FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Xavi da je ostao trener, Araujo i bio prodan vec proslo ljeto.
Jest da je urugvajac najbolji stoper u ekipi Barce - ali svakoga ko zavlaci klub treba prodati. Bio to De Jong, Araujo ili neko treci. Sjetimo se kako je i Dembele planirao izraditi i otici besplatno.
Jest da je urugvajac najbolji stoper u ekipi Barce - ali svakoga ko zavlaci klub treba prodati. Bio to De Jong, Araujo ili neko treci. Sjetimo se kako je i Dembele planirao izraditi i otici besplatno.
- jasonstatham
- Kontakt:
Izgleda da se Araujo pravo razočarao, sada kako se vratio nakon povrede, što nije prvi izbor za štoperski par. Zato ovakva neplanska i netaktična odluka.
Meni je on, kakav god da je, bolji igrač od Iñiga. Ali eto, možda ja griješim, ipak rezultati i brojevi odbrane više govore.
A gdje god ode, baš da vidim ko mu sve to može dati više od 7mil koliko sada ima. Zanimljivo čim je plata u granicama iole neke normale, odmah se više ne vrijedi boriti za početnih 11.
Meni je on, kakav god da je, bolji igrač od Iñiga. Ali eto, možda ja griješim, ipak rezultati i brojevi odbrane više govore.
A gdje god ode, baš da vidim ko mu sve to može dati više od 7mil koliko sada ima. Zanimljivo čim je plata u granicama iole neke normale, odmah se više ne vrijedi boriti za početnih 11.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Araujo jeste bolji od Iniga, ali je sklon poredama. Kao stoper lik dozivljava svako toliko povrede kao, da je napadac ili krilo u najmanju ruku pa ga nonstop protivnici lome.
Ako ga uvale za 50mil€+, a tako isto onu nizozemsku spodobu to bi bio idealan scenarij.
Sad kad smo na pravilu 1/1 odmah preusmjeriti pare u dovodjenje normalnog desnog bočnog koji zna nesto odigrati prema napred. Koundea za to ne možemo kriviti jer je lik stoper, samo sto ga mi forsiramo na beku.
I to bi bilo to sto se tiče transfer roka za ovaj mjesec. Pa dokle doguraju.
Onda na ljeto krenuti u kupnju krila, napadaca i po potrebi jos kojeg igraca.
Ali ko da gledam Deco ce spiskati pare na opet nekog izvikanog igraca koji nece biti nikakva prevaga a kostace oko 100mil€ (čitaj Leao).
Ako ga uvale za 50mil€+, a tako isto onu nizozemsku spodobu to bi bio idealan scenarij.
Sad kad smo na pravilu 1/1 odmah preusmjeriti pare u dovodjenje normalnog desnog bočnog koji zna nesto odigrati prema napred. Koundea za to ne možemo kriviti jer je lik stoper, samo sto ga mi forsiramo na beku.
I to bi bilo to sto se tiče transfer roka za ovaj mjesec. Pa dokle doguraju.
Onda na ljeto krenuti u kupnju krila, napadaca i po potrebi jos kojeg igraca.
Ali ko da gledam Deco ce spiskati pare na opet nekog izvikanog igraca koji nece biti nikakva prevaga a kostace oko 100mil€ (čitaj Leao).
- jasonstatham
- Kontakt:
E čuj 30 mil za Arauja. Hahahaha
Ne može, neće nikako onda.
Uvijek su znali skupo prodati igrača.
Ne može, neće nikako onda.
Uvijek su znali skupo prodati igrača.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Da je negdje drugo otisao bi za 60 miliona, ovi ne bi ni messija u prajmu dobro prodali.
Inace ako je zaista to sto se pise razlog odlaska dabogda jutra ne docekao u klubu, zamisli u klubu si poput Barcelone i ocekujes da uvijek imas standardno mjesto u prvih 11, nije Celta mater ti yebem.
Inace ako je zaista to sto se pise razlog odlaska dabogda jutra ne docekao u klubu, zamisli u klubu si poput Barcelone i ocekujes da uvijek imas standardno mjesto u prvih 11, nije Celta mater ti yebem.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Deco je apsolutno promašena odluka.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
Šta je Deco sada kriv, nije još nikog prodao. Doveo samo Olma a i to je bio prevelik zalogaj na kraju.
Don't hate what you don't understand.
Al 30 miliona za Arauja
Deco je nesposobni kloc.

