FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne možeš imaiti dobru trasfer politiku ako nemaš jasan sistem igranja.
Godinama lutaš sa direktorima, sportskim direktorima, trenerima gdje svako ponaosob sprovodi svuju politiku i onda nam se sve svodi na kvalitet nekog pojedinca.
Godinama lutaš sa direktorima, sportskim direktorima, trenerima gdje svako ponaosob sprovodi svuju politiku i onda nam se sve svodi na kvalitet nekog pojedinca.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- egocentrik
- Kontakt:
Opet je i takav imao vise vrlina nego mana a to sve govori kakvi smo s pozicijom desnog beka unazad 20 godinaVanja8 je napisao/la: ↑07 jan 2025, 20:28Joj kad se sjetim Kallasijevih centarsuteva, kakve je svijece znao slati, komotno cigaru da ispusis dok padne lopta...egocentrik je napisao/la: ↑07 jan 2025, 19:48A tek Puzi.. on je na osnovu golova i asistencija trebao imati statuu ispred stadiona pogotovo ona protiv gladbaha
Dura idi i ne okreci se
Znali smo imati dobru lijevu bekovsku a desna na prvu ahmo kalasi i bane arsenijevic i to je to![]()
![]()
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Moramo imat sistem i striktno se drzat istog, al ljudi kad kazu sistem neznaci jedna formacija i to je to , e decki to nije to i to nije sistem.
Nama su problem tipovi ko renan serbedzic zeljkovic beganovic platis ostetu das dobru platu i od njih dobije k kao k u r c inu
Takodje u ovu skupinu spadaju tipovi ko Celik, milijardu gresaka izbije nam titulu i dzepa trpimi ga uvimi ga i kad pocne kako treba ode covjek. I sve to za veoma male pare
Zamalo nisam napisao i GULASHVILI, platis ostetu imas korist 6 mjeseci i ode, sreca sad se tu malo promjenilo uspjelismo produzit i sad ako ode za 3 m€ i vise to je ok poso
Al od 20 gulija jedan ce pristat.
E sad kako ukombinivat ovo sve a da uzimas titule e to treba pitat ustase iz z mostara i cetnike u bl
Nama su problem tipovi ko renan serbedzic zeljkovic beganovic platis ostetu das dobru platu i od njih dobije k kao k u r c inu
Takodje u ovu skupinu spadaju tipovi ko Celik, milijardu gresaka izbije nam titulu i dzepa trpimi ga uvimi ga i kad pocne kako treba ode covjek. I sve to za veoma male pare
Zamalo nisam napisao i GULASHVILI, platis ostetu imas korist 6 mjeseci i ode, sreca sad se tu malo promjenilo uspjelismo produzit i sad ako ode za 3 m€ i vise to je ok poso
Al od 20 gulija jedan ce pristat.
E sad kako ukombinivat ovo sve a da uzimas titule e to treba pitat ustase iz z mostara i cetnike u bl
Kamo srece da ga gledamo uz nekog klasnog partnera, a ne uz Čelika.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑07 jan 2025, 20:31Da je neka klasa i nije,ali je svemirski brod za sve naše štopere kojim je Posušje klub po mjeri.
A Džemo Berberović i Lede Muharemović ? Uz Arsenijevića naša dva najbolja desna bekaegocentrik je napisao/la: ↑07 jan 2025, 20:52Opet je i takav imao vise vrlina nego mana a to sve govori kakvi smo s pozicijom desnog beka unazad 20 godinaVanja8 je napisao/la: ↑07 jan 2025, 20:28Joj kad se sjetim Kallasijevih centarsuteva, kakve je svijece znao slati, komotno cigaru da ispusis dok padne lopta...egocentrik je napisao/la: ↑07 jan 2025, 19:48
A tek Puzi.. on je na osnovu golova i asistencija trebao imati statuu ispred stadiona pogotovo ona protiv gladbaha
Dura idi i ne okreci se
Znali smo imati dobru lijevu bekovsku a desna na prvu ahmo kalasi i bane arsenijevic i to je to![]()
![]()
100% Martinovic bio bolji od komplet zadnje linije trenutno. Realno, barem kod zamjene za Đuričkovića, šanse za pogrešku su minimalne.jurisicduska je napisao/la: ↑07 jan 2025, 19:35Barac je ozbiljan igrač, bio je jedno vrijeme top stoper u HNL u i kasnije je igrao u top klubu u Austriji redovno , i Rusija i pun je iskustva.tenpenny je napisao/la: ↑07 jan 2025, 19:08Dobar odlican za 3 i 4 mjesto u ligi i u europi da nas slabasni spartak kanta.Sa ovakvim igracima samo u mjestu stojimo.Treba nekad nesto masno i platiti.Baraca jovica djurickovica koliko hoces ima.Bgm s njima daleko ne moze.Dabogda barac bio ko nesta sto se mene tice,al svake sezone isto to je ta klasa igraca sto se mi vrtimo i nema naprijed nikako.jurisicduska je napisao/la: ↑07 jan 2025, 18:45Uprgade na Đurickovica bi bio da kladu postave na 16 metara
Čuj Barac nije update.
Joj boze
Ne može se poredit s njim frajer koji je najbolje dane karijere proveo u Grbalju i Rudaru iz Pljevalja.
