AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
@Biscione priznajem da sam ti pročitao post u roku 25sek, ali ako misliš da je Pippo Inzaghi Jr. bio ozbiljniji trener od Conceicao, prije nego što su stigli na San Siro, debelo griješiš. I kao fudbaler, i trener, je Conceicao poznatiji, odnosno postigao više, od S.Inzaghija.
Uostalom, u ponedjeljak će taj isti Sergio uzet titulu Miki Maus kupa, pred nosom tog istog Inzaghija
Ne znam što ostali napadoše tebe, niđe veze, forum je - dobrodošao si da postaš svaki dan, što se mene tiče. Sportski pozdrav!
Uostalom, u ponedjeljak će taj isti Sergio uzet titulu Miki Maus kupa, pred nosom tog istog Inzaghija
Ne znam što ostali napadoše tebe, niđe veze, forum je - dobrodošao si da postaš svaki dan, što se mene tiče. Sportski pozdrav!
Živio me zanima koliko je od tih dodavanja odigrao golmanu
Il Club più titolato al mondo!
Samo nek se niko ne povrijedi i nek pobijedi bolji
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
-
celikmilan
- Kontakt:
Ma samo neka Milan pobijedi a njihovih samo 6 igrača da se povrijedi na duži vremenski period.
Milan offer to sign Dani Olmo for six months, he would then return to Barcelona in July where he will re-sign a new contract
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Tako to radi velikan Milan, trening kamp....bravooo
A boli ga kur iskreno za MilanomGerry Cardinale will not be present for the Italian Super Cup final against Inter , the editorial staff of MilanNews.it has learned : the RedBird number one has missed a match for his team since Real Madrid-Milan at the beginning of November 2024.
Covjek ima platu od 14M, nasi kad to cuju, ima da podviju rep kao kujaRashford has been proposed to Milan, who are evaluating signing him. Contacts took place and the player was offered to the Rossoneri.
Potential deal is loan with option to buy with Manchester United covering a part of Rashford’s salary
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Bolje da smo Saleta ostavili da igra beka nego ova dva hamelja sto imamo. Igra momak odlicno
Čovjek ima bolju statistiku od svih naših rezervnih krila skupa, a propustio je 3 mjeseca fudbala.
A mi zauzvrat dobismo Abrahama, u prevodu - ništa vrijedno pomena.
A mi zauzvrat dobismo Abrahama, u prevodu - ništa vrijedno pomena.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Kad se vratimo na predsezonu i do zadnjeg dana Fonsece vidimo koliko se covjek pogubio i kolika je neznalica ili jednostavno ne smije rizikovati.
Od zadrzavanja Jovica da bi doveo zatim i Abrahama, preko forsiranja Saleta u pripremnim utakmicama da bi ga se rijesio na kraju, pa dobre partije Jimeneza i Liberalija na pripremama i od tad tajac do zadnjeg momenta kad je vec sve palo u vodu (a tu je i nesto stariji Zeroli koji je tu, a nije tu). Onda i Chuck i neka njegova uloga da bi se covjek ugasio kako je krenula sezona.
Pa zatim pustanje Simica i Kalulua da bi doveo Pavlovica.
Onda cijelo ljeto ganjanje Royala za skoro 20mil, a i najveci laici koji su pratili EPL mogli su vidjeti o kakvom je rijec (ne)igracu koji cak dosta utakmica nije ni igrao desnog beka u Totenhemu i pisali smo o tome prije nego ce ga zaista i dovesti. A neki Italijani su im ispred nosa izmakli, jer su glupani i neznalice.
Ovo sad je samo puko cupanje sezone i koliko se mogne izvuci, gdje ce najvise povrede igrati bitnu ulogu. Bez Pulisica i Reijndersa mi smo donji. A uz njih se pod hitno moraju trznuti Leao i Theo kao najbitnije karike u nastavku sezone.
Koliko zaosta Sergio voli mlade igrace, kakva mu je vizija, jel' iskopao nekoga i napravio u Portu? Nisam pratio pa ne znam.
Od zadrzavanja Jovica da bi doveo zatim i Abrahama, preko forsiranja Saleta u pripremnim utakmicama da bi ga se rijesio na kraju, pa dobre partije Jimeneza i Liberalija na pripremama i od tad tajac do zadnjeg momenta kad je vec sve palo u vodu (a tu je i nesto stariji Zeroli koji je tu, a nije tu). Onda i Chuck i neka njegova uloga da bi se covjek ugasio kako je krenula sezona.
Pa zatim pustanje Simica i Kalulua da bi doveo Pavlovica.
Onda cijelo ljeto ganjanje Royala za skoro 20mil, a i najveci laici koji su pratili EPL mogli su vidjeti o kakvom je rijec (ne)igracu koji cak dosta utakmica nije ni igrao desnog beka u Totenhemu i pisali smo o tome prije nego ce ga zaista i dovesti. A neki Italijani su im ispred nosa izmakli, jer su glupani i neznalice.
Ovo sad je samo puko cupanje sezone i koliko se mogne izvuci, gdje ce najvise povrede igrati bitnu ulogu. Bez Pulisica i Reijndersa mi smo donji. A uz njih se pod hitno moraju trznuti Leao i Theo kao najbitnije karike u nastavku sezone.
Koliko zaosta Sergio voli mlade igrace, kakva mu je vizija, jel' iskopao nekoga i napravio u Portu? Nisam pratio pa ne znam.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mislim da za dosta stvari Fonseca nije krivac ili bar ne u tolikoj mjeri kao uprava. Na pressici je bukvalno ovim riječima rekao kako voli Salamandera i da želi da ostane, a onda su mu ga odjednom na kraju poslali na posudbu jer im je panično trebao napadač.
