Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Malic 90 minuta za Sturm na objavama Sturm najvise njega forsira izgleda da je upao u prvih 11
Malo izgleda strasno uz Muharemovic i Barisica sigurno koji se treba gurati
Malo izgleda strasno uz Muharemovic i Barisica sigurno koji se treba gurati
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
VildanRosic
- Kontakt:
Dobro bi dosli Malic, Soldo, Grgic, Alajbegovic…VildanRosic je napisao/la: ↑09 jan 2025, 13:55Ako bude redovan treba ga gurati jer nije odbrana obećavajuća...
Ima potencijala samo lagano
Ovo je nasa godina
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Nece ti biti Solde, ni ti Grgica, Grgic mozda ako ne uspije neku karijeru. Nemoj sanjati. A Alajbegovicu ko zna sta ce biti snjim, gledaj Licinu prije pol godine ko fol velik prospect a sada u ku**** ne igra u 4 ligiNoDi80 je napisao/la: ↑09 jan 2025, 14:39Dobro bi dosli Malic, Soldo, Grgic, Alajbegovic…VildanRosic je napisao/la: ↑09 jan 2025, 13:55Ako bude redovan treba ga gurati jer nije odbrana obećavajuća...
Ovo je nasa godina![]()
Totalno suludu dizati momke u nebo, za 2-3 godine ce se znati hoci li biti sta i ili ne.
Bolji Alajbegovic od Licine svakakoKarloboss je napisao/la: ↑09 jan 2025, 14:55Nece ti biti Solde, ni ti Grgica, Grgic mozda ako ne uspije neku karijeru. Nemoj sanjati. A Alajbegovicu ko zna sta ce biti snjim, gledaj Licinu prije pol godine ko fol velik prospect a sada u ku**** ne igra u 4 ligiNoDi80 je napisao/la: ↑09 jan 2025, 14:39Dobro bi dosli Malic, Soldo, Grgic, Alajbegovic…VildanRosic je napisao/la: ↑09 jan 2025, 13:55
Ako bude redovan treba ga gurati jer nije odbrana obećavajuća...
Ovo je nasa godina![]()
Totalno suludu dizati momke u nebo, za 2-3 godine ce se znati hoci li biti sta i ili ne.
Neki misle to sto je u Bayernu da je supertalenat, a Bayernova akademija smijesna vise Dortmund,Schalke, Stutgart i ostali klubovi izbace dobrih igraca
Bayern to samo na vrijeme pokupi sebi, a njihova akademija nije to nesto vau
Mislim Licina izgledaao je fino, medjutim u Bayernu to drugacije ide i mnogi propadnu
Dok Alajbegovic ide korak po korak i siguran sam da cr biti igracina
A Soldo i Grgic ne moraju, ako nece vozdra
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Tebi bash tesko pada kada neki iole dobar Hrvat zaigra za BiH...Karloboss je napisao/la: ↑09 jan 2025, 14:55Nece ti biti Solde, ni ti Grgica, Grgic mozda ako ne uspije neku karijeru. Nemoj sanjati. A Alajbegovicu ko zna sta ce biti snjim, gledaj Licinu prije pol godine ko fol velik prospect a sada u ku**** ne igra u 4 ligiNoDi80 je napisao/la: ↑09 jan 2025, 14:39Dobro bi dosli Malic, Soldo, Grgic, Alajbegovic…VildanRosic je napisao/la: ↑09 jan 2025, 13:55
Ako bude redovan treba ga gurati jer nije odbrana obećavajuća...
Ovo je nasa godina![]()
Vala bas. Nema objave u kojoj se spominje neki Hrvat za reprezentaciju, a da se on ne ukljuci...Vaya je napisao/la: ↑09 jan 2025, 15:43Tebi bash tesko pada kada neki iole dobar Hrvat zaigra za BiH...Karloboss je napisao/la: ↑09 jan 2025, 14:55Nece ti biti Solde, ni ti Grgica, Grgic mozda ako ne uspije neku karijeru. Nemoj sanjati. A Alajbegovicu ko zna sta ce biti snjim, gledaj Licinu prije pol godine ko fol velik prospect a sada u ku**** ne igra u 4 ligi
Totalno suludu dizati momke u nebo, za 2-3 godine ce se znati hoci li biti sta i ili ne.![]()
Ne znam ni zasto pise na temama o reprezentaciji kad ni ne navija za nju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma ovo je onaj kamenjar KoloDd ili kako je vec bio nick
Frajer spava na temi reprezentacije za koju ne navija
Doduše, mržnja je opasna bolest
Doduše, mržnja je opasna bolest
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Kakva ba mrznja, realnost nazalost.
