Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ma smijesni ste svi od leseva, ultrasa, ra , do hz i tm
Stanglama se udarate hahahaha
Stanglama se udarate hahahaha
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 10 jan 2025, 10:15, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Stoko besposlena, mrs na poso haha
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ma ne treba spominjati ni jedne ni druge i davati im paznje. Kakvi su to besposlicari kad trose vrijeme na te gluposti. To vise nema veze ni sa fudbalom ni sa klubovima. Znao sam i ja imati problema na utakmicama pa cak i zavrsiti u pritvoru ali to je bilo na dan utakmice kad se popije i masa te povuce ali ovo glupiranje kad uopste nema utakmice nikako ne mogu shvatiti.
Jedni ce reci oni poceli, drugi im vratili i tako u krug ali realnost je da su i jedni i drugi otisli daleko od srzi zasto jedna grupa postoji
Jedni ce reci oni poceli, drugi im vratili i tako u krug ali realnost je da su i jedni i drugi otisli daleko od srzi zasto jedna grupa postoji
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Slavilo se i na grbavici vidis, oni su sada isto dio srpskog svetaCombattente87 je napisao/la: ↑10 jan 2025, 07:43Možda se nešto drugo slavilo, baklje su se palile u dobrom dijelu zemlje....relativizam je napisao/la: ↑10 jan 2025, 00:12Možda neko zaprosio djevojku, sad je moderno to sa bakljamaEvander je napisao/la: ↑10 jan 2025, 00:06Upravo nekakav belaj bi kod Centra za mlade na Grbavici. Cuh neku buku, okrenem se iz kreveta vidim baklje lete. Izadjem na balkom kad pedesetak nekakvih momcica trce iz pravca onog parkica prema Vilsonovu, sa tojagama u rukama.
Fakat trebaju nadlezni dobro izdegeneciti ovu napaljenu djecurliju i objasniti im neke stvari.
Ovo je vise sve granice preslo.

Da mi je vidit kerušu koja je ovakvog kretena okotilaboki86 je napisao/la: ↑10 jan 2025, 10:22Slavilo se i na grbavici vidis, oni su sada isto dio srpskog svetaCombattente87 je napisao/la: ↑10 jan 2025, 07:43Možda se nešto drugo slavilo, baklje su se palile u dobrom dijelu zemlje....relativizam je napisao/la: ↑10 jan 2025, 00:12
Možda neko zaprosio djevojku, sad je moderno to sa bakljama![]()

In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Da vi niste sa proslave 9og januara pa pravo svratili?boki86 je napisao/la: ↑10 jan 2025, 10:22Slavilo se i na grbavici vidis, oni su sada isto dio srpskog svetaCombattente87 je napisao/la: ↑10 jan 2025, 07:43Možda se nešto drugo slavilo, baklje su se palile u dobrom dijelu zemlje....relativizam je napisao/la: ↑10 jan 2025, 00:12
Možda neko zaprosio djevojku, sad je moderno to sa bakljama![]()
Fk Željezničar.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Izvini ako si mlađi ali je li tebe stvarno radi ovo što djeca rade po Sarajevu? Nije ti dovoljan onaj video od neki dan gdje imaju sve živo u rukama i niko nikog ne smije udariti samo galame "HAJDEEEEE HAJDEEEEE"

