Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Slot je glavni krivac, niko drugi, ako bude negativan rezultat.
Čovjek bojkotuje ovu utakmicu, nemam drugog objašnjenja. Samo kako to Slot nije vidio ovih 80 minuta, to mi nije jasno.
Nadam se da mu je ovo zadnja za nas.
Fuj
Fuj

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Strasno da 99% ljudi ima isto misljenje o trentu a jbni trener i pomocnici slagirani.
Da se hoce bogdom povrijedit, koji derpe jbo ga juda usta
Da se hoce bogdom povrijedit, koji derpe jbo ga juda usta
Bradley 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Prava pic.ka, pa reci hocu da idem, je.bo mu real sve
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
vidi sad ovog panja, ne mogu da vjerujem šta gledam
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pa jel moguce da je ovoliko glup covjek pred sudijom ga vuce
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Najgora utakmica Slota do sad, najveći krivac što je igrač sa brojem 66 igrao skoro cijelu utakmicu. On je najveći razlog ovog kiksa.
Nadam se da je Arnold bivši.
Šta se desi sa najboljim bekovskim parom.
Robertson totalno prso.
Robertson totalno prso.
Mislim da nas je Robbo kostao po gol svaku tekmu koju je odigrao u zadnjih par sedmica.
Robertson vise ne moze, ali barem pokusava. Ovom debilu se danas yebavalo da ista odigra. Od odbrane nam je cirkus napravio.
Srce, čast i ponos!
Daj Pero bilo šta 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.