Benjamin Tahirović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

DamirT
Kontakt:

Re: Benjamin Tahirović

Post Postao/la DamirT » 10 jan 2025, 12:44

Sheyi je napisao/la:
10 jan 2025, 12:33
Nema izgleda lemilica zakazao, ne do mu Bog da ga pozove u martu, ako ne promijeni klub i pocne da igra
Bas tako. Eto imao je Barbarez dosad izgovore zasto ga zove. Jos je sam rekao da ce od ovih kvalifikacija zvati igrace koji igraju u klubovima. Realno sad nema nikakve osnove da dobije poziv.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

ArsBih
Kontakt:

Post Postao/la ArsBih » 10 jan 2025, 14:09

Treba ga zvati dok god igra nogomet ikako, bolje on sa klupe Ajaxa, vec Djakovac, Hajradinovic, i slicni

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 10 jan 2025, 14:15

Koliko god i iz kojih god razloga bio na klupi u Ajaxu on je nama jedan od najboljih veznih. Mi nismo repka koja se može odreći tek tako igrača dosta smo već gluposti napravili i izgubili bitnih igrača zbog nečijih hirova i inata. Ko će nam igrati ako njega ne pozovemo mi mislimo haman da smo sila neka, a pored njega imamo dva vezna na valjaju ostalo sve amateri.

SetoKaiba
Kontakt:

Post Postao/la SetoKaiba » 10 jan 2025, 14:33

Ovdje ljudi očigledno ne shvataju da igraču nije dovoljno da je u trenažnom procesu i igra utakmice, jer neće biti u formi samo od treninga. Tako da je odgovor na pitanje "ko umjesto Tahirovića", "bilo koji igrač koji redovno igra za svoj klub".

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 10 jan 2025, 14:35

SetoKaiba je napisao/la:
10 jan 2025, 14:33
Ovdje ljudi očigledno ne shvataju da igraču nije dovoljno da je u trenažnom procesu i igra utakmice, jer neće biti u formi samo od treninga. Tako da je odgovor na pitanje "ko umjesto Tahirovića", "bilo koji igrač koji redovno igra za svoj klub".
Onda imam prijedlog da se zove Hadžanović igra redovno u Slobodi :rol:

SetoKaiba
Kontakt:

Post Postao/la SetoKaiba » 10 jan 2025, 14:40

tuzlanskinacin je napisao/la:
10 jan 2025, 14:35
SetoKaiba je napisao/la:
Dobro, ispraviću se, neko ko nije taraba a igra redovno u klubu. :mrgreen:

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 10 jan 2025, 14:44

SetoKaiba je napisao/la:
10 jan 2025, 14:40
SetoKaiba je napisao/la:
Hocu da kažem da nam treba Tahirović barem na klupi neka startaju Gigović, Huseinbašić i Šunjić je odigrao sasvim okej borbeno protiv Holandije. Ali mislim da nam treba Benjo kao izmjena dok se ne pojavi neko ko može dati nešto repki vidjeli smo primjer Đakovca bio na spisku a odigrao 10 minuta, to je problem nemamo mi igrača koji mogu ponuditi puno.

SetoKaiba
Kontakt:

Post Postao/la SetoKaiba » 10 jan 2025, 14:47

10 jan 2025, 14:44
SetoKaiba je napisao/la:
Hocu da kažem da nam treba Tahirović barem na klupi neka startaju Gigović, Huseinbašić i Šunjić je odigrao sasvim okej borbeno protiv Holandije. Ali mislim da nam treba Benjo kao izmjena dok se ne pojavi neko ko može dati nešto repki vidjeli smo primjer Đakovca bio na spisku a odigrao 10 minuta, to je problem nemamo mi igrača koji mogu ponuditi puno.
Imaš sad Hadžiahmetovića, koji se vratio na sjajan nivo poslije povrede. Bolje on u formi, nego Benjamin sa 20 minuta odigranih u sezoni.

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 10 jan 2025, 14:51

SetoKaiba je napisao/la:
10 jan 2025, 14:47
SetoKaiba je napisao/la:

Imaš sad Hadžiahmetovića, koji se vratio na sjajan nivo poslije povrede. Bolje on u formi, nego Benjamin sa 20 minuta odigranih u sezoni.
Na njega sam zaboravio i da postoji nakon one povrede dugo ga nije bilo, dobro si ima i on ali opet smo kratki. Repke u svijetu imaju po tri jaka vezna reda za rotacije, ami nemamo za dva prosjecna pa cak i ispod prosjecna sakupiti igrača, zato mislim da se ne treba lako odricati igrača.