Zadnja 3 mjeseca 20 tuča bilo ni u jednoj niko nije povrijeđen, a svi naoružani do zuba, te fantomke te palice svaki se slika za instagram takav..Sve u svemu, dok četnici paradiraju Bosnom i Hercegovinom istog tog dana se mi udaramo međusobno, debili.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Da im je samo prijeratna policija da ih jednom dobro namlati i oni bi završili.Riquelme1921 je napisao/la: ↑10 jan 2025, 11:08Izvini ako si mlađi ali je li tebe stvarno radi ovo što djeca rade po Sarajevu? Nije ti dovoljan onaj video od neki dan gdje imaju sve živo u rukama i niko nikog ne smije udariti samo galame "HAJDEEEEE HAJDEEEEE"
Zadnja 3 mjeseca 20 tuča bilo ni u jednoj niko nije povrijeđen, a svi naoružani do zuba, te fantomke te palice svaki se slika za instagram takav..
-
- Kontakt:
Ako moze neko od RA nek postavi video onog momka sto je išao da kupi
...
- Combattente87
- Kontakt:
Ako mogu samo da se nadovežem, jer živo me interesuje, gledajući taj video, koga oni pozivaju sa tim HAJDEE, jel svoje da idu na protivnike ili protivnike da idu na njih, u fazonu hajdeee ako smiješ, a on prvi ne smije!?Riquelme1921 je napisao/la: ↑10 jan 2025, 11:08Izvini ako si mlađi ali je li tebe stvarno radi ovo što djeca rade po Sarajevu? Nije ti dovoljan onaj video od neki dan gdje imaju sve živo u rukama i niko nikog ne smije udariti samo galame "HAJDEEEEE HAJDEEEEE"![]()
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Riquelme1921 je napisao/la: ↑10 jan 2025, 11:08Izvini ako si mlađi ali je li tebe stvarno radi ovo što djeca rade po Sarajevu? Nije ti dovoljan onaj video od neki dan gdje imaju sve živo u rukama i niko nikog ne smije udariti samo galame "HAJDEEEEE HAJDEEEEE"
Zadnja 3 mjeseca 20 tuča bilo ni u jednoj niko nije povrijeđen, a svi naoružani do zuba, te fantomke te palice svaki se slika za instagram takav..Sve u svemu, dok četnici paradiraju Bosnom i Hercegovinom istog tog dana se mi udaramo međusobno, debili.

- Riquelme1921
- Kontakt:
Ma meni se čini da oni svi govore HAJDEE a svi Boga mole da ne krene nikoCombattente87 je napisao/la: ↑10 jan 2025, 11:22Ako mogu samo da se nadovežem, jer živo me interesuje, gledajući taj video, koga oni pozivaju sa tim HAJDEE, jel svoje da idu na protivnike ili protivnike da idu na njih, u fazonu hajdeee ako smiješ, a on prvi ne smije!?Riquelme1921 je napisao/la: ↑10 jan 2025, 11:08Izvini ako si mlađi ali je li tebe stvarno radi ovo što djeca rade po Sarajevu? Nije ti dovoljan onaj video od neki dan gdje imaju sve živo u rukama i niko nikog ne smije udariti samo galame "HAJDEEEEE HAJDEEEEE"![]()

Grupa iznad svakog pojedinca.
- invincible1921
- Kontakt:
Pored svega toga sta je jos jadnije, sto ih s obzirom na godine 90% ne zna ni ko je dasta..mma_hz je napisao/la: ↑10 jan 2025, 07:51Sramota.Sta oni znaju bolan.Kenin i Mesa su bili vise od brace.Beca mali isto zato ga i nema vise na tekmama godinama.1921ferroviere je napisao/la: ↑10 jan 2025, 01:49
"**** vam Mesu"
"Eto Daste"
Kakva skupina imbecila
=\_1921_/=
Ja na ovom snimku vidim samo jednog momka sa motkom
Uostalom, nije da su Hz prve počele ove odvratne motke od metar i po nosati u ovim situacijama.
Sad ide klasični spin forum brigade, napali nikoga, gađali zrak bakljama

Sad ide klasični spin forum brigade, napali nikoga, gađali zrak bakljama

Pozivaju vjerovatno ove što su otišli sa poprišta u trenutku dolaska ovih drugih.Combattente87 je napisao/la: ↑10 jan 2025, 11:22Ako mogu samo da se nadovežem, jer živo me interesuje, gledajući taj video, koga oni pozivaju sa tim HAJDEE, jel svoje da idu na protivnike ili protivnike da idu na njih, u fazonu hajdeee ako smiješ, a on prvi ne smije!?Riquelme1921 je napisao/la: ↑10 jan 2025, 11:08Izvini ako si mlađi ali je li tebe stvarno radi ovo što djeca rade po Sarajevu? Nije ti dovoljan onaj video od neki dan gdje imaju sve živo u rukama i niko nikog ne smije udariti samo galame "HAJDEEEEE HAJDEEEEE"![]()

Ne nego su napali 200 ljudi u kavezu. Pa upali su i prije dva mjeseca u isto vrijeme nikog nije bilo, to se radilo i sa druge strane hodalo se po ciglanama u kasne sate. Vecinom radi slike i price. I mrtvog te se plaše..
Fk Željezničar.
Sjećam se i toga, ali se ne sjećam da su se baklje palile i da je bila neka galama i vriska. Vjerovatno zato što tad nije bilo nikoga.

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, VolimBiH96 i 25 gostiju.