Evo nek pročitaju oa nek objave:"Sramotno, željin prvotimac slavio praznik uz pjesme pjevaca četnika!" Sto se nas tice: ybemoimmater! Vlašku!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
http://sportskipuls.ba/nogomet/saznajem ... WA8_glF9lA
Evo objavio je i portal za ovog doduše 7 dana nakon mene ali šta je tu je.
Evo objavio je i portal za ovog doduše 7 dana nakon mene ali šta je tu je.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- luckystrike
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bit ce ovo sve dobro raja,idu pojacanja i dobre vijeste uskoro ali hajde malo aktivirajte se oko clanski.Razumijem sve razloge ali daj da do kraja januara imamo barem respektabilan broj a ne ovo.Jasno i da je klub zakazao oko neki stvari pa smo izgubili dijaspore medjutim zamolio bi ljude iz KS koji su u mogucnosti da odu i obave navijacku duznost.To vam nisu ni 4 kutije cigara,1-2 izlaska manje i dali ste podrsku klubu za ovu godinu te pokazali vjernost.
Jasno da necemo doci do cifre od 19460 sto je klub zacrtao,mi nemamo toliku bazu navijaca.Ni mi ni niko u ovoj drzavi ali 10k clanova Sarajevo mora imati.U trenutcima kada vrse nevidjeni teror nad nama moramo stati svi uz klub jace nego ikada i pokazati inat.U igri smo za oba trofeja,imamo odlicnog trenera,sjajnu ekipu,sjajnog vlasnika i ovo je neki minimum sto se trazi od jednog navijaca FK Sarajevo.
Uvijek vjerna bordo armija!
Jasno da necemo doci do cifre od 19460 sto je klub zacrtao,mi nemamo toliku bazu navijaca.Ni mi ni niko u ovoj drzavi ali 10k clanova Sarajevo mora imati.U trenutcima kada vrse nevidjeni teror nad nama moramo stati svi uz klub jace nego ikada i pokazati inat.U igri smo za oba trofeja,imamo odlicnog trenera,sjajnu ekipu,sjajnog vlasnika i ovo je neki minimum sto se trazi od jednog navijaca FK Sarajevo.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ovaj Durakovic ima odlicnog menadzera yebote. Cuj u Sibenik

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Pa dobro glavni kandidati za ispadanje,uostalom imaju problema sa placanjem,kasnili su sa platama itdpjankesarajevo je napisao/la: ↑06 jan 2025, 20:36Ovaj Durakovic ima odlicnog menadzera yebote. Cuj u Sibenik![]()
![]()
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 jan 2025, 19:41Bit ce ovo sve dobro raja,idu pojacanja i dobre vijeste uskoro ali hajde malo aktivirajte se oko clanski.Razumijem sve razloge ali daj da do kraja januara imamo barem respektabilan broj a ne ovo.Jasno i da je klub zakazao oko neki stvari pa smo izgubili dijaspore medjutim zamolio bi ljude iz KS koji su u mogucnosti da odu i obave navijacku duznost.To vam nisu ni 4 kutije cigara,1-2 izlaska manje i dali ste podrsku klubu za ovu godinu te pokazali vjernost.
Ima nego su lijeni. Čim u bojkotu protiv mrtvog Torpeda u prvom pretkolu dođe 20 hiljada, znaci da ima. Ovi ljudi ne znaju raditi i to je istina. Uvijek se kasni, evo ljetos, euforija, pun grad dijaspore i ni rijec o članskim kartama, dresovi kasne i uvijek nesto mora biti.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 jan 2025, 19:41Bit ce ovo sve dobro raja,idu pojacanja i dobre vijeste uskoro ali hajde malo aktivirajte se oko clanski.Razumijem sve razloge ali daj da do kraja januara imamo barem respektabilan broj a ne ovo.Jasno i da je klub zakazao oko neki stvari pa smo izgubili dijaspore medjutim zamolio bi ljude iz KS koji su u mogucnosti da odu i obave navijacku duznost.To vam nisu ni 4 kutije cigara,1-2 izlaska manje i dali ste podrsku klubu za ovu godinu te pokazali vjernost.
Djaba ti pričati kada ne kontaš.pjankesarajevo je napisao/la: ↑05 jan 2025, 22:28Imam dvoje i svi uclanjeniSenner je napisao/la: ↑05 jan 2025, 22:26Očigledno nemaš djecu pa ne kontaš neke stvari...pjankesarajevo je napisao/la: ↑05 jan 2025, 21:41
Ne mozes uopste da vjerujes sta ovi ljudi ovdje pisu.
