FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
EastMadness
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kupresak na posudbu a Durakovic panj jos uvijek tu 
- Vrhbosnian
- Kontakt:
...i navodno 2003. god. Jedini koji odgovara tome: https://www.transfermarkt.com/weslley-p ... ler/959106
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ma s njim ce raskinuti ubjedjen sam.Lik je amater 1/1 zna i Zekic to
Vjerovatno su nasli lijevog beka pa salju Kupresaka na posudbu koji je dobar igrac samo dosao bez priprema bilo kakvi i nije se odma snasao.Pokazat ce on to vec u Posusju
Novi lijevi bek sa Kapetanovicem i Jovicem kao opcijom je dovoljno na toj poziciji
Fali nam jedan beton stoper i napadac ako Renan ode na posudbu.Golman manje vise ako mogu dovesti neko jako ime moze ako ce dovoditi nove Rockove i Kanurice ne treba nam niko nek Mehic bude zamjena Rogicu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ako se ne varam Rozić je napustio Posušje, možda bude igrao krilo, u ŠB tu je bio odličan.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 jan 2025, 12:10Ma s njim ce raskinuti ubjedjen sam.Lik je amater 1/1 zna i Zekic to
Vjerovatno su nasli lijevog beka pa salju Kupresaka na posudbu koji je dobar igrac samo dosao bez priprema bilo kakvi i nije se odma snasao.Pokazat ce on to vec u Posusju
Novi lijevi bek sa Kapetanovicem i Jovicem kao opcijom je dovoljno na toj poziciji
Fali nam jedan beton stoper i napadac ako Renan ode na posudbu.Golman manje vise ako mogu dovesti neko jako ime moze ako ce dovoditi nove Rockove i Kanurice ne treba nam niko nek Mehic bude zamjena Rogicu
Ako će doći golman neka bude malo stariji da zna da neće igrati mnogo.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
Ovo je jedina istina sve sto si napisao. Jedva cekam da vidim sta ce skuhat Ibrakovic i ZekicNajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 jan 2025, 12:10Ma s njim ce raskinuti ubjedjen sam.Lik je amater 1/1 zna i Zekic to
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
Evo pozurite se uclanite, imamo popust 10% na lijekove
https://www.instagram.com/stories/fk_sa ... NkZTU2MQ==
https://www.instagram.com/stories/fk_sa ... NkZTU2MQ==
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
- luckystrike
- Kontakt:
pa rekoh da je protiv nas dobro odigrao
Ja ne bih puštao Kuprešaka, mislim da ima kvalitet samo mu treba kontinuitet. Ako će ga već slati u Posušje nek se dogovore džentlmenski da zapnu protiv suparnika a nama neka se sklone ionako su uzeli 2 nezaslužena boda na račun 4 nedosuđena penala
Bockaj im platu u Dinamu 500.000€ a jos 2 godine ugovora.
Trebamo biti realni i reći da Kuprešak i Duraković nisu iskoristili pružene prilike a imali su ih.
Ono što je imao bio je među najslabijim na terenu, brate kada ti se ukaže prilika treba da je ugrabiš. Trenira on kao i drugi ako trener vidi da zaslužuješ igrat ćeš.
Pusti šuplju, pogledaj minutažu. Ne bi se Lahm mogao dokazati sa onakvom minutažom, a ne Kuprešak. Igra 10 minuta, ne igra tri utakmice, igra 30 minuta, ne igra pet utakmica, itd. Daj budi realan.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Realno tanak je bio . Nije se snasao desava se to ,nista cudno . Mozda mu posudba dobro dodje .
Pa sad rekoh zašto je tanak bio. Premala minutaža, skoro da je i nema, a vi prevelika očekivanja. Ne ide jedno sa drugim nikako.bordobijeli je napisao/la: ↑06 jan 2025, 14:47Realno tanak je bio . Nije se snasao desava se to ,nista cudno . Mozda mu posudba dobro dodje .
Sigurno je vidio trener na treningu da ne zaslužuje veću minutažu.Morpheus je napisao/la: ↑06 jan 2025, 15:06Pa sad rekoh zašto je tanak bio. Premala minutaža, skoro da je i nema, a vi prevelika očekivanja. Ne ide jedno sa drugim nikako.bordobijeli je napisao/la: ↑06 jan 2025, 14:47Realno tanak je bio . Nije se snasao desava se to ,nista cudno . Mozda mu posudba dobro dodje .
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Covjek od kad je dosao
90 minuta
30 minuta
Out(crveni)
45 minuta
Klupa
12 minuta
Klupa
45 minuta
23 minute
Klupa
Klupa
Klupa
Klupa
58 minuta
Klupa
Klupa
Klupa
Kup 90 minuta,asistencija.U Evropi Trnava 45 minuta odlicno odigrao.
Sa ovom minutazom i kontinuitetom ni Davies se ne bi pokazao+nije prosao pripreme.U Sirokom je takodjer na beku prvu polusezonu bio bez nekog ucinka,na proljece prebacen na krilo i tu je zabio 5 komada za 2 mjeseca i bio jako opasan.Mi ga nismo uopste isprobali na toj poziciji.
Sretno njemu da se vrati sto bolji
90 minuta
30 minuta
Out(crveni)
45 minuta
Klupa
12 minuta
Klupa
45 minuta
23 minute
Klupa
Klupa
Klupa
Klupa
58 minuta
Klupa
Klupa
Klupa
Kup 90 minuta,asistencija.U Evropi Trnava 45 minuta odlicno odigrao.
Sa ovom minutazom i kontinuitetom ni Davies se ne bi pokazao+nije prosao pripreme.U Sirokom je takodjer na beku prvu polusezonu bio bez nekog ucinka,na proljece prebacen na krilo i tu je zabio 5 komada za 2 mjeseca i bio jako opasan.Mi ga nismo uopste isprobali na toj poziciji.
Sretno njemu da se vrati sto bolji
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Duraković u Šibenik na posudbu. 100%
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Burberry46, mercurial i 32 gosta.