FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
48
29%

Ukupno glasova: 168

ŠTA_JE
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ŠTA_JE » 06 jan 2025, 17:57

fks74 je napisao/la:
06 jan 2025, 17:40
Ovi novinari objavljuju što god pročitaju na forumu. 😁
Evo nek pročitaju oa nek objave:"Sramotno, željin prvotimac slavio praznik uz pjesme pjevaca četnika!" Sto se nas tice: ybemoimmater! Vlašku!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 06 jan 2025, 18:00

http://sportskipuls.ba/nogomet/saznajem ... WA8_glF9lA

Evo objavio je i portal za ovog doduše 7 dana nakon mene ali šta je tu je.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 06 jan 2025, 18:19

Pitar6785 je napisao/la:
06 jan 2025, 16:35
Bilo bi ok da Durakovic Mehmedovic odu na posudbu/raskinu ugovor.

Baltu raskinut
Glas razuma.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 06 jan 2025, 19:41

Bit ce ovo sve dobro raja,idu pojacanja i dobre vijeste uskoro ali hajde malo aktivirajte se oko clanski.Razumijem sve razloge ali daj da do kraja januara imamo barem respektabilan broj a ne ovo.Jasno i da je klub zakazao oko neki stvari pa smo izgubili dijaspore medjutim zamolio bi ljude iz KS koji su u mogucnosti da odu i obave navijacku duznost.To vam nisu ni 4 kutije cigara,1-2 izlaska manje i dali ste podrsku klubu za ovu godinu te pokazali vjernost.

Jasno da necemo doci do cifre od 19460 sto je klub zacrtao,mi nemamo toliku bazu navijaca.Ni mi ni niko u ovoj drzavi ali 10k clanova Sarajevo mora imati.U trenutcima kada vrse nevidjeni teror nad nama moramo stati svi uz klub jace nego ikada i pokazati inat.U igri smo za oba trofeja,imamo odlicnog trenera,sjajnu ekipu,sjajnog vlasnika i ovo je neki minimum sto se trazi od jednog navijaca FK Sarajevo.
Uvijek vjerna bordo armija!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 06 jan 2025, 20:36

Ovaj Durakovic ima odlicnog menadzera yebote. Cuj u Sibenik :bow: :rol:
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 06 jan 2025, 21:01

pjankesarajevo je napisao/la:
06 jan 2025, 20:36
Ovaj Durakovic ima odlicnog menadzera yebote. Cuj u Sibenik :bow: :rol:
Pa dobro glavni kandidati za ispadanje,uostalom imaju problema sa placanjem,kasnili su sa platama itd

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 06 jan 2025, 21:16

Sabrina opet spašava situaciju :kafa:
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 06 jan 2025, 21:25

NajvecaRadosti je napisao/la:
06 jan 2025, 19:41
Bit ce ovo sve dobro raja,idu pojacanja i dobre vijeste uskoro ali hajde malo aktivirajte se oko clanski.Razumijem sve razloge ali daj da do kraja januara imamo barem respektabilan broj a ne ovo.Jasno i da je klub zakazao oko neki stvari pa smo izgubili dijaspore medjutim zamolio bi ljude iz KS koji su u mogucnosti da odu i obave navijacku duznost.To vam nisu ni 4 kutije cigara,1-2 izlaska manje i dali ste podrsku klubu za ovu godinu te pokazali vjernost.

Jasno da necemo doci do cifre od 19460 sto je klub zacrtao,mi nemamo toliku bazu navijaca.Ni mi ni niko u ovoj drzavi ali 10k clanova Sarajevo mora imati.U trenutcima kada vrse nevidjeni teror nad nama moramo stati svi uz klub jace nego ikada i pokazati inat.U igri smo za oba trofeja,imamo odlicnog trenera,sjajnu ekipu,sjajnog vlasnika i ovo je neki minimum sto se trazi od jednog navijaca FK Sarajevo.

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 06 jan 2025, 23:24

Ima nego su lijeni. Čim u bojkotu protiv mrtvog Torpeda u prvom pretkolu dođe 20 hiljada, znaci da ima. Ovi ljudi ne znaju raditi i to je istina. Uvijek se kasni, evo ljetos, euforija, pun grad dijaspore i ni rijec o članskim kartama, dresovi kasne i uvijek nesto mora biti.

Senner
Kontakt:

Post Postao/la Senner » 06 jan 2025, 23:32

05 jan 2025, 22:28
Senner je napisao/la:
05 jan 2025, 22:26
05 jan 2025, 21:41

Ne mozes uopste da vjerujes sta ovi ljudi ovdje pisu.

Cuj ne valja kampanja.
E cuj cekam raspust da odem da se uclanim.
E cuj necu da cekam clansku mjesec dana.

Znaci navijaci kakvih nema nigdje na svijetu. A busaju se vole klub vazda na utakmicama i slicne gadosti.
Očigledno nemaš djecu pa ne kontaš neke stvari...
Imam dvoje i svi uclanjeni :beba:

Haj mi objasni, volio bih da shvatim te neke stvari
Djaba ti pričati kada ne kontaš.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 07 jan 2025, 00:16

skoJaa je napisao/la:
06 jan 2025, 23:24

Ima nego su lijeni. Čim u bojkotu protiv mrtvog Torpeda u prvom pretkolu dođe 20 hiljada, znaci da ima. Ovi ljudi ne znaju raditi i to je istina. Uvijek se kasni, evo ljetos, euforija, pun grad dijaspore i ni rijec o članskim kartama, dresovi kasne i uvijek nesto mora biti.
Članske se svake godine moraju pokrenuti oko 20.12. a ne čekati 3.1. da se možeš učlaniti fizički. Čitav grad koristit za promociju članskih, još i poseban paket napraviti kao sad sa šalom, članska+neka zimska majica 35€, iskoristiti maksimalno turiste. Pogotovo na aerodromu FS za koji smatram da ima najveći promet od svih.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 07 jan 2025, 00:54

Kupresak treba ostati jer generalno treba se poceti davati igracima vise od 6 mjeseci za dokazivanje osim ako si bas panj. Primjer Mulahusejnovic.