Gledajte to i na način Baracu Sarajevo ne bi bilo najbolji klub u karijeri a Djurickovicu je ubjedljivo najbolji i ostat će tako do kraja njegove karijere. Onaj Ilija Martinović je bio 2x bolji igrač od njeg.

Ali Kallasijeva borbenost i srcanost je nesto zbog cega se i dan danas ovdje pominjeegocentrik je napisao/la: ↑07 jan 2025, 20:52Opet je i takav imao vise vrlina nego mana a to sve govori kakvi smo s pozicijom desnog beka unazad 20 godinaVanja8 je napisao/la: ↑07 jan 2025, 20:28Joj kad se sjetim Kallasijevih centarsuteva, kakve je svijece znao slati, komotno cigaru da ispusis dok padne lopta...egocentrik je napisao/la: ↑07 jan 2025, 19:48
A tek Puzi.. on je na osnovu golova i asistencija trebao imati statuu ispred stadiona pogotovo ona protiv gladbaha
Dura idi i ne okreci se
![]()
"Ove sedmice bi se mogli održati pregovori za Giorgija Guliashvilija, koji nastavljaju da napreduju povoljno. Igrač je pokazao interesovanje za dolazak u Cruz Azul, FK Sarajevo, vlasnik njegovog pisma, tražio bi oko 3 miliona USD, Giorgi ima 17 G+A u trenutnoj bosanskohercegovačkoj ligi"
Nema ništa od ovoga, zašto bi iko igrača od 23 godine prodao u Meksiko?BigZlatan je napisao/la: ↑07 jan 2025, 22:49
"Ove sedmice bi se mogli održati pregovori za Giorgija Guliashvilija, koji nastavljaju da napreduju povoljno. Igrač je pokazao interesovanje za dolazak u Cruz Azul, FK Sarajevo, vlasnik njegovog pisma, tražio bi oko 3 miliona USD, Giorgi ima 17 G+A u trenutnoj bosanskohercegovačkoj ligi"
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Pratim im ja ligu, dobro placaju, uslovi i infrastruktura za desetku.H8Z7 je napisao/la: ↑07 jan 2025, 22:54Nema ništa od ovoga, zašto bi iko igrača od 23 godine prodao u Meksiko?BigZlatan je napisao/la: ↑07 jan 2025, 22:49
Ma sve 5 to, ali zašto bi mlad igrač išao u Meksiko? Hajde da ima 30ak godina pa ok, mislim da bi većina igrača prije izabrala Poljsku nego Meksiko.Lucas je napisao/la: ↑07 jan 2025, 22:56Pratim im ja ligu, dobro placaju, uslovi i infrastruktura za desetku.H8Z7 je napisao/la: ↑07 jan 2025, 22:54Nema ništa od ovoga, zašto bi iko igrača od 23 godine prodao u Meksiko?BigZlatan je napisao/la: ↑07 jan 2025, 22:49
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Mozemo li mi ikad dvije sezone sastaviti a da pola igraca ne prodas. Jbo vise i ovu politiku, zato nas nigdje i nema
Jedan Gignac s 28/29 isao tamo, goumakis i thauvin s 29, plaćajuću najboljim igračima do 6.000.000 Dollara.
Ima potencijala tamo.
Ljep život, sunčano , dosta kvalitete , Cruz Azul najaci klub tamo.
Ima potencijala tamo.
Ljep život, sunčano , dosta kvalitete , Cruz Azul najaci klub tamo.
Razumijem sta zelis reci ali u slucaju da se zelis rijesiti mehmedovica, durakovica, andjusica, djurickovica..to su sve igraci od kojih relativno nemas gubitka ako ih se rijesis a na platnoj su listi. Takodjer sve su prijasnji igraci koje Zekic nema plaho u planu i to je razumna odluka. Sto neko napisa gore problem je sto mijenjamo cesto trenere a svako ima svoje igrace i onda svaki novi trener zapocne ciscenje svlacionice po sebi i negdje na pola dobije nogu jer mi nikoga ne mozemo istrpiti.Kockoglavi je napisao/la: ↑07 jan 2025, 23:49Mozemo li mi ikad dvije sezone sastaviti a da pola igraca ne prodas. Jbo vise i ovu politiku, zato nas nigdje i nema
Bukvalno si produzio ugovor najboljem igracu, i za sada nikog nisi prodao, o cemu ti brate haahha.Kockoglavi je napisao/la: ↑07 jan 2025, 23:49Mozemo li mi ikad dvije sezone sastaviti a da pola igraca ne prodas. Jbo vise i ovu politiku, zato nas nigdje i nema
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Izgleda Kovačević ode u Real Betis.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Sad procitah. Svaka cast Betis je ko beton. Imamo li sta od toga mi?
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
ja kako vidim njemu otkup ugovora košta 60 miliona... ne znam ko će toliko platiti za golmana koji iskreno ne vrijedi te pare
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- relativizam
- Kontakt:
nisam vas upratio jel nam to slijedi rekonstrukcija ili pricate o eventualnom dolazku 2,3 pojacanja na ovu ekipu
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Evander, Google Adsense [Bot], Kockoglavi, kogmagie46, mnon46, Pena, Proximic, Sinfoc1986 i 66 gostiju.