FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Ponos Torina
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Ponos Torina » 09 apr 2011, 20:12

ŠB.TRN je napisao/la:Jel ovo sad bila pjesma "Od Topole do Topole pa do Ravne gore....... ;) ;) ;) :D

nabijem tiu tu pjesmu na kur.ac ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 apr 2011, 20:12

ja sam rekao pa cigani i grobari bi im se smijali zbog ovakvih pjesama na utkamicama hahahaha. ... i oni sebe nazivaju navijacima cuj ih ba nasta one pjesme lice u pm
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 apr 2011, 20:14

ej moj Avdukicu gdje ti branis ebo ti oni mamu... skim ces se ti ljubit , grlit i proslavljat titulu srami se :(

cuj ovog komentatora idiota :(... on spominje sampionsku pjesmu, a nece da kritikuje one cetnicke pjesme... ovaj jos gori od njih idiot
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 09 apr 2011, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 09 apr 2011, 20:15

SaltCityAttack je napisao/la:ja sam rekao pa cigani i grobari bi im se smijali zbog ovakvih pjesama na utkamicama hahahaha. ... i oni sebe nazivaju navijacima cuj ih ba nasta one pjesme lice u pm
pa sve vrijeme jednak ton sa tribina dolazi, odjendom se pojaca, reko sta li ovi pjevaju, kad imam sta cuti :roll: Znaci najglasniji su kada treba pjevat fasisticke pjesme, a ko ebe svoj klub :roll:
nema potpisa

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 09 apr 2011, 20:17

i ne znam kasnije kad dodju ovi njihovi na forum, nema se sa njima sta raspravljati, sve su to ista fasisticko-cetnicka go.vna
15.10 - 15.06 ...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 apr 2011, 20:33

Ocekivao sam vise od ovog prvog poluvremena.Borac bolji i dominira utakmicom,prvenstveno sredinom terena gde su igraci Sarajeva apsolutno pogubljeni i ne mogu nista da urade.Borac kao i obicno igra cvrsto nazad i u sredini i sa posedom lopte,sto im se vratilo kroz ovaj pogodak.Sam pogodak i umetnicki dojam je prelep,ali mora se reci da je reakcija golmana Sarajeva bila katastrofalna,no svaka cast majstoru za gol.Sarajevo imalo onu priliku preko obuce ali za malo neprecizan.

Sudija je za sada imao nekoliko meni cudnih odluka,uspeo je da umrtvi igru svojim kartonima,ako se ne varam 4 u prvih 20 minuta,i svaki kontakt je svirao celim tokom poluvremena.Zatim onaj jedan faul na ivici 16 je morao da svira,onde se ne pusta prednost,kasnije i Sarajlije ukenjale napad totalno,a pomocni sudija mu je mahao jedan smesan ofsajd iz veoma opasnog napada Borca.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 09 apr 2011, 20:35

Fuj smrdite na kilometar lesino. :evil: Takođe, šta će Zoran isti je on ko i ova stoka fašistička.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 09 apr 2011, 21:09

Ajmo Borac do titule
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

MUFC

Post Postao/la MUFC » 09 apr 2011, 21:13

Ted Mosby je napisao/la:Ajmo Borac do titule

a ono titula nam ne treba jer Bosna nije nasa drzava .... hahahahhaha jadno !
I'm An FC Fan !!!

Love United Hate Glazer !Boykot Official United Web Page & Shops !
Join MUST _ The Official Manchester United Supporters Trust

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 apr 2011, 21:17

Vidi Modrića što im se ulizuje :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 09 apr 2011, 21:19

Virtu4l je napisao/la:Vidi Modrića što im se ulizuje :lol:
Što je Rus svakom loncu poklopac?
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 09 apr 2011, 21:21

MUFC je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:Ajmo Borac do titule

a ono titula nam ne treba jer Bosna nije nasa drzava .... hahahahhaha jadno !
Koji **** onda vasi cmizdre i koce oko nogometnog saveza BiH? Jel' sve radi inata?

Bilo bi idealno kad bi Borac i ostali klubovi koji ne dozivljavalju BiH kao svoju, odu igrati u nekoj nizoj ligi u Srbiji.
BiH bi napokon napredovala a Srbi poput tebe bi bili rahat i igrali srcem za svoju 'maticnu' drzavu.

