Tv navijac ? U tu raspravu necemo ulaziti jer se moze oduziti na par stranica a mislim da i ti sam znas kako bi tekla, ti pricas o prekookeanskoj ljubavi prema klubu koja je nemoguca po tebi ja te ubjedjujem da jeste i tako to, necemo o tome.mma_hz je napisao/la:s obzirom da si lafo neki tv navijac mancestera(pretpostavljam) siguran sam da veze nemaas da je sarajevo bilo liseno usluga 6 igraca i da je ekipa koja je igrala protiv borca igrala prvi put u onakvom sastavu...Rooney88 je napisao/la:Cestitam !
Zasluzena pobjeda nad prilicno jadnim timom Sarajeva. Bezidejnim dodavanjem i nekontrolisanim nabijanjem lopte nisu nista bolje ni zasluzili dok je Borac opet, kao i do sada, odigrao jos jednu sigurnu utakmicu kuci i uz ne bas bajnu igru dosao do zasluzene pobjede.
A itekako sam svjestan da ste bili liseni usluga Jahovica, Baneta Arsenijevica, Gutica, Hamzagica te Vucine ali Kojasevic, Obuca, Pehlic, Torlak su itekako sposobni barem zaprijetiti Borcu jednom u 90 minuta posebno nakon problema sa bekovima koje je imao Jagodic tokom meca, nemoj mi samo reci da nije tako. Igrali ste sa mladima Dupovcem, Amelom i Kenom Handzicem ali nema opravdanja za onako losu igru.