FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Covjek od kad je dosao
90 minuta
30 minuta
Out(crveni)
45 minuta
Klupa
12 minuta
Klupa
45 minuta
23 minute
Klupa
Klupa
Klupa
Klupa
58 minuta
Klupa
Klupa
Klupa
Kup 90 minuta,asistencija.U Evropi Trnava 45 minuta odlicno odigrao.
Sa ovom minutazom i kontinuitetom ni Davies se ne bi pokazao+nije prosao pripreme.U Sirokom je takodjer na beku prvu polusezonu bio bez nekog ucinka,na proljece prebacen na krilo i tu je zabio 5 komada za 2 mjeseca i bio jako opasan.Mi ga nismo uopste isprobali na toj poziciji.
Sretno njemu da se vrati sto bolji
90 minuta
30 minuta
Out(crveni)
45 minuta
Klupa
12 minuta
Klupa
45 minuta
23 minute
Klupa
Klupa
Klupa
Klupa
58 minuta
Klupa
Klupa
Klupa
Kup 90 minuta,asistencija.U Evropi Trnava 45 minuta odlicno odigrao.
Sa ovom minutazom i kontinuitetom ni Davies se ne bi pokazao+nije prosao pripreme.U Sirokom je takodjer na beku prvu polusezonu bio bez nekog ucinka,na proljece prebacen na krilo i tu je zabio 5 komada za 2 mjeseca i bio jako opasan.Mi ga nismo uopste isprobali na toj poziciji.
Sretno njemu da se vrati sto bolji
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Duraković u Šibenik na posudbu. 100%
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Nakon što se pojavila vijest da bi bočni fudbaler Mihael Kuprešak (23) mogao napustiti Sarajevo i otići na posudbu u Posušje, njegov menadžer Franjo Vranjković je sve demantovao.
Vranjković je u reakciji za portal "Avaza" naveo kako je bilo poziva iz Posušja, ali da posudba Kuprešaka iz Sarajeva ne dolazi u obzir.
- Imao sam prije četiri tjedna poziv iz Posušja. Nikakva pozajmica i nigdje ne dolazi u obzir. Mihael se ljetos kasno priključio svom klubu, zato nije mogao pomoći koliko je trebao - rekao je Vranjković za portal "Avaza".
Kako je dodao Vranjković, sva koncentracija i pažnja Kuprešaka usmjereni su prema onome što trener Sarajeva Zoran Zekić naredi.
Tako da će se Kuprešak pojaviti na prozivci koja je zakazana za srijedu.
https://av*z.ba/sport/nogomet/949277/mihael-kupresak-ostaje-u-sarajevu-oglasio-se-i-njegov-menadzer
Vranjković je u reakciji za portal "Avaza" naveo kako je bilo poziva iz Posušja, ali da posudba Kuprešaka iz Sarajeva ne dolazi u obzir.
- Imao sam prije četiri tjedna poziv iz Posušja. Nikakva pozajmica i nigdje ne dolazi u obzir. Mihael se ljetos kasno priključio svom klubu, zato nije mogao pomoći koliko je trebao - rekao je Vranjković za portal "Avaza".
Kako je dodao Vranjković, sva koncentracija i pažnja Kuprešaka usmjereni su prema onome što trener Sarajeva Zoran Zekić naredi.
Tako da će se Kuprešak pojaviti na prozivci koja je zakazana za srijedu.
https://av*z.ba/sport/nogomet/949277/mihael-kupresak-ostaje-u-sarajevu-oglasio-se-i-njegov-menadzer
SARAJEVO SIAMO NOI
Nisu pioniri i kadeti da se dokazuju na treninzima, već profesionalci kojima trening treba da služi da prije svega održava fizičku spremu sve ostalo dolazi sa utakmicama.
Jbt nogomet ti profesija i samo to imaš u životu ti nisi u stanju da trčiš 30 minuta u kontinutetu u 7/15 dana a uz to sve imaš 20,21 godinu.
Treba da preoreš teren za to vremena koliko si u igri a takva ti se mogučnost otvorila da igraš za največi Klub u Državi iz kojeg se najlakše dolazi do ozbiljnih tranfera i gdje imaš desetine takvih primjera.
Jbt nogomet ti profesija i samo to imaš u životu ti nisi u stanju da trčiš 30 minuta u kontinutetu u 7/15 dana a uz to sve imaš 20,21 godinu.
Treba da preoreš teren za to vremena koliko si u igri a takva ti se mogučnost otvorila da igraš za največi Klub u Državi iz kojeg se najlakše dolazi do ozbiljnih tranfera i gdje imaš desetine takvih primjera.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Da je bio dobar na treninzima i utakmicama, Zekic bi mu dao vise sansi. Dosao je kasno, vidjecemo kakav ce biti nakon ovih priprema.
Durakovic mora otici, amater.
Durakovic mora otici, amater.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
-
- Kontakt:
Pa vjerovatno je s razlogom mala minutaza . Zekic je s njima na treningu i vjerovati je da zna procijeniti i ima sigurno razlog male minutaze Kuprešaka . A mi sto smo vidjeli kad je igrao u tih par utakmica bio je tanak .Morpheus je napisao/la: ↑06 jan 2025, 15:06Pa sad rekoh zašto je tanak bio. Premala minutaža, skoro da je i nema, a vi prevelika očekivanja. Ne ide jedno sa drugim nikako.bordobijeli je napisao/la: ↑06 jan 2025, 14:47Realno tanak je bio . Nije se snasao desava se to ,nista cudno . Mozda mu posudba dobro dodje .
- feniksptica
- Kontakt:
Nejma članskih dok pojačanja ne dodju yebo vi familiju
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
feniksptica je napisao/la: ↑06 jan 2025, 16:12Nejma članskih dok pojačanja ne dodju yebo vi familiju