Grgic ima izbor Austriju, Hrvate a bas da bira BiH umjesto. Mozes birati BMW i Merdju, a uzmes Dacia.
Oni Nodi pise Aljabegovic bolji nego Licina vec, jbg Alajbegovic igra juniroskog fudbala, Licina u istim godinama seniorski.
Jos ja pisem, nek se gleda 2 godine, pa tadan ce se znati di im ide put, samo gledajte primjer onog malog iz Inter U19 , sada u 3 Liga svedsku.
Siguran sam da su Alajbegovic i Licina jaki talenati, ali tu se izsmijave igrace cvajte na drugu stranu, a da vidimo hoce li Licina i Kerim izboriti u nadarenih 2-3 godine uopce nastupa u 1 ili 2 ligi.
Boli mene ko igra za koga, ali neki po forumu lupaju ko da je Dizniland.
Grgic ima izbor Austriju, Hrvate a bas da bira BiH umjesto. Mozes birati BMW i Merdju, a uzmes Dacia.
Oni Nodi pise Aljabegovic bolji nego Licina vec, jbg Alajbegovic igra juniroskog fudbala, Licina u istim godinama seniorski.
Jos ja pisem, nek se gleda 2 godine, pa tadan ce se znati di im ide put, samo gledajte primjer onog malog iz Inter U19 , sada u 3 Liga svedsku.
Siguran sam da su Alajbegovic i Licina jaki talenati, ali tu se izsmijave igrace cvajte na drugu stranu, a da vidimo hoce li Licina i Kerim izboriti u nadarenih 2-3 godine uopce nastupa u 1 ili 2 ligi.
Boli mene ko igra za koga, ali neki po forumu lupaju ko da je Dizniland.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Veći kreteni od njega su samo ovi koji mu reply
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Gdje su sad one naše balije sto nekad navijaju za "komsije" Srbiju? Kazu yebo to, bilo je sta je bilo, pusti politiku ovo je sport?
A fudbalski savez Srbije uredno čestita danas dan genocidne tvorevine zvane rs. Koja je za svoj nastanak ubila, protjerala i pravila zločine i genocide nad Bosnjacima.
A fudbalski savez Srbije uredno čestita danas dan genocidne tvorevine zvane rs. Koja je za svoj nastanak ubila, protjerala i pravila zločine i genocide nad Bosnjacima.
- katalinski
- Kontakt:
Sad kad im ispod cestitke - Nas fudbalski savez -na celu sa Vicom zahvali na cestitkama.Lavcina je napisao/la: ↑09 jan 2025, 16:36Gdje su sad one naše balije sto nekad navijaju za "komsije" Srbiju? Kazu yebo to, bilo je sta je bilo, pusti politiku ovo je sport?
sto drug koji radi u RS kaze , nek je meni slobodan radni dan .
Taj dan je bio nebitni glupi praznik koji niko nije slavio dok nije krenula prica o zabrani, cak se ranije midlim i radilo. sad je preslo u paradu ponosa uz vatromet u cijeloj RS. I naravno da su iz prkosa Srbi krenuli slaviti
Da se ne dize ovolika prasina po medijima , ovo niko ne bi ni obiljezavao.
Sramota je sto kao drzava mi nemamo zajednicke praznike , koji ce nas ujediniti , a ne ovako podijeliti.