BosnianDragon2024
Kontakt:

Post Postao/la BosnianDragon2024 » 10 jan 2025, 15:43

Loša situacija za njega trebo je prec u Kopenhagen ili Coventry ljetos dok je imo priliku, nisu atraknivne ekipe al bar bi igro.

Ako ostane u Ajax, nece igrat. Ako ode u Lazio ili Fiorentini nece ni tu igrat oni su u vrhu lige i vec imaju igraci koji su u formi i bolji od njega. Ako ode klub poput Monze oni se bore za opstanak i svaka utakmica je kriticna, ne vjerujem da bi rizikovali sa novim igracom koji je van forme.

Šteta za Reprezentaciju...on nama treba i pokazo je kvalitet u Ligi nacija al mislim da je mnogo unazadio svoju karijeru sa ovom odlukom da ostane u Ajax. Barbarez i SŠ nek traze druge opcije na poziciji CDM.

Defanzivnivezni
Kontakt:

Post Postao/la Defanzivnivezni » 10 jan 2025, 15:44

SetoKaiba je napisao/la:
Upravo tako, Benjo je bio jedan od najboljih protiv Nizozemaca ako ne i najbolji iako nije igrao.
On je taktički spreman igrač i ima potencijal za napredak. Treba ga podžati u svakom smislu, pa i pozivom u repku.
Tek mu je 22, bit će on jedan od stubova repke, siguran sam.
"On igra na poziciji koja je kritična u smislu da on treba da drži loptu, a kad neko drži loptu taj određuje gdje lopta ide".

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 10 jan 2025, 15:47

Do sada je svaki trener shvatio da ovaj mali veze nema nakon dvije utakmice sto ga je gledao. Jedino Pokeras nije.

Defanzivnivezni
Kontakt:

Post Postao/la Defanzivnivezni » 10 jan 2025, 15:50

BosnianDragon2024 je napisao/la:
10 jan 2025, 15:43
Loša situacija za njega trebo je prec u Kopenhagen ili Coventry ljetos dok je imo priliku, nisu atraknivne ekipe al bar bi igro.

Ako ostane u Ajax, nece igrat. Ako ode u Lazio ili Fiorentini nece ni tu igrat oni su u vrhu lige i vec imaju igraci koji su u formi i bolji od njega. Ako ode klub poput Monze oni se bore za opstanak i svaka utakmica je kriticna, ne vjerujem da bi rizikovali sa novim igracom koji je van forme.

Šteta za Reprezentaciju...on nama treba i pokazo je kvalitet u Ligi nacija al mislim da je mnogo unazadio svoju karijeru sa ovom odlukom da ostane u Ajax. Barbarez i SŠ nek traze druge opcije na poziciji CDM.
Kad bi bilo neke šanse da pređe u Hajduk mislim da bi to najbolje bilo za oživiti karijeru.
Solidne utakmice u HNL, konstantno u izlogu.
Dobar trener a imao bi šta naučiti od Rakete.
U jesen Liga šampiona, minimum Europa liga.
"On igra na poziciji koja je kritična u smislu da on treba da drži loptu, a kad neko drži loptu taj određuje gdje lopta ide".

TheClown
Kontakt:

Post Postao/la TheClown » 10 jan 2025, 17:09

Tuzla City...

:kafa:
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."

"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 10 jan 2025, 17:18

Stutgart !!
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Karloboss
Kontakt:

Post Postao/la Karloboss » 10 jan 2025, 18:11

Imajednabrigada je napisao/la:
10 jan 2025, 17:18
Stutgart !!
Kickersi

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 10 jan 2025, 19:30

10. januar a još nema transfera...

BosnianDragon2024
Kontakt:

Post Postao/la BosnianDragon2024 » 11 jan 2025, 03:53

Ibizevic je napisao/la:
10 jan 2025, 19:30
10. januar a još nema transfera...
Nece ni bit

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 jan 2025, 10:40

Vrati Lemilicu dok nisi poceo raditi u vešeraju tamo negdje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

TheClown
Kontakt:

Post Postao/la TheClown » 11 jan 2025, 20:43

Standardan! Ponos :bih:

:kafa:
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."

"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.