Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Šta ces od boljih kopiraju uglavnom.Edo_Hz87 je napisao/la:kako vas kopiraju ove bradonje,napred borac,borac sampion....![]()
12 Km koliko me sjećanje služi.Mirsad94 je napisao/la:Ako moze neko da odg.:koliko kosta odlazak na gostovanje u Zenicu otprilike, msm prevoz i to sve? Hvala
a komšije meda ne moguThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:yebiga, puno smo ocekivali od komsija
Neznam zasto tako mislite.Borac ce sigurno kiksati negdje do kraja sezone.A mi ako budemo igrali malo bolje i pobjedjivali sve je jos moguce.Naravno Borac je u velikoj prednosti ali po meni ne jos u nedostiznoj.Dosta toga je do nas.E ako mi budemo kiksavali onda samo cestitati Borcu i to je to.Elegant je napisao/la:Tesko da mozemo prestici Borca.![]()
Ove sezone uzet Kup i ostati drugi do kraja, mislim da nam je to maksimum.
komsije su lose drama sto jest jestBaby je napisao/la:a komšije meda ne moguThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:yebiga, puno smo ocekivali od komsija![]()
haj nemoj da i ovde pocinjemo o onom idiotu, cije ime nije vrijedno spominjatiBlueIsTheColor je napisao/la:Sta je pisao na onoj paroli kad se Suko poceo smijat? kakav je ono debil... kaze prava fudbalska publika, a tamo odjekuje od topole do topole...
ovo sa sudijom iz banjaluke u banovičima,te penal u 93 minuti za zrinjski protiv čelika sa istim ovim sudijom je malo prevelika slučajnost da nije sve u korist borca,tekma je na tv pa se sam uvjeri u cirkus.ne vjerujem da će im sloboda dati bodove jer sloboda sad može do 4.mjesta koje možda vodi u evropu.Hawking je napisao/la:Kakva ba namještanja, šta ko zna o tome šta će se namještat, ovdje bi trebalo uvest zatvor za onog ko priča bezveze, pa eto recimo ako Sloboda pobjedi Borac da fino ideš u zatvor kad trabunjaš gluposti... jedan me je poslije prve utakmice sa Širokim ubjeđivao da je Širokom OBEĆAN Kup, a gdje je sad, nesto ko duh... najlakše je pričat bezveze, trabunjat o teorijama, idite malo prošetajte, uhvatite svježe have i prestanite se bavit glupostima... ako se sve tako najmešta zašto onda pratite sve, meni bi bilo glupo pratit Ligu u kojoj je sve namješteno... kakvi bezveznjaci...
a posto je vec receno iz slobode da ne razmisljaju o evropi jer kako kazu nemaju nacina da ispune uslove, nista od toga!!nidi je napisao/la:ovo sa sudijom iz banjaluke u banovičima,te penal u 93 minuti za zrinjski protiv čelika sa istim ovim sudijom je malo prevelika slučajnost da nije sve u korist borca,tekma je na tv pa se sam uvjeri u cirkus.ne vjerujem da će im sloboda dati bodove jer sloboda sad može do 4.mjesta koje možda vodi u evropu.Hawking je napisao/la:Kakva ba namještanja, šta ko zna o tome šta će se namještat, ovdje bi trebalo uvest zatvor za onog ko priča bezveze, pa eto recimo ako Sloboda pobjedi Borac da fino ideš u zatvor kad trabunjaš gluposti... jedan me je poslije prve utakmice sa Širokim ubjeđivao da je Širokom OBEĆAN Kup, a gdje je sad, nesto ko duh... najlakše je pričat bezveze, trabunjat o teorijama, idite malo prošetajte, uhvatite svježe have i prestanite se bavit glupostima... ako se sve tako najmešta zašto onda pratite sve, meni bi bilo glupo pratit Ligu u kojoj je sve namješteno... kakvi bezveznjaci...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.