FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Der_Bomber
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Der_Bomber » 09 apr 2011, 17:44

amell 2 je napisao/la:bas je lijepo gledati kako tonete i kako vam LP izmice 8-) :lol: :lol: :mrgreen:
2-5 ;)
Man City, Dortmund, Roma

Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.

amell 2
Kontakt:

Post Postao/la amell 2 » 09 apr 2011, 17:45

robovi88 je napisao/la:
amell 2 je napisao/la:bas je lijepo gledati kako tonete i kako vam LP izmice 8-) :lol: :lol: :mrgreen:
A to znači dolazak Robbena u Milan 8-)

:o :o :o :cry: znaci "celo sa staklenim nogama" bi mogao doci u milano :shock: :shock: :? :cry: :cry: :) :D bas super,ima da ga nasi mesari (lucio,samuel,ranochia) pojedu na travi,onako u coporu :D :D :lol: :mrgreen:
INTERNAZIONALE MILANO vs SCHALKE O5

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 apr 2011, 17:47

Jos jedna nevolja. Robben poslije tekme dobi crveni karton. :lol: :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 09 apr 2011, 17:51

amell 2 je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:
A to znači dolazak Robbena u Milan 8-)

:o :o :o :cry: znaci "celo sa staklenim nogama" bi mogao doci u milano :shock: :shock: :? :cry: :cry: :) :D bas super,ima da ga nasi mesari (lucio,samuel,ranochia) pojedu na travi,onako u coporu :D :D :lol: :mrgreen:
da ko što su i Pata :lol:

sry na Off Topicu :?
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 apr 2011, 17:52

Kao sto rece @omerbavarac "schickeriu" je bilo vazno nazvati UH LAZOVOM, ali sada ce ti isti traziti od UH da "odrjesi kesu" i dovede Neuera. Ima ona stara

"Ko o cemu k..... o postenju". Naravno ova cinjenica ne vazi za sve navijace Bayerna, a svima je poznato da u Bayernu ima najvise onih "schiki" navijaca.
Sljedece kolo igrate protiv Leverkusena gdje morate upisati pobjedu, a nasli ste crkvu gdje cete se moliti da Hannover skinete s trece pozicije. :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 09 apr 2011, 18:12

Tkzv. "navijaci" se protive pomoći 1860-ašima i dovođenju Neuera,a zaboli ih neka stvar šta igrači igraju bez volje,borbenosti i strasti.E pa onda gledat ćete Krafta na golu iduće sezone na super atraktivnim gostovanjima u Borisovu,a ne u Barceloni il Manchesteru.I ne znam koji je đavo Robbenu,sad kad je najpotrebniji zbog svoje gluposti bit će suspendovan.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 09 apr 2011, 18:57

roy_makaay je napisao/la:Tkzv. "navijaci" se protive pomoći 1860-ašima i dovođenju Neuera,a zaboli ih neka stvar šta igrači igraju bez volje,borbenosti i strasti.E pa onda gledat ćete Krafta na golu iduće sezone na super atraktivnim gostovanjima u Borisovu,a ne u Barceloni il Manchesteru.I ne znam koji je đavo Robbenu,sad kad je najpotrebniji zbog svoje gluposti bit će suspendovan.
e to ni meni ne ulazi u glavu nikako....i nikad ti navijaci nisu protestovala protiv van gaala na primjer, a svako pametan moze skontat da smo na pola sezone dali holandjaninu otkaz sad bi se ravnopravno borili za titulu..u to sam sto posto uvjeren....mislim suvisno mi je vise objasnjavat sve ove stvari...skoro sam i prestao vise...cinjenica je da mi imamo super igrace (bar vecina), dvojicu -trojicu bi mozda samo nogirao....medjutim imamo igrace, al jos jednom se potvrdilo da nemamo tim...to je glavni zadatak heynckesa, da ekipi vrati samopouzdanje i da od tih igraca napravi tim....a ove sezone bi zalio za ligom prvaka zato sto znam koliki je potencijal u ekipi, onda kada smo 2007. otisli u kup uefa tad bar nismo imali neki tim, zato i jest poslije ekipa obnovljena totalno...zato bi sada žal za ligom prvaka stvarno bio veliki....a igraci isto kao da cine maksimum da to prokockaju.....a sad je i gomezova igra pala, e sad ima osnova da se on kritikuje jer danas je bio ocajan....forma mu je u padu....inace vecina igraca su danas pruzila blijedo izdanje
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 apr 2011, 19:04

