ŠB.TRN je napisao/la:Jel ovo sad bila pjesma "Od Topole do Topole pa do Ravne gore.......![]()
![]()
![]()
nabijem tiu tu pjesmu na kur.ac

Moderator/ica: vlakanje
ŠB.TRN je napisao/la:Jel ovo sad bila pjesma "Od Topole do Topole pa do Ravne gore.......![]()
![]()
![]()
pa sve vrijeme jednak ton sa tribina dolazi, odjendom se pojaca, reko sta li ovi pjevaju, kad imam sta cutiSaltCityAttack je napisao/la:ja sam rekao pa cigani i grobari bi im se smijali zbog ovakvih pjesama na utkamicama hahahaha. ... i oni sebe nazivaju navijacima cuj ih ba nasta one pjesme lice u pm
Ted Mosby je napisao/la:Ajmo Borac do titule
Što je Rus svakom loncu poklopac?Virtu4l je napisao/la:Vidi Modrića što im se ulizuje
Koji **** onda vasi cmizdre i koce oko nogometnog saveza BiH? Jel' sve radi inata?MUFC je napisao/la:Ted Mosby je napisao/la:Ajmo Borac do titule
a ono titula nam ne treba jer Bosna nije nasa drzava .... hahahahhaha jadno !
Mislim da je jos rano za ovo.Mada je Borac na dobrom putu da to ucini.Ali....sacekajmo jos koje kolo.Devil je napisao/la:Cestitke Borcu na tituli,i na novom koraku ka tituli prvaka.Kao sto sam rekao na poluvremenu ocekivano trvda utakmica u kojoj se domacin bolje snasao.
Kontrolisao je Borac situaciju celo vreme,imao prevlast na sredini terena sto je na kraju bilo od krucijalnog znacaja za nova tri boda.Sarajevo nije imalo suta u gol celu utakmicu,te tek jedan opasan onaj u prvom poluvremenu.Kod Borca ponovo mi se najvise dopao Stakic i njegova lakoca igranja u odbrani,upotpunosti je zamenio Trivunovica na stoperu i igra fenomenalno.
Hteo sam napisati tu na pobedi,vidi se iz nastavka recenice.123456 je napisao/la:Mislim da je jos rano za ovo.Mada je Borac na dobrom putu da to ucini.Ali....sacekajmo jos koje kolo.Devil je napisao/la:Cestitke Borcu na tituli,i na novom koraku ka tituli prvaka.Kao sto sam rekao na poluvremenu ocekivano trvda utakmica u kojoj se domacin bolje snasao.
Kontrolisao je Borac situaciju celo vreme,imao prevlast na sredini terena sto je na kraju bilo od krucijalnog znacaja za nova tri boda.Sarajevo nije imalo suta u gol celu utakmicu,te tek jedan opasan onaj u prvom poluvremenu.Kod Borca ponovo mi se najvise dopao Stakic i njegova lakoca igranja u odbrani,upotpunosti je zamenio Trivunovica na stoperu i igra fenomenalno.
s obzirom da si lafo neki tv navijac mancestera(pretpostavljam) siguran sam da veze nemaas da je sarajevo bilo liseno usluga 6 igraca i da je ekipa koja je igrala protiv borca igrala prvi put u onakvom sastavu...Rooney88 je napisao/la:Cestitam !
Zasluzena pobjeda nad prilicno jadnim timom Sarajeva. Bezidejnim dodavanjem i nekontrolisanim nabijanjem lopte nisu nista bolje ni zasluzili dok je Borac opet, kao i do sada, odigrao jos jednu sigurnu utakmicu kuci i uz ne bas bajnu igru dosao do zasluzene pobjede.
Ma cudo mi od objektivnog forumasa.E sad i ja vidim da je bio lapsus sa tvoje strane.Devil je napisao/la:Hteo sam napisati tu na pobedi,vidi se iz nastavka recenice.123456 je napisao/la:Mislim da je jos rano za ovo.Mada je Borac na dobrom putu da to ucini.Ali....sacekajmo jos koje kolo.Devil je napisao/la:Cestitke Borcu na tituli,i na novom koraku ka tituli prvaka.Kao sto sam rekao na poluvremenu ocekivano trvda utakmica u kojoj se domacin bolje snasao.
Kontrolisao je Borac situaciju celo vreme,imao prevlast na sredini terena sto je na kraju bilo od krucijalnog znacaja za nova tri boda.Sarajevo nije imalo suta u gol celu utakmicu,te tek jedan opasan onaj u prvom poluvremenu.Kod Borca ponovo mi se najvise dopao Stakic i njegova lakoca igranja u odbrani,upotpunosti je zamenio Trivunovica na stoperu i igra fenomenalno.![]()
![]()
Sta se odmah bunis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.