Problem je tako jednostavan za rijesiti al' dzaba sve kad pojedinci iz nase jadne drzave vole da hrane svoju djecu nacionalizmom i mrznjom a ne atletskim uspjesima i mogucnostima za veci uspjeh.

Samo u BiH postoje roditelji kojima je etnicka nacionalnost preca nego uspjeh svoje djece, s'tim bi se i budala stidila al u RS (cast izuzetcima) niko da digne ruku i kaze pa stanimo ljudi, imal ovdje logike?
Zadnja izmjena: reptile, dana/u 09 apr 2011, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
shandrlike-tandrlike

Stari_Lesinar
Kontakt:

Post Postao/la Stari_Lesinar » 09 apr 2011, 21:24

Banjalucka zvona zvone da pozdrave sampione! :D

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 09 apr 2011, 21:26

cestitke na tituli,zasluzeno

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 apr 2011, 21:36

Cestitke Borcu na pobedi,i na novom koraku ka tituli prvaka.Kao sto sam rekao na poluvremenu ocekivano trvda utakmica u kojoj se domacin bolje snasao.
Kontrolisao je Borac situaciju celo vreme,imao prevlast na sredini terena sto je na kraju bilo od krucijalnog znacaja za nova tri boda.Sarajevo nije imalo suta u gol celu utakmicu,te tek jedan opasan onaj u prvom poluvremenu.Kod Borca ponovo mi se najvise dopao Stakic i njegova lakoca igranja u odbrani,upotpunosti je zamenio Trivunovica na stoperu i igra fenomenalno.
Zadnja izmjena: Devil, dana/u 09 apr 2011, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 09 apr 2011, 21:39

Cestitam !

Zasluzena pobjeda nad prilicno jadnim timom Sarajeva. Bezidejnim dodavanjem i nekontrolisanim nabijanjem lopte nisu nista bolje ni zasluzili dok je Borac opet, kao i do sada, odigrao jos jednu sigurnu utakmicu kuci i uz ne bas bajnu igru dosao do zasluzene pobjede.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 09 apr 2011, 21:40

Devil je napisao/la:Cestitke Borcu na tituli,i na novom koraku ka tituli prvaka.Kao sto sam rekao na poluvremenu ocekivano trvda utakmica u kojoj se domacin bolje snasao.
Kontrolisao je Borac situaciju celo vreme,imao prevlast na sredini terena sto je na kraju bilo od krucijalnog znacaja za nova tri boda.Sarajevo nije imalo suta u gol celu utakmicu,te tek jedan opasan onaj u prvom poluvremenu.Kod Borca ponovo mi se najvise dopao Stakic i njegova lakoca igranja u odbrani,upotpunosti je zamenio Trivunovica na stoperu i igra fenomenalno.
Mislim da je jos rano za ovo.Mada je Borac na dobrom putu da to ucini.Ali....sacekajmo jos koje kolo.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 apr 2011, 21:42

123456 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Cestitke Borcu na tituli,i na novom koraku ka tituli prvaka.Kao sto sam rekao na poluvremenu ocekivano trvda utakmica u kojoj se domacin bolje snasao.
Mislim da je jos rano za ovo.Mada je Borac na dobrom putu da to ucini.Ali....sacekajmo jos koje kolo.
Hteo sam napisati tu na pobedi,vidi se iz nastavka recenice. :oops: :D
Sta se odmah bunis :mrgreen:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 apr 2011, 21:43

Rooney88 je napisao/la:Cestitam !

Zasluzena pobjeda nad prilicno jadnim timom Sarajeva. Bezidejnim dodavanjem i nekontrolisanim nabijanjem lopte nisu nista bolje ni zasluzili dok je Borac opet, kao i do sada, odigrao jos jednu sigurnu utakmicu kuci i uz ne bas bajnu igru dosao do zasluzene pobjede.
s obzirom da si lafo neki tv navijac mancestera(pretpostavljam) siguran sam da veze nemaas da je sarajevo bilo liseno usluga 6 igraca i da je ekipa koja je igrala protiv borca igrala prvi put u onakvom sastavu...
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 09 apr 2011, 21:47

Devil je napisao/la:
123456 je napisao/la:
Hteo sam napisati tu na pobedi,vidi se iz nastavka recenice. :oops: :D
Sta se odmah bunis :mrgreen:
Ma cudo mi od objektivnog forumasa.E sad i ja vidim da je bio lapsus sa tvoje strane. :D
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.