[youtube][/youtube]
Postoje je li i dalje određeni bavarci koji vjeruju u Krafta mislim da ne,kad se samo sjetim natpisa na Allianz Areni e moji mentoli iz Šikerie... :evil: ovaj kiks možda nas košta LP..ne ide mi u glavu zašto otkaz LvG-u mora čekati do kraja sezone pa čovjek nam upropasti sezonu jeb..im sve redom.. :evil:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 09 apr 2011, 20:35

Omerbavarac je napisao/la:Jao Krafta je.bem li mu nogu smotanu. :evil:
Kad već sujemo, da malo i Gomezu ebem lepšu polovinu (osim ako nije istog spola). :lol: :lol:
Tik prije Kraftovog blekauta ispušta kolosalnu priliku za 2:0, čime bi riješili partiju. Osim toga, imao je još 2-3 prilike gdje je reagovao....Gomez-ski. :twisted:

Ekipa je prazna, ništa ne štima. Nema zalaganja, borbe, vjere, ma nema ničega.
Biće čudo (ako tako smijem nazvati) da izbore CL. Bez velikih problema i gubljenja živaca do zadnjeg kola, svakako.

Hajmo još malo raspalite po Kraftu. I kod njega je priimjetna nervoza i loše stanje u ekipi. Inače ne bi ono napravio. Kod golmana se svaka greška skupo plaća. Kraft će svoju platiti i ne vjerujem da će biti jedinica u narednoj sezoni.
A šta ćemo sa ovim ostalim "jediničarima"? Basti je očajan, fuj. Kroos u nedostatku kreativnosti maklja sve oko sebe, što li Bože? Da dokaže muškost? :mrgreen: Sad ćete reći da je to do trenera i njegovog lošeg postavljanja. Ima i toga.
Zašto Mullera vadi i ostavlja nesretnog Maria, koji u tandemu sa Mirom ne bi zaprijetio ni Vrbanjuši.
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 09 apr 2011, 20:48

@gero: slazem se da je gomeza trebao izvuc.....ja sam tog covjeka branio cesto, al tad s razlogom...ne znaci sad da povlacim ono sto sam rekao o njegovim kvalitetima, on ih ima...al nije mi jasno zasto sad gomez pada u rupu i nekako igra nonsalantno, izgubljeno....on ima slicnosti s podolskim, obojici se nesto cudno desava u glavi...danas je gomez zaista bio ocajan, ako kad treba kritikovat onda danas....kad je kraft u pitanju tu puno ne krivim krafta nego van gaala, van gaal nikad nije smio mijenjat golmana ove sezone...o tome sam govorio, da je to ucinilo ekipu nesigurnijom...kraftu je trebao po malo sansu davat...al velika je ludost u teskoj sezoni dati mladom golmanu priliku da se kali
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 09 apr 2011, 21:22

effe_sa je napisao/la:kad je kraft u pitanju tu puno ne krivim krafta nego van gaala, van gaal nikad nije smio mijenjat golmana ove sezone...o tome sam govorio, da je to ucinilo ekipu nesigurnijom...kraftu je trebao po malo sansu davat...al velika je ludost u teskoj sezoni dati mladom golmanu priliku da se kali
Kad pogledaš sa strane, ono što ti govoriš ima smisla. Znaš da sam ja isto tako hvalio Butta i često ponavljao da svoj zadatak obavlja više nego dobro. Njegov odlazak ili kraj karijere se nazirao, tako da je valjalo eksperimentisati. :mrgreen: Van Gaal je dobio mnoge bitke, glede sukoba mišljenja sa upravom (tačnije Ulijem). Nije htio Khediru, ovi se ohladili, nije htio van der Wiela, ovi odustali, nije htio bilo koga, ovi nisu nikog doveli.
E onda nastupa Gaalov šou, gdje i bez čega on ne može živjeti. Kada se na sva zvona najavljivao dolazak Neuera (za kojeg on vjerovatno nema baš dobro mišljenje, u suprotnom ne bi radio ovo) on sa svojim saradnicima (među kojima ima i vrhunskih trenera gomana) odlučuje da ponovo ide upravi u kapric i da da do znanja koliki je on "mag".
Možda bi i uspio u svojoj nakani, da se nije desio poraz od Dortmunda i ispadanje od Intera. On jednostavno živi od toga da promoviše nova imena, na koja će se kasnije qrčiti. :mrgreen: Pa i po cijenu uspjeha ekipe i vlastite glave.
Čuj nešto, možda i griješim, ali ovo je samo moje viđenje situacije i nekakvo "opravdanje" zašto je mladi Kraft postavljen u nevakat.
Vom Jäger zum Gejagten

