Napravijasko_juve je napisao/la:hocel ko?
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
jasko_juve
- Kontakt:
eu2..jasko_juve..123LBJ MVP je napisao/la:Napravijasko_juve je napisao/la:hocel ko?
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- -Barcelona-
- Kontakt:
@kivi druze nije meni problem, ja ti vjerujem da nije namjerno, ali znaš ima i ono ako se ne moram što bi, pa bi se moglo desiti da bi svako malo morao tražiti strijelce po chatu, zato je to.samir_tm87 je napisao/la:x2, a ako budete pisali meni dva gola lorrentekivi je napisao/la:a sestre mi slucajno. pritisn'o gore strelicu da mi ode na match detalis i enter a ono mi exit match series. ma yebo strijelce. ak necete ne morate ih ni upisat.
@samir_sarajevo
Ma nema veze, kad ne moze sta drugo da radisDAVID VILLA 7' je napisao/la:Evo da odma napomenem da smo ja i bavarian morali odigrati mec da je budem domacin a ne on,jer nije moglo.Pokušavali smo 10 puta ali nije htjelo.Nadam se da nece biti problema.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
hoce li neko da odigramo koju?
ma upravu si. nemoj ni nama pisat strijelce.juventus 0244 je napisao/la:@kivi druze nije meni problem, ja ti vjerujem da nije namjerno, ali znaš ima i ono ako se ne moram što bi, pa bi se moglo desiti da bi svako malo morao tražiti strijelce po chatu, zato je to.samir_tm87 je napisao/la:x2, a ako budete pisali meni dva gola lorrentekivi je napisao/la:a sestre mi slucajno. pritisn'o gore strelicu da mi ode na match detalis i enter a ono mi exit match series. ma yebo strijelce. ak necete ne morate ih ni upisat.. A stvar je u tome, iako to nije važno možda bi bilo oni koji bi namjerno pisali da je neki igrač dao više golova kako bi bio prvi na listi strijelaca (neće mu to ništa donijeti, ali ipak da sve bude pošteno). I na kraju ako hoćeš napiši koje dao golove za tebe da ih mogu upisati.
@samir_sarajevo![]()
Bice upisani strijelci znači dva GOLA Lorrente-u.
![]()
Ma nema veze, kad ne moze sta drugo da radisDAVID VILLA 7' je napisao/la:Evo da odma napomenem da smo ja i bavarian morali odigrati mec da je budem domacin a ne on,jer nije moglo.Pokušavali smo 10 puta ali nije htjelo.Nadam se da nece biti problema.!
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Panathinaikos

- Bihaćki trener Panathinaikosa je povukao veze te sredio Panathinaikosu novog sponzora, mljekaru Meggle. Tu su priliku iskoristili i za promociju novih dresova
- Sponzor je također kao znak dobre volje, i želje za dobrom suradnjom Panathinaikosu poklonio 3 krave muzare koje će ih pratiti na sve domaće i gostujuće utakmice te im davati potrebno osvježenje u poluvremenu.
Igrači su sa oduševljenjem prihvatili ovu vijest, a posebno Djibril Cisse koji je bio najraspoloženiji te pjevajući "a ona igra, vrti se k'o čigra" pokazao i svoje plesne vještine.
- Sponzor je također kao znak dobre volje, i želje za dobrom suradnjom Panathinaikosu poklonio 3 krave muzare koje će ih pratiti na sve domaće i gostujuće utakmice te im davati potrebno osvježenje u poluvremenu.

100% sportski i krajnje opušten potpis
hahahahahaha do jaja
sad imamo dvije bihacke firme kao sponzore u ligi 
Uskoro i treća ekipa dobija sponzora iz Bihaća, a to je ekipa HSV-a, kompanija je u malom padu, pa su iz HSV-a odlučili da ih malo pogurajuFunjai je napisao/la:hahahahahaha do jajasad imamo dvije bihacke firme kao sponzore u ligi
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
ja sam mislio staviti ''Pogrebne djelatnosti SESA'', al steta sto nemaju logo xD
- -Barcelona-
- Kontakt:
hahahaha megle i udarnik hahaha,,,fiorentini kao prvoj na celu lige ide najaci sponzor -Preminger!!!
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
poceo sam opet pomalo konzumirat shollymov patch, strasno koji napredak u odnosu na ovaj deemaz, ali retro patch je stvarno straaasan !!! koji uzitak igrati el clasico iz 60-ih, 70-ih, 80,ih, 90-ih i nultih 
@Donnie kada ćemo igrat javi kad tebi odgovara da znam da budem tu lijepo vrijeme mami vani 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Goalgetter
- Kontakt:
Evo da se javim da sam se vratio. Ipak, ne moram na operaciju (zasad).
Neka se javi silenT za odigravanje ovog kola. Ima PP koju sam mu poslao.
Neka se javi silenT za odigravanje ovog kola. Ima PP koju sam mu poslao.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kup se moze odigrati jos do sutra, do 20:00 h. Preostale su jos 2 utakmice:
Leverkusen - Sporting
Dynamo Kiew - Zenit
Leverkusen - Sporting
Dynamo Kiew - Zenit
Imas pp, nemoj ga ovdje tražiti, spameruapocalyps je napisao/la:ever jesi tu?
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
KAKO DA IGRAM KAD NEMA SILENTA ????Goalgetter je napisao/la:Kup se moze odigrati jos do sutra, do 20:00 h. Preostale su jos 2 utakmice:
Leverkusen - Sporting
Dynamo Kiew - Zenit
poslao sam vec hajvanujuventus 0244 je napisao/la:Imas pp, nemoj ga ovdje tražiti, spameruapocalyps je napisao/la:ever jesi tu?
BHF Bosanska Krajina!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.