Ma neće oni ni igrati, opet će Radovac i Huso tu biti.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 jan 2025, 12:40Kako ce Bubanja i Balta pojest ovu djecurliju na sredini
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Možda Radovac ako prodaju Džabera a, ako ne, hmm ..fks74 je napisao/la: ↑09 jan 2025, 12:43Ma neće oni ni igrati, opet će Radovac i Huso tu biti.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 jan 2025, 12:40Kako ce Bubanja i Balta pojest ovu djecurliju na sredini

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Mozda jos Bobaj iako mu svakako istice ugovor na kraju sezone i eventualno Saric, a na kraju sezone ugovori isticu jos Hadzikicu, Lohanu, Halilovicu i Haskicu. Ocistili smo sav otpad sto je Kevelj doveo, mozda jos par igraca da je ostalo ali nisu im velike plate tako da ne smetaju u tolikoj mjeri kao Jevtovic, Mujan i ekipa koji su mlatili po 10-12 hiljada a na terenu pruzali ko i mi s foruma. Dolaze nam golman, spic i jos par igraca je u pregovorima. Nezgodno je sad dovesti kvalitetnog igraca, eventualno na posudbu do kraja sezone da se pokusa izgurati sto dalje u kupu pa onda na ljeto sklopiti ozbiljniji kadar.
Majstore Bobaj je već otjeran, službeno.MostarskiSin je napisao/la: ↑09 jan 2025, 13:28Mozda jos Bobaj iako mu svakako istice ugovor na kraju sezone i eventualno Saric, a na kraju sezone ugovori isticu jos Hadzikicu, Lohanu, Halilovicu i Haskicu. Ocistili smo sav otpad sto je Kevelj doveo, mozda jos par igraca da je ostalo ali nisu im velike plate tako da ne smetaju u tolikoj mjeri kao Jevtovic, Mujan i ekipa koji su mlatili po 10-12 hiljada a na terenu pruzali ko i mi s foruma. Dolaze nam golman, spic i jos par igraca je u pregovorima. Nezgodno je sad dovesti kvalitetnog igraca, eventualno na posudbu do kraja sezone da se pokusa izgurati sto dalje u kupu pa onda na ljeto sklopiti ozbiljniji kadar.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Samo se lagano izbjeglo to objaviti na FB kao ostali raskidi da ne bi prepišali komentari onu objavu ispod Mehremićevog raskida, osvanulo na webu i to je to. Pametan potez, podržavam, ne treba sada negative, ko ga yebe.Balorda je napisao/la: ↑09 jan 2025, 13:37Majstore Bobaj je već otjeran, službeno.MostarskiSin je napisao/la: ↑09 jan 2025, 13:28Mozda jos Bobaj iako mu svakako istice ugovor na kraju sezone i eventualno Saric, a na kraju sezone ugovori isticu jos Hadzikicu, Lohanu, Halilovicu i Haskicu. Ocistili smo sav otpad sto je Kevelj doveo, mozda jos par igraca da je ostalo ali nisu im velike plate tako da ne smetaju u tolikoj mjeri kao Jevtovic, Mujan i ekipa koji su mlatili po 10-12 hiljada a na terenu pruzali ko i mi s foruma. Dolaze nam golman, spic i jos par igraca je u pregovorima. Nezgodno je sad dovesti kvalitetnog igraca, eventualno na posudbu do kraja sezone da se pokusa izgurati sto dalje u kupu pa onda na ljeto sklopiti ozbiljniji kadar.
Šarić ostaje još polusezonu koliko ja znam da se proba nametnuti.
Kako sam sad miran kad vidim da se konačno normalnije i smislenije radi, a nisam smijenio Upravu i doveo svoju za koju sam botovao što bi rekao admin. A i vala mi je drago kad ne znaju ništa skoro

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Znam da su rekli da ce i njega otjerati ali nisam upratio objavu, moja greska. Nisam odavno laganije docekao pauzu i prelazni rok, imam povjerenja u ove ljude, vidi se da znaju sta rade. Od trenera do predsjednika, zacrtali su plan i nema odstupanja.Balorda je napisao/la: ↑09 jan 2025, 13:37Majstore Bobaj je već otjeran, službeno.MostarskiSin je napisao/la: ↑09 jan 2025, 13:28Mozda jos Bobaj iako mu svakako istice ugovor na kraju sezone i eventualno Saric, a na kraju sezone ugovori isticu jos Hadzikicu, Lohanu, Halilovicu i Haskicu. Ocistili smo sav otpad sto je Kevelj doveo, mozda jos par igraca da je ostalo ali nisu im velike plate tako da ne smetaju u tolikoj mjeri kao Jevtovic, Mujan i ekipa koji su mlatili po 10-12 hiljada a na terenu pruzali ko i mi s foruma. Dolaze nam golman, spic i jos par igraca je u pregovorima. Nezgodno je sad dovesti kvalitetnog igraca, eventualno na posudbu do kraja sezone da se pokusa izgurati sto dalje u kupu pa onda na ljeto sklopiti ozbiljniji kadar.
-
- Kontakt:
Ibričić o Sarajevu i Mirviću: On nije nogometni tip, okružen je ljudima s ličnim interesima
Pojeli muda neki dan na pressici sa pitanjima o pojačanjima, a evo ni danas nemaju pojma šta se dešavakillafrommanilla je napisao/la: ↑09 jan 2025, 13:45Kako sam sad miran kad vidim da se konačno normalnije i smislenije radi, a nisam smijenio Upravu i doveo svoju za koju sam botovao što bi rekao admin. A i vala mi je drago kad ne znaju ništa skoroBalorda je napisao/la: ↑09 jan 2025, 13:37Majstore Bobaj je već otjeran, službeno.MostarskiSin je napisao/la: ↑09 jan 2025, 13:28
Mozda jos Bobaj iako mu svakako istice ugovor na kraju sezone i eventualno Saric, a na kraju sezone ugovori isticu jos Hadzikicu, Lohanu, Halilovicu i Haskicu. Ocistili smo sav otpad sto je Kevelj doveo, mozda jos par igraca da je ostalo ali nisu im velike plate tako da ne smetaju u tolikoj mjeri kao Jevtovic, Mujan i ekipa koji su mlatili po 10-12 hiljada a na terenu pruzali ko i mi s foruma. Dolaze nam golman, spic i jos par igraca je u pregovorima. Nezgodno je sad dovesti kvalitetnog igraca, eventualno na posudbu do kraja sezone da se pokusa izgurati sto dalje u kupu pa onda na ljeto sklopiti ozbiljniji kadar.![]()