Srbi vjerujem gledaju na Dan neovisnosti BiH kao nesto negativno . Opet u RS slave Dejton koji u pocetku nije bio popularan i dan pobjede protiv fasizma .
daj da nas sport i praznici ujedine
Ajvatar
Gdje zivis ti majke ti?katalinski je napisao/la: ↑09 jan 2025, 17:11Sad kad im ispod cestitke - Nas fudbalski savez -na celu sa Vicom zahvali na cestitkama.Lavcina je napisao/la: ↑09 jan 2025, 16:36Gdje su sad one naše balije sto nekad navijaju za "komsije" Srbiju? Kazu yebo to, bilo je sta je bilo, pusti politiku ovo je sport?
sto drug koji radi u RS kaze , nek je meni slobodan radni dan .
Taj dan je bio nebitni glupi praznik koji niko nije slavio dok nije krenula prica o zabrani, cak se ranije midlim i radilo. sad je preslo u paradu ponosa uz vatromet u cijeloj RS. I naravno da su iz prkosa Srbi krenuli slaviti
Da se ne dize ovolika prasina po medijima , ovo niko ne bi ni obiljezavao.
Sramota je sto kao drzava mi nemamo zajednicke praznike , koji ce nas ujediniti , a ne ovako podijeliti.
Srbi vjerujem gledaju na Dan neovisnosti BiH kao nesto negativno . Opet u RS slave Dejton koji u pocetku nije bio popularan i dan pobjede protiv fasizma .
daj da nas sport i praznici ujedine![]()
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Komunjara, ne treba mu zamjeriti, dan danas drži sliku Josipa Broza iznad kreveta.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- katalinski
- Kontakt:
ako nista , bar se kalendar kupibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 jan 2025, 17:31Komunjara, ne treba mu zamjeriti, dan danas drži sliku Josipa Broza iznad kreveta.
Ajvatar
Nada se da ce dozivjeti reprezentaciju HZHB...DamirT je napisao/la: ↑09 jan 2025, 15:50Vala bas. Nema objave u kojoj se spominje neki Hrvat za reprezentaciju, a da se on ne ukljuci...Vaya je napisao/la: ↑09 jan 2025, 15:43Tebi bash tesko pada kada neki iole dobar Hrvat zaigra za BiH...Karloboss je napisao/la: ↑09 jan 2025, 14:55
Nece ti biti Solde, ni ti Grgica, Grgic mozda ako ne uspije neku karijeru. Nemoj sanjati. A Alajbegovicu ko zna sta ce biti snjim, gledaj Licinu prije pol godine ko fol velik prospect a sada u ku**** ne igra u 4 ligi
Totalno suludu dizati momke u nebo, za 2-3 godine ce se znati hoci li biti sta i ili ne.![]()
Ne znam ni zasto pise na temama o reprezentaciji kad ni ne navija za nju.
Dobro da se tebe ne banova, kad tako ljepo pišeš .caffetin je napisao/la: ↑09 jan 2025, 18:06o jeboti majku pakako vazda isto pises date hice opet banovatiKarloboss je napisao/la: ↑09 jan 2025, 14:55Nece ti biti Solde, ni ti Grgica, Grgic mozda ako ne uspije neku karijeru. Nemoj sanjati. A Alajbegovicu ko zna sta ce biti snjim, gledaj Licinu prije pol godine ko fol velik prospect a sada u ku**** ne igra u 4 ligi
Boze sačuvaj cobanluka
Ne psujem , ne fantaziram. Ne sam ja kriv da ti drugi očigledno prepuno droge ili alkohola koriste, is stalno bezveze maštaju.
Ali eto ok
Aljabegovic bolji nego messi, Bajraktarević nego Ronaldo (oba) , soldo budući Modrić i Kante , Grgić bacijo austrijski i hrvatski pasos u smeće (bas sada bilo na laola.at i kleine zeitungu) i bukmajkeri prije 7 minuta izbacili kvotu 1.12 da BiH osvoji SP 26 i EP 28
- katalinski
- Kontakt:
Da li je neko komentrisao Ahmedina Avdica , ljevo krilo u Svicarskoj, 20 godina. Tek prebacen u prvi tim
Ajvatar
V Plzen 2:2 Paderborn
Debi Memica, Bilbija novi pogodak
Debi Memica, Bilbija novi pogodak
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Trenutno korisnika/ca: ajdekuci, delko, Dzoni, Goalgetter, hujdur007, LeCoq, Matterhorn22, Micron i 79 gostiju.