Zašto je Jović dobio ugovor i devetku na leđima, ne znam. Zašto se ganjao Royal, isto ne znam. Simić je već na samom startu izrazio želju da ide jer je želio veću minutažu (a tu su krivci pomalo svi, a prvenstveno Pioli koji mu nije davao šansu), a odluka je donešena i prije samog dolaska Fonsece. Pavlović je ok kupovina u tim okolnostima gdje je trebao novi backup stoper, mislim da ga se ne treba prerano otpisivati. Liberali i pogotovo Jimenez su mu u suštini najveća zamjerka ovdje.
S obzirom da je Porto kao klub tradicionalno rasadnik talenata, rekao bih da umije i sa mlađim igračima. Mislim da je i izjavio da mu nije bitno koliko neko ima godina, jednostavno igra onaj koji se bolje pokaže na treninzima.
Zašto je Jović dobio ugovor i devetku na leđima, ne znam. Zašto se ganjao Royal, isto ne znam. Simić je već na samom startu izrazio želju da ide jer je želio veću minutažu (a tu su krivci pomalo svi, a prvenstveno Pioli koji mu nije davao šansu), a odluka je donešena i prije samog dolaska Fonsece. Pavlović je ok kupovina u tim okolnostima gdje je trebao novi backup stoper, mislim da ga se ne treba prerano otpisivati. Liberali i pogotovo Jimenez su mu u suštini najveća zamjerka ovdje.
S obzirom da je Porto kao klub tradicionalno rasadnik talenata, rekao bih da umije i sa mlađim igračima. Mislim da je i izjavio da mu nije bitno koliko neko ima godina, jednostavno igra onaj koji se bolje pokaže na treninzima.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Okafor na pragu odlaska u Lajpcig
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Sretno mu bilo, nista posebno nije pokazao. Nadam se da ce odmah biti prodaja , a ne neka posudba
Ako misli na sebe i dalji razvoj normalno je da ide, doduse nije ni ispunio ocekivanja, jos plus stalno nesto povrijedjen. Iako smo ocekivali od njeg puno vise, nece biti neki zal za odlaskom. Nadati se da ce pronaci samo pravog napadaca, a sto se tice zamjene za rafu, ima vec igraca u rosteru koji mogu to popuniti 
- nextterrain
- Kontakt:
Pozdrav momci, nije me podugo bilo, ali potrudit ću se da u narednom periodu budem prisutiniji.
Što se tiče ove sezone, nekako je i išla u pravcu u kojem sam i očekivao kada sam vidio da je Fonscesca izabran za trenera. Jednostavno nije spreman top klub jer jednostavno ne zna s igračima s jakim pedigreom, a i egom. Na početku se posvađaš sa dva najbitnija i najbolja igrača (kakva god da im je forma), i jednostavno je i sebi potpisao otkaz u tim situacijama. Milan je izgledao bezidejno, također odbrambeno nestabilno s autoputem kroz sredinu na svakoj utakmici.
Preko ljeta sam pričao kako bi mi Sergio bio prvi izbor za trenera Milana jer jednostavno ima karizmu kao i pobjednički mentalitet, te vjerujem da s ovom grupom igrača može postići mnogo više.
S tim da naravno ne mogu zanemariti greške uprave koja baš i nije dobro posložila ekipu. Ovoj ekipi je na ljeto trebao defanzivni vezni, ljevonogi štoper, desni bek i AMF i poslije ljeta nam opet te stvari fale, jer pojačanja nisu adekvatna.
Nadam se da će uspjeti pobjediti danas i osvojiti trofej radi samopouzdanja, ali svakako, trofej je trofej
Što se tiče ove sezone, nekako je i išla u pravcu u kojem sam i očekivao kada sam vidio da je Fonscesca izabran za trenera. Jednostavno nije spreman top klub jer jednostavno ne zna s igračima s jakim pedigreom, a i egom. Na početku se posvađaš sa dva najbitnija i najbolja igrača (kakva god da im je forma), i jednostavno je i sebi potpisao otkaz u tim situacijama. Milan je izgledao bezidejno, također odbrambeno nestabilno s autoputem kroz sredinu na svakoj utakmici.
Preko ljeta sam pričao kako bi mi Sergio bio prvi izbor za trenera Milana jer jednostavno ima karizmu kao i pobjednički mentalitet, te vjerujem da s ovom grupom igrača može postići mnogo više.
S tim da naravno ne mogu zanemariti greške uprave koja baš i nije dobro posložila ekipu. Ovoj ekipi je na ljeto trebao defanzivni vezni, ljevonogi štoper, desni bek i AMF i poslije ljeta nam opet te stvari fale, jer pojačanja nisu adekvatna.
Nadam se da će uspjeti pobjediti danas i osvojiti trofej radi samopouzdanja, ali svakako, trofej je trofej
- Romagnoli13
- Kontakt:
Rasford je navodno zamjena za Okafora
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pojacanja,ocemo pojacanja !!! Napadaca,krilo,vezni,stoper !!!
- muha milanez
- Kontakt:
Desni bek, desni bek i desni bek. Ne znam kako mogu Emersona i njegove predstave gledati i ništa ne raditi na zamjeni.
Rasford za Okafora sasvim ok ako se desi.
Večeras derbi, nek daju sve od sebe pa kako god završi. Još ako Rafa bude spreman moglo bi biti zanimljivo. Volio bi Jimeneza vidjeti na desnom beku.
Rasford za Okafora sasvim ok ako se desi.
Večeras derbi, nek daju sve od sebe pa kako god završi. Još ako Rafa bude spreman moglo bi biti zanimljivo. Volio bi Jimeneza vidjeti na desnom beku.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.