Svakom svoje, meni je Seiko babo igre u tom rangu, ne bih nista drugo ni gledao.Pogba je napisao/la: ↑03 jan 2024, 20:146500 retail vjerovatno, ne znam kako hoda GS, imaju li oni liste cekanja i sl. i da li onda cijena skace na sekundarnom. Koliko god volio GS, a fan sam, radije bih uzeo Seamaster npr u tom nekom cjenovnom rangu. Naravno, potpuno su razlicite namjene ta 2 sata.
Satovi - all about
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Satovi - all about
- VensanKasel
- Kontakt:
Alpinist je bombona , on ili Presage otvoreno srce , to je sljedeći sat .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Orient bolji kvalitet za te pare. Seiko se proso musterija do hiljadu dollara, fokus im je na 1k+. To su prepustili OrientuVensanKasel je napisao/la: ↑16 jan 2024, 00:10
Alpinist je bombona , on ili Presage otvoreno srce , to je sljedeći sat .
Meni Grand Seiko ne leži zbog stila, niti je sportski niti je baš elegantan.
Uzeo sam suprugi skoro Frederique Constant sat i zaljubio se u njihove muske modele. Luksuz kategorija, jeftiniji od Omege i Breitlinga.
Uzeo sam suprugi skoro Frederique Constant sat i zaljubio se u njihove muske modele. Luksuz kategorija, jeftiniji od Omege i Breitlinga.
dobre guzove ima Belma
Razmisljam da sebe pocastim sa Fossil FS5380.
Izgleda lijepo, gledao sam ga uzivo vec jednom. Imam vec Fossil FS5151, realno svemirski brod za ovoga iako su cijenom tu negdje.
Isao nedavno za zzero mijenjati bateriju, ona sto radi veze nema, nije ga sastavila kako treba. Moracu opet otici do njih ili do druge radnje, amateri.
Pohvale za Festimu, tu je 2-3 godine, dobar iako mi se na prvu nije svidio.
Izgleda lijepo, gledao sam ga uzivo vec jednom. Imam vec Fossil FS5151, realno svemirski brod za ovoga iako su cijenom tu negdje.
Isao nedavno za zzero mijenjati bateriju, ona sto radi veze nema, nije ga sastavila kako treba. Moracu opet otici do njih ili do druge radnje, amateri.
- VensanKasel
- Kontakt:
Da nije velik, 44 milimetra ? Vidim spominješ Festinu, pa vjerovatno voliš tako veće...Neutral je napisao/la: ↑04 nov 2024, 04:40Razmisljam da sebe pocastim sa Fossil FS5380.
Kakva je to radnja kada ne zna bateriju zamjeniti ?

Mislim da se zovu silver trend u Mepasu.VensanKasel je napisao/la: ↑04 nov 2024, 09:19Da nije velik, 44 milimetra ? Vidim spominješ Festinu, pa vjerovatno voliš tako veće...Neutral je napisao/la: ↑04 nov 2024, 04:40Razmisljam da sebe pocastim sa Fossil FS5380.
Kakva je to radnja kada ne zna bateriju zamjeniti ?![]()
To je jedini "veći" sat.
Inače svi satovi su pokloni osim ovih digitalnih koje sam uzeo (huawei gt i samsung fit3).
Fosill iz Amerike
Festina posao
Seiko sa hadža
Zzero prijatelji
Svidio mi se Fosillov zato i hoću još jedan.
Brat je dao za Citizen 600+KM mislim u Egiptu kad je išao, meni se nikako ne sviđa.
Također loše iskustvo sa SilverTrend-om. Djevojka što radi nije mogla/znala otvoriti sat da zamijeni bateriju.
Rekla mi da nema trenutno tu neku mašinu da otvori, a kao ručno ne može...
Otišao u stari tržni, na -1 ona radnja što ima. Čovjek mi za 2 minute promijenio bateriju.
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Tako ce ti to i bit. Poremetila mi potpuno sat ono cudo kad zelim namjestiti datum, ne stoji "pravo" kad ga vratimaimar21 je napisao/la: ↑04 nov 2024, 14:29Također loše iskustvo sa SilverTrend-om. Djevojka što radi nije mogla/znala otvoriti sat da zamijeni bateriju.
Rekla mi da nema trenutno tu neku mašinu da otvori, a kao ručno ne može...
Otišao u stari tržni, na -1 ona radnja što ima. Čovjek mi za 2 minute promijenio bateriju.

Neiskustvo, primaju ljude sto su lijepi, ne sto znaju

- Shategabri
- Kontakt:
Bez zelje da pametujem, ali ako dajes solidne pare (a dajes) za sat, moja preporuka je uvijek da uzmes brend koji je cisto posvecen satovima. Fossil i Festina su solidni brendovi i jest im fokus na satovima, ali za te pare mozes uvijek dobiti dobar Seiko, Orient, Citizen ili Casio, koji ce uvijek biti na boljem glasu, a i kvalitetom su svakako bolji od navedenih, prije svega zbog mehanizama.Neutral je napisao/la: ↑04 nov 2024, 04:40Razmisljam da sebe pocastim sa Fossil FS5380.
Pogledaj neki Seiko 5, Orient Bambino ili Citizen Tsuyosa. Imas novih ili dobro ocuvanih u cjenovnom rangu od 200 - 600KM.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- Shategabri
- Kontakt:
dobre guzove ima Belma
- VensanKasel
- Kontakt:
Koji ti je gore desno zadnji ?
Moja top 3 sata, koje tesko da cu ikad posjedovat u zivotu, mozda jednom jedan
:
1) Rolex Submariner
2) Omega Speedmaster sa bijelim Dialom
3) Rolex Oyster Perpetual Tiffany Blue 36 mm
Moja top tri sata koje posjedujem:
1) Garmin Epix Pro gen2 (brutala za sprotaše, topla preporuka)
2) G-Shock GW-M5610U-1
3) Seiko Automatic Diver 200m SKX007J
Sljedeci na listi zelja je Hamilton Ventura quartz za ovu godinu...

1) Rolex Submariner
2) Omega Speedmaster sa bijelim Dialom
3) Rolex Oyster Perpetual Tiffany Blue 36 mm
Moja top tri sata koje posjedujem:
1) Garmin Epix Pro gen2 (brutala za sprotaše, topla preporuka)
2) G-Shock GW-M5610U-1
3) Seiko Automatic Diver 200m SKX007J
Sljedeci na listi zelja je Hamilton Ventura quartz za ovu godinu...

Zna li neko koji je ovo seiko model i gdje se moze nabaviti ovakav ili slican njemu.

Kako se vama čini ovaj Casio, kontao se počastiti, ali veze ja nemam o satovima, 180 KM cijena.
Nemam neki veliki budžet, radio bi nosao Seiko

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.