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 09 apr 2011, 21:28

Molim vas dragi Bavarci, budite i vi kao vaše kolege u Švabiji i recite glasno i jasno........

KOAN NEUER!

Ne dirajte našeg dječaka :evil:

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 09 apr 2011, 21:38

joj svaka cast Uliju

pa ja bi njih pobio ko zeceve sunce im poljubim

a bas sam konto kad je svajni produzio ugovor za onolike pare , sta ce biti kad lose odigra ili kad nanize nekoliko losih partija kao sto se sad desava.

mozel neko objasniit sta pisu posto nepratim dojce medije( neznam jezik) a jaran nece nista da mi kaze on je okorjeli navijac Frajburga
Thomas Müller - Fußballgott

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 09 apr 2011, 21:46

Da pitam samo:

Koliko ljudi ovde vidi u Gomezu coveka koji vredi 30 (ili koliko vec) miliona ojra, a koliko preplacenu varku od igraca?

Tek sam se bio registrovao kad se o tome ovde raspravljalo, te nisam pohvatao ko je kad i sta rekao.

Mislim da su navijaci Bayerna podeljeni po tom pitanju, ne?

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 09 apr 2011, 21:50

MaGiCa je napisao/la:Da pitam samo:

Koliko ljudi ovde vidi u Gomezu coveka koji vredi 30 (ili koliko vec) miliona ojra, a koliko preplacenu varku od igraca?

Tek sam se bio registrovao kad se o tome ovde raspravljalo, te nisam pohvatao ko je kad i sta rekao.

Mislim da su navijaci Bayerna podeljeni po tom pitanju, ne?
ja iskreno mislim da on nij eigrac od 30 miliona . Dvadeset je njemu plafon

u tom roku su mogli dovest dzeku koji je kido sve po BL

a et kad je vec tu nek ostane je*at ga ;)
Thomas Müller - Fußballgott

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 09 apr 2011, 21:59

Ma to Gomeza i handri, ta cifra koja je izdvojena za njega. Mislim, prvo *ebe njega, pa onda i nas, obične smrtnike koji svaki njegov potez mjerimo sa plaćenim iznosom. A on jeste zaista veliki, pogotovo za bundesligaške okvire.
Gomez nije loš napadač, statistika govori za njega. Čisti egzegutor, koji osim golova (i promašaja naravno) nema šta ponuditi. Sirov po pitanju tehnike, često djeluje smotano sa lošim prijemom lopte. Ma duplikat Luca Tonija.

Podijeljeni smo, dobro si primjetio. Neki vole trpače, neki ne opraštaju pola tuceta promašenih prilika (po utakmici), nekim se sviđa njegova frizura i ljepota :mrgreen: , dok se drugim povraća na samu njegovu pojavu.
Tako će sve biti, dok Mario bude trčkarao travnjakom A. Arene. :D
Vom Jäger zum Gejagten

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 09 apr 2011, 22:24

geronimo je napisao/la:Ma to Gomeza i handri, ta cifra koja je izdvojena za njega. Mislim, prvo *ebe njega, pa onda i nas, obične smrtnike koji svaki njegov potez mjerimo sa plaćenim iznosom. A on jeste zaista veliki, pogotovo za bundesligaške okvire.
Gomez nije loš napadač, statistika govori za njega. Čisti egzegutor, koji osim golova (i promašaja naravno) nema šta ponuditi. Sirov po pitanju tehnike, često djeluje smotano sa lošim pijemom lopte. Ma duplikat Luca Tonija.