Deco je nesposobni kloc.
Fenomen je kako ovaj klub uopće postoji i dan danas kad pogledaš kako nesposobni ljudi donose odluke. Čuj 30 miliona za Arauja... 

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Na kraju će ga dati na posudbu sa opcijom otkupa
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Donnie Darko
- Kontakt:
Šteta za Arauja ako ode, mogao je biti savršen partner Cubarsiju. Mada sa ovolikim brojem povreda i propuštenih utakmica zadnje 2 sezone prodaja možda i nije loša ideja. Barem kvalitetnog stopera danas nije teško naći. Možda je Tah zamjena za istog 
Ali kakav gol Yamala

Ali kakav gol Yamala

A i ko će dati vise za lika koji ne može vezati mjesec dana ?
Dala bi Barcelona, kao sto je dala za Olma, ili eventualno Bayern kao sto je dao za Hernandeza.
Ne možeš prodati igraca u Italiju i očekivati neke cifre od 50 miliona.
Ovako idu posudbe i plaćanje na 24 rate.
Dala bi Barcelona, kao sto je dala za Olma, ili eventualno Bayern kao sto je dao za Hernandeza.
Ne možeš prodati igraca u Italiju i očekivati neke cifre od 50 miliona.
Ovako idu posudbe i plaćanje na 24 rate.

- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Ko će drugi suditi finale nego JGM.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
Da li je stvarno moguće da Aston Villa razmatra platiti 20 miliona eura za Minguezu Celti? Toliko mu iznosi otkupna klauzula. Barcelona bi prihodovala 10 miliona od tog posla. Meni djeluje nestvarno da je toliko napredovao, obzirom da se sjećam kolika je klada bio.
Ne pretjerujte i ne omalovazavajte arauha, covjek ima problem s povredama, i imo je jedan teski kiks onaj protiv pariza, no ono sto je igro odigro je na nivou top svjetske klase i top 5 stopera u svijetu, a jos uvijek je i mlad za stoper i njegova cijena ne bi smjela biti ispod 70 miliona kad vidimo kakvi parmaci se placaju koliko
Ja ga ne bi nikako prodavao,brzo ce se on vratit u formu i biti prvi izbor, igracina je to, ima sve sto treba i kompletan je do bola igrac, znamo da ga je xavi koristio cak i ko dssnog beka jed ima i brzini i tu je odigrao odlicno i pojeo par put vinisijusa
Bolji je dosta od cubarsija, a od iniga za tri klase, a u svakoj top svjetskoj ekipi bi bio standardan stoper, povrede su stvar srece i to je uvijek rizik, do pocetka ove sezone bio je najbolji igrac barce i u top 5 stopera u svijetu realno, i sad ga otpisivati je malo i smijesno
Ja ga ne bi nikako prodavao,brzo ce se on vratit u formu i biti prvi izbor, igracina je to, ima sve sto treba i kompletan je do bola igrac, znamo da ga je xavi koristio cak i ko dssnog beka jed ima i brzini i tu je odigrao odlicno i pojeo par put vinisijusa
Bolji je dosta od cubarsija, a od iniga za tri klase, a u svakoj top svjetskoj ekipi bi bio standardan stoper, povrede su stvar srece i to je uvijek rizik, do pocetka ove sezone bio je najbolji igrac barce i u top 5 stopera u svijetu realno, i sad ga otpisivati je malo i smijesno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- jasonstatham
- Kontakt:
Bravo Deco, hebo ti Rashford mater!
Naravno da je araujo za svakog stopera ekipe osim christensena maldini licno ali ocigledno da ni on sam ne zeli produziti ugovor, ponasa se ko uvrijedjena mlada nakon one utakmice protiv PSGa kad su ga navijaci kritikovali.
Samo ne treba ga dati za male pare, radije nek sjedi do isteka ugovora na klupi.
A rashford je panj, nadam se da su to samo medijske bombe.
Samo ne treba ga dati za male pare, radije nek sjedi do isteka ugovora na klupi.
A rashford je panj, nadam se da su to samo medijske bombe.
Ako dovedu Rashforda, neka stanu na centar novog Camp Noua i sruše ga na svoje glave.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.