FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sutra Oliveira stiže
-
- Kontakt:
Mislis da mozemo ocekivati i neke sudijske lakrdije u filmu?BigZlatan je napisao/la: ↑08 jan 2025, 18:43I am honored to say that, WE ARE SARAJEVO, an all-access documentary series about FK Sarajevo will be available on streaming services in over 190 countries.
Since taking over the Club in Sep 21, 2021, our vision has always been to bring FK Sarajevo closer to the global audience. We’re proud to have this opportunity to expose our brand to viewers worldwide.
Our focus will mostly be on teams realtime events, future success, invisible heroes; but also we will shed light on many of the corrupted processes and characters that prevent football from growing.
i na kraju svijeta TEBE bodriti!
Ismir Mirvić, president of FK Sarajevo
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kompletirati ekipu, a ne možemo još ni igrača kupiti, tek za 2 dana

Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 08 jan 2025, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kakvi smo navijaci, malo nam je ovo sudjenjeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jan 2025, 20:19Komplentirati ekipu, a ne možemo još ni igrača kupiti, tek za 2 dana?
-
- Kontakt:
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jan 2025, 20:19Komplentirati ekipu, a ne možemo još ni igrača kupiti, tek za 2 dana?

Ma nema veze daj nam jedno 10 igraca nako da nam se nadje
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Znam kada je prelazni rok, dok igrači vide druge mogućnosti pripreme prošle.jurisicduska je napisao/la: ↑08 jan 2025, 20:07Prelazni rok je od 10.01 za igrače koji imaju ugovore a rijetko Ko dobar je slobodan u po sezone
Krdžalić, Haris?jurisicduska je napisao/la: ↑08 jan 2025, 18:57A koga mi to imamo da je u21 vezni u rangu Mehmedovica ?
Ovaj prvi izašao tek iz teške povrede, razumijem. Haris se vratio iz USA.
Hamzić? Vjerujem da su svi iste kvalitete (ako ne čak i malo bolji) kao Mehmedović.
Mehmedovića kad vidim kako se vuče po terenu sa 21 godinom (jel u aprilu 2025 puni 22 godine?), kao da mu nije do života a kamoli do fudbala.
Znam da je imao tešku prošlu (i/ili predprošlu godinu) i da je ostao bez roditelja u kratkom periodu, možda zbog toga ostavlja takav utisak ali, ono vremena što je proveo na terenu, nije pokazao apsolutno nikakav kvalitete više od gore nabrojanih.
Krdžalića još nismo ni vidjeli kako treba tako da je bezveze i suditi.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Bolje sačekat nego da dovodimo svasta, ako je vjerovati portalima trazimo igrace na 3 pozicije ne treba zuriti jer vec imamo vrlo dobru ekipu, vjerujem da ce to zeka i ekipa dobro odraditi.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Krdzalica i bilo kojeg drugog u21 veznog igraca neces ni vidjeti u sastavu pored Djordjevica, Bubanje, Lulica i Pavicica.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Duškica je pitao koga imamo da je U-21 a da je blizu Mehmedovića pa sam samo neke spomenuo. Svakako U-21 pravilo ne moramo (i ja lično to ne bih ni radio) "pokrivao" u veznom redu nego sa Čelikom i malim Mujkićem.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
- Kontakt:
Vuce se jer mu se moze,odma ga otpises i to je to,nek ostane takav igrac ipak trazino nesto vise,barem da znaju gdje su dosli nema potrebe nikoga da trpimo za ljencarenje na terenu. Ovakvim likovima kao on bi ja nudio uvijek ugovor 1+1 maksimumPendulum je napisao/la: ↑08 jan 2025, 21:15Krdžalić, Haris?jurisicduska je napisao/la: ↑08 jan 2025, 18:57A koga mi to imamo da je u21 vezni u rangu Mehmedovica ?
Hamzić? Vjerujem da su svi iste kvalitete (ako ne čak i malo bolji) kao Mehmedović.
Mehmedovića kad vidim kako se vuče po terenu sa 21 godinom (jel u aprilu 2025 puni 22 godine?), kao da mu nije do života a kamoli do fudbala.
Znam da je imao tešku prošlu (i/ili predprošlu godinu) i da je ostao bez roditelja u kratkom periodu, možda zbog toga ostavlja takav utisak ali, ono vremena što je proveo na terenu, nije pokazao apsolutno nikakav kvalitete više od gore nabrojanih.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ðe buđet yeboti obitelj.
Eto i šta čovjek da kaže, pa majku mu misli malo. Sve i da je prelazni rok počeo prije recimo 10 dana, pa šta, prvenstvo kreće za više od mjesec.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jan 2025, 20:19Komplentirati ekipu, a ne možemo još ni igrača kupiti, tek za 2 dana?

-
- Kontakt:
Slažem se ja s tobom Mehmedovic treba ići ali na kraju sezone , lijepo je imat u21 u rotaciji njegovog ranga. Da ima 28 ne bi ga ni potpisivali, ako me kontas.Pendulum je napisao/la: ↑08 jan 2025, 21:15Krdžalić, Haris?jurisicduska je napisao/la: ↑08 jan 2025, 18:57A koga mi to imamo da je u21 vezni u rangu Mehmedovica ?
Krdzalic će bit dobar slijedece godine, pa duga je povreda iza njega ne očekujem ništa.
Alisah također nije mogao da se nametne u goroj ekipi od nas.
Apropo tvoje rasprave gore lijepo je imat i veznog u21 da možeš nekad formaciju promijeniti a ne da mijenjaš Čelika sa Mujkicem i u krug. Neka ga pola godine.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Tatar u Slogu
Nekda su nam igrači sa 20 godina bili nosioci igre sad čitavu Ligu da pretreseš ne možeš sastavit jednog da valja.
Ovo sad trenutno što imamo kod nas u timu mam govori da amo zakovani sa Čelikom kao U21 i sa igrom sa tri stopera. Situaciju kao što je imao Rozman sa Šahinovićem teško da ćemo imati više ikad i nije mi kasno zašto se odustalo od tih ideja kad smo u zadnjih nekoliko godina imali dobre mlade golmane.
Ovo sad trenutno što imamo kod nas u timu mam govori da amo zakovani sa Čelikom kao U21 i sa igrom sa tri stopera. Situaciju kao što je imao Rozman sa Šahinovićem teško da ćemo imati više ikad i nije mi kasno zašto se odustalo od tih ideja kad smo u zadnjih nekoliko godina imali dobre mlade golmane.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Sa Celikom ili ne, mi cemo svakako igrati sa tri stopera.AVNOJ je napisao/la: ↑08 jan 2025, 22:28Nekda su nam igrači sa 20 godina bili nosioci igre sad čitavu Ligu da pretreseš ne možeš sastavit jednog da valja.

-
- Kontakt:
Ma samo se bazirst na HR i ostala trzista,koliki smo talenti pokazuje i ova nasa liga,mozda 2 igraca da su zaigrala za velike timove,mislim da nisu bili na tribinamaAVNOJ je napisao/la: ↑08 jan 2025, 22:28Nekda su nam igrači sa 20 godina bili nosioci igre sad čitavu Ligu da pretreseš ne možeš sastavit jednog da valja.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Iskoci mi maloprije onaj nedosudjeni penal u posusju, evo nije mi dobro 2 sata iza ponoci i mjesec dana poslije kraja. Budala je ko ulozi marku u ovu ligu.
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, DzemoSmjecanin, EastMadness, feniksptica, insimadop, ledesma, mire971, napoleon72, nedimmmm1337, Tarapi i 147 gostiju.