FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

pjankesarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pjankesarajevo » 05 jan 2025, 17:04

Yebo ti nas kad nas isto ima kao clanova Zrinjskog ! FUJ nek vas je sviju stid koji ovo vidite a niste se uclanili !

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 05 jan 2025, 17:15

Sta se cudite oko nekih pojacanja koja se nisu dokazala? Sve je to normalno u svijetu fudbala,od 6 pojacanja jedno ili dva ako se polazu kao prava pojacanja to je vrh. Evo malo Dinamo ako pratimo,dosao Jakirovic odma otpisao par top igraca,dodje Bjelica otpise ovog iz Kolumbije koji je placen 3 mil lik odigrao bio samo par tekmi,Maea koji je do tad bio prvi stoper i vrhunski igrac,Pier Gabriela koji je igracina,Torentea i Mbuku,sve nosioce igre,kod nas bi bio kraj svijeta da to neko uradi,dovoljan primjer kako smo Rozmana razapeli. Sad im je Kanavaro dosao i odma se dovodi vagon novih igraca a vec u rosteru imaju velik broj igraca. Kod nas ako imamo nekoliko veznih odma se kritikuje da se gomilaju igraci sto je realno nidje veze. Svaki trener ima neku svoju viziju,ako imas top napadaca to nemora da znaci da ce isti biti dobar u nekom drugom sistemu kod nekog drugog trenera. Kod nas je logika kad dodje trener nek napravi sistem od igraca koje vec ima.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 05 jan 2025, 17:18

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
05 jan 2025, 16:40
Zanimljiv detalj.
Ovo je prvi put u posljednje 3 godine da smo na 3-4 dana pred pripreme bez ijednog dolaska :D
2022 Niho, Šećerović..
2023 Renan, Martinović( na današnji dan :D )
2024 Iliev
2025 za sad ništa :mrgreen:
Rok počinje tek 10.1. :mrgreen:
Pogotovo ima smisla ako ćemo kupovati igrače.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 05 jan 2025, 17:35

pjankesarajevo je napisao/la:
05 jan 2025, 17:04
Yebo ti nas kad nas isto ima kao clanova Zrinjskog ! FUJ nek vas je sviju stid koji ovo vidite a niste se uclanili !

Evo ja se nisam učlanio, fan shop mi nije usput ovih dana a neću online pa da je čekam mjesec da mi dođe. I šta ćemo sad?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 05 jan 2025, 18:14

Oerde je napisao/la:
05 jan 2025, 15:29
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
05 jan 2025, 12:40
NajvecaRadosti je napisao/la:
05 jan 2025, 12:16
Platis ga 200k eura,posaljes na posudbu,on dobro odigra ti raskidas ugovor.Zar nije bilo logicnije odma raskinuti ugovor ili ga prodati za bilo sta ako si vec odlucio da si se zayebo i da ti ne treba.
Jedino ako su nasli neke dvije zvijeri od stopera koji ce zabetonirati odbranu,u suprotnom meni bi i Besim i Balta prosli pripreme pa bi onda odlucio in or out
Balta je okretan ko doner, a sa loptom je na Vi.
Besim - kikser obični, prebrzo zaboravljamo drugi mandat i koliko je znao loše odigrati. A i prvi mandat je završio tako što je bio klupiran. Dupovac bio Nesta iz primea za njega.
Da nam je trebao neko ko Balta, ne bi nikad Matanović otišao.
Možemo, a i moramo dovesti daleko kvalitetnije igrače i od IBJB i Besima.
Đuričković i Soldo… zaboravljamo kakvi su bili prije dolaska Zekića. Ili još bolje, da je napad jalov kao prije Zekića mogli bismo pričati ko je i kakav kikser. Slazem se sa @najvecaradosti da realno imaju mjesta i moze se potrazit rjesenje sa njima, osim u slucaju naravno da imamo planove dovesti znatno bolje igrace, sto mi se nazalost ne cini kao slucaj barem za sada. Ove ostale price sa jutarnjih kafa, discipline, sta je ko kome rekao, jel neko nekog ne voli, posprema li za sobom u svlacionici, to se prica pionirima.
Moraml biti realni da nama najveci problem u odbrani bude kad igra mali Čelik, Soldo je trenutno nas najbolji stoper, Djuri se pogubio ima pola godine, Jovic je znao solidno zatvoriti tu poziciju

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 05 jan 2025, 18:16

mnon46 je napisao/la:
05 jan 2025, 17:35

Evo ja se nisam učlanio, fan shop mi nije usput ovih dana a neću online pa da je čekam mjesec da mi dođe. I šta ćemo sad?
Ma bice nas otprilike ko i prosle sezone i to je to. To je realnost.
Kao da je bitno ovo trenutno. Mnogi ce se tek uclaniti kad dodju prvi put na Kosevo jer im se ne ide maksuz u fan shop. Online se slabo ko uclanjuje jer nemamo tu praksu. Vise se uclanilo za dva dana u fan shopu nego za deset dana online uclanjivanja

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 05 jan 2025, 18:44

mnon46 je napisao/la:

Eh bas si inteligentan. I nek te bude stid. Yebo te fan shop i ti fan shop. Uclani se online, ako ti treba pomoc, javi se…..

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 05 jan 2025, 18:55

mnon46 je napisao/la:

Ma ovdje pojedinci to gledaju na neki iskrivljen način. Ispade, ako se Nusret iz Buča potoka učlanio prije nekog profesora pitara iz Visokog, da je veci navijac od njega.

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 05 jan 2025, 19:38

mnon46 je napisao/la:

Nisam ni ja sebe i svojih jos 3 sto uclanjujem, jbg nije svima prvog plata, a nekako je veci merak u fan shopu jer odma dobijes kartice.

