Gruzijci ne vole sunce i vrućinu.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
U koliko sati je prozivka ?luckystrike je napisao/la: ↑08 jan 2025, 10:19danas je akoBogda prozivka. biće valjda neki press release ili objava na društvenim mrežama, pa da vidimo koje sve tu![]()
Nije ni zasluzio tu nagradu. Sto je jednom uhvatio onog cetalja za vrat, sad mu trebamo spomenik dici il sta?luckystrike je napisao/la: ↑07 jan 2025, 15:26Ne treba zaboraviti da je Đuričković dobio priznanje od HZ u posljednjoj sezoni za svoju borbenost. Doskorašnji je i kapiten. Mislim da se malo pogubio u posljednje vrijeme ali mi nikad nije izgledao indolentan. Zahvalan je igrač ako ništa za rotacije, relativno mlad, a osim štoperske pozicije može odigrati i na zadnjem veznom. Ja bih njega još neko vrijeme zadržao.
Isto važi i za Liju, ako je njemu uredu da dobija priliku s klupe. Solidan je igrač odnosno igrač od poteza.
Sve naravno pod uslovom da nijedan od dvojice navedenih nisu preskupi.
Kod nas sve iz krajnosti u krajnost. Ne ukivam ga ni ja u zvijezde, već mislim da unatoč padu forme trenutnom timu još uvijek može doprinijeti. U odbrani je znao zakazati ali je isto tako prema naprijed znao doprinijeti. Protiv Aktobea na Koševu on je izbio loptu za Gulija i gol. Protiv Posušja kući je proigrao Pavičića, protiv kona spustio loptu Soldi kod gola. Na kraju krajeva, kažem ako ništa uvijek se trudio.Lavcina je napisao/la: ↑08 jan 2025, 11:06Nije ni zasluzio tu nagradu. Sto je jednom uhvatio onog cetalja za vrat, sad mu trebamo spomenik dici il sta?luckystrike je napisao/la: ↑07 jan 2025, 15:26Ne treba zaboraviti da je Đuričković dobio priznanje od HZ u posljednjoj sezoni za svoju borbenost. Doskorašnji je i kapiten. Mislim da se malo pogubio u posljednje vrijeme ali mi nikad nije izgledao indolentan. Zahvalan je igrač ako ništa za rotacije, relativno mlad, a osim štoperske pozicije može odigrati i na zadnjem veznom. Ja bih njega još neko vrijeme zadržao.
Isto važi i za Liju, ako je njemu uredu da dobija priliku s klupe. Solidan je igrač odnosno igrač od poteza.
Ispodprosjecan igrač za klub kao sto je Sarajevo. Taktika 0, postavljanje 0, fudbalski IQ 0, krkanska igra 10.
Ne znam za raju, a ja bih volio i da je 55 mil. KM, ali mislim da je sve preko 3,5 uz eventualno neki procenat nerealno za očekivati.
Ma brate vidim da se žale što je Cruz Azul. Zar je bitno ime kluba i liga iz koje dolazi ako ćeš uzeti te pare?luckystrike je napisao/la: ↑08 jan 2025, 11:08Ne znam za raju, a ja bih volio i da je 55 mil. KM, ali mislim da je sve preko 3,5 uz eventualno neki procenat nerealno za očekivati.
Golman za golman ako se ne varam. Svakako da je lijepo imati igrača u Španskoj ligi.
Ne daje se brate ta nagrada za najboljeg igraca.Onda nijedne godine ne bi bio ovaj osvajac sto jeste.Bi mozda ostao Benko u sezoni 15/16Lavcina je napisao/la: ↑08 jan 2025, 11:06Nije ni zasluzio tu nagradu. Sto je jednom uhvatio onog cetalja za vrat, sad mu trebamo spomenik dici il sta?luckystrike je napisao/la: ↑07 jan 2025, 15:26Ne treba zaboraviti da je Đuričković dobio priznanje od HZ u posljednjoj sezoni za svoju borbenost. Doskorašnji je i kapiten. Mislim da se malo pogubio u posljednje vrijeme ali mi nikad nije izgledao indolentan. Zahvalan je igrač ako ništa za rotacije, relativno mlad, a osim štoperske pozicije može odigrati i na zadnjem veznom. Ja bih njega još neko vrijeme zadržao.
Ispodprosjecan igrač za klub kao sto je Sarajevo. Taktika 0, postavljanje 0, fudbalski IQ 0, krkanska igra 10.
Muke dat gol kad Rockov izleti.luckystrike je napisao/la: ↑08 jan 2025, 11:47Lagumdžija kojeg su pojedini i ovdje hvalili, novi igrač kona.
ps. mislim da je nama i gol dao![]()
Jedna dobra i jedna loša vijest.luckystrike je napisao/la: ↑08 jan 2025, 11:54Fakat
Nego, "dok je sve spremno za povratak Balte, bordo klub će napustiti Elvir Duraković. Za Faktor je potvrđeno da je gotovo sve dogovoreno, te da će do kraja sedmice posao biti ozvaničen."
Tako je, meni smeta ponuda od 5,5 miliona.tabba77 je napisao/la: ↑08 jan 2025, 11:18Ma brate vidim da se žale što je Cruz Azul. Zar je bitno ime kluba i liga iz koje dolazi ako ćeš uzeti te pare?luckystrike je napisao/la: ↑08 jan 2025, 11:08Ne znam za raju, a ja bih volio i da je 55 mil. KM, ali mislim da je sve preko 3,5 uz eventualno neki procenat nerealno za očekivati.
Eto baš iz Gruzije kad je dolazio, gledao je je li mu glupo doći u jednu od zadnjih liga svijeta.Morpheus je napisao/la: ↑08 jan 2025, 13:13Tako je, meni smeta ponuda od 5,5 miliona.tabba77 je napisao/la: ↑08 jan 2025, 11:18Ma brate vidim da se žale što je Cruz Azul. Zar je bitno ime kluba i liga iz koje dolazi ako ćeš uzeti te pare?luckystrike je napisao/la: ↑08 jan 2025, 11:08
Ne znam za raju, a ja bih volio i da je 55 mil. KM, ali mislim da je sve preko 3,5 uz eventualno neki procenat nerealno za očekivati.Ja govorim sa strane igrača da je glupo da tamo ide.
A sad kad si već spomenuo je li bitno ime kluba, pa bolje ti je za malo manje para ali da je npr. Francuska, nego za veće pare, a Meksiko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.