5 godina ugovor znaci da im je u planu
Evo i transfermarkt komentarise
S evo na slici je i Simon Rolfes direktor Bayera

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
5 godina ugovor znaci da im je u planu
Steta sto i kad stasaju u igracine mi cemo igrati formacije bez krila
Licina u sredinu, Biereth u napadu, Janelt i Dedic na zadnjem veznom
Desnom po mogucnosti19vendetta87 je napisao/la: ↑08 jan 2025, 13:23Licina u sredinu, Biereth u napadu, Janelt i Dedic na zadnjem veznom
Ima li kakvih informacija za Bieretha i Janelta? Imat cemo jacu ekipu od te.
Aj se uozbilji
Za sve se slazem osim sucica. Ocigledno je bilo da cim postane interesantan hrvatima da ce promijeniti dres
Rajvosa koji je jedini pravi insajder ovdje je, ako se ja dobro sjećam, govorio da bi Ličina trebao igrati za nas. Jesam li ja pobulaznio i je li se šta po tom pitanju promijenilo, ne znam.Ghuraba je napisao/la: ↑08 jan 2025, 15:50Spaha je spomenuo da mozemo ocekivati 3-4 nova imena u predstojecem periodu. Pretpostavljam da cilja na Markovica, Jasica, Memica i mozda nekog od ovih Hrvata (Soldo i Sutalo - ako uopste mogu i zele igrati za nas). Jesam li nekog zaboravio?
Uvjeren sam da bi Omeragic danas igrao za nas, da je u tom periodu vaganja i konacnog donosenja odluke Spahic bio direktor umjesto Misimovica. Za Kovacevicem i Sucicem ne zalim ni 1%.
Nista bez Dedica na krilu
Mislio sam na nekog od ovih koji mogu uskociti odmah u martu. Ako se ispostavi da Licina zeli igrati za nas, njega bih pozvao u junu i dao mu minute protiv San Marina i u prijateljskoj utakmici.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑08 jan 2025, 16:48Rajvosa koji je jedini pravi insajder ovdje je, ako se ja dobro sjećam, govorio da bi Ličina trebao igrati za nas. Jesam li ja pobulaznio i je li se šta po tom pitanju promijenilo, ne znam.
Trenutno korisnika/ca: Imajednabrigada i 12 gostiju.