Glasao za

Trojkase treba spaliti na lomaci nakon ovog.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Top komentar na klixu
A kako ces adnane uraditi analize, kojim znanjem, kojim iskustvom, pa dif si 10 godina studirao. Vi niste alternativa, vi ste propast.
Kako odvratno pretenciozan komentar. Dabogda se našao u sličnoj situaciji.
Difovci glasaju, Megatrendovci donose nove zakoneMilanMladenovic je napisao/la: ↑08 jan 2025, 11:00Top komentar na klixu![]()
A kako ces adnane uraditi analize, kojim znanjem, kojim iskustvom, pa dif si 10 godina studirao. Vi niste alternativa, vi ste propast.
Ne znamo mi kakav je kod koga mentalni sklop.
Ma nekad psihicko zdravlje ne vrijedi par stojakraljttbvb je napisao/la: ↑08 jan 2025, 11:04Ne znamo mi kakav je kod koga mentalni sklop.
Ja znam curu koja je sa 1 200 KM otišla na trafiku da radi za 8 stoja. Kaze tamo nema puno posla, gledam serije na telefonu, lakše mi.
Kontam ako već ides na posao, valjda je fora donijeti kuci što više para na kraju mjeseca, a ne koliko si serija pregledala.
Skoro 5 milja manje uzima godišnje, ali eto njoj je na trafici lakše![]()
necu se naci u istoj situaciji jer nisam levat da me neko tako pravi budalom
Nema. Davno sam rekao da su veći dušmani od četnika.
Sure buddy
Ljudi se bore za egzistenciju.
vidi ovog wandersona kako kmeci zadnjih dana, prelijepo za citati
Radnici iz FBiH jedva čekaju da im se staž za penziono počne uplaćivati u RSWanderson je napisao/la: ↑08 jan 2025, 11:20Ljudi se bore za egzistenciju.
Privrednici iz Sarajeva razmatraju prebacivanje radnika u firme koje imaju u RS-u zbog odluke o minimalcu
![]()
![]()
Neka Nermin Niksic i Vojin Mijatovic otvore privatne firme i pobrinu se za 50tak hiljada radnika koji ce dobiti otkaze.
Znači 219 500 budala.Iz Poreske uprave FBiH za Klix.ba je potvrđeno da prema službenim evidencijama, broj radnika koji prima plaću do 1.000 KM iznosi 219.500.
Od toga, broj radnika koji prima minimalnu platu je 124.725.
Trenutno korisnika/ca: L-Train, Pensioner26, VolimBiH96 i 15 gostiju.