Gdje su kapitalci poput stojceva, benke
- feniksptica
- Kontakt:
Vicko Sevelj standardan u ekipi koja se bori za drugo mjesto u Skotskoj 
bordobijeli je napisao/la: ↑06 jan 2025, 16:08Pa vjerovatno je s razlogom mala minutaza . Zekic je s njima na treningu i vjerovati je da zna procijeniti i ima sigurno razlog male minutaze Kuprešaka . A mi sto smo vidjeli kad je igrao u tih par utakmica bio je tanak .

Ma džaba govoriti matere mi.
Samo nemojte da pljujete po Zekiću ili po nekome drugome ako Kuprešak bude jedan od boljih bekova tamo gdje bude zaigrao. Nemoj da bude "Zekiću **** li te ovakav igrač, što nam nisi ostavio Kuprešaka".
Kod nas nije odigrao ni pišljivih pet utakmica, ali zato su mnogi šatro stručnjaci procijenili kako je ****, taraba. To što nije igrao haman nikako to nema veze.
A ovakvih primjera je gomila.
Bilo bi ok da Durakovic Mehmedovic odu na posudbu/raskinu ugovor.
Takodje evo Fedja je izasao i rekao da he SERBEDZIC ok igrac da ga zeli u svojoj ekipi al da nije dobar toliko da plati bilo kakvu ostetu za njeg.. u slucaju da bude cigancenje i zatezanje nebih ga pustio bez 50 k€, po cjenu da sjedi na trbinama 6 mjeseci
Baltu raskinut
Ja bi kontaktirao slobodu gosk posusje ili slogu ZA posudbu Krdzalica, al posle 3 sedmice priprema sa nama
Nebih doveo vise od 3 igraca plus Besim
Takodje evo Fedja je izasao i rekao da he SERBEDZIC ok igrac da ga zeli u svojoj ekipi al da nije dobar toliko da plati bilo kakvu ostetu za njeg.. u slucaju da bude cigancenje i zatezanje nebih ga pustio bez 50 k€, po cjenu da sjedi na trbinama 6 mjeseci
Baltu raskinut
Ja bi kontaktirao slobodu gosk posusje ili slogu ZA posudbu Krdzalica, al posle 3 sedmice priprema sa nama
Nebih doveo vise od 3 igraca plus Besim
25.01.2025
FC Koper - FK Sarajevo ( Rovinj)
FC Koper - FK Sarajevo ( Rovinj)
- feniksptica
- Kontakt:
Eto neće on nikuda.Morpheus je napisao/la: ↑06 jan 2025, 16:30bordobijeli je napisao/la: ↑06 jan 2025, 16:08Pa vjerovatno je s razlogom mala minutaza . Zekic je s njima na treningu i vjerovati je da zna procijeniti i ima sigurno razlog male minutaze Kuprešaka . A mi sto smo vidjeli kad je igrao u tih par utakmica bio je tanak .
Ma džaba govoriti matere mi.
Samo nemojte da pljujete po Zekiću ili po nekome drugome ako Kuprešak bude jedan od boljih bekova tamo gdje bude zaigrao. Nemoj da bude "Zekiću **** li te ovakav igrač, što nam nisi ostavio Kuprešaka".

Glupo bi bilo i da ide. Mislim da imamo nedovoljan uzorak da bi ga okarakterisali kao flop a siguran sam da nije mogao preko noći zaboraviti lopte igrat. Duraković je s druge strane kroz više sezona uspio da potvrdi svoje umijeće i nadam se da će se naći neki klub za njega uskoro. Sarajevo to očito nije.
Za Durakovića je bilo jasno kad je Husref rekao da mu u Igmanu igra samo jer mora, njegova sreća što je Ramić zabio kišu golova glavom.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ovi novinari objavljuju što god pročitaju na forumu. 
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bvsic, Dave, MSOZ101, nedimmmm1337, Seipronto, ubipara i 99 gostiju.