Durakovic treba ic

Dovest stopera, lijevog beka i napadaca. Ostaviti Serbecica pripreme.

Sevelj za stopera nema visinu za beka nema brzinu. Realno u nasoj ligi 6/10 ekipa igra na prekide :bih:
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 07 jan 2025, 00:58

Ko je otpisao Ševelja, jel Vasoski ?

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 07 jan 2025, 06:22

hordasDoboj je napisao/la:
07 jan 2025, 00:54
Kupresak treba ostati jer generalno treba se poceti davati igracima vise od 6 mjeseci za dokazivanje osim ako si bas panj. Primjer Mulahusejnovic.

Durakovic treba ic

Dovest stopera, lijevog beka i napadaca. Ostaviti Serbecica pripreme.

Sevelj za stopera nema visinu za beka nema brzinu. Realno u nasoj ligi 6/10 ekipa igra na prekide :bih:
Tamo igra centralnog veznog/desnog veznog

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 07 jan 2025, 09:00

Niko nigdje nije zakasnio sa clanskim nemojte zezati.

mi smo navijaci koji se brzo razocaraju jer imamo visoke ciljeve,da nam je cilj evropa ili opstanak imali bi vec sad 5k clanova.
zapeli ste za dijasporu kao da bi oni svi potrcali da se uclane ,imaju online ko hoce neka se uclani.

to sto se pojedini od vas zele utrkivati sa onim anamo to je druga stvar,ne znam cemu ta utrka i takmicenje a zadnjih 20 godina nam ne mogu prismrditi ni u jednom sportskom segmentu i ufatili se clanskih jer tu imaju skoro svake godine vise,oni 9k mi 8 k,pa to nije ni za ismijavanje drugoga niti za uzdizanje sebe a grad preko 400k stanovnika.
ja prvi se jos nisam uclanio ni iko iz moje porodice a uclanit cemo se,jednostavno me ne fura da moram to odmah uraditi.
Zasto neko ne bi mogao dobiti hiljadu clanova u maju,julu,augustu,ako se osvoji titula garantujem vam pred kraj lige i pocetak evrope dobit ces duplo vise clanova nego do tad.

jedina moja zamjerka jeste sto sam i govorio proslih godina,moramo klub vise pribliziti ostatku drzave.
Uzmi napravi stand Turkesa,Keremiju pozovi i idi u Krajinu,napravi da se moze uclaniti na licu mjesta ,fotografisanje i prica sa igracima.
Guli,Beganovic u TK,Djordjevic I Lulic u Konjic,pa Gorazde,Bugojno,gdje sve imamo raje koju vazda vidjam po nasim utkamicama.

tad bi sigurno imali mnogo vise i clanova ako vec to ganajte

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 07 jan 2025, 10:16

Durakovic je nazalost def visak a bas dosta sam ocekivao od njega.Svakako tu imamo Kupresaka,Kyeremeha,Jovica,Mujkica po potrebi.

Znaci neki top spic nam treba,Turkes samo s klupe moze.Takodjer treba sacekati ljeto za Celika i Gulisu mislim da tada mozemo vise para izvuci aBd.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 07 jan 2025, 10:30

Objekivno,

Lijevi bek se svakako mora dovesti
Stoper je već izvjestan da će se dovoditi
I treba definitvno širine u ova 3 igrača gore
Guli Kyeremeh Turkes je premalo za šampionske ambicije dakle minimalno jedno krilo jedan spic

Dakle 4 nova igrača
Eto znamo da je Barać aktualan
Spic će se dovest stranac svakako

To sto nismo do sad doveli igrače meni govori da pregovaramo sa malo boljim fudbalerima koji neće na prvu potpisati nigdje jer traže najbolje za sebe, dakle nije škart definitivno
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 07 jan 2025, 11:58

Vrhbosnian je napisao/la:
06 jan 2025, 12:09
Aduka87 je napisao/la:
06 jan 2025, 02:07
NazorUso je napisao/la:
05 jan 2025, 23:27

Ko je u opticaju ?
Ma Nedo Turkovic rekao da trazimo spica, stopera i lijevog beka. A da je spic neki Brazilac koji igra u top ligi, igra Evropsku ligu al trsba otkupit ugovor, et.
...i navodno 2003. god. Jedini koji odgovara tome: https://www.transfermarkt.com/weslley-p ... ler/959106
Lik je klasično krilo, nije špic. Pri tom, prešao u Makabi u sept. Teško da je on.

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 07 jan 2025, 12:09

PeppermintSA je napisao/la:
07 jan 2025, 11:58
Vrhbosnian je napisao/la:
06 jan 2025, 12:09
Aduka87 je napisao/la:
06 jan 2025, 02:07

Ma Nedo Turkovic rekao da trazimo spica, stopera i lijevog beka. A da je spic neki Brazilac koji igra u top ligi, igra Evropsku ligu al trsba otkupit ugovor, et.
...i navodno 2003. god. Jedini koji odgovara tome: https://www.transfermarkt.com/weslley-p ... ler/959106
Lik je klasično krilo, nije špic. Pri tom, prešao u Makabi u sept. Teško da je on.
U Ludogoretsu ima par Brazilaca u napadu i ima u Qarabagu jedan. To je to sto igra Europsku ligu.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], keli, riki46 i 23 gosta.