Cuj ne valja kampanja.
E cuj cekam raspust da odem da se uclanim.
E cuj necu da cekam clansku mjesec dana.
Znaci navijaci kakvih nema nigdje na svijetu. A busaju se vole klub vazda na utakmicama i slicne gadosti.![]()
Haj mi objasni, volio bih da shvatim te neke stvari
Članske se svake godine moraju pokrenuti oko 20.12. a ne čekati 3.1. da se možeš učlaniti fizički. Čitav grad koristit za promociju članskih, još i poseban paket napraviti kao sad sa šalom, članska+neka zimska majica 35€, iskoristiti maksimalno turiste. Pogotovo na aerodromu FS za koji smatram da ima najveći promet od svih.skoJaa je napisao/la: ↑06 jan 2025, 23:24Ima nego su lijeni. Čim u bojkotu protiv mrtvog Torpeda u prvom pretkolu dođe 20 hiljada, znaci da ima. Ovi ljudi ne znaju raditi i to je istina. Uvijek se kasni, evo ljetos, euforija, pun grad dijaspore i ni rijec o članskim kartama, dresovi kasne i uvijek nesto mora biti.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 jan 2025, 19:41Bit ce ovo sve dobro raja,idu pojacanja i dobre vijeste uskoro ali hajde malo aktivirajte se oko clanski.Razumijem sve razloge ali daj da do kraja januara imamo barem respektabilan broj a ne ovo.Jasno i da je klub zakazao oko neki stvari pa smo izgubili dijaspore medjutim zamolio bi ljude iz KS koji su u mogucnosti da odu i obave navijacku duznost.To vam nisu ni 4 kutije cigara,1-2 izlaska manje i dali ste podrsku klubu za ovu godinu te pokazali vjernost.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- hordasDoboj
- Kontakt:
Kupresak treba ostati jer generalno treba se poceti davati igracima vise od 6 mjeseci za dokazivanje osim ako si bas panj. Primjer Mulahusejnovic.
Durakovic treba ic
Dovest stopera, lijevog beka i napadaca. Ostaviti Serbecica pripreme.
Sevelj za stopera nema visinu za beka nema brzinu. Realno u nasoj ligi 6/10 ekipa igra na prekide
Durakovic treba ic
Sevelj za stopera nema visinu za beka nema brzinu. Realno u nasoj ligi 6/10 ekipa igra na prekide

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Ko je otpisao Ševelja, jel Vasoski ?
Tamo igra centralnog veznog/desnog veznoghordasDoboj je napisao/la: ↑07 jan 2025, 00:54Kupresak treba ostati jer generalno treba se poceti davati igracima vise od 6 mjeseci za dokazivanje osim ako si bas panj. Primjer Mulahusejnovic.
Durakovic treba ic
Sevelj za stopera nema visinu za beka nema brzinu. Realno u nasoj ligi 6/10 ekipa igra na prekide![]()
- relativizam
- Kontakt:
Niko nigdje nije zakasnio sa clanskim nemojte zezati.
mi smo navijaci koji se brzo razocaraju jer imamo visoke ciljeve,da nam je cilj evropa ili opstanak imali bi vec sad 5k clanova.
zapeli ste za dijasporu kao da bi oni svi potrcali da se uclane ,imaju online ko hoce neka se uclani.
to sto se pojedini od vas zele utrkivati sa onim anamo to je druga stvar,ne znam cemu ta utrka i takmicenje a zadnjih 20 godina nam ne mogu prismrditi ni u jednom sportskom segmentu i ufatili se clanskih jer tu imaju skoro svake godine vise,oni 9k mi 8 k,pa to nije ni za ismijavanje drugoga niti za uzdizanje sebe a grad preko 400k stanovnika.
ja prvi se jos nisam uclanio ni iko iz moje porodice a uclanit cemo se,jednostavno me ne fura da moram to odmah uraditi.
Zasto neko ne bi mogao dobiti hiljadu clanova u maju,julu,augustu,ako se osvoji titula garantujem vam pred kraj lige i pocetak evrope dobit ces duplo vise clanova nego do tad.
jedina moja zamjerka jeste sto sam i govorio proslih godina,moramo klub vise pribliziti ostatku drzave.
Uzmi napravi stand Turkesa,Keremiju pozovi i idi u Krajinu,napravi da se moze uclaniti na licu mjesta ,fotografisanje i prica sa igracima.