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
A inače su u klubovima predsjednici sve nogometni tipovi.Hansestadt je napisao/la: ↑09 jan 2025, 14:38Ibričić o Sarajevu i Mirviću: On nije nogometni tip, okružen je ljudima s ličnim interesima

Rijetko, međutim Mirvić je baš operisan od fuce, to se vidi iz avionafks74 je napisao/la: ↑09 jan 2025, 15:53A inače su u klubovima predsjednici sve nogometni tipovi.Hansestadt je napisao/la: ↑09 jan 2025, 14:38Ibričić o Sarajevu i Mirviću: On nije nogometni tip, okružen je ljudima s ličnim interesima![]()
![]()
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
- Kontakt:
"Sarajevo posljednjih godina ima najviše novca u Bosni i Hercegovini, ali nema uspjeha, svake sezone su četvrti. Ako nema sloge u klubu, onda je teško nešto postići. Sigurno ne pomaže ni to što predsjednik nije u Sarajevu", rekao je Ibričićdenimen99 je napisao/la: ↑09 jan 2025, 16:41Rijetko, međutim Mirvić je baš operisan od fuce, to se vidi iz avionafks74 je napisao/la: ↑09 jan 2025, 15:53A inače su u klubovima predsjednici sve nogometni tipovi.Hansestadt je napisao/la: ↑09 jan 2025, 14:38Ibričić o Sarajevu i Mirviću: On nije nogometni tip, okružen je ljudima s ličnim interesima![]()
![]()
Ibricic jaci od Nostradamusa.
Koga je ovo Velež doveo? Zanimljiva najava. 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Frantz Pierrot
Veležova transfer politika je nepojmljiva. Dok čiste igrački kadar od otpadaka, istovremeno dovode igrača sa Haitija. Pitanje je da li se uopšte može nazvati profesionalcem.
-
- Kontakt:
Šta ti druže očekuješ da ćemo dovest Dzeku? Svi klubovi pokušavaju ubost sa dovođenjem igrača, nekad ubodeš a najčešće ne ubodeš. Zar mislis da bi neko ko vrijedi došao u našu ligu, dolazila su imena na zalasku karijere i većim dijelom promašaj bila. I bolje za ovog dat manje para pa ako bude promašaj nego na “pojačanja” koja su promašaj pa moraš masno platit raskid. Uglavnom mac sa dvije oštrice
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Dovesti igrača iz poluprofesionalne lige je neuobicajeno. Ne znaci da se nece pokazat, al ne znam na osnovu cega dovedes igraca iz Irske. Fudbal, mentalitet, nacin zivota, sve je dosta drugacije od ovog ovdje.
Zadnja izmjena: nastrojeni21, dana/u 09 jan 2025, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
Emerik Blum - Covjek koji je kosarku samo pratio i veliki zaludjenik KK Bosne. Uopste nije navijao ni za Zelju ni Sarajevo, opste poznata stvar. Budi realan bez laganja i dodavanja.
A kad smo kod njega, neponovljivi Sarajlija i vjerovatno najvaznija licnost ikada u nasem gradu s obzirom ata je sve uradio i napravio. Danas bi nam 1% njega valjalo u svakoj sferi drustva, a u sportu posebno.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Činjenica je da u našu ligu teško dovesti igrača koji vrijedi u bilo koje doba godine, a ne samo zimi. Ali to ne može biti opravdanje za dovođenje poluprofesinalnog igrača. Dečko ima 25 godina, a još uvijek nema odigranu "ozbiljnu" utakmicu u karijeri, a kamoli nešto više. Pogledaj ekipe u kojima je nastupao i koji je to rang fudbala. Jedna Sloga je dovela Tatara i Mandića, a Velež eksperimentiše sa poluprofesionalnim igračima.opalaopala je napisao/la: ↑09 jan 2025, 18:02Šta ti druže očekuješ da ćemo dovest Dzeku? Svi klubovi pokušavaju ubost sa dovođenjem igrača, nekad ubodeš a najčešće ne ubodeš. Zar mislis da bi neko ko vrijedi došao u našu ligu, dolazila su imena na zalasku karijere i većim dijelom promašaj bila. I bolje za ovog dat manje para pa ako bude promašaj nego na “pojačanja” koja su promašaj pa moraš masno platit raskid. Uglavnom mac sa dvije oštrice
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bvsic, Morgen19, TylerBurey, VolimoSarajevo i 44 gosta.