Premijer liga BiH - aktuelno
- luckystrike
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Harun se odrekao Zrinjskog da bi igrao u Želji i ovi ga kroz malo nogiraju...
Karić: Zbog Želje sam odbio Zrinjski i Sarajevo 

-
- Kontakt:
I nas je odbio.luckystrike je napisao/la: ↑06 jan 2025, 18:22Harun se odrekao Zrinjskog da bi igrao u Želji i ovi ga kroz malo nogiraju...
Bio mu san igrati na Grbavici.
Hiros isto sve izodbijao imao ponude Uniteda i Betisa.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Lik me citira dva posta u nizu, bez da sam mu replicirao prvimosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 jan 2025, 17:07nastavi da briljiras,nas genije haha tri prsta kome to smeta i sta to znaci i koga to vrijedja?

Priznaj da sam ti nedostajao ovih 10 dana dok sam bio banovan...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Ni najmanje,bio sam i ja banovan,vec par dana nisam banovan,nisam pisao,nemam ni zelju na ovom forumu da pisem nego moram bubuljicaru da odgovorim,barem da nesto naucis,ako nista sad znas za Zetu i smecare iz te pri.pizdine. Sto se tice citiranja puno si gluposti napisao pa sam morao da odgovorim,jbga ne visi svako na forumu kao ti. Ja mislim da je idealno vrijeme za jos jednu tvoju anketu,cim je otvori lik daje sam nagrade tipa kanta foruma ili nekakva ukidanja jbte dan19vendetta87 je napisao/la: ↑06 jan 2025, 19:32Lik me citira dva posta u nizu, bez da sam mu replicirao prvimosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 jan 2025, 17:07nastavi da briljiras,nas genije haha tri prsta kome to smeta i sta to znaci i koga to vrijedja?
![]()
Priznaj da sam ti nedostajao ovih 10 dana dok sam bio banovan...

-
- Kontakt:
On da uci nekogamosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 jan 2025, 19:37Ni najmanje,bio sam i ja banovan,vec par dana nisam banovan,nisam pisao,nemam ni zelju na ovom forumu da pisem nego moram bubuljicaru da odgovorim,barem da nesto naucis,ako nista sad znas za Zetu i smecare iz te pri.pizdine. Sto se tice citiranja puno si gluposti napisao pa sam morao da odgovorim,jbga ne visi svako na forumu kao ti. Ja mislim da je idealno vrijeme za jos jednu tvoju anketu,cim je otvori lik daje sam nagrade tipa kanta foruma ili nekakva ukidanja jbte dan![]()

Prizanj da se gudriras losim spidom, imacemo razumijevanja za tebe onda, obecavam
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- invincible1921
- Kontakt:
Hoce al ne ovom, jer do tad ce novi bit aktuelanfeniksptica je napisao/la: ↑06 jan 2025, 17:25Bas me zanima da l ce se i za 20 godina pricat o ratu![]()
![]()
=\_1921_/=
04.02 Zeljeznicar - Shakhtar (MY TV)NoDi80 je napisao/la: ↑02 jan 2025, 17:13Dario Srna posjetio grad Sarajevo
Prvo je dosao na Grbavicu i posjetio FK Zeljeznicar
Oznacio Edina Dzeku i Stanica Mariaa bivse igrace Manchester Citya, Chelsea i velikog Zeljeznicara
Kuha see nestoo
Sportski direktor Shakhtara sa Zeljeznicarom
Cekaml tu prijateljsku utakmicu![]()