Guli,Beganovic u TK,Djordjevic I Lulic u Konjic,pa Gorazde,Bugojno,gdje sve imamo raje koju vazda vidjam po nasim utkamicama.
tad bi sigurno imali mnogo vise i clanova ako vec to ganajte
mi smo navijaci koji se brzo razocaraju jer imamo visoke ciljeve,da nam je cilj evropa ili opstanak imali bi vec sad 5k clanova.
zapeli ste za dijasporu kao da bi oni svi potrcali da se uclane ,imaju online ko hoce neka se uclani.
to sto se pojedini od vas zele utrkivati sa onim anamo to je druga stvar,ne znam cemu ta utrka i takmicenje a zadnjih 20 godina nam ne mogu prismrditi ni u jednom sportskom segmentu i ufatili se clanskih jer tu imaju skoro svake godine vise,oni 9k mi 8 k,pa to nije ni za ismijavanje drugoga niti za uzdizanje sebe a grad preko 400k stanovnika.
ja prvi se jos nisam uclanio ni iko iz moje porodice a uclanit cemo se,jednostavno me ne fura da moram to odmah uraditi.
Zasto neko ne bi mogao dobiti hiljadu clanova u maju,julu,augustu,ako se osvoji titula garantujem vam pred kraj lige i pocetak evrope dobit ces duplo vise clanova nego do tad.
jedina moja zamjerka jeste sto sam i govorio proslih godina,moramo klub vise pribliziti ostatku drzave.
Uzmi napravi stand Turkesa,Keremiju pozovi i idi u Krajinu,napravi da se moze uclaniti na licu mjesta ,fotografisanje i prica sa igracima.
Guli,Beganovic u TK,Djordjevic I Lulic u Konjic,pa Gorazde,Bugojno,gdje sve imamo raje koju vazda vidjam po nasim utkamicama.
tad bi sigurno imali mnogo vise i clanova ako vec to ganajte
Durakovic je nazalost def visak a bas dosta sam ocekivao od njega.Svakako tu imamo Kupresaka,Kyeremeha,Jovica,Mujkica po potrebi.
Znaci neki top spic nam treba,Turkes samo s klupe moze.Takodjer treba sacekati ljeto za Celika i Gulisu mislim da tada mozemo vise para izvuci aBd.
Znaci neki top spic nam treba,Turkes samo s klupe moze.Takodjer treba sacekati ljeto za Celika i Gulisu mislim da tada mozemo vise para izvuci aBd.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Objekivno,
Lijevi bek se svakako mora dovesti
Stoper je već izvjestan da će se dovoditi
I treba definitvno širine u ova 3 igrača gore
Guli Kyeremeh Turkes je premalo za šampionske ambicije dakle minimalno jedno krilo jedan spic
Dakle 4 nova igrača
Eto znamo da je Barać aktualan
Spic će se dovest stranac svakako
To sto nismo do sad doveli igrače meni govori da pregovaramo sa malo boljim fudbalerima koji neće na prvu potpisati nigdje jer traže najbolje za sebe, dakle nije škart definitivno
Lijevi bek se svakako mora dovesti
Stoper je već izvjestan da će se dovoditi
I treba definitvno širine u ova 3 igrača gore
Guli Kyeremeh Turkes je premalo za šampionske ambicije dakle minimalno jedno krilo jedan spic
Dakle 4 nova igrača
Eto znamo da je Barać aktualan
Spic će se dovest stranac svakako
To sto nismo do sad doveli igrače meni govori da pregovaramo sa malo boljim fudbalerima koji neće na prvu potpisati nigdje jer traže najbolje za sebe, dakle nije škart definitivno
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Lik je klasično krilo, nije špic. Pri tom, prešao u Makabi u sept. Teško da je on.Vrhbosnian je napisao/la: ↑06 jan 2025, 12:09...i navodno 2003. god. Jedini koji odgovara tome: https://www.transfermarkt.com/weslley-p ... ler/959106
U Ludogoretsu ima par Brazilaca u napadu i ima u Qarabagu jedan. To je to sto igra Europsku ligu.PeppermintSA je napisao/la: ↑07 jan 2025, 11:58Lik je klasično krilo, nije špic. Pri tom, prešao u Makabi u sept. Teško da je on.Vrhbosnian je napisao/la: ↑06 jan 2025, 12:09...i navodno 2003. god. Jedini koji odgovara tome: https://www.transfermarkt.com/weslley-p ... ler/959106