Ove futrole za pasos sto dobijes uz clansku su perverzija, svaka cast ko ih je radio.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 05 jan 2025, 19:56

Sve oko članskih i učlanjenja u Klub za ovu godinu je totalni promašaj.
Nesposobnost ljudi koji vode taj proces iz godine u godine je sve više i više očigledan.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 05 jan 2025, 20:06

Pendulum je napisao/la:
05 jan 2025, 16:23
luckystrike je napisao/la:
05 jan 2025, 13:42
Ako nekoga interesuje, ovo je najnoviji Zoranov intervju;
Možeš li samo naslov napisati da nađem na Youtube? Kad kliknem na ovaj link što si postavio izbaci mi page error. :salut:
Ukucaj tebra na YT "SN sport TV show" i na tom kanalu ovaj video će ti izbaciti prvi.

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 05 jan 2025, 20:23

Hajde ne **** više sa upoređivanjem broja članova i sa pričom loš marketing haha

Herson

Post Postao/la Herson » 05 jan 2025, 20:28

Možda bi trebali ići od vrata do vrata i plaćati vam da se učlanite.
Koliko god bilo besmisleno bilo pominjati Hajduk u ovom kontektstu, ali poređenja radi, Hajduk je na zvaničnoj samo jednom objavom najavio novu člansku godinu i dva dana kasnije broj članova je prešao 20.000. Pitanje je, da li će svi klubovi u BiH zajedno do kraja godine prebaciti tu brojku, sa raznoraznim kampanjama ili bez. Spočitavati ovo ljudima u klubu je deplasirano.

Senner
Kontakt:

Post Postao/la Senner » 05 jan 2025, 20:33

Njih s kerovima, macama i papagajima ima 10.000, pametnom dosta, ko im j..be mater, i njima i ostalima!!!

Ja sam čekao raspust da s djecom odem do shopa i tamo odradimo svoj ritual učlanjenja kako Bog zapovijeda 😉

Nisam se ranije stigao zakačiti na forum pa tako ovim putem želim svim pitarima i njihovim porodicama sve najbolje u 2025 godini.

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 05 jan 2025, 21:41

Herson je napisao/la:
05 jan 2025, 20:28
Možda bi trebali ići od vrata do vrata i plaćati vam da se učlanite.
Koliko god bilo besmisleno bilo pominjati Hajduk u ovom kontektstu, ali poređenja radi, Hajduk je na zvaničnoj samo jednom objavom najavio novu člansku godinu i dva dana kasnije broj članova je prešao 20.000. Pitanje je, da li će svi klubovi u BiH zajedno do kraja godine prebaciti tu brojku, sa raznoraznim kampanjama ili bez. Spočitavati ovo ljudima u klubu je deplasirano.
Ne mozes uopste da vjerujes sta ovi ljudi ovdje pisu.

Cuj ne valja kampanja.
E cuj cekam raspust da odem da se uclanim.
E cuj necu da cekam clansku mjesec dana.

Znaci navijaci kakvih nema nigdje na svijetu. A busaju se vole klub vazda na utakmicama i slicne gadosti.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 05 jan 2025, 21:52

Tebe mescini neki drug sa druge strane Miljacke sprda za broj clanova pa si tako agresivan. Fakticki se 2 dana vrsi uclanjivanje, vec neko prebrojavanje. Ljudi se i u julu uclanjuju.

Na kraju broj clanova ne znaci ni broj navijaca, niti mjeri ljubav prema klubu. Opterecavate se glupostima navuceni od onih kojima je to jedino ostalo da se takmice.

Takmicenje je ono na terenu i tribinama. Biti bezuslovna podrska i sakupljati bodove, jer se ipak na kraju samo to racuna. A ovo.. klub ujutru moze napisati da ima 3000 clanova, u srijedu 5000, za 7 dana jos 10 000. To niti ko kontrolise, niti znamo da li su to uopce stvarne brojke.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 jan 2025, 21:55

Clanska karta je jedan vid odanosti klubu.Ne znam sta je problem sa ljudima nece da uclane.Jeste nasa sramota sto ih ima skoro milju vise vec uclanjenih.Problem nije priznati to,problem je sto se raja ne uclanjuje iz ne znam kojeg razloga.Kakav Hajduk mi se trenutno sa Zeljom ne mozemo porediti nego se ganjamo sa Zrinjskim.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 05 jan 2025, 22:00

JavierBosnia je napisao/la:
05 jan 2025, 21:52
Tebe mescini neki drug sa druge strane Miljacke sprda za broj clanova pa si tako agresivan. Fakticki se 2 dana vrsi uclanjivanje, vec neko prebrojavanje. Ljudi se i u julu uclanjuju.

Na kraju broj clanova ne znaci ni broj navijaca, niti mjeri ljubav prema klubu. Opterecavate se glupostima navuceni od onih kojima je to jedino ostalo da se takmice.

Takmicenje je ono na terenu i tribinama. Biti bezuslovna podrska i sakupljati bodove, jer se ipak na kraju samo to racuna. A ovo.. klub ujutru moze napisati da ima 3000 clanova, u srijedu 5000, za 7 dana jos 10 000. To niti ko kontrolise, niti znamo da li su to uopce stvarne brojke.
Ja kako se sjecam, ako se ne varam, najvise uclanjivanja je bilo na ljeto za europske utakmice?

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 05 jan 2025, 22:11

Brazilac za brazilca!?!
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 05 jan 2025, 22:19

TrofejiSuTu je napisao/la:
05 jan 2025, 22:11
Brazilac za brazilca!?!
Vidjećemo aBd 🇧🇷

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”