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- svrakino1921
- Kontakt:
@NoDi kraljuNoDi80 je napisao/la: ↑06 jan 2025, 20:3004.02 Zeljeznicar - Shakhtar (MY TV)NoDi80 je napisao/la: ↑02 jan 2025, 17:13Dario Srna posjetio grad Sarajevo
Oznacio Edina Dzeku i Stanica Mariaa bivse igrace Manchester Citya, Chelsea i velikog Zeljeznicara
Kuha see nestoo
![]()
Cekamo jos tog brazilca na posudbu i da plesemo sambusvrakino1921 je napisao/la: ↑06 jan 2025, 20:35@NoDi kraljuNoDi80 je napisao/la: ↑06 jan 2025, 20:3004.02 Zeljeznicar - Shakhtar (MY TV)NoDi80 je napisao/la: ↑02 jan 2025, 17:13Dario Srna posjetio grad Sarajevo
Kuha see nestoo
![]()
Treba i napadaca traziti iz Shakhtar U19 malog Yushchenka,Tsukanova ili Smetana ne bi bilo lose vidjeti na Grbavici
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 06 jan 2025, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Joj vegetice,bubuljicar nas ruzni,ajde otvori jos koju temu i dodijeli trofej19vendetta87 je napisao/la: ↑06 jan 2025, 19:46On da uci nekogamosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 jan 2025, 19:37Ni najmanje,bio sam i ja banovan,vec par dana nisam banovan,nisam pisao,nemam ni zelju na ovom forumu da pisem nego moram bubuljicaru da odgovorim,barem da nesto naucis,ako nista sad znas za Zetu i smecare iz te pri.pizdine. Sto se tice citiranja puno si gluposti napisao pa sam morao da odgovorim,jbga ne visi svako na forumu kao ti. Ja mislim da je idealno vrijeme za jos jednu tvoju anketu,cim je otvori lik daje sam nagrade tipa kanta foruma ili nekakva ukidanja jbte dan![]()
![]()
ne znas odakle si supalj
Prizanj da se gudriras losim spidom, imacemo razumijevanja za tebe onda, obecavam

Madzid Sosic (22) i Dan Lagumdzija (22) za sad najblizi Grbavici
Ocekuje se samba i neki brazilci?
Mozda mozemo dogovoriti posudbu Nwerton Plameres (19) sa sportskim prijateljom i direktorom Dariom Srnom iz Shakhatar?
Ocekuje se samba i neki brazilci?
Mozda mozemo dogovoriti posudbu Nwerton Plameres (19) sa sportskim prijateljom i direktorom Dariom Srnom iz Shakhatar?
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Treba li te podsjetiti da je presudjeni haski zlocinac bio dio vaseg kluba da prestanes pricati gluposti?
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Hoće mi nešto biti kad vidim da nema tačke na kraju rečenice.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Bio član kluba prije nego što je postao ratni zločinac. I vama su vaši igrači pucali po Grbavici pa niko ne priča ništa jer su bili članovi kluba nego što im odajete počast na zvaničnim stranicama kluba. Vama vođe tribine sjede sa četnicima koji njeguju djelo tog ratnog zločinca kojeg spominješ, a nikad se niko nije ogradio od tih ljudi koji vam i dalje kolo vode na tribini (a bgm i u klubu). Vaši igrači na storye postavljaju Baju Malog Knindžu ili se fotografišu u majicama sa likom ratnih zločinaca, a vi oba slučaja maksimalno pravdate. I tako dalje i tako bliže...
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
Kakvu su hajku digli kad nam je Petrovic trebao biti trener,sa kim se slikao i slicno,mada nije bilo potrebe jer mi znamo sta da radimo u tim situacijama. Cudo nisu zaganjali neke nase bivse igrace jer im je to fetis.Zutti je napisao/la: ↑06 jan 2025, 21:24Bio član kluba prije nego što je postao ratni zločinac. I vama su vaši igrači pucali po Grbavici pa niko ne priča ništa jer su bili članovi kluba nego što im odajete počast na zvaničnim stranicama kluba. Vama vođe tribine sjede sa četnicima koji njeguju djelo tog ratnog zločinca kojeg spominješ, a nikad se niko nije ogradio od tih ljudi koji vam i dalje kolo vode na tribini (a bgm i u klubu). Vaši igrači na storye postavljaju Baju Malog Knindžu ili se fotografišu u majicama sa likom ratnih zločinaca, a vi oba slučaja maksimalno pravdate. I tako dalje i tako bliže...
-
- Kontakt:
Zutti je napisao/la: ↑06 jan 2025, 21:24Bio član kluba prije nego što je postao ratni zločinac. I vama su vaši igrači pucali po Grbavici pa niko ne priča ništa jer su bili članovi kluba nego što im odajete počast na zvaničnim stranicama kluba. Vama vođe tribine sjede sa četnicima koji njeguju djelo tog ratnog zločinca kojeg spominješ, a nikad se niko nije ogradio od tih ljudi koji vam i dalje kolo vode na tribini (a bgm i u klubu). Vaši igrači na storye postavljaju Baju Malog Knindžu ili se fotografišu u majicama sa likom ratnih zločinaca, a vi oba slučaja maksimalno pravdate. I tako dalje i tako bliže...

Neka zivi Bosna,nasa drzava!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!