Podijeljeni smo, dobro si primjetio. Neki vole trpače, neki ne opraštaju pola tuceta promašenih prilika (po utakmici), nekim se sviđa njegova frizura i ljepota :mrgreen: , dok se drugim povrača na samu njegovu pojavu.
Tako će sve biti, dok Mario bude trčkarao travnjakom A. Arene. :D
Ne znam da li gledas Serie A, ali ako gledas: uporedi Gomeza i Cavanija.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 09 apr 2011, 22:39

Ovo ste danas trebali dobiti,no,nije se dalo.
Nurnberg je ionako prejak kod kuće ove sezone,ovaj rezultat se ne može smatrati baš tako lošim.Ipak,kada se uzme u obzir da ste sve imali u svojim rukama,onda možete žaliti za punim plijenom u ovoj utakmici.
You'll never walk alone.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 10 apr 2011, 00:23

MaGiCa je napisao/la: Ne znam da li gledas Serie A, ali ako gledas: uporedi Gomeza i Cavanija.
Ne, nažalost. Ponekad samo velike derbije i tu se priča završava.
A nekad sam znao tragati po RAI Uno nedjeljom oko 5 da gledam sažetke svih utakmica. Sjećam se da je neka zanosna plavuša bila voditeljica. Trenutno, manje vremena, manje interesovanja, tako da pratim samo BuLi i CL.
Čitajući @Devil-ove postove i njegovo široko znanje, odmah me podsjeti na moju mladost kada sam sve živo pratio (sve sportove) i poznavao gotovo isto kao on danas. Ali sada je mnogo lakše uz pomoć neta sve te podatke pronaći, te uz stotinjak kanala (ne računam streamove) sve propratiti. Nekada su bila samo 2 kanala, pa kad je treći kanal počeo sa radom, nastalo oduševljenje. :) Da napomenem da sam imao gotovo sva izdanja "Tempa", koja sam preko raznih načina prikupljao još od prvih brojeva. Prvi album mi datira još iz '82 i Espane. Gdje smo pokradeni od domaćina i od tada moja odbojnost prema toj naciji. Da ne dužim i prekinem na vrijeme (dok me nije skroz uhvatilo :mrgreen: ) i kažem da sam za Cavanija čuo da je dobar. Ne znam na šta ti aludiraš? Jesu li oni tebi slični ili hoćeš kazati koliko je Urugvajac bolji?

Izgleda da je van Gaalu otkucalo. I to sofort. :?
Kako BamS najavljuje razmišlja se o trenutnom otkazu, jer je bojazan sve veći da ekipa neće uspjeti zauzeti poziciju koja vodi u Ligu prvaka.
Im Umfeld machen sich Gerüchte breit: Trainer van Gaal wackelt!
Nach BamS-Informationen spricht viel dafür, dass die Bayern am Sonntag die Notbremse ziehen und sich von ihrem Trainer trennen! Zu schwach waren die letzten Bayern-Leistungen, zu groß die Furcht vor der Europa League...
Samstagabend in der Bayern-Zentrale an der Säbener Straße: die Klubchefs Rummenigge, Hoeneß, Nerlinger und Hopfner sitzen bis 21.34 Uhr zusammen. Ungewöhnlich.
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 apr 2011, 01:11

@gero: kazes da je van gaal dobio dortmunda i izbacio intera...tu i jeste poenta, al on je sukobima s upravom, inatom, kapricom stvorio takvu atmosferu da je ekipa gubila ono sto prethodne ekipe bayerna u sto godina ne bi izgubile.....ja da sam bio na mjestu uprave van gaal bi dobio otkaz odmah nakon 3-4 utakmice u drugom dijelu sezone...a zasto???zato sto je zamijenio golmana, unervozio odbranu i zato sto u nastavku sezone je nastavio prosipat bodove kao u prvom dijelu sezone....kod mene je kap prelila čašu nakon utakmice s koelnom....pa ono je bilo strasno, bolji tim smo nekih 60 minuta pa izgubimo utakmicu...a poslije da ne govorim ....inter.....45 minuta igrackog razvaljivanja intera, 3 najmanje stopostotne u prvom poluvremenu, ribery dribla cambiassa koji mu pric ne smije, lucija cini smijesnim i sta se desi na kraju???bayern izgubio utakmicu, a niko ne zna kako je bayern izgubio a jos vise u cudu interovci kako su uspjeli pobijedit

inace najnovija je vijest da van gaal danas najvjerovatnije dobija otkaz, ne spominje se jos ko bi mogao preuzet ovih zadnjih 5 kola
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []