bio dijete malo ... hvali ih na sva usta , kad ubacuju baklje hvali ih na sva usta !
Kad dodju Horde ili Manijaci onda ispadaju (po njegovom ) seljaci..unose baklje...cuj , pa to je nedopusivo.
+ izreziran(friziran) je zvuk , na stadionu se (uzivo) mnogo vise cuju gostujuci navijaci , nego sto se prikazuje na TV-u !
Daj GO Sarajv'o !
on nastavlja svoje pricu o ''nevinascima'' 'ticicama ....koji kada pjevaju kad sam bio dijete malo ... hvali ih na sva usta , kad ubacuju baklje hvali ih na sva usta !
Kad dodju Horde ili Manijaci onda ispadaju (po njegovom ) seljaci..unose baklje...cuj , pa to je nedopusivo.
+ izreziran(friziran) je zvuk , na stadionu se (uzivo) mnogo vise cuju gostujuci navijaci , nego sto se prikazuje na TV-u !
Daj GO Sarajv'o !
I'm An FC Fan !!!
Love United Hate Glazer !Boykot Official United Web Page & Shops !
Join MUST _ The Official Manchester United Supporters Trust
Love United Hate Glazer !Boykot Official United Web Page & Shops !
Join MUST _ The Official Manchester United Supporters Trust
Raja nemojte biti glupi, znate da uvijek "manjine" a u ovom slucaju nacionalisti, se zele dokazati. Mi za to nemamo potrebe, jer smo vecina.
Zadnja izmjena: ulaznica, dana/u 09 apr 2011, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
BORDO BOY je napisao/la:Slijedeću tekmu na AFH treba poslati JASNU poruku ovom smrdu Šuki i njemu sličnim, onako kulturno, barem toliku da se zna koliko je vnogo...
Suko se divio njovoj paroli cuo si kako se smjeskao, pa bi mu bas trebali neku parolu spremiti, da cujemo hoce li se opet nasmijat idiot
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Hajdeee, insimadop, laznokrilo, rimljanin